Lasă-mă să te iubesc

By Gabriela_Radu

765K 33.4K 5.6K

Amândoi suferă de același sindrom, sindromul eșecului în dragoste. Deși par duri și își ascund sentimentele... More

Descriere
Trailer
1.Totul începe cu începutul
2. Să înceapă jocul...
3.Let's get this party started
4. Marea mahmureală
5. Eden vs Elvis Presley
6. New York, te iubesc♥
7. Idioți arestați la domiciliu
8. Răsfățata lu' tata
9. Iartă-mă, iubito
10. Sunt un prost
11. Mallorca venim
12. Prinși în fapt
14. Mine
15.Goana după pilulă
16. We're coming home
17. Dinner
18. Family time
19. Miss you
20. Try baby
21. No
22. I don't leave you
23. I'm here for you
24. Cum să îți spun...
25. Fericire
26. Destăinuiri
27. Diavoliță
28. Câteva surprize
29. Burlăcițe
30. Da sau nu?
31. Una bucată nuntă
32. Al naibii de buchet
33. Our love
34. Vin berzele
Epilog + Mulțumiri

13. Mătușică

21.7K 840 78
By Gabriela_Radu

Încerc din plin să îmi mențin lacrimile atunci când privesc spre ecranul telefonului, dar vederea nu mă înșeală. Mai întâi să mă calmez eu, și după să calmez și persoana ce așteaptă o reacție, sau mai degrabă un cuvânt din partea mea. Clipsc des de câteva ori și alung lacrimile ce încercă să iasă la iveală. Dacă eu nu sunt puternică, atunci ea cum e? Număr în gând până la zece și expir aerul din plămâni.

-Încearcă să nu mai plângi și să te calmezi, îi spun încă respirând greoi.

-Cum să mă calmez?! Ce va spune el? Crezi că vrea acest copil? aproape că zbiară la mine.

Închid ochii și încep să îmi masez tâmpla. Poate că dacă aș fi fost cu ea, ar fi trecut altfel peste acest moment. Și eu mă gândesc cum va acționa Eden la aflarea veștii. Dacă eu am rămas fără cuvinte, el ce va face? Se va arunca pe geam sau va da de băut. Faptul că Sam este însărcinată mă bucură, dar mă și gândesc că este prea devreme. Dacă nu au folosit protecție, eu ce să le fac? Nu pot fii anticoncepționalul lor personal.

-Ești sigură? o întreb și deja îmi închipui cum își dă ochii peste cap și pufnește nervoasă.

-Nu... doar ce am venit de la ginecolog, spune ironic şi mi-o imaginez dându-şi ochii peste cap.

Vocea ei era așa de stinsă, și puteai să îți dai seamă că a plâns ceva timp. Dar eu, în schimb, încerc să îndulcesc atmosfera și să îi readuc zâmbetul pe buze

-Ok, văd că deja sarcina își pune amprenta pe tine, căci ești tare arțăgoasă, spun și încerc să zâmbesc. Nu te mai rețin, doar gândește-te cum îi vei da vestea.

-Vezi să nu pățești și tu ca mine, mă avertizează iar eu roșesc.

Zâmbesc la ce gânduri are Sam și închid telefonul. Cât de perversă este mai nou. Cum spuneam, sarcina este de vină. Tocmai ce am aflat că voi fi mătușică.

Mă întorc spre Nick și îl văd cum doarme din nou. Leneș ce e... Stă în mijlocul patului, cu capul între perne, dar având în brațe cearceaful cu care ne-am învelit aseară. Poartă doar niște boxeri negrii și are părul răvășit. Pot să admir zile întregi acest peisaj că nu mă deranja. Are buzele curbate într-un frumos "O" și câteva mici cute între sprâncene. Dar soarele nu îl lasă să doarmă și își prelinge razele pe trupul său masiv. Mă așez lângă el pe pat și încep să mă joc cu unghiile pe spatele lui. Mârâie la mine, lucru ce îmi aduce un mic zâmbet pe față.

