Lasă-mă să te iubesc

By Gabriela_Radu

765K 33.4K 5.6K

Amândoi suferă de același sindrom, sindromul eșecului în dragoste. Deși par duri și își ascund sentimentele... More

Descriere
Trailer
1.Totul începe cu începutul
2. Să înceapă jocul...
3.Let's get this party started
4. Marea mahmureală
5. Eden vs Elvis Presley
6. New York, te iubesc♥
7. Idioți arestați la domiciliu
8. Răsfățata lu' tata
9. Iartă-mă, iubito
11. Mallorca venim
12. Prinși în fapt
13. Mătușică
14. Mine
15.Goana după pilulă
16. We're coming home
17. Dinner
18. Family time
19. Miss you
20. Try baby
21. No
22. I don't leave you
23. I'm here for you
24. Cum să îți spun...
25. Fericire
26. Destăinuiri
27. Diavoliță
28. Câteva surprize
29. Burlăcițe
30. Da sau nu?
31. Una bucată nuntă
32. Al naibii de buchet
33. Our love
34. Vin berzele
Epilog + Mulțumiri

10. Sunt un prost

22.2K 1K 123
By Gabriela_Radu

~Nick P.O.V.~

Obosit, bag cheia în yală și dau să descui ușa apartamentului, dar aceasta este descuiată deja. Ciudat, dar mă gândesc la posibilitatea ca Lin să mai fie cu cineva în casă.

Ultimele trei zile mi le-am petrecut fie în Washington fie aici, în New York. Dat fiind faptul că tata a rămas să se ocupe cu furnizorii de aici, eu am rămas singurul disponibil să meargă în capitală ca să încheie alte contracte cu firme de construcții.

Am crezut că o să găsesc liniște, dar se pare că în curând voi avea nevoie de un aparat audit, pentru că o să rămân surd curând. Sara latră veselă la vederea mea, iar Lin se ceartă cu un bărbat, gol.

Aproape am turbat din cauza lui, asta până când să îi văd mutra de om bătut de soartă. Fratele meu handicapat stă doar în boxeri în fața iubitei mele, rânjind precum un idiot. Pe când, blonda seducătoare își ține mâinile în șold și bate nervoasă din picior.

-Dacă am întrerupt ceva, vă rog să mă iertați, le spun și mă îndrept spre dormitorul meu, dar blondina mă oprește.

-Nici să nu te gândești, gorilă, tună vocea sa.

Fratele meu ridică nepăsător din umeri și de îmbracă repede în hainele ce erau aruncate pe jos. Își trece prin păr o mână și îmi mizează un "Baftă", înainte de a ieși pe ușă.

-Încă nu te-am iertat...

-Dar de data asta chiar nu știu ce am mai făcut.

-Te asigur că ai făcut ceva, mârâie și face doi pași amenințători spre mine iar eu mă dau instinctiv unul înapoi.

-Înainte de a fi acuzat de ceva, cer probe, Lin.

-Okay, spune și își trece o mână prin păr, îmi poți explica ce cauta el aici?

Aș minți dacă nu i-aş zice că eu i-am dat cheia apartamentului fratelui meu, asta pentru că tata i-a blocat toate cardurile și i-a luat telefonul ultima dată. Fratele meu mai mic este un adevărat poznaș, iar când vine vorba de femei, este un macho desăvârșit.

-Păi, încep dar neștiind ce să mai zic mă opresc.

-Știam eu, știam. Din cauza ta a trebuit să îl suport pe fratele tău tâmpit.

-Nu este doar tâmpit, iubito. Este și handicapat, idiot, îngâmfat, porc, afemeiat, nesimțit...

-Vai, ce mă bucur că te autodescrii, mă scutești pe mine de o treabă.

-Ce? Cum adică mă autodescriu?

-Semeni cu fratele tău, deci aceste calități ți se atribuiesc și ție.

-Ce vacă, spun mai mult pentru mine, dar se pare că m-a auzit pentru că mi-a dat o palmă. Când a ajuns atât de repede lângă mine.

E seară și tot ce vreau e să mă bag în patul cuiva. În nici un caz să îi suport ei crizele sau să mă cert cu ea. Știu că nu o să câștig și din cauza asta nu vreau să risc.

