Lasă-mă să te iubesc

By Gabriela_Radu

765K 33.4K 5.6K

Amândoi suferă de același sindrom, sindromul eșecului în dragoste. Deși par duri și își ascund sentimentele... More

Descriere
Trailer
1.Totul începe cu începutul
2. Să înceapă jocul...
4. Marea mahmureală
5. Eden vs Elvis Presley
6. New York, te iubesc♥
7. Idioți arestați la domiciliu
8. Răsfățata lu' tata
9. Iartă-mă, iubito
10. Sunt un prost
11. Mallorca venim
12. Prinși în fapt
13. Mătușică
14. Mine
15.Goana după pilulă
16. We're coming home
17. Dinner
18. Family time
19. Miss you
20. Try baby
21. No
22. I don't leave you
23. I'm here for you
24. Cum să îți spun...
25. Fericire
26. Destăinuiri
27. Diavoliță
28. Câteva surprize
29. Burlăcițe
30. Da sau nu?
31. Una bucată nuntă
32. Al naibii de buchet
33. Our love
34. Vin berzele
Epilog + Mulțumiri

3.Let's get this party started

29.2K 1.1K 141
By Gabriela_Radu

~Lin P.O.V.~

Mă întreb ce am făcut ca să merit această pedeapsă. Nu am înjurat, cel puțin de când m-am trezit, nu am omorât pe nimeni, deocamdată și nu am făcut prostii. Nu e drept. Viața e așa dură uneori. De ce mi se întâmplă tocmai mie acest lucru și în acest moment. Trebuia eu să mă apropii de el ca să îl analizez mai bine. Deși nu mă plâng că sunt în brațele lui, trebuie să scap. Mă sufocă la propriu. Aproape că nu mai pot să respir. Dar, căldura pe care o emană trupul său, e divină. Și pentru ce am spus acum merit o palmă cât China de mare.

Dacă Sam sau Eden intră acum pe ușă, s-ar putea să rămână cu sechele. Nu vreau să mă întrebe "Ce înseamnă asta?" sau"Voi doi... ați..?" . Sau, în cel mai rău caz ,să mă bată la cap o perioadă bună de timp cu subiectul ăsta. Ar fi crimă și pedeapsă.

Nici bine nu l-am cunoscut, dar dorm în brațele sale.

Gândește. La naiba, gândește Lin. Cum faci să scapi din brațele maimuțoiului? Hai creieraș, gândește, pentru numele lui David Beckham. Oh, și avem ceva idei. Să vedem care ar fii posibilitățile:

1. Să mă cuibăresc în brațele lui mai bine și să adorm la loc. -exclus, dar tentant

2. Să îl trezesc și pe el. -poate, dacă vreau să mai aud

3. Să mă mișc cu atenție și să pun perna în locul meu. -perfect

Oficial mă declar un geniu. Nici Einstein nu ar fi găsit o soluție mai bună. Deși, avea capul sprijinit pe umărul meu, iar brațele sale îmi înconjurau talia, nu mai puteam sta. Trecuse 30 de minute și eu tot stăteam acolo. Acum că am găsit rezolvarea, ar trebui să mă pun în practică.

Cu cea mai mare grijă, i-am îndepărtat brațele, și, ținându-le, m-am strecurat afară. Am luat cea mai apropiată pernă și am pus-o în locul meu. Am văzut că a plescăit nemulțumit și a scos câteva sunete necoerente pe gură. Hai, Nickii, nu te trezi tocmai acum.

Și, s-a calmat imediat. Oh da, baby. Sunt cea mai tare. Acum pot să dansez în voie, căci am scăpat. Expir zgomotos și zâmbesc timid. Ce mai chin pe mine, la prima oră. Sunt mândră de realizările mele .

Mi-am încălțat botoşii și m-am dus către baie. Din nou, am avut o mare surpriză. Pe jos erau picături de sânge, iar oglinda era murdară de urme. Și eu care am făcut aseară curățenie. Să creadă el că mai fac din nou. Și cu limba dacă e, îl pun să curețe. Sunt fată, dar nu accept ca cineva să își bată joc in halul ăsta de munca mea. Dacă stă aici, asta nu înseamnă că nu va participa la curățenie. Oh. Deja am găsit o regulă. Va fi o listă lungă....