Într-o fracțiune de secundă, îmi prinde încheietura mâinii și, printr-un miracol ajung sub el. Chicotul meu sparge liniștea încăperii și cauzează râsul zgomotos a lui Nick. Îmi ține mâinile deasupra capului prinse în strânsoarea mâinii sale drepte și mă arde cu privirea. Își trece ochii de-al lungul corpului meu și oftează când ajunge în dreptul sânilor. Se vede că sunt excitată?

Dar revine la atitudinea sa jucăușă imediat și zâmbește pervers. Mâna stângă începe să se miște pe abdomenul meu și încep să mă agit sub el. Nu doar că râd în hohote și scot niște sunete de care nu sunt mândră, dar mă mișc mai rău ca un fotbalist. Lacrimi de la atâta râs se preling în colturile ochilor mei și îi stâng mai tare când mărește ritmul. Ce am făcut ca să mă tortureze în așa fel?

-Nick... ter-termină odată, reușesc să spun printre sughițuri.

-Hai, iubito. Mai rezistă puțin. Ești foarte haioasă.

Neața' Casanova. Acum și-a dat seama că semăn mai mult cu un porc ce a găsit o baltă de nămol și se tăvălește în el. Foarte amuzant, ce pot să zic.

De așa dimineți tot să ai parte. Să îl văd pe Nick râzând precum un copil mic ce a primit o jucărie nou la prima oră, este un lucru foarte rar. Mai ales că este aproape tot timpul încruntat și serios. Bănuiesc și eu că formăm o imagine demnă de filmele siropoase, dar îmi mențin gândul doar pentru mine și încerc să mă concentrez asupra bărbatului ce mă maltratează fizic. Urăsc să fiu gâdilată iar el deja a aflat, însă continuă de câteva minute. O să leșin de râs dacă nu încetează mai repede.

Și se oprește când mai aveam puțin și făceam pe mine. Încerc să îmi reglez respirația și să îmi deschid ochii. Îmi dă drumul și la mâini, dar în schimb îmi capturează buzele într-un sărut nebun. Acum doar îmi mângâie corpul tandru, într-un ritm înnebunitor de lent. Buzele sale se mișcă peste ale mele și abia acum îmi dau seama că așteptașteptă să pătrundă în gura mea, la fel ca de fiecare dată.

Mă oftic că nu îmi dă voie și mie să conduc sărutul, dar așa sunt bărbații, mai posesivi. Mâinile mele ajung în părul său și încep să îl trag spre mine. Corpurile ne sunt lipite și dornice de mai mult. Cel puțin, păsărica mea arde pe dinăuntru, dar și erecția lui este cam prea proeminentă. Să ne jucăm cu corpurile noastre în felul acesta, să renunțăm la plăcerea trupească doar pentru că eu sunt virgină, nu sună cinstit. Nu vreau să îl pierd, doar pentru că nu vrea să se culce cu o virgină. Ah, și cât urăsc să spun cuvântul ăsta.

Își dă seamă că ezit și că gândul îmi este la altceva și mârâie în sărut. Zâmbesc, lucru care îi permite să îmi mângâie buzele cu limba și să adâncească sărutul. În oftică, îl mușc de limbă iar el se retrage supărat. Se dă la o parte de pe mine și îmi întoarce spatele. Ce doamne iartă-mă are de data asta? Doar l-am muscat și el imediat se supără. Nesuferit adorabil ce e....

-Nick, ești bine? îl întreb mai mult șoptit, fiindcă glasul îmi este scăzut.

Nu mi-a răspuns și a continuat să tacă. De ce îmi face asta? Mă forțează să îl împac, și nu prea vreau asta. Să mă înjosesc eu pentru el? Nici vorbă. Îmi dau ochii peste cap și mă decid să părăsesc camera. Stomacul meu s-a trezit la viață și trebuie să gătesc ceva.