-În seara asta dormi la ușă, îmi spune vocea ei angelică.

-Oh, ba nu iubito. O să dormi cu mine, contraatac și eu.

-Idiotule, chiar vrei să ne certăm? Eu una m-am săturat. De când esti tu, nu mai sunt eu. M-am schimbat odată cu apariția ta. Chiar vreau să te hotărăști odată ce vei face.

-Păi, o să te iau pe sus și ne vom retrage în cuibușorul nostru de nebunii, îi spun rânjind.

-Poți să fii și tu măcar o dată în viață serios? Chiar m-am săturat de apropourile tale legate de sex. Vrei sex iubitule, du-te la un bordel și trageți-o cu câte vrei, numai lasă-mă dracu' în pace.

-Ușor, iubito, nu te mai enerva așa repede...

Știu că fierbe de nervi, dar îmi place să mă joc cu ea. Îmi place să o duc pe culmile disperării și să o las o vreme pe acolo. Obrajii îi sunt roșii iar câteva vene dilatate. Chiar așa rău am enervat-o? Eu sunt calm, cred. Poate să vină și Putin cu armata sa, că nu mă deranjează.

-Termină, idiotule. Să știi că nu am glumit când am spus că dormi pe pragul din fața ușii. Așa că valea.

Nu am mai apucat să zic nimic pentru că femeia care mă intrigă atât de mult, m-a împins afară din apartament și mi-a trântit ușa în nas. Și eu acum ce mă fac? Îi aud chicotul năzdrăvan și de aici. Ce îmi face mie femeia asta.

Doamne, cât de mult pot să o urăsc. Mă enervează la culme. Și cel mai rău e că sunt tot în costum. În momentul de față, chiar nu vreau să dau de vreun vecin pe aici. Mă gândesc care ar fii variantele ca să mă adăpostesc undeva până mâine sau să mă strecor înapoi. Varianta de a mă strecura înapoi cade deoarece tocmai am auzit încuietoare de la ușă. Minunat. Nu am nici bani, nici telefon,pentru că mi-am lăsat geanta la intrare. Mă simt... expus. Pe lângă faptul că mă amuză toată această situație, îmi vine să îmi plâng de milă.

Mă rezem cu spatele de ușă și oftez până când fac contact cu gresia de pe hol. Măcar dacă ar venii și cei doi porumbei acasă. Dar nu, ei trebuie să plece într-o mică vacanță și să rămân eu singur cu descreierata. Nu că nu mi-ar place compania ei, dar parcă mai mult îmi place când suntem cu toții.

-Iubito, ai și tu milă de un biet muritor... Pot să intru în casă, te rog?

În zadar am stat și am rugat-o cu frumosul să mă lase înăuntru, fiindcă tot ce am auzit a fost liniște sau niște zgomote ciudate de la vecini. Măi, se pare că cineva are chef de joacă în seara asta, iar eu nu vreau să îmi petrec noaptea auzind gemete de plăcere, care nu îmi aparțin nici mie și nici partenerei mele. Este așa ciudat. Îmi dau ochii peste cap și îmi trântesc capul de ușă.

-Iubito, o mă duc la vecini dacă nu îmi deschizi și o să facem un mange a troi perfect. Eu deasupra, el dedesubt.

Deși încep să râd, ușă se deschide brusc și cad pe spate. Se pare că pisicuța e geloasă și furioasă. E serioasă și își ține mâinile în sân. Cu greu mă ridic și fac un pas spre ea. Bătând din picior, și cu o expresie care denotă furie parcă așteaptă ceva. Dacă așteaptă mulțumiri, nici în ruptul capului nu le va primii. O să mă răzbun eu cumva.

-Ia-ți ce vrei și cară-te. Nu am chef de glumele tale,îmi spune serioasă, iar eu fac botic.

-Dar....

Doar atât apuc să zic fiindcă ridică mâna în semn de atenționare. Știu că am enervat-o și nu îmi pare rău. Îmi iau niște haine din dulap, tefonul, cheile și portofelul. Trec pe lângă Sara care mârâie la mine. Hai că asta e culmea. Câinele meu e împotriva mea,și mai rău e că s-a aliat cu dușmanul. Unde sunt aici? În Regatul Fetelor? Din câte îmi aduc eu aminte, apartamentul e al meu. Dar ce să îi faci. Trebuie să respect decizia reginei și să mă supun precum un biet slujitor.