După ce mă aranjez pe mine, adică îmi fac toate tabieturile de dimineață, deschid ușa și văd că tot doarme. Îmi reglez vocea și încep:

-Nick, țip din toți plămânii. Mișcă-ți fundul imediat aici, asta dacă nu vrei să te castrez personal cu o foarfecă.

Deși s-a sculat buimac atunci când am țipat la el , m-a ascultat confuz până a realizat că a dat de belea. Dar nici bine nu am terminat de țipat, că el a început să râdă în hohote. Măgar... Râsul lui predomină în liniștea camerei. Chiar nu înțeleg ce îl amuză atât. Știe că sunt nervoasă, dar refuză să îmi facă pe plac măcar o dată. Ce îi pasă lui? Manechiura mea a suferit destul ieri. Să îmi aduc aminte să mă programez la un salon.

După mai bine de câteva minute, se oprește din râs și își șterge lacrimile.

-Ești tare irascibilă dimineața, crizato, spune cu zâmbetul pe buze ca mai apoi să continue serios. Regula numărul 1: nu mă trezești dacă nu ai un motiv întemeiat.

-Cum spui tu, târâtă masculin , dar eu nu fac curat din nou, pufui spre el. Și cu limba te pun să faci dacă nu vrei.

-Tocmai mai făcut târfă... spune șocat. Am mai fost facut până acum în toate felurile, dar așa, nu. Întreci măsura, mâță.

Nu orice curvă, adaug în mintea mea. Una masculină chiar.

-Te duci în momentul ăsta și lași baia cum ai găsit-o aseară, îl ameninț punându-mi mâinile în sân.

Își ridică privirea, susținând-o pe a mea. Are atâta curaj, idiotul. Ah, ce n-aș da să îi mut nasul la ceafă. E un așa încrezut. Cine se crede? Obama?

-Să o crezi tu! Eu... curățenie? spune amuzat dându-şi ochii peste cap. Ești hazlie.

Oh, acum chiar m-am enervat la culme. Răbdare, Lin, răbdare. Asta e, scumpete. Numără până la 10 și îți trece. Nu ai ce discuta cu un prost. El e cel needucat aici, nu eu.

-Ieși, mârâi. Ieși până nu rămâi fără moștenitori.

-Mai bine ieși tu, corcodușă, accentuează ultimul cuvânt.

Nici nu mai stau pe gânduri. Ies din cameră val vârtej. Deci asta a fost prima noastă ceartă. Și el a câștigat. Mama ei de treabă ... Nu e corect. Bine, mă amuză gandul că l-am făcut târfă .... mi-a plăcut reacția lui. Rămăsese uimit. Recunosc că scot niște perle pe gură, care sunt spre binele ego-ului meu și îi calc răbdarea și nervii în picioare. Merită tot cu vârf și îndesat. Nu se pune el cu mâța.

Trântesc ușa care refuză să se închidă și ma duc spre amorezi. Nici bine nu intru în camera lor că dau nas în nas cu un Eden puțin cam trist. Nu numai că m-a speriat, dar m-a întristat și pe mine.

-E bine? îl întreb pe Eden.

-Ea da... eu nu. Tocmai i-a venit perioada și mna... răspunde făcând față de cățeluș plouat.

Doamnee... ce specimen imposibil. Cum să fi trist din motivul ăsta? Noi îndurăm atâta și tot ei sunt triști? E absurd, dar dacă îi plac serviciile oferite de Sam, atunci îl cred. Încep să râd în hohote și mă opresc atunci când el devine foarte serios.

-Ești imposibil....

-Și tu o hoață...

-Nu mai spune, de ce sunt o hoață?

-Tu mereu îmi furai desertul când eram mici, așa că am motive să te fac.

-Eden, spun și îmi abțin cu greu râsul. Doar știi că torturile făcute de mătușa Nina sunt cele mai bune, și chiar nu mă puteam abține.

-Taci, să nu te mai aud!

