Lasă-mă să te iubesc

By Gabriela_Radu

765K 33.4K 5.6K

Amândoi suferă de același sindrom, sindromul eșecului în dragoste. Deși par duri și își ascund sentimentele... More

Descriere
Trailer
1.Totul începe cu începutul
2. Să înceapă jocul...
3.Let's get this party started
4. Marea mahmureală
6. New York, te iubesc♥
7. Idioți arestați la domiciliu
8. Răsfățata lu' tata
9. Iartă-mă, iubito
10. Sunt un prost
11. Mallorca venim
12. Prinși în fapt
13. Mătușică
14. Mine
15.Goana după pilulă
16. We're coming home
17. Dinner
18. Family time
19. Miss you
20. Try baby
21. No
22. I don't leave you
23. I'm here for you
24. Cum să îți spun...
25. Fericire
26. Destăinuiri
27. Diavoliță
28. Câteva surprize
29. Burlăcițe
30. Da sau nu?
31. Una bucată nuntă
32. Al naibii de buchet
33. Our love
34. Vin berzele
Epilog + Mulțumiri

5. Eden vs Elvis Presley

25.2K 1K 82
By Gabriela_Radu

Îmi este atât de cald. Parcă încălzirea globală ar fi în camera asta. Alung de pe mine lenjeria și încerc să îmi mișc picioarele, dar nu pot.
Ce e asta?

Îmi deschid ochii și clipesc des de câteva ori și văd o mutră mult cunoscută mie la câțiva centimetri de fața mea. Asta e imposibil. Și acum pot să îmi dau seama că pieptul lui a fost perna mea, iar brațele și picioarele sale îi sunt agățate de mine precum o viță de vie. Și eu acum cum mă mișc?

O mână de-a mea încă se află pe abdomenul său. Este vizibil relaxat și îi pot simți bătăile inimii sub capul meu. Doarme atât de adânc și pare atât de frumos. Tânăr și seducător. Un bărbat de succes și dorit de orice femeie. Și eu dorm pe el. Ciudată situație. Mă întreb câte femei au fost în patul lui până acum? Dar oare ce a făcut aseară? Știu că a venit târziu. Dar după incidentul din baie, nu ne-am mai vorbit.

Mi-am ridicat mâna și am început să îi trasez conturul feței. De le frunte, care părea atât de plată fără micile cute de la nervi, spre năsucul mic și fin, apoi buzele întredeschise, roz și cărnoase. Are pleoapele închise, deși îmi doresc atât de mult să mă pierd în strălucitoare ochilor săi. Parcă ar fi un zeu coborât pe pământ sau o sculptură de-a lui Michelangelo. Miroase a parfumul ce a început să îmi placă din ce în ce mai mult, un parfum dulce și seducător. Aerul pe care îl expiră îmi lovește fața și mă înfioară.

În timp ce îi analizam fața, un zâmbet strâmb i-a acoperit chipul și mi-am dat seamă că am fost prinsă cu mâța în sac. Urma să se trezească în orice moment iar eu încă îmi mai țineam mâna pe obrazul lui. A început să se întindă precum un motan leneș și și-a deschis ochii. Practic am împietrit și teoretic m-am pierdut în culoarea lor.

-Ce faci, pisoiaș? mă întreabă râzând.

Am început să mă fâstâcesc și să caut o explicație cât se poate de credibilă. Oare chiar aveam una? Chiar trebuie să îmi pun capul la contribuție așa de dimineață? Ce o să îi spun acum, că îl mângâiam sau analizam?

-Ăăă.... Aveai o... muscă pe față. Da, exact asta, mă bâlbâi și zâmbesc vinovat depărtându-mă de el.

Doar zâmbește mai mult și se ridică de pe pat. Cu pași eleganți, intră în baie și rămâne o perioadă de timp. Acum pot să respir și să mă duc să mă schimb. Mai întâi aranjez patul după care mă îndrept spre dressing. Aleg niște blugi scurți și un maiou mulat. Port niște sandale cu bretele până la gleznă și câteva brățări pe mâna stângă.