-Câine trădător, mârâi și eu spre Sara, care imediat s-a ascuns în spatele dușmanului. Hai că asta e culmea. Mi-ai furat și câinele. Ugh...

-Sara nu are nici o vină fiindcă stăpânul e un mare prost, răspunde impasibil.

Asta a fost o lovitură sub centură. Doare când cineva te face prost, fără să se uite în ochii tăi. Îmi înghit vorbele dure la adresa ei și îi zâmbesc. Mă îmbrac repede și ies pe ușă, dar mai întâi, îi fac cu ochiul și o văd roşind. Se pare că am acest efect asupra ei. Pisicuța este rușinoasă. Își lasă privirea în pământ și zâmbește. Eu chicotesc amuzat și într-un final închid ușa în urma mea.

Chiar dacă îmi venea să sar pe ea și să rupem paturile împreună, nu regret că am plecat. Poate așa se va gândii mai bine la ce va face în continuare, așa cum trebuie să fac și eu. Mâine mă duc la birou și nu am cu ce să mă îmbrac, și să colind la ora 12 noaptea magazinele pentru a găsi un costum, chiar nu îmi arde. Nici la Rory, fratele meu, nu pot să apelez, deoarece purtăm măsuri diferite. Un singur lucru mai pot să fac: să mă duc acasă la părinți, după toată ceartă de acum 2 zile.

Tata, crede că a venit vremea să mă așez la casa mea și să îmi întemeiez o familie. Dar dacă eu nu pot să trec peste momentul ce mi-a marcat viața? Până și mama îl susține. A zis că îmi organizează o petrecere, unde să îmi fac prietene și poate așa o să îmi cunosc viitoarea soție.

Eram și eu tânăr. Mă rog, acum trei ani m-am îndrăgostit de o fată superbă. M-a cucerit încă de la început cu atitudinea ei vulcanică. Mereu reușea să mă pună cu botul pe labe și să mă enerveze mai tot timpul. Ne certam aproape zilnic din nimicuri. Mereu mă sfida, dar o adoram când se impunea.

Cu timpul, am început să ne iubim și să ne dorim mai mult, așa că am cerut-o. Când a acceptat mi-a dat cea mai frumoasă veste, spunând că vom deveni părinți. În concluzie, urma să fim o familie fericită. Dar ,uneori, destinul are alte planuri cu tine și te zguduie când viața e mai frumoasă.

Am primit atunci o palmă cât o mie și am încercat să mă mențin tare. M-am refugiat în muncă și am încercat să mă deconectez de tot ce înseamnă viață socială. Și am eșuat când am întâlnit-o le ea. Din când în când mai apelam la Izabel, asta fiindcă lumea credea că am luat-o razna sau că sunt gay. Dacă era să merg la vreo petrecere, apelam la ea sau mergeam singur. Dar a început să aibă sentimente mai profunde pentru mine iar asta m-a speriat. Eu îi foloseam trupul, nimic mai mult.

Cred că dacă m-ar auzi mama acum, mi-ar trage o bătaie de zile mari. Când eram la liceu, m-a învățat că o femeie trebuie prețuită și iubită, și nu folosită în scopuri personale. Așa am crezut și eu la început.

Primul lucru pe care îl fac după ce ies din apartament este să îl apelez pe tata, ca să văd dacă mă poate primii, și să nu fac un drum degeaba până la reședința familie.

-Ce onoare pe mine, spune vocea sa groasă. Cui să mă închin pentru că m-ai sunat?

-Chiar nu poți să termini cu batjocora? Am nevoie de ajutor.

-Marele Nick are nevoie de ajutorul unui bătrân? Ar trebui să mă mir sau să fac infarct?

-Tată, mârâi în telefon. Vin la voi în jumătate de oră. Spune-i Patriciei să îmi pregătească camera, deoarece dorm la voi în noaptea asta.

-Vai fiule, o spui de parcă ar veni Regina Angliei și eu nu știu. Întotdeauna camera ta e pregătită, doar știi asta. Te așteptăm.