Mă tot învârt prin bucătărie și nu știu cu ce să încep. Gândul îmi este la Nick și la faptul că încă este supărat pe mine. O să îi treacă, bănuiesc. Dar nici să îl știu supărat pe mine nu vreau. Nu pot să dau deja cu piciorul în relația noastră, este prea devreme. Nici măcar nu au trecut 24 de ore de când suntem un cuplu, sau de când am hotărât asta.

În ciuda faptului că nu ne știm de foarte mult timp, nu putem nega atracția dintre noi. Cel puțin eu simt mai mult. Ceva începe să prindă rădăcini în adâncul meu și chiar nu îmi doresc asta, cel puțin nu acum. El vrea doar să fie cu mine de fațadă. Nu știe să iubească și nici nu este demn de iubire. Dar poate primi afecțiune în schimbul zâmbetelor sale sincere. Îmi saltă inima în mine când îl văd zâmbind ca un adolescent. Dar este închis, cu cheia.

Tot plimbându-mă prin bucătărie, fără să vreau am început să prepar un mic dejun format din clătite cu ciocolată și suc natural de portocale. Încă îmi aduc aminte ziua în care mi-a furat clătitele pregătite de Eden iar eu a trebuit să aștept ca el să facă altele. Pe atunci ne uram reciproc, dar nimeni nu se pune între mine și Nutella.

Am aranjat frumos clătitele cu Nutella pe o farfurie și am pus suc în două pahare. Cu greu am urcat scările, având grijă să nu vărs sucul sau să mă împiedic. Am intrat în cameră și am rămas surprinsă când am găsit-o goală, dar sunetul apei de la baie îmi dă de înțeles că face duș. Pun tava pe pat și mă îndrept spre ușa din sticlă ce dă spre marea Mediterană. De cum am deschis ușa, o briză caldă și umedă a invadat camera și mi-a izbit fața din plin. Am închis ochii și m-am lăsat dusă de val. Dau perdelele la o parte și aștept să iasă prințul din baie.

Apa nu se mai aude și , după câteva minute de așteptat, Nick iese din baie cu un prosop în jurul mijlocului. Mă roșesc imediat ce văd imaginea din fața mea și îmi plec privirea, dar ochii încă îmi rămân pe picăturile de apa se se scurg pe trupul său. Este ilegal de sexy ca să arăți așa. El este ilegal, mai mult decât un drog interzis. Numai parfumul său și te duce pe culmile disperării.

-Iubito, baia e liberă, sau... spune și face o mică pauză ca să continue rânjind mai pervers. Vrei să repetăm experiența de aseară?

Să mă las răsfățată de mâinile lui Nick și să fiu sărutată în cadă, sună delicios, dar e prea devreme pentru astfel de lucruri. Mă rezum în a-mi da ochii peste cap și a mă așeza pe pat, lângă tavă. Nick își caută câteva haine prin dulap, dar până să se hotărască, aruncă câteva tricouri pe jos și o pereche de chiloți aterizează pe capul meu. Bine măcar că nu sunt folosiți...

-Nick, mârâi și arunc cu chiloții în el la rândul meu. În secunda asta faci curat.

-Lin, pe bune. Suntem în vacanță. Nici aici nu mă lași cu regulile și obsesia ta de curățenie?

-Nu, idiotule. Chiar nu pot. Nu vreau să trăiesc într-o cocină.

-Ăsta e un lucru cu care nu mă mândresc, urăsc să fac curat, dar pentru tine, fac orice.