Acum trebuia să aștept să iasă maimuțoiul de la baie ca să intru eu. Dacă în 5 minute nu se deschide ușa, mă duc în baia amorezilor. Și uite-l cum iese cu un prosop în jurul mijlocului. Picături de apă se scurgeau pe pieptul său lipsit de păr. Și eu mă holbam la frumusețea sa. Ar trebui să încetez.

-Baia e liberă... sparge el liniștea.

Murmur un "Mulțumesc" și mă retrag în baie. Deși aburul fierbinte plutește în încăpere și te moleşeşte, mi-am aruncat pe față puțină apă rece, pentru a mă trezi mai bine. Oare ce crede el că am făcut când m-am trezit? Întrebare asta nu îmi dă pace. Poate mă crede o ușuratică care sare în brațele primului bărbat bogat pe care îl întâlnește. Dar nu sunt așa. Am niște standarde înalte.

Stăteam sprijinită de marginea căzii cu picioare aurii și în formă de labe de leopard. Îmi place apartamentul, dar totuși, mai trebuie aranjat ici-colo. Nu ar strica niște aranjamente florale sau o menajeră. Apartamentul este mare și nu putem să facem numai noi, fetele curat. Din câte am înțeles, Nick trebuie să se întoarcă la firmă și Eden va pleca cu Sam în LA. Ce bine de ei. O să rămân singură, într-un oraș pe care abia am început să îl cunosc. O bătaie la ușă îmi atrage atenția și mă ridic de pe marginea căzii. Îmi dau părul pe spate și deschid ușa. Un Nick îmbrăcat în costum și cămașă părea îngrijorat. Oare eram palidă sau visam? Știu că nu arăt foarte bine, dar ce îi pasă lui?

-Totul e în regulă? mă întreabă scărpinându-se la ceafă și făcându-mi loc să trec.

-De ce nu ar fi? vine și replica mea. Eu mă duc la masă.

Îmi iau telefonul mobil de pe noptieră și mă îndrept spre bucătărie.

Mă așez la bar și îmi verific mesajele și ciugulind din mâncare. Toată pofta mea s-a dus pe apa sâmbetei. Ceva e în neregula. Nu numai că Fabiano era supărat pe mine, dar corpul meu nu se simțea bine. Oh, și acum cred că o să vărs tot ce am mâncat până acum, dar înghit în sec și beau puțină apă. Cei doi porumbei m-au anunțat cu câteva minute în urmă că pleacă prin mall și am rămas singurică, cu idiotul ce nu vrea să mai iasă din dormitor. Sau poate că a plecat și nu am observat.

Un mesaj de la Sami mi-a atras atenția și am început să îl citesc:

"Pregătește-te, în seara asta mergem la frânt inimi :)) Karaoke night pisi. "

Uuu.. în sfârșit o seară în care ies din casă. Dar până atunci trebuie să îmi găsesc o ocupație. Este abia ora prânzului și eu mă joc cu micul dejun. Parcă aș fi o fată bătrână ce are 100 de pisici. Sunt prea tristă de la un timp. Trebuie să mai părăsesc și apartamentul ăsta.

Și uite-l pe prinț cum părăsește dormitorul. De ce a stat atâta? Părea ocupat și serios căci vorbea la telefon. Nici nu m-a interesat să ascult convorbirea lui telefonică. Eu doar mi-am strâns masa și m-am așezat apoi pe canapea. Am dat drumul la televizor și să înceapă maratonul de seriale. Mai am câteva ore bune până la petrecere, deci am timp. Nick a venit și el și s-a așezat pe mânerul canapelei. Arată ca un adevărat CEO în costumul său negru și în cămașă albă cu cravată roșie precum sângele. Acum chiar că îmi lasă gura apă.

-Ce faci? mă întreabă jucându-se cu telefonul în mână privind în gol.

-Stau.... Ce ai vrea să fac?

-Păi... Ai putea să vizitezi orașul, îmi recomandă Hulk.

Acum cred că știu ce se întâmplă cu mine. Ceva cald a început să se prelingă pe picioarele mele. Sar ca arsă de pe canapea, și norocul meu că nu am pătat-o. Nick mă privea zăpăcit și nu știa ce se întâmplă. Normal, tu nu ești femeie...