Nu mai spun nimic, ci doar închid telefonul și mă îndrept spre parcarea blocului. Tot ce îmi mai trebuie acum să suport e sarcasmul tatei,pe care nu îl suport. Nu știu cum a putut mama să conviețuiască cu el 27 de ani. Mereu glumește pe seama mea, chiar și la petreceri. Și din cauza asta am preferat să mă mut.

La 19 ani am primit apartamentul și o mașină cadou, iar când am terminat facultatea, mi-a lăsat firmele mie. Deocamdată încă mai este în puteri și se duce el în fiecare zi, dar când sunt de luat decizii importante merg și eu. Ajung la conac mai repede de cât aș fi crezut. În bezna pustie, o clădire imensă, în nuanțe de gri deschis, predomină. O grădină imensă se află în fața casei, la fel ca și fântâna arteziană în formă de femeie ce este în dreptul intrării principale.

Parchez SUV-ul Mercedes pe aleea pavată și pășesc timid pe scări. Mă opresc în fața ușii, iau o gură mare de aer și bat de două ori. Sunt întâmpinat de o femeie tânără, ce poartă o uniformă gri pe ea și cu părul blond prins într-un coc. Citesc pe ecuson Patricia și rămân mut. Nu pot să cred că s-a maturizat atât de mult, și totuși este cu un an mai mare decât mine. O îmbrățișez și îi zâmbesc.

-Nick, ce dor mi-a fost de tine. Nebunule, nu m-ai știi să dai pe aici de când ai devenit un adevărat burlac,spune cu vocea sa pițigăiată.

-Pati, ce pot să spun, sunt irezistibil. Unde e bătrânul?

-Te așteaptă în birou. Iar doamna doarme. Când termini, aș vrea să vorbesc cu tine ceva în particular.

O, nu. O ceartă a la Pati nu este ceva pe care să nu o iei în serios. Mereu mă mustră când ceva nu îi convine, sau când iau o decizie pripită. Dau afirmativ din cap și pășesc pe holul de la intrare. Nimic nu s-a schimbat. Aceleași nuanțe de alb și negru care domină. Aceeași mobilă și același miros de proaspăt plutește în aer. Uneori îmi era și frică să locuiesc aici, mai ales când eram mic. Nu pot să spun că (,) copilăria mea nu a fost frumoasă. Eram un copil răsfățat și obligat să învețe.

După cum spunea Pati, tata stătea pe scaunul său confortabil de la biroul din lemn de vișin. Deși camera impune respect și masculinitate, este totuși ceva mai caldă decât restul. Decorată minuțios în nuanțe de bej și maro. Iar același bătrân mă privește încruntat. Mă poftește pe un scaun din fața biroului și îmi oferă un pahar de whisky cu gheață, iar eu nu îl refuz. La ora asta merge orice fel de tărie, mai ales unul din colecția tatei. Ridic paharul spre el, după care iau o gură din el. Las lichidul maroniu să mă ardă pe gât după care mă axez pe conversația cu tata.

- Ia zi, nătărăule, ce vând te aduce pe aici. Iar ai dat-o în bară la capitol femei? mă întreabă râzând.

-Să zicem că tocmai am fost izgonit din apartament precum o potaie cu râie de către o domnișoară al naibii de încăpățânată,îi răspund indiferent.
-Păi, se pare că domnișoara respectivă conduce bătălia. Chiar vreau să o cunosc și să îi mulțumesc personal pentru că te-a dat afară. Așa îți mai vizitezi și tu părinții.

-Scuze tata, dar mă seacă de puteri. Mă scoate din sărite, și cel mai rău e că nu vrea să se culce cu mine.

-Am trăit să o aud și pe asta. Fiul meu să fie refuzat de către o femeie. Așa de jos ai ajuns?

Razi tu, tată,dar roata se întoarce. Știu că se amuză pe seama mea acum, dar chiar îmi face bine această discuție. De mult am simțit nevoia să mă descărc cuiva. Și are dreptate. Data în care m-a refuzat, ar trebui notată în calendar. E ceva unic în lume.

-Of, tată. Chiar nu știu ce să fac. O vreau, adică există un curent între noi pe care îl simt de fiecare dată când o sărut sau mă plesnește.