Știu că o să fie vai de fundulețul meu când mă va prinde. Rânjesc în sinea mea și îmi aduc aminte că am o problemă. Doamne, dă-mi răbdare și ajută-mă. Nu cer prea mult. Chiar nu vreau să îmi scurtez viața din cauza lui sau să îmi iasă fire albe în cap. Nu că s-ar vedea în blondul meu, dar nu vreau. Destul îmi ajung începuturile de riduri. Fața mea merită să fie răsfățată. Unde e Fabiano când ai nevoie de el?

Abandonez pentru puțin timp discuția cu Eden și mă concentrez pe cea cu Idiotul numărul 1. El s-a retras în bucătărie și a început să facă micul dejun.

Mă duc la barul pentru micul dejun și mă așez pe un scaun. Îmi sprijin coatele de el și îmi încrucișez picioarele. Arunc o privire spre botoşii meu, iar un mic zâmbet apare pe fața mea atunci când îmi scutur picioarele.

Detector meu de miros, adică nasul, a simțit un miros plăcut de clătite și ciocolată. Un geamăt de plăcere îmi părăsește buzele și nu pot decât să mi le imaginez pe farfurie în fața mea. Mă simt ca un copil mic ce iubește ciocolata. Țin la siluetă, dar Nutella e viața mea. Poți să nu îmi dai de mâncare o zi întreagă, dar dacă la final primesc un borcan de Nutella sunt cea mai fericită.

E nemaipomenit să stai la masă și să fi servită de un bărbat. Păi nu sunt ei cei mai buni bucătari? Unii da, dar probabil dacă îl las le Nick in bucătărie, va da foc la casă. Este cea mai îngâmfată persoană pe care o cunosc.

Eden poartă niște pantaloni de pijama gri și un tricou negru. Mă bucur că a avut bunul simț și s-a îmbrăcat. 10 puncte pentru Eden. Arată bine și idiotul ăsta. Lucrează la firma bunicului său ce se află pe locul doi în topul celor mai bogați oameni din lume conform Ferbes, și are bani cât cuprinde în conturi.

-Te-ai pregătit pentru deseară? mă întreabă maestrul bucătar ce îmi așează in față niște clătite cu ciocolată și un pahar de suc natural de portocale.

-Mulțumesc, îi zâmbesc și încep să mănânc. Îm... delicioase. Dar pentru ce să mă pregătesc ?

Doamne.. sunt divine. Acum îmi dau seama că eram hămesită. Demonii din stomacul meu s-au potolit imediat ce am luat prima înghițitură. Nu știu cum, dar Eden face întotdeauna niște clătite demențiale.

-Petrecere... spune zâmbind.

-Oh...

Doar atât am putut să spun pentru că un idiot mi-a furat farfuria din față. Nici nu trebuie să mă întorc spre el că îmi dau seama cine a făcut asta. Și eu tocmai ce lăudam bucătarul. Am apucat să mănânc doar una. Îmi ridic privirea spre el și îl văd rânjind ca un hoț.

-Vai da ce bune sunt.. spune după prima clătită mâncată.

Mă uit și la Eden care se chinuia să îmi puna alte clătite. Cineva care mă înțelege. Viața mea va fi un calvar cu el. Totuși recunosc că arată bine cu pantalonii de aseară pe el, dar ca un porc ce e, nu s-a mai sinchisit și a rămas la bustul gol. Porcul tot porc rămâne, oricât de frumos ar mirosi.

**

Oi, Doamne ce bine mă simt acum. După ce m-am relaxat câteva ore bune într-un salon de lux unde am fost tratată ca o prințesă, acum stau în patul din camera Samanthei și o las să îmi aleagă ținuta pentru petrecere. Are în mâini doua rochii superbe: una scurtă și neagră cu un imprimeu drăguț și in cealaltă una lungă și verde. Cum nu suport culoarea verde, iar rochia are un decolteu destul de adânc, o aleg pe cea neagră. Chiar nu vreau ca un bărbat să se uite la sânii mei când vorbește cu mine. Iar rochia neagră mi se pare cea mai bună alegere.

-Stânga, spun arătând spre rochia scurtă.

-Dar asta e mai sexi și te face mai matură, protestează făcând botic.