M-am întors după câteva minute îmbrăcată în niște pantaloni de trening, fiindcă ceilalți s-au murdărit și desculță. Am luat o pernă și m-am așezat din nou pe canapea. Nick rămăsese acolo încă uimit.

-Ți-a venit...ăm... perioada? mă întreabă aproape șoptind.

Mă bufnește râsul și îmi pun picioarele sub mine, îmbrățișând perna. Mai nou va trebui să suport și durerea de burtă pe lângă cea de cap. Mirific...

-Am înțeles, se lămurește când vede că strâng din ochii. Te ajut cu ceva? Adică aș putea să rămân cu tine acasă.

Ce a făcut aseară de e așa schimbat? A dat o mașină peste el și a realizat că nu sunt o scorpie? Se preface că îi pasă de mine. Ce lingușitor.

-Nu, merci. Bănuiesc că nu te-ai chinuit să te aranjezi atâta doar ca să faci parada modei prin casă. Poți să pleci. Ne vedem diseară, gorilă, îi spun făcându-i cu mâna.

Când credeam că va pleca, m-am înșelat. S-a apropiat de mine și și-a apăsat buzele de fruntea mea. Vai ce bine e .... Atingerea asta mi-a calmat orice durere parcă fiind cel mai scump și eficient medicament. Părea atât de ireal să îl am atât de aproape fizic, dar atât de departe sufletește. Am închis ochii și am absorbit fiecare mini secundă ce se scurgea pe lângă noi.

Este divin. Pur și simplu nu mai aveam aer în plămâni. Corpul mi-a fost cuprins de o dorință, ce s-a spart în mii de bucăți când s-a depărtat. Am deschis buimacă ochii și l-am văzut stând în fața mea ca un părinte ce urma să își certe copilul.

-Ai febră, spuse scurt și plecă în dormitor.

E complet idiot. Cum să am febră când mie mi-a venit menstruația? Dar constat că are dreptate când îmi pun mâna pe frunte. Minunat, am pierdut și seara de karaoke. Sau poate că nu...

Nick s-a întors din cameră îmbrăcat mai lejer în blugi și un tricou, având o pătură în mână și niște medicamente. Acum face pe dădaca sau ce? Mi-a înmânat pătura, pe care am pus-o pe mine fiindcă mi se făcuse frig. A început să caute prin trusa de medicamente pe care o țin de obicei în baie și, zâmbind ca și cum ar fi primit o acadea, a pus lângă mine câteva pastile. A plecat să îmi aducă un pahar cu apă și pastilele pe care le pusese lângă mine. M-am uitat urât la el, neștiind dacă urma să mă otrăvească sau nu. Îmi ridicase sprâncenele amenințător și îl analizam din cap până în picioare. Era rigid dar zâmbea. Aha, mai nou sunt un clovn.

-Vrei să mergi diseară la karaoke? mă întreabă și eu dau afirmativ din cap. Atunci nu mai fi copil și ia pastilele astea.

Nu m-am gândit de două ori înainte să le iau. O să merg și nu le voi stica buna dispoziție cu starea mea de rău. Cu greu am înghițit pumnul de medicamente și m-am întins mai bine pe canapea. Vroiam să dorm și să uit de tot.

-Hai să te culci, mi-a spus iar eu am început să casc leneș. Doar nu te culci aici? Mergem în dormitor, îmi explică și fac ochi mari.

-Mergem? îl întreab confuză iar el rânjește pervers.

Nu e a bună. Adică în următoarea clipă mă aflam în brațele sale. Și în ce poziție! Stil mireasă. Asta da poziție demnă de aplaudat. Nici putere nu am mai avut de protestat, ba din contră, mi-am așezat capul pe umărul lui. Un braț îmi înconjoară talia, iar altul îmi susține picioarele. Este un vis, în care pluteam lângă cel mai arătos și încăpățânat bărbat din lume. A-şi fi vrut să țip, lovesc și să urlu fiindcă nu îmi convine, dar mă simt perfect în brațele lui.