-Băiete, chiar trebuie să o cunosc pe aceasta fată. Deja îmi place de ea. A ajuns chiar să te educe mai bine decât părinții tăi. Ce s-a întâmplat cu puștiul rebel? Îți spun eu. L-a maturizat o femeie. Sau mai degrabă o fetiță inocentă.

De ce adevărul doare atât de tare? Știu că totul pare absurd, dar ăsta e adevărul. Mă simt josnic. Am ajuns să fiu modelat precum plastilina de o fetiță capricioasă.

-Gata, te rog. Știu că ai dreptate, dar hai să schimbăm subiectul. Recunosc că sunt un prost,spun, și chiar dacă tata tușește un "chiar foarte mare" îmi continui discursul. Dar îmi place să o enervez și să o cicălesc.

Și discuția cu tata a mai durat ceva timp. I-am povestit cum ne-am întâlnit și mai ales cum mă scoate din sărite. Cât timp el se amuza de situația mea, eu m-am bucurat de faptul că am petrecut, după atâta timp ,un moment tată-fiu. A rămas la fel cum îl știam. Cu părul cărunt aranjat pe spate ,îmbrăcat elegant și cu ridurile le vedere. Și bineînțeles cu glumele în buzunar. După discuție, m-am retras în camera mea de la etaj. M-am trântit în pat și am închis ochii frânt. Doamne, ce mai zi. A fost așa obositor totul. Am rămas nesatisfăcut și cu buza umflată. Pisicuța joacă dur. Ce îi mai place să mă vadă în chinurile infernului și să mă toace mărunt. Recunosc că și mie îmi place să mă joc cu ea și cu nervii ei. Dar o vreau și asta urgent. Încet încet, somnul mă cuprinde și renunț la a mă schimba sau a face duș, lenea e prea mare.

A doua zi, mă trezesc cu o durere groaznică de cap. Îmi fac rutina de dimineață, mă schimb în ceva mai lejer și cobor jos pentru micul dejun. Pe drum, îmi verific telefonul și văd că am câteva mesaje, printre care și unul de la mâță. " Sper că dormi confortabil în mașină". Chiar am dormit bine în fostul meu pat. Dar ea nu știe.

Mă enervează fiindcă și ea seamănă cu tata. Mereu mă cicălesc și râd de mine pe la spate. Poate că și din cauza asta vrea tata atât de mult să o cunoască. Un miros plăcut îmi invadează nasul și cobor în grabă scările. În bucătărie, Pati face clătite cu ciocolată. Îmi înfășor brațele în jurul taliei ei și o pup pe obraz. Ea tresare speriată și după îmi zâmbește.

-Bună dimineața, Pati, îi spun eu pe un ton dulce și în timp ce mă așez la masă.

-Dar ce e cu tine la ora asta aici? Bine că suntem singuri. Trebuie să vorbim.
-Mi-am dat seama de aseară, scumpo. Nu sunt chiar atât de prost.

-Pai, să începem cu familia ta. Mama ta nu se simte foarte bine, Nick ,și refuză să meargă la doctor. Mănâncă numai dulciuri și vrea să bea tărie, spune și îmi așează în față o farfurie cu clătite, care arată delicios.

-Stai liniștită, astăzi mă voi duce cu ea la doctor. Altceva? o întreb cu gura plină.

-Te-ai schimbat, puștiule. Ce e cu tine? Nu te mai recunosc. Ce s-a întâmplat cu afemeiatul Nick?

-E în fața ta, pisi. Si apropo, sunt delicioase. Ia un loc lângă mine, Pati.

-Mă bucur că îți plac. Am pus mult suflet. Mă gândesc că poate așa te vei îndrăgosti din nou. Îmi place de tine așa. Ești mai drăguț, simpatic, obosit. Cine e norocoasa?

Femeia ce stă la masă cu mine deja mă scoate din sărite. Nu numai vorbele ei mă enervează, dar și felul în care zâmbește și ridică sprâncenele. Îmi dau ochii peste cap iar ea pufnește nervoasă și se lasă pe spătarul scaunului punându-şi mâinile în sân. Aha, să vadă și ea cum e. Și sunt salvat de mama, care se așează lângă mine, după ce mă sărută pe păr în stilul ei. Îmbrăcată în cămașă de noapte și un halat roz, cu părul lung și blond prins într-o coadă de cal arată încântător, mai ales că trupul încă nu și-a pierdut formele odată cu trecerea timpului. Pot spune că mama mea este o adevărată "Bunăciune".