În timp ce își împăturește tricourile aruncate și pune și câteva haine pe el, Nick îmi ține un frumos discurs despre cum nu îi place lui să facă curat. Încerc să îl înțeleg și să mă gândesc la o răsplată. Odată îmbrăcat în niște pantaloni de trening și un tricou negru, mă ridic de pe pat și îi înconjor trupul plin de mușchi cu brațele. Îmi sprijin obrazul de omoplatul său și încerc să îl strâng mai tare în brațe, dar tot ce fac este să îmi țin palmele lipite de mușchii pieptului său. Mă întorc cu fața la el și mă îmbrățișează strâns. Aproape că rămân fără aer, dar brațele sale îmi oferă absolut tot: protecție, iubire și tandrețe.

-Nick, sper că nu mai ești supărat. Chiar nu am vrut să te mușc, dar și tu te-ai încăpățânat și m-ai răsplătit cu o pereche de chiloți în față.

-Eu cam ar trebui să îmi cer iertare, dar hai să lăsăm subiectul acesta la o parte și să ne bucurăm de micul dejun pregătit de tine. Apropo, ce a fost cu apelul care ne-a deranjat trezirea?

-În legătură cu apelul, cred că ar trebui să ne întoarcem acasă, spun mai mult pentru mine și îmi las privirea în jos, dar se pare că m-a auzit.

-Poftim?! se revoltă.

-Iubitule, încearcă să te liniștești, dar cred că este nevoie de noi acasă, încerc să explic, dar el mă privește încruntat.

-Nici în ruptul capului. Nu ne întoarcem, spune scurt și acum este rândul meu să mă încrunt. Pe cine omor?

-Samantha. Tocmai am aflat că voi deveni mătușică.

De data asta zâmbesc și îl privesc în ochi. Acea tentă misterioasă de albastru închis mă face să mă topesc sub privirea lui.

-Ăştia doi au nevoie de un camion de prezervative. Cum dracu' să rămână însărcinată? Cred că mă voi duce personal să le cumpăr, dar farmaciștii vor spune că sunt un obsedat ce nu se satură de sex.

-Nu cred că este nevoie, spun și îi mângâi bicepșii încordați. Se descurcă și singurei cu problema. Până la urmă sunt majori și vaccinați, nu?

-Adică rămânem, concluzionează singur. Ne întoarcem abia peste două zile, adică luni. Până atunci, vreau să profit de orice clipă pe care o petrec cu tine ...

Îmi capturează buzele într-un sărut sălbatic și îmi explorează fiecare colțișor cu limba. Îmi mușcă buza de jos, după care o alintă și o suge. Mi-am împreunat mâinile în jurul gâtului său și am continuat sărutul.

**

-Nu pot să o fac, spun către bărbatul ce așteaptă de câteva minute bune să mă urc pe un sky jet. Îmi este frică....

-Dar, Lin, sunt cu tine. Nu mă face, că te pun cu forța pe bancheta asta.

Tocmai am rămas uimită de vorbele sale. Dacă crede că eu mă voi urca pe monstrul ăla, se înșeală amarnic. De când am ieșit din casă și am dat de populație, am observat că Nick nu prea îmi mai spune "iubito" . Ci preferă să îmi spună precum o fac și ceilalți. Dar nu mă îmbunează și mă bosumflu și mai tare. Îmi pun mâinile în șold și aștept să văd ce face. Mă arde cu privirea și oftează vizibil obosit să mă tot convingă. Am avut parte de câteva demonstrații din partea lui, și pot spune cu mâna pe inimă că îmi este frică.

De cum am terminat micul dejun, a început să se tot frământe și să vorbească la telefon cu te-miri-cine. Deși am avut parte de câteva săruturi minunate și pline de tandrețe, tot nu îmi convine ceva. Am primit și laude cum că sunt și un bun bucătar, dar pana mea, sunt doar niște clătite!

M-a târât până pe plaja, mai precis pe un pod unde se află minunăția sa. Am ales să port un costum de baie dintr-o piesă și negru, iar pe deasupra o rochiță de voal simplă și fără bretele. Cu gândul că voi sta și mă voi bronza pe un șezlong sau că voi înota în mare, eu chiar mă pregătisem. Dar Nick a uitat totul acasă. Mă mir că nu și-a uitat și capul. Măcar podul este aproape de cabană și mă gândesc că a-şi putea să îmi iau tălpășița, dar nu ar fii frumos din partea mea.

