Jeff the Killer-Iubire Nebuna

By malymuzic77

30.8K 1.8K 757

,,Imi promiti ceva?" ,,Desigur, Jeff." ,,Promite.mi ca nu vei vrea sa mori si sa nu ma lasi!" ,,Este o intr-"... More

2. Noul coleg
3. Cred ca m.am indragostit de un criminal!!!
4. Noua mea casa!!!
5. Am un nou iubit!!!!
6. Ziua de nastere
7. O zi obisnuita
8. Concursul. Part 1
9. Concursul. Part 2
Anunt!!
10. Iesi din mintea mea, demone!
Anunt....

1. Facultatea

5.9K 230 161
By malymuzic77

Salut! Numele meu este Quinn, ador sa cant si am 18 ani. Am 1,70, parul blond, piele foarte deschisa la culoare, ochi albastri si port ochelari (sunt o tocilara. Yeey...). Am terminat liceul (da doamne sa trec bacul) si sunt la " uimitoarea " facultate (o inchisoare. Heii, sa nu ma judecati. Firea mea este una lenesa dar in acelasi timp si foarte vioaie).

Este ora 6:59 si ceasul trebuie sa ma trezeasca din minunatul meu vis (de ce lume,de ceeeeee?). Visam ca eram intr.o lume de turta dulce cu acadele uriase,cu vata de zahar si calaream uniconi care vomitau curcudee (tare,nu?). Dar asta este viata, nu?

M.am dat alene jos din pat si mi.am inceput rutina de dimineata: m.am dus la baie, mi.am facut un dus, m.am spalat pe dinti si acuma partea mea favorita: machiajul!!!!! Mi.am dat cu rimelul meu favorit de la avon, m.am fardat cu un albastru deschis, mai mult un turquoise. Mi.am facut o dunga neagra cu eyeliner-ul, pudra in obraji si un ruj rosu nu strica niciodata.

M-am imbracat cu niste blugi albastru inchis si un maieu negru pe care scria cu alb " don't hurt me! " . Niste tenesi cu toc ascuns. M.am dus la bucatarie sa mananc cereale si dupa ce am terminat, mi.am luat ghiozdanul meu alb cu negru si am plecat spre facultate. Fiind prima zi, toata lumea se holba la mine. In ultima banca statea o fata, vazandu.ma a dat cu mana de trei ori in scaun aratandu.mi ca e pentru mine. M.am dus timida spre banca.

-Salut! fata

-Salut... am spus eu timida

-Numele meu este Mellody. Al tau care este?

- Numele meu este Quinn, incantata de cunostinta!spun eu

- La fel! Daca vrei iti pot prezenta facultatea.

- Da. Multumest!!

Cand sa termin de aprobat, pe usa intra un om de vreo 34-40 ani cu par blond, ochi verzi ca smaraldul, piele ca laptele , slab, imbracat cu niste pantaloni maro cu o curea neagra si ca bluza avea o camasa albastra cu patratele albe. In picioare niste adidasi albi .

Acesta incepe sa spuna:

- Buna dimineata copii. Am auzit ca aveti o colega noua. Domnisoara, va rog sa veniti in fata! barbatul

- Buna ziua, numele meu este Beauty Quinn, am 18 ani, 1,70, imi place sa cant, sunt o fire vorbareata, timida, prietenoasa si uneori rea. Sper ca in acest timp petrecut impreuna sa ne intelegem de minune.

- Multumim pentru mica ta prezentare. Si noi speram sa ne intelegem de minune. Numele meu este Adam Brown. Acum va rog sa treceti in banca dumneavoastra.

- Desigur. spun eu

P

rima ora a trecut destul de repede si in sfarsit s.a sunat de pauza. Cand dadeam sa ies pe usa au venit toti baieti la mine.

- Ce faci papusa? ma intreaba un baiat cu parul blond

- Fata cea noua, a? spune un baiat cu acel aer neobisnuit de pervers

- Vrei sa fi cu mine? ma intreaba un baiat cu parul castaniu si la varfuri avea suvite blonde

Eu nu ii bagam in seama si am simtit cum privirile fetelor ma ardeau pe ceafa. Nu prea imi placea problema in care ma aflam asa ca am plecat de acolo. Orele au trecut destul de repede. Mi.am luat ghiozdanul si am plecat spre statia de autobuz.

Am asteptat ceva timp si pana la un momendat am vazut un baiat cu hanorac alb si blugi albastri stand cu fata spre pamant. Momentul era asa dubios. Voiam sa vorbesc cu el dar era asa straniu incat nu aveam curaj. Ma gandeam ce sa spun... un bec aprins atarna deasupra capului meu. BINGO (insfarsit a gasit o idee)! O sa il intreb cat e ceasul.

- Aaa... te rog sa ma scuzi dar imi poti spune cat e ceasul? il intreb cu speranta ca imi va raspunde la intrebare

Acesta isi misca capul spre mine si acum ii pot vedea fata. Era palida rau, nu avea ploape sau mai bine spus le avea arse si fata era taiata din ambele parti ale guri pana la colturile urechilor. El scoate din buzunar...

To be continue

Salut azi mi.am facut cartea si sper sa va placa. Daca nu va place nu sunteti obligati sa cititi!!!Va pup dracusorilor si va las.

Continue Reading

You'll Also Like

4K 433 47
"Precum pasarile zboara, la fel si.. " Acum pasarile numai zboara, asa ca care mai e rostul astfelor de metafore? Acum nici iarba numai creste cum cr...
771K 19.2K 108
Bunaa! Inafara de reactii smut, vor fi si oneshot-uri 18+. 💜🌟🤘🏻
189K 27.3K 128
Продолжение с 16 арки Система 7480 была завоевана своим хозяином и стала рабом другой стороны. Но это не имеет значения, 7480, который может выбрать...