-Bună dimineața, dragul mamei. Cum de mai treci și tu pe aici?

-Și începem din nou...oftez și încep să îi povestesc ce m-a făcut să dau pe aici.

După ce termin de mâncat, mă scuz și plec în camera mea ca să mă pregătesc pentru birou. Arunc o privire spre telefon și observ că, dacă nu mă grăbesc, voi întârzia. Îmi iau pe mine o cămașă albă, pe care o las deschisă la primii doi nasturi și un costum Armani negru. Așez Rolex-ul pe mâna stângă și îmi aranjez părul. Îmi dau cu parfumul meu preferat de la Copacabana și sunt gata. Tata deja mă aștepta la ieșire când am coborât eu. Mi-am luat la revedere de la mama și de la Pati.

-Mamă, o să mă întorc pe la ora 4 ca să mergem la doctor, și să nu aud nici un dar. Ori mergi cu mine, ori cu tata.

-Matt, mergi cu mine la doctor? Nu vreau să îi răpesc din timpul prețios al fiului nostru.

Tata acceptă fără nici o problemă. Am preferat să luăm mașina mea amândoi, iar el se va întoarce cu Stalin, șoferul său. Pe drum am vorbit despre afaceri și despre o viitoare colaborare cu firma Meta Image. Dar, la intrare în oraș, mașina a dat semne că nu vrea să mă asculte și am tras pe dreapta. Când mă uit pe bord, observ că nu mai aveam motorină. Minunat, asta îmi mai lipsea. Și acum, ce mă fac?

-Prost, prost, prost, spun și mă dau cu capul de volan,iar tata râde în hohote lângă mine. Nu pot să cred că am uitat să fac plinul.

-Nu e capăt de lume, fiule. O putem rezolva.

-Cum? Toți sunt la muncă la ora asta, iar prietenii mei sunt plecați în LA. Altă soluție, nu văd decât să facem autostopul.

-Ce glumeț ești în dimineața asta. Dă-mi telefonul, spune tata serios și întinde mâna spre mine, iar eu îl scot din buzunar și i-l dau. Cum ziceai că se numește pisicuța care te enervează?

-Nici în ruptul capului nu o să o sun, tată. Și nu te uita la mine așa, fiindcă nu o să accept.

Dacă săgețile pe care mi le aruncă tata, ar putea să mă ucidă, probabil că acum aș fi fost la subsol. Acum, cam are dreptate. Singura persoană disponibilă este ea. Și colac peste pupăză, tata are telefonul meu în mână. Decât să fac autostopul, prefer să merg pe mâna tatei. Poate o vrăjeşte el și mă scăpa pe mine de replicile ei usturătoare. Cu greu șoptesc printre dinții încleștați Anelisse și obțin ditamai zâmbetul de la tata. Imediat ce apelează, vocea ei îl întâmpină, dar nu o pot auzi din cauza celorlalte mașini. Așa că, mă rezum în al asculta pe tata .

-Bună dimineața, domnișoară.... Sunt tatăl lui Nick... Se pare că fiul meu tembel a uitat să facă plinul la mașină și acum suntem la intrare în oraș... Puteți să veniți să ne duceți până la firmă și după să vă vedeți de treaba dumneavoastră?... Vă mulțumesc din suflet și vă aștept. Gata, spune tata cu zâmbetul pe buze, iar eu îmi pun mâinile pe volan și îmi sprijin capul.

-Perfect, acum o să îi rămân dator pe viață.

-Așa am și eu șansa să o cunosc pe tânăra domnișoară ce mi-a fermecat băiatul.

După o jumătate de oră, un Range Rover negru a oprit în fața noastră, șoferul mașini făcând un viraj de nota zece. Îmi aduc aminte de mașină atunci când îi văd numărul și îmi dau seama că este a lui Eden. Dar rămân cu gura căscată, când din ea coboară un adevărat fotomodel blond, cu ochelari de soare și într-o rochie nud, scurtă și mulată și încălțată cu niște tocuri de mărimi impresionate.

