Мій коханий йолоп❤❤❤

Door 567813

50.9K 2.7K 281

НОВА ГЛАВА!!!!!!! Meer

2 семестр
Банда)
Клуб*
Клуб 2
Наслідки...
Неочікувана зустріч
1 побачення
Не так все просто як здається...
Правда все ж розкрилася...
Помста...
Любов...
Допит...
День народження
День народження-2
Італія
Дорога...
Сватання
Сварка
Лікарня....
Розпач!
Це кінець?
Початок кінця

Знедолена Ніка

2.3K 123 5
Door 567813

Pol Вова
Я йшов до машини,а в мене в голові була тільки одна думка, якби ми прийшли хоч трохи пізніше то б Стас міг зробити щось неймовірно жахливе. Як добре,що це все закінчилось,Ніка в порядку - це найголовніше. Він її не скривдив.

Стас - це жахлива людина, я не думав що він наші стосунки перенесе на інших людей. Мене аж теліпає коли я про нього думаю. А ось я підходжу до машини,бачу сидить Ніка - вся заплакана, в неї такий страждаючий вигляд,вона як маленька дитина. Хочеться її заспокоїти,обняти, але я знаю шо я їй огидний і ця думка завжди мене буде зупиняти.

- Ніка давай ми поїдемо до мене ,а ти трохи заспокоїшся, скажемо Тані хай привезе тобі одяг бо в одній нижній білизні, я думаю тебе не так зрозуміють.- зосередженим голосом сказав Ярко.

- Добре - ледь чутно сказала Ніка. А я навіть боявся слово вставити бо я знав ,що все це через мене.

- Ей братан шось не так?!- спитав Ярко.

- Та ні все добре...

Решту частину дороги ми мовчали , а коли приїхали то я запропонував Ніці свою куртку оскільки вона була майже голою. На моє здивування вона взяла мою куртку без всяких там її вибриків і мене це здивувало.

- Ніка ти йди в мою кімнату поспи , а я тим часом подзвоню Тані.

Вона мовчки піднялась на другий поверх зайшла в Яркову кімнату і закрила за собою двері.Мені так було її шкода адже я завжди бачив її веселою сильною дівчиною яка могла відповісти на любий твій жарт або знущаня ,а зараз вона опустила голову і тихо пішла в кімнату. Вона була беззахисною, неймовірно засмученою, була маленьким бідним кошенятком.

- Вова , що з тобою? Тобі , що відмовила якась чергова шлюха?-сміючись сказав Ярко ,але мені не дуже то і було весело.

- Ей ти взагалі мене чуєш?

- Так чую.-без емоцій сказав я.

- Так почекай ти так через Ніку ? Ти , що правду казав нарахунок того , що вона тобі подобається?- здивовано спитав хлопець.

- А хіба зараз це має якесь значення? Нікі я противний, дійсно кому може подобатись такий як я вічно гулящий, п'ющий бабій якому нічого не треба окрім алкоголю і шлюх? Я завжди таким був, і недумав ,що хтось може його змінити!!! Чи їй треба такий як я? Хорошій ,щирій, веселій дівчині треба бабнік який не відмовить нікому у насолоді?? Звичайно,що ні. Я потрібен хіба , що шлюхам.

- Ти хочеш сказати Ніка шлюха?- почув я заді голос Тані.

- Що? Причому тут вона?-нерозуміючи нічого сказав я.

- Як причому, ти їй подобаєшся і це видно, вона навіть Стаса іноді називала твоїм іменем, у неї це виходило не навмисно,хммм,але це було.

- Ого- тільки і міг я сказати.

Після цього Таня засипала нас питаннями як це все відбувалося, як в цей момен виглядав Стас. Ми не встигали відповідати на питання як на нас знову сипались інші і коли накінець Таня почула все , що хотіла і тоді вона згадала про Ніку.

- Добре хлопці ви тут сидіть ,а я йду віднесу Нікі одяг .-піднімаючись по сходам сказала ненаглядна Ярка.

POV Ніка

Я піднялась в Яркову кімнату закрила її на ключ щоб до мене ніхто не прийшов, хотілося побути на самоті, піти у себе, подумати, просто насолодитися цією самотністю... В моїй голові була буря думок я думала про все . Чому Стас для помсти вибрав саме мене? Чому в дім вірвались Вова та Ярко? Щоб могло статися якби хлопці не прийшли??Чому я йому довірилася Стасу?? Серце ж нехотіло,але чомусь пішла з ним!! Чому Стаса я називала Вовою невже він і справді мені подобається ? Але навіть якщо Вова мені і подобається то я незможу кожен раз відвойовувати його у шлюх! Під час своїх роздумів я заснула.

***

Я встала від того ,що в двері хтось сильно стукав в, я ледь встала ,на мені все ще була Вовина куртка, в неї був салодкий запах її господаря. Відкривши двері я побачила Таньку яка світилась від щастя.

- Таня все добре?

- Так все добре! Я таке дізналась ти не повіриш, давай зайдемо в кімнату і я все тобі розкажу.

- Добре,давай розказуй.

- Ти подобаєшся Вові!- майже кричучи сказала Таня, вона говорила це з таким щастям і захопленням,що здавалося що їй хлопець освідчився в коханні.

- Що?!:!- мені аж очі на лоба полізли.