-Poți să spui ce vrei, dar mie nu îmi pasă, vine și răspunsul meu plin de plictiseală

Chiar dacă îmi aruncă o privire furioasă, mă ridic și, luându-i rochia din mână, mă îndrept spre dormitorul meu. De părul meu s-a ocupat Sam, care a concluzionat că un coc lejer va fi perfect pentru petrecere. Cum să mă impun când ea este mai încăpățânată decât un copil mic.

Băieții au început pregătirile de acum o oră. Prin apartament deja se aude Rihanna cu a sa melodie Bitch better have my money. Îmi place melodia, și cine a ales-o, clar are gusturi.

În dormitor îl găsesc pe Nikii ce își aranja părul. Acel păr după care tânjesc atâta. Ce n-aș da să îmi înfig mâinile în el și să îl dau cu capul de pereți. Asta ar fi cea mai mare dorință a mea. Este îmbrăcat într-un costum bleumarin și o cămașa albă deschisă la primii 3 nasturi, lăsând la vedere o părticică mai mare de piele. Are butonii negri și un ceas de mărimi impresionante domină pe mâna sa stângă. Al naibii... vrea să arate bine.

-Ieși la agățat, amorezule? îl întreab când îmi așez rochia pe pat cu grijă, ca să nu o șifonez.

-Se poate spune și așa, răspunde rânjind pervers.

Fir-ar... Iar are pe față acel zâmbet tembel specific lui care îi descoperă dinții albi si gropițele din obraji. Întotdeauna mi-am dorit un iubit cu gropițe, iar ale lui sunt adorabile. Cred că ăsta e singurul lucru care îmi place la el. În rest, nema.

Mă duc în dressing și văd pentru prima dată în istorie că nu e mizerie. Premieră, doamnelor și domnilor. Aplauze pentru idiot.

Îmi aleg niște pantofi stiletto negri și un plic alb, asta ca să mai deschid ținuta. Să nu fiu îmbrăcată chiar în negru toată. Aud niște înjurături ce îmi atrag atenția și în următoarea clipă îl văd pe Nick venind furios în dulap. Dar stai. Nu mai avea nici pantalonii și nici sacoul pe el. A trecut pe lângă mine și s-a fâstâcit până când a ales un costum negru. Oh, nu. Acum ne asortăm.

Chiar dacă el încă mai este aici, îmi dezbrac hainele în liniște, rămânând în lenjerie intimă. Îmbrac un halat de baie și mă întorc în dormitor. Îmi iau accesoriile ce le pusesem pe băncuța din fața dulapului și mă duc să îmi termin ce a început Sam, machiajul. Am optat pentru unul simplu, format din rimel, tuş, puțin fond de ten, corector și un ruj roz pal. Până acum sunt mulțumită de capodopera mea.

Între timp, Nick își îmbrăca liniștit costumul, fără să fie deranjat de prezența mea. Sunt de acord cu el. Îi stă mult mai bine cu costumul negru, decât cu celălalt. Am observat că din când în când se mai uita la mine, deoarece îi vedeam reflexia în oglindă. Nu pot să neg faptul că arată precum un star de la Hollywood.

Îmi dau jos halatul când ajung lângă pat și îmi îmbrac rochia. Și se pare că sunt nevoită să îi cer ajutorul pentru că nu ajung la fermoar, iar el neavând de ales, mi l-a închis. Am închis ochii și am respirat brusc când degetele sale au atins pielea încinsă a spatelui meu. Mii de terminații electrice și-au făcut de cap prin corpul meu. Atunci când a terminat m-a întors cu fața spre el. M-a analizat amănunțit, frecându-şi bărbia cu două degete, după care a plecat ca să îmi aducă plicul și pantofii. Ce schimbare de comportament ...

Imediat ce m-am încălțat și mi-am luat poșeta în mână, m-a învârtit o dată, luându-mi mâna într-a sa și mi-a zis:

-Arăți precum un clovn...

A început să râdă și a căpătat de la mine un pumn în umăr. S-a prefăcut ca că îl doare iar eu m-am înroșit precum buzele lui Eden după ce își sărută iubita care e dată cu un ruj roșu. Nu mă mir deloc dacă buzele ei o să fie roșii. Deja m-am obișnuit.