Asta e Anelisse?

Rânjind drăcește se apropie de mașină noastră și ne așteaptă. Tata se uită și el la fel de fermecat ca mine la șoferiță. Cum doamne iartă-mă știe ea să conducă așa ceva? Vine la geamul meu, care era deschis și îmi ridică bărbia cu două degete, gura mea închizându-se.

-Nu de alta, dar intră muște, scumpete.

Iar cu replica asta m-a dat pe spate. Tata a început să râdă și a coborât din mașină, îndreptându-se spre Anelisse. I-a sărutat mâna, că doar el e un gentleman și au început o discuție legată de firmă și unde trebuie să ajungem. Mă bucur că i-a mulțumit de atâtea ori, încât nu cred că o să o mai fac și eu. Cobor și îmi încui mașinuța. Cat timp voi fii la birou, mă voi ocupa și de ea. Tata și Anelisse deja se află în mașină. Am urcat și eu pe locul pasagerului, căci tata era pe bancheta din spate și am zis să nu îmi pun centura. Nu cred că este un demon al șoselelor.

Odată ce mașina pornește, demarează în trombă pe asfalt și începe să ocolească mașinile. M-am înșelat în privința ei. Conduce mai bine decât mine, ce naiba. Adică eu deja am început să tremur pe scaun cu frica de a nu face accident, dar în schimb ea e la fel de serioasă, ba chiar a dat muzica mai tare și a început să fredoneze Drunk in love. Tata nu scoate nici un sunet în spate. Dar nici că nu am curajul să scot vreun sunet sau să mă mișc, deoarece sunt lipit de scaun. M-am prins cu mâinile de tetieră și am început să număr secundele până când mașina se va opri în fața sediului.

-Mai încet, femeie, spun tare ca să mă audă. Vrei să ne omori?

-Pe tine în special, iubire, îmi răspunde. De ce nu ți-ai pus centura, găină fricoasă? Chiar nu ai nici un pic de adrenalină în tine, ce fricos.

-Ești dementă, exclam nervos. Mergi cu 160 la oră prin New York, cel mai aglomerat oraș.

-Și ce? Vrei să măresc viteza?

Deja nu o mai suport. Cum să conducă ca o descrierată prin oraș. Îi ador latura asta mai energică, dar nu când ne pune viețile în pericol,mai alea a mea, că a lor nu îmi pasă. Tot drumul am fost atent ba la ea și la felul ei nebun de a conduce, ba la râsetele tatei ce se auzeau din spate. A făcut asta intenționat, moșul. O să i-o plătesc eu cumva.Și nici șoferița nu va scăpa basma curată.

Când mașina s-a oprit brusc, iar eu aproape că m-am lovit de bord, asta dacă nu era mâna ei care m-a prins de gulerul sacoului și m-a ținut, am ieșit vesel și ușurat din mașină și am îngenunchiat pe trotuar sărutându-l.

-Sunt viu, exclam fericit. Doamne, trăiesc.

-Hai, nu te mai smiorcăi precum o fetiță și închide portiera, spune diavolul de la volan.

Zis și făcut. Am trântit portiera iar ea probabil că m-a înjurat. Tata, în schimb, și-a luat la revedere de la ea și i-a mulțumit. În drum spre birouri mi-a zis:

-Periculoasă fată, dar a naibii de arțăgoasă și nesuferită. Se vede că te place...

Ce?!

Continue Reading

You'll Also Like

10.8K 61 1
Se spune că prima iubire nu se uită niciodată. Însă ce faci atunci când aceasta te dezamăgește teribil și te lasă cu inima frântă? Fugi sau rămâi s...
6.6K 298 32
Derek și Mellisa sunt doi adolescenți din lumi complet diferite. Când aceștia se întâlnesc universul lor o ia razna.
329K 18.1K 31
"Când doua persoane diametral opuse se întâlnesc, atunci apare scânteia" -Anonim Eva Hill este o femeie puternică, frumoasă și ambițioasă, la doar ce...
15.6K 1.2K 25
Următorul mesaj este emis de către Palatul Princiar În numele Alteței Sale Serenisime Instituția Prințesei de Marsilia va fi reprezentată de către Ju...