- Так , так ти йому подобаєшся- і на моєму обличчі з'явилася дурнувата посмішка. Мене здивувало те, що моє "я" було не проти,а навіть всередині потайки було дуже щасливе, але було багато "але".

- Він теж тобі подобається так?

- Таня я не знаю він мені і подобається і в ту ж хвилину ні, що робити??- сумно сказала я.

- Ну для початку вдягнися, приведи себе в порядок і спускайся вниз , а потім ми поїдемо в гуртожиток переодягнемось ,і поїдемо на відкритя нового клубу, ти потанцюєш,розслабишця,розвієшця?? Забудеш про прикрий випадок. Мені здається це тобі піде тільки на користь.

- Добре, я згідна. Можливо ти й права.

Я швидко зкинула з себе Вовину куртку і почала одягатись в одяг, який мені привезла Таня . Це були обнягуючі джинси з високою талією і тепла зв'язана кофта з відкритою спиною.Я намалювала вії, зробила легкий макіяж,розпустила волосся. Виглядало непоганно, але щось ще нагадувало,про прикру подію. Напевно ж сумні очі... Спустилась вниз, де на мене вже чекали Таня,Ярко і Вова. Вова мав розбиту губу і великий синець під оком , мені стало не по- собі,що він пішов на такі жертви заради мене. Він був готовий вбити Стаса заради мене,що ж незнаю до чого це зможе призвести. Побачивши синці і розбиту губу це я швидко вернулась на верх взяла аптечку і спустилась знову.

- Що ти збираєшся робити?- з переляком в очах спитав Вова.

- Я?! Нічого кримінально, рятувати одного із моїх рятівників- я мило усміхнулась і підійшла до Вови.

- Ну добре ви тоді будьте тут ,а ми зараз з Танею приїдемо мені треба купити продуктів.-з кривою посмішкою сказав Ярко.

- Добре тільки ви не довго будьте в магазині , а то тут можуть статися не приємності.- з кривою посмішкою на цей раз сказав Вова.

- Які наприклад?-розгублено спитала Танька.

- Ну наприклад хтось може завагітнят-завагітніти, Вова показуючи пальцем на мене.

- Що?!? - одночасно сказали ми з Таньою, а хлопці засміялися.
- Та ладно шутимо, шутимо.Ну добре ви лишайтесь тут , а ми скоро приїдемо з Таньою.-Ярко відморгнув Вові і вони поїхали .
Ми сіли на диван я намочила ватку спиртом і хтіла прикласти до Вовиної рани але він відсунувся.
- Що ти хочеш робити?!?
- Нічого смертельного.-я мило усміхнулась.
- А може не треба?- з надією сказав Вова.
- Ти , що боїшся?!?
- Так .
- Такий мочний пацик як ти, боїться звичайного спирту?!?
- Ого мочний пацик кажеш та?
На , що я просто закотила очі і приклала ватку до губи.
-Ай пече.
Нічого не сказавши я почала легенько дути на рану.Після того як я подула на рану я приклала суху ватку дістала мазь від синців і почала обережно мазати його синець біля ока стараючись не завдавати йому зайвого болю.
- Все готово- я посміхнулась.
- І щоб я без тебе робив?- Говоривши це він дивився на мої губи ,а я дивилась на нього який він все ж таки гарний навіть не зважаючи на його рани ,о Боже тільки не це я закохуюсь в цього йолупа Вову.
-Влюбилась?- з дурною посмішкою сказав Вова.
- Що ? Ні!!я просто дивилась на твої рани!-почала виправдовуватись ,а хоча ні я не виправдовувалась я просто люблю бути правою.
Після цих слів Вова мене поцілував так солодко ,що якийсь час я не була проти але потім згадала хто мене цілує я відсунулась від нього і дала сильного ляпаса.
- Ай за , що ти ж не була проти!
- Я була в стані шоку , а не проти ясно тобі?!
- Ой, та заспокійся дівчино я просто хтів перевірити чи вмієш ти цілуватись. - від цих слів мені було так образливо.
Я почула ,що хтось відкрив двері я як обшпарена вскочила з дивану і побігла в коридор одягатись але перд цим я встигла замітити погляди Ярка та Тані але мені було на це на чхати .Я швидкр одягнула куртку взула чоботи які мені привезла Таня вийшла з будинку і сіла в Яркову машину.Буквально через хвилину Ярко завів машину і ми поїхали в гуртожиток.Вже в гуртожитку я відповіла на всі питання Тані ,які вона мені задавала в машині .Після того як я їй все розказала по поїй щоці скотилась одинока сльозинка.

Ga verder met lezen

Dit interesseert je vast

63.1K 3.1K 71
!!!НЕ МОЯ КНИГА!!! Книга Ани Шеррі «Хрупкое равновесие» українською. Діана Олівер працює парамедиком на "швидкій". Вдень вона рятує людям життя, а ве...
84K 5.5K 64
1 книга з циклу "Монархічна Мафія" СТАРА ВЕРСІЯ ! Дві сім'ї ворогують зі старих часів. Клани сицилійською мафії, що ніяк не можуть порозумітися. Вон...
1.3K 108 13
Іноді, за для того, щоб бути щасливими, треба переступити гордість і принципи. Треба вміти розмовляти, розуміти і змінюватись. Йти на уступки, жертву...
81.7K 772 22
секс і нічого зайвого(майже,сюжет і як до нього доходить теж присутні)