-Iubito, îți cumpăr ultimul model de geantă de la Louis Vuitton dacă urci, îmi spune și îmi zâmbește seducător.

-Nu!

Lingușitor ce e. Știu că încăpățânarea mea depășește limitele răbdării lui, dar vreau să știe că nu mă poate cumpăra cu o simplă geantă sau orice altceva. Oftează din nou și își sprijină fruntea de mâinile ce se află pe mânerele monstrului.

-Nu pot să te conving cu nimic, nu?

Dacă i-aş spune că în schimb vreau o partidă de amor cu el, m-ar spânzura. Nu credeam că o să îmi doresc atât de mult un lucru, mai ales să fac sex cu Nick. Un lucru este clar. Pot să o fac cu el și cred că pot îmblânzi și fiara.

-Fie, cedez într-un final și aștept să mă ajute să mă sui pe monstrul negru. Mă ajuți azi, căposule?

Cu un zâmbet cuceritor pe buze, Nick mă ajută să urc în spatele lui. Mai întâi mă sărută dulce pe buze, după care mă îmbracă cu o vestă de salvare roșie. Se asigură că este prinsă bine apoi îmi înfășoară brațe în jurul abdomenului său. Mă bucur că ține la siguranța mea, totuși. Chiar dacă mă țin bine de trupul său bine sculptat, există o mică șansă să cad în apă și de aici nu mai continui. Deja am urcat pe el și oricât de mult aș vrea să cobor, știu că nu mai pot da înapoi. Acum trebuie să aștept ca infernul să se termine. Doar vocea lui Nick mă face să îmi deschid ochii și să îmi pierd șirul gândurilor.

-Ești gata, iubito?

Dar nici bine nu apuc să aprob, fiindcă Nick deja pornise motorul ce a început să toarcă sub noi. Am închis ochii și mi-am strâns puternic brațele în jurul lui. Cred că abia mai respiră, săracul. Îi simt mușchii încordați și chiar și bătăile inimi. Este foarte concentrat și dornic de viteză, deoarece motorul monstrului era singurul lucru care se aude prin zonă. Măcar marea este liniștită și ne permite să alergăm cu sky jet-ul.

Adrenalină. Cea ce simt și cea ce pulsează prin venele mele. Singurul cuvânt care descrie acest sport. Simt vântul ce se joacă cu părul meu, și stropii de apă ce aterizează pe corpul meu. Dacă soarele îmi încălzea pielea, ei bine, apa este bine venită pe trupul meu.

La un moment dat, mașinăria s-a oprit și am putut să respir ușurată după ceva timp. Am mai și lărgit strânsoarea în care se afla Nick și am putut să deschid ochii. Pustiu. Adică numai apă cristalină și curată vedeam în jurul nostru. Pot chiar să văd și fundul mării la cât de limpede este. Dar mă îngrijorează distanța dintre noi și pământ. Doar valurile mici ne mai clătina câteodată, în rest liniște. Cu soarele pe bolta cerului, fără nici un nor, arzând puternic, puteam să stau așa zile întregi, dar nu vreau să mă prăjesc.

-Este... waw...am reușit să spun în cele din urmă,încă vrăjită de peisaj.

-Mă bucur că îți place. Acum hai să facem o baie.

În următoarea clipă Nick m-a luat în brațe și s-a aruncat cu mine în apă. Frigul m-a cuprins imediat și simt că nu mai pot să ajung la suprafață. Dau din mâini și din picioare, dar nimic. Bine măcar că m-a avertizat. Nici măcar nu am apucat să îmi țin respirația, iar acum am cam luat câteva guri de apă. Am început să mă panichez imediat și să îmi fac tot felul de închipuiri. Dar sunt scoasă de Nick la suprafață.