Aproape că am adormit când m-a așezat pe pat. A dat să plece, dar l-am prins de încheietura mâinii stângi, iar el s-a așezat din nou pe pat. Și-a deschis larg brațele spre mine și nu am ezitat să mă cuibăresc lângă el. Mi-am îngropat fața în pieptul lui iar el m-a strâns puternic, de parcă viața lui depindea de a mea. Acea căldură pe care o emană trupul său, este o încântare pentru simțurile mele. M-a învelit mai bine și un oftat i-a părăsit buzele. Am adormit, așa, amândoi. El ținându-mă în brațe și eu având o mână pe abdomenul său tare și plat, cu pătrățele.

Sper că acel cineva care îmi tulbură somnul cu tot feluri de amenințări are o explicație bună de dat. Atunci când ți-e lumea ma dragă, se găsește un prost și îți strică starea de bine. Deschid ochii și constat că dormeam pe pieptul lui Adonis. Deci nu a fost un vis. Zâmbesc și mă ridic în capul oaselor. Până aici a fost cu mine. Sam aproape că mă ucide cu privirile sale mânioase. Acum ce am mai făcut?

Poartă o rochie neagră strâmtă până la genunchi și pe deasupra o geacă de piele. În picioare are niște pantofi și părul îi este aranjat în bucle lejere. Acum am înțeles. Seara de karaoke. Ups... am uitat. Dacă nu mi-ar fi fost rău, probabil că acum deja ne-am fi aflat în club.

-Ce naiba se petrece aici? țipă trezindu-l și pe Nick care miorlăia lângă mine. Sus, acum! mârâie spre mine.

Practic am zburat din pat în dressing alături de Sam care mai avea puțin și ardea la propriu. Cun să nu râd când o văd atât de nervoasă. Îmi aruncă o privire mânioasă și începe să facă ravagii prin dulapul meu.

-Mai ușor, sălbatică mică ce ești, râd de ea.

Continuă să îmi arunce haine în brațe și deja știu cum voi arăta. Sexy lady. Mârâi gutural și încep să mă dezbrac. Trece la celălalt dulap, în care se află hainele lui Nick și îi alege și lui ceva. Blugi mulați și tăiați, cămașă neagră, bocanci și boxeri. Doamne, ce hienă...

Îmi îmbrac blugii tăiați în genunchi, maioul negru tăiat pe spate și cu inscripția Sexy back, și pantofii stilettogalben neon. Mi-am dat cu parfumul Chanel și mi-am pus câteva accesorii. Părul mi-l îndrept și îmi fac un machiaj smokey și sunt gata de petrecere. Când am pășit în cameră, un miros îmbietor m-a cuprins. Cum m-am așteptat, arată ca un adevărat burlac în hainele alese de Sami. Gata de impresionat și cucerit fete frumoase. Are părul aranjat într-o parte și zâmbetul său ștrengar pe buze.

-Gata, Anelisse? mă întreabă când mă vede.

Numele meu rostit de gura aia fermecată e o încântare pentru auzul meu. Sună așa de sexy și totodată jos. Va fi o noapte de neuitat. I-am zâmbit și am ieșit împreună din cameră.

În living ne aștepta un Eden rânjind și o Sam mai puțin nervoasă. Se pare că și Eden a văzut cum dormeam. Parcă a fost un vis, nu realitate. Eram deconectați de tot cea ce ne înconjura și ne consolam reciproc. Din câte am auzit, și el suferă după o despărțire. Nu cunosc detaliile, dar o dată îl voi întreba. Din totdeauna am fost o curioasă mică.

O jumătate de oră mai târziu intrăm pe ușa vestitei cafenele Café Tabac. Nu miroase a fum de țigare, cea ce îmi place, iar încăperea este destul de populată de tineri ce se distrează cântând diferite melodii. Un tânăr încearcă să cânte "I'm not the only one", și spun încearcă pentru că nu îi iese. Luminile se joacă prin încăpere, iar o chelneriță, ce îi face ochii dulci lui Nick, care mă ținea de braț, ne conduce la masă. Posesiv, dar cu ce motiv?