Eu am ieșit prima din cameră, închizând ușa în urma mea. Noroc că petrecerea se află în living și am de străbătut un hol cu 5 uși până la el. Nici nu am putut să explorez tot apartamentul. Știu că are și etaj, numai că încă nu este aranjat.

Am rămas uimită când am văzut câteva zeci de persoane ce au venit la petrecere. Majoritatea le cunoșteam, deoarece îmi erau prieteni, însă pe unii chiar nu îi știam. Toate privirile s-au întors spre mine. Ba nu, mint. Spre Nickii care a ieșit imediat după mine. Nemernicul. A făcut asta intenționat. Eram sigură că își aranja părul când am plecat. Dar m-am înșelat. Ciudat, nu zâmbea. Când mi-am întors privirea spre el părea serios, dar când s-a uitat la mine mi-a zâmbit. Asta nu e de bine. Ceva are îmi spune că are un plan ce mă include și pe mine.

Și iar devine serios. Am impresia că vrea să se izoleze de lume, să pară dur precum un demon și îi reușește. Adică de când îl știu, e tot numai un zâmbet, chiar dacă e unul care mă scoate din sărite, măcar zâmbește sau, de cele mai multe ori râde de mine. Nu vrea să pară vulnerabil și își creează o bulă în care se simte în siguranță. În schimb eu sunt invers. De când an venit zâmbesc din ce în ce mai rar și mai mereu sunt nervoasă. Mă întreb cine o fi vinovatul...

De data asta, prin boxe suna zgomotos Jimmy Dub cu Andeeno Damassy ce cântau Ese amor. Ce să trăiești în armonie cu un idiot? Cea mai mare idioțenie pe care am putut să deslușesc din melodie, care surprinzător îmi place.

Majoritatea femeilor poartă rochii elegante, dar comode iar bărbații costume fără cravată sau papion. O petrecere simplă, dar cu gust.

O masă încărcată cu bunătăți se afla aproape de peretele din sticlă iar canapeaua și celelalte obiecte sunt aranjate astfel încât să se formeze un ring de dans în mijlocul camerei. Spoturile de pe tavan luminau slab încăperea. În aer se simțea mirosul neplăcut al fumului de țigară sau al alcoolului.

Samantha, ce poartă o rochie foarte scurtă din paiete, fără bretele și niște pantofi destul de înalți și negri, a venit spre mine, care rămăsesem împietrită locului, și mi-a întins un pahar de wishy. Oh, alcool. Deși nu prea beau, am dat paharul peste cap, prinzând puțin curaj. Sam a zâmbit și mi-a luat paharul gol, punându-l pe o masă din apropiere. M-a luat de mână și, în pași de dans, ne-am îndreptat spre cercul format de oameni. Cu toții dansează sau discută despre diferite chestii. Păream niște adolescenți cu un cont bancar destul de plin dar care aveau parte de o petrecere simplă într-un apartament.

Mi-a foat de ajuns o singură dată să îmi întorc privirea spre Nick , care dansa lasciv cu niște domnișoare ce mai aveau puțin și se suiau la propriu pe el. Sărăcuțul...

Dar și eu mă distrez alături de un barbat, ce arată foarte bine. Chiar dacă nu îi știu numele, îmi permit să mă mișc provocator pe lângă el. Este îmbrăcat destul de bine, într-un costum gri și o cămașă albă deschisă la 4 sau 5 nasturi. Deși îi descoperă aproape jumătate din abdomenul plin de mușchi, tot bestial arată. Mă atinge în limita bunului simț și nu mă lasă să întrec limita de băut. Au fost de ajuns 3 pahare de whisky ca să ajung în halul ăsta. Deja capul îmi vâjâie și picioarele mă dor. Dar cum se face că femeile sunt cele care îi conduc pe bărbați. Totul e foarte neclar acum. Alcoolul e de vină..

Mă așez frântă pe canapea, unde se mai aflau Gissel, o veche prietenă, și o brunetă ce dansa parcă cu Nick. Gissel îmi zâmbește și mă ia în brațe, punând câte un pic pupic pe obrajii