Măgarul, el știe să înoate ...

Cred că niciodată nu m-am mai bucurat de aerul pe care îl respir. Am deschis și ochii și am început din nou să mă agit, uitând de faptul că puteam ca o proastă cu ajutorul vestei și de Nick, care mă ține în brațe.

-Gata, iubito. Ești în brațele mele. Nu te mai agita atât, îmi spune calm la ureche.

Vocea sa dulce a reușit să îmblânzească fiara din mine și să mă calmeze. Am încetat din a mă mai mișca, și am realizat că bărbatul are dreptate. Chiar eram în siguranță. Monstrul nu era nici foarte departe de noi, cel mult doi metrii, dar important e că nu îmi dă drumul. Îl analizez puțin și văd că este la fel de ud ca și mine și că zâmbește. Cu o mână îmi dă la o parte perdeaua de păr blond ce se afla le fața mea, iar cu cealaltă mă trage mai aproape de el. Îmi încolăcesc picioarele în jurul lui și la fel procedez și cu mâinile. Am avantajul că acum sunt mai înaltă decât el, deoarece l-am scufundat puțin, dar nu pentru mult timp.

Imediat ce revine la suprafață îmi capturează buzele într-un sărut sălbatic. Limba s-a o caută pe a mea și îi declară război. Dar de data asta mă lasă pe mine să conduc sărutul. Cercetez fiecare colțișor al gurii sale lent, într-un ritm înnebunitor. Își plimbă palmele pe coapsele mele goale și așteptă să preia el conducerea. Îl trag de păr și mă împing și mai tare în el, până când îi simt bărbăția. Abia când rămânem fără aer întrerupem sărutul și îl las pe el să continue cum știe mai bine. Îmi mușcă mai întâi buza inferioară, după care coboară cu buzele spre gâtul meu. Mușcă, suge, dezmiardă. Toate la pachet cu buzele sale și senzațiile ce mă cuprind. Atunci când încep să gem de plăcere și să îmi las capul pe spate râde și mă strânge de fese.

Nu vreau să o facem pentru prima dată în mijlocul Mediterranei, dar să fiu a dracu' dacă mai întrerup momentul ăsta.

Dar îl întrerupe el. Își sprijină fruntea de a mea și încercă să își regleze respirația. Nici eu nu sunt mai prejos, gâfâi de parcă aș fi alergat la un maraton. Dar am fost sedusă de un tip al naibii de sexy. Mă declar înfrântă în acest duel. Am ajuns să îl doresc cu adevărat, să ard de dorință pentru el.

-Ursuleț gonflabil, ne întoarcem pe uscat? Am o surpriză pentru tine, dar mai târziu o să vezi despre ce e vorba, îmi spune în timp ce mă privește în ochi.

-Iepuraș înotător, abia aștept să ne întoarcem, îi răspund și îmi lovesc în joacă nasul de al său, iar el chicoteşte la gestul meu.

-Tu ești mica mea sirenă....

-Care nu știe să înoate, continui eu.

-Dar sunt eu salvamarul tău chipeș, nu? mă întreabă iar eu aprob din cap zâmbind.

De ce ador atât de mult zâmbetul lui? Mă topesc de fiecare dată când îmi zâmbește și mă alintă în felul lui. Simt că plutesc la fiecare atingere a sa și că visez când mă sărută. Ceva ireal și unicat.

Mă mai sărută o dată dulce, după care ne urcăm din nou pe monstru și pornim spre mal. De data asta stau în față, adică între picioarele și brațele sale, cu spatele lipit de pieptul lui.

Când ajungem, Nick nu mai are răbdare și mă duce direct în casă spunându-mi că trebuie să ne grăbim. Până acum nu a scos nici un sunet în legătură cu planurile lui, dar îl văd agitat mai rău ca un mire sau mireasă. E tare simpatic și îmi vine mai mereu să mă amuz pe seama lui, dar la cât de repede se supără, prefer să tac din gură.