Cum am ajuns la masa noastră, Eden s-a scuzat și ne-a lăsat singuri. Fiecare a comandat ce a vrut, însă Nickii a preferat să îmi comande un suc natural de portocale. Și culmea. Nici aici nu am scăpat. Separeul este format dintr-o masă și două bănci a câte două persoane una în fața celeilalte. Cum nu s-a pus problema ca Sam să stea cu adoratul ei iubit, eu nu am avut de ales. Tocmai se pregătea ringul de dans când toate luminile s-au stins. Ne-am apropiat și noi de scenă și am început să așteptăm. Oare ce mare vedetă ne va onora cu prezența sa?

După aproximativ trei minute, muzica a început să sune și o voce a început să cânte.

-Well, it's one for the money,
Two for the show,
Three to get ready,
Now go, cat, go.

Ăsta e Elvis. Dar cine cântă? Când, dintr-o dată luminile s-au aprins, pe ringul de dans se află chiar Elvis Presley. Mint. Este Eden îmbrăcat exact ce Elvis, în costumul său alb decorat cu pietre, o perucă în cap și ochelarii specifici. Elvis, ai mare concurență. Am rămas surprinsă de vocea sa groasă și energică.

-But don't you step on my blue suede shoes.
You can do anything but lay off of my Blue suede shoes.
Well, you can knock me down,
Step in my face,
Slander my name
All over the place.

Unele cupluri chiar dansau pe melodie, iar alții doar fredonau. Eu dansam cu Sam, ce părea foarte mândră de iubitul ei Elvis varianta modernă. Nick râdea în hohote, iar când Sam l-a apucat de mână și l-a tras spre noi, devenise puțin mai serios, dar tot zâmbea. Ne-a învârtit pe amândouă, însă doar pe mine m-a tras in brațele lui, corpurile noastre lipindu-se pentru o fracțiune de secundă, fiindcă și-a pus mâinile pe talia mea și a început să danseze ca un adevărat profesionist cu mine.

Mă aruncă pe lângă corpul său, dar are grijă să nu mă scape. Facem un adevărat spectacol. Nici nu puteam să mă uit la el, căci zâmbetul său mă orbea, precum și lumina. Elvis își luase partenera la dans și își manevrează cu atenție microfonul. Mare figură.....

-Do anything that you want to do, but uh-uh,
Honey, lay off of my shoes
Don't you step on my blue suede shoes.
You can do anythïng but lay off of my blue suede shoes.
You can burn my house,
Steal my car,
Drink my liquor
From an old fruitjar.
Do anything that you want to do, but uh-uh,
Honey, lay off of my shoes
Don't you step on my blue suede shoes.
You can do anythïng but lay off of my blue suede shoes.

-Mulțumesc mult, fetele, încheie Elvis în stilul său caracteristic printre aplauze.

Eden s-a dus să se schimbe, iar de data asta a fugit Nick. Oare ce va cânta idiotul? A avut curajul să mă amețească și acum fuge? Se pare că în seara asta sunt numai un zâmbet. La fel ca și băieții, și noi fetele avem o surpriză pentru ei. Norocul nostru este că masa este foarte aproape de scenă. Am băut o gură de suc și am schimbat câteva vorbe cu Sam despre momentul nostru. Se pare că noi urmăm după Nick.

Luminile ce erau stinse din nou, s-au aprins iar pe scenă se afla un Nick fără cămașă și cu o chitară în brațe, stând pe un scaun înalt. Dacă până acum îl consideram sexy, acum sunt pur și simplu vrăjită de frumusețea lui. S-a uitat prin sala și a început melodia cu un acord de chitară.