-Îmi spui și mie de ce ne grăbim? îl întreb când intrăm în casă.

-Şttt, iubito. Nu o să afli nimic de la mine.

-Știi cât de mult urăsc să aștept ? Cam cum urăște câinele pisica...

-Doar ai și tu puțină răbdare,îmi spune și zâmbește pervers.

Oare ce pui tu la cale, domnule Gates?

Prin minte îmi trec o mie și una de idei. Oare mă va duce la o cină romantică, că tot se apropie seara, mă va plimba cu barca, mă va duce într-un club? Nu știu și lucrul ăsta mă macină teribil. De când suntem împreună este un romantic parcă desprins din filme. Este grijuliu, tandru chiar dacă uneori mai are momente în care glumește pe seama mea și eu mă bosumflu.

-Lin, du-te până în dormitor, te rog.

Nu protestez și mă supun ordinului. Merg agale până în cameră, și la fel de încet deschid și ușa. Îmi învârt privirea și rămân surprinsă când găsesc pe pat o cutie mare și albă. Cu pași mărunți mă apropii de ea și până la urmă o deschid și pun capacul lângă cutie.

Oh doamne...

Cred că o să leșin. Apuc rochia de bretele și o ridic cu grijă. O rochie neagră, scurtă și mulată îmi atrage atenția. Are un decolteu generos și spatele gol, iar bretelele sunt susținute de un colier de perle, tot la spate. Mă întreb dacă el a ales rochia, sau dacă doar i-a ordonat secretarei să o aleagă ea. Este extrem de frumoasă, și dacă aș merge într-un club, cu siguranță aș întoarce privirile bărbaților și săgețile ucigătoare din privirile iubitelor sale. Dar noi suntem pe o plajă privată, departe de civilizație.

O pun pe pat și mai scot din cutie niște pantofi arginti cu tocul destul de mare de la Louis Vuitton. Cred că de aici s-a inspirat și cu poșeta pe care mi-o promisese dacă urc pe monstru, în concluzie îmi este dator cu o geantă. Găsesc și un bilețel pe care imediat îl citesc.

" Odată cu sosirea nopții, se așterne și misterul. Te aștept pe plajă la ora 21. Să nu întârzii, îngeraș."

Cât de romantic. Nici nu trebuie să îmi pun problema în legătură cu cel ce m-a invitat pe plajă și mi-a și ales garderoba. Totul pare desprins din vis. Ceva fantastic ce mi se întâmplă mie. Deja mă simt emoționată și zâmbesc mai rău ca o puștoaică.

Știu si ce urmează după surpriza lui, noaptea magică. Noaptea în care mă voi dărui lui și vom fi unul. Doi în unul, precum spun reclamele cu detergenți.

Mai întâi îmi fac un duș revigorat, după care umblu prin șifonier după lenjeria intimă perfectă. Dar se pare că rochia nu îmi permite să port și sutien, așa că aleg o pereche de bikinii roșii și cu dantelă. Îmi pun rochia și pantofii după care îmi prind părul cu câteva agrafe, rezultând un coc neglijent și îmi fac un machiaj simplu, fără ruj, deoarece mă va săruta imediat ce voi părăsi casa și mă va vedea.

Încerc să îmi mențin sentimentele, dar nu prea reușesc. Practic este prima noastră întâlnire ca și cuplu și am emoții. Vreau ca totul să fie perfect. Să fiu perfectă.

Oare îi va plăcea cum m-am îmbrăcat? Bănuiesc, doar cred că el mi-a ales hainele. Oare cu ce s-a îmbrăcat el? E la costum? Doamne ce întrebări îmi pun. Mă amuz de una singură la cât de penibilă sunt.

Arunc o privire la ceas și îmi dau seama că ora 21 se apropie repede. Mă mai uit o singură dată în oglindă și îmi zic în gând că sunt gata. Decolteu generos, picioare subțiri și ușor bronzate la vedere și un zâmbet cuceritor. Asta sunt eu și nu mă recunosc. Aproape că aleg pe scări spre ieșire și sunt conștientă că era să îmi rup gâtul în graba mea. Când pășesc pe ultima treaptă, piciorul îmi alunecă, dar sunt prinsă de brațele lui Nick, și așa nu cad. Mi-am pus mâinile pe bicepșii lui și l-am privit adânc în ochi. Pentru o clipă m-am uitat și la buzele sale dornice de a fi sărutate, dar m-am întors la ochii săi și am observat că și el îmi privea buzele. Este îmbrăcat într-un frumos costum negru, având cămașa descheiată și fără cravată sau papion. La fek de aranjat este și el. Cu aerul său de bad boy și cu frizura aranjată meticulos. Am simțit până și parfumul cu care ador să se dea. Un miros seducător. ..

-Prințesă, unde te grăbești așa? mă întreabă puțin îngrijorat. Ai grijă cu tocurile alea, puteai să îți rupi gâtul.

După ce mă stabilizează pe picioare, îmi oferă un sărut scurt pe buze după care mă întoarce cu spatele la el. Ce bine că nu am decurs la ruj.... Dar de ce mă leagă la ochi cu o eșarfă de satin? Acum totul e în ceață, sau mai bine zis negru.

-Doar e o surpriză, pisicuță, îmi șoptește la ureche după care îmi sărută omoplatul gol.

După câteva minute în care am ascultat tot ce zicea în legătură cu pe unde să merg, ne-am oprit la un moment dat. Am putut simți briza mării și mirosul de apă sărată, dar în rest nimic. M-am lăsat purtată de el până aici și am încredere în continuare în el.


Frank Sinatra - Come Fly With Me

Come fly with me, let's fly, let's fly away
If you could use some exotic booze
There's a bar in far Bombay
Come fly with me, let's fly, let's fly away

Come fly with me, let's float down to Peru
In llama-land there's a one-man band
And he'll toot his flute for you
Come fly with me, let's take off in the blue

Once I get you up there
Where the air is rarefied
We'll just glide
Starry-eyed
Once I get you up there
I'll be holding you so near
You may hear
Angels cheer, 'cause we're together

Weather-wise, it's such a lovely day
Just say the words and we'll beat the birds
Back to Acapulco Bay
It is perfect for a flying honeymoon, they say
Come fly with me, let's fly, let's fly away
Once I get you up there
Where the air is rarefied
We'll just glide
Starry-eyed
Once I get you up there
I'll be holding you so near
You may hear
Angels cheer, 'cause we're together

Weather-wise, it's such a lovely day
If you say the word, we will beat those birds
Back to Acapulco Bay
It is perfect for a flying honeymoon, they say
Come fly with me, let's fly
Pack up, let's fly away






Continue Reading

You'll Also Like

4.9K 211 35
-Dacă încerci sa faci ceva , toții acești bărbați au un ordin foarte clar. -Care? -De a o omorâ! -Și nu cred ca ți-ai dori asta. -De ce ai venit? -Am...
338K 13.1K 66
( Volumul 1 din trilogia Iubire Periculoasa) Eva, o fata cu un trecut aparte, diferit de cel al unui adolescent obișnuit, se mută împreună cu mama sa...
148K 11.4K 41
"Când totul în jurul tău se prăbușește, închide ochii și respiră." Katherine este nevoită să ia viața de la zero atunci când se decide să își pără...
76.9K 3.1K 31
Ea = Spion la firma bunicului ei.Perfecta pentru capitolul:ABILITATE. El = Spion la aceeași companie.Unul dintre cei mai pricepuți spioni la LUPTE. ...