-Yes I do, I believe
That one day I will be, where I was
Right there, right next to you
And it's hard, the days just seem so dark
The moon, and the stars, are nothing without you
Your touch, your skin, where do I begin?
No words can explain, the way I'm missing you
The night, this emptiness, this hole that I'm inside
These tears, they tell their own story
You told me not to cry when you were gone
But the feeling's overwhelming, it's much too strong
Can I lay by your side, next to you, you
And make sure you're alright
I'll take care of you
And I don't want to be here if I can't be with you tonight

Jur că mai am puțin și plâng. Nu numai eu. Sam deja își suflă nasul iar celelalte fete mai că se urcă pe scenă ca să îi aline rănile. Cum poți să cânți cu o așa pasiune? Cred că şi cele mai serioase persoane ar fi reacționat dacă i-ar auzi vocea angelică. Maimuțoiul are sentimente. Și unele foarte puternice. Cum să nu iubești această persoană? Și el este om și probabil că suferă, dar preferă să o facă în tăcere. Mă bucur că încep să îi descopăr și latura asta mai sensibilă.

-I'm reaching out to you
Can you hear my call?
This hurt that I've been through
I'm missing you, missing you like crazy
You told me not to cry when you were gone
But the feeling's overwhelming, it's much too strong
Can I lay by your side, next to you, you
And make sure you're alright
I'll take care of you
And I don't wanna be here if I can't be with you tonight
Lay me down tonight, lay me by your side
Lay me down tonight, lay me by your side
Can I lay by your side, next to you, you

Pe tot parcursul cântecului am încercat să nu dau frâu lacrimilor, dar la final, când aproape că șoptea ultimele cuvinte cu regret, lacrimile mi s-au scurs singure pe obraji. Cred că a fost cea mai frumoasă versiune a melodiei Lay me down pe care am ascultat-o. A fost pur și simplu magnific momentul. Eden apăruse pe la jumătatea cântecului și și-a luat iubita în brațe, care plângea în hohote. Până și de jos am putut să văd că avea lacrimi în ochi când a cântat. Acum scena este liberă și urmam noi. Am luat-o de mână pe Sam și duse am fost la cabină.

Parcă suntem niște oameni de afaceri. Amândouă purtăm costume ca ale bărbaților, adică cămașa alba, sacou și pantaloni. Părul ne este prins în agrafe și pe cap purtam pălării. Avem niște mănuși albe în mâini și pantofi cu toc mai mic, în picioare. Două scaune ne așteptau pe scenă, la fel ca și publicul nerăbdător.

Prima care a intrat am fost eu. Pășesc cu pași senzuali pe ritmul muzicii ce a început. Îmi țin pălăria cât mai jos astfel încât să nu fiu chiar atât de expusă la început. M-am întors cu spatele către public și am întors capul într-o parte.

- Birds flying high
You know how I feel
Sun in the sky
You know how I feel
Breeze driftin' on by
You know how I feel
It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me
And I'm feeling good

În timp ce cântam, mă mișcam lasciv pe scenă, unduindu-mă și aplecându-mă în față. Se aud fluiere venite din partea bărbaților ce mă făceau să roșesc. Abia acum sosise și Sam pe scenă, care a început să mă pipăie la propriu. Fata asta nu are nici un pic de jenă? Totuși, iubitul ei e în public. Nu că de mine s-ar interesa cineva.

-Fish in the sea
You know how I feel
River running free
You know how I feel
Blossom in the tree
You know how I feel
It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me
And I'm feeling good

A mai urmat o pauză în care ne-am tot rotit pe scenă după care am început amândouă:

-Dragonfly out in the sun you know what I mean, don't you know
Butterflies all havin' fun you know what I mean
Sleep in peace when day is done
That's what I mean
And this old world is a new world
And a bold world
For me

Sam a coborât de pe scenă și a început să își dezbrace costumul în fața lui Eden, care rânjește ca un prost. Își ține mâinile pe talia ei micuța și o ajută în numărul de striptease. Îl împinse pe un scaun și a început să îl devoreze cu sărutări.

Acum se află în poala sa și parcă vrea să îl dezbrace și pe el de haine. Însă cineva trebuie să termine numărul.

La fel ca și Samantha, am început prin a-mi da jos pălăria, mănușile, sacoul și cămașa. Până aici. Am coborât de pe scenă și, ca o felină ce își pândește prada, mă îndrept spre Nick. Măcar cu atât să îi mulțumesc după ce m-a ajutat. Să îl las cu ochii în soare ar fi cea mai mare plăcere a mea acum.

-Stars when you shine
You know how I feel
Scent of the pine
You know how I feel
Oh freedom is mine
And I know how I feel
It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me

Așezându-mi mâinile pe pieptul său, el mi-a ridicat genunchiul drept, punându-l pe soldul său și și-a pus mâna liberă pe spatele meu acum gol. Eu m-am lăsat pe spate ca o divă ce sunt. Știu că mă expun deja prea mult, dar un pic de seducție, nu a strică.

-And I'm feeling good, am terminat atunci când mă aflu în brațele prădătorului.

Ochii lui strălucesc a dorință și mă analizează amănunțit. Mâinile le ține pe spatele meu iar buzele îi sunt atât de aproape de ale mele. Câțiva centimetri le despart. Mi-am închis ochii și am așteptat să își zdrobească buzele de ale mele. Dar cineva m-a tras din brațele sale și m-a cărat până în cabina de probă. Ai măi... când totul mergea atât de bine, a stricat repede Sam momentul.

-Trebuie să plecăm. Eden s-a aprins tare mult după striptease-ul nostru. E ca un elefant în călduri, îmi spune Sam zâmbind și schimbându-se în hainele în care am venit. Măii.. tu și cu Nickii.. Vai ce mi-a plăcut momentul vostru.

Eu mă înroșisem toată și deja îmi închipuiam momentul. Cum de am avut curajul ăsta?

-Mă duc până la baie, îi spun când am fost gata.

A trebuit să înfrunt o adevărată mulțime până să ajung la baie. Mai era și coadă și a trebuit să aștept. Când să intru, o mână păroasă m-a tras într-o parte, unde era întuneric, și a început să mă sărute. Stiam că nu e el, deoarece nu acționează așa, și mai știam că urmam să îmi pierd inocența cu animalul ăsta.

Mă aflu între perete și el. O mână îmi astupase gura și îmi soptea cuvinte vulgare la ureche. Țip și strig după ajutor, dar nimeni nu mă aude.

Plâng, iar tipul își plimba mâinile murdare pe corpul meu. Cumva nu mai port maieu,l iar când am auzit șlițul de la pantaloni deschizându-se, m-am crispat. Am înghețat și momente în care mă certam cu el îmi treceau prin față. Cu ce am greșit?


"To the moon and back"

She's taking her time making up the reasons
To justify all the hurt inside
Guess she knows from the smiles and the look in their eyes
Everyone's got a theory about the bitter one
They're saying mamma never loved her much
And, daddy never keeps in touch

That's why she shies away from human affection
But somewhere in a private place
She packs her bags for outer space
And now she's waiting for the right kind of pilot to come
And she'll say to him

I would fly to the moon and back if you'll be my baby
Got a ticket for a world where we belong
So would you be my baby?
She can't remember a time when she felt needed
If love was red then she was color blind
All her friends they've been tried for treason
And crimes that were never defined
She's saying love is like a barren place

And reaching out for human faith is like a journey
I just don't have a map for
So baby's gonna take a dive and
Push the shift to overdrive
Send a signal that she's hanging
All her hopes on the stars
What a pleasant dream
I would fly to the moon and
Back if you'll be my baby got a ticket
For a world where we belong


Continue Reading

You'll Also Like

6.6K 298 32
Derek și Mellisa sunt doi adolescenți din lumi complet diferite. Când aceștia se întâlnesc universul lor o ia razna.
5.8K 118 57
This story is bilingual (romanian&english) and contains: curses, kisses, tears, drama, violence, action, blood, bad grammar If you're not comfortable...
10.8K 61 1
Se spune că prima iubire nu se uită niciodată. Însă ce faci atunci când aceasta te dezamăgește teribil și te lasă cu inima frântă? Fugi sau rămâi s...
4.9K 211 35
-Dacă încerci sa faci ceva , toții acești bărbați au un ordin foarte clar. -Care? -De a o omorâ! -Și nu cred ca ți-ai dori asta. -De ce ai venit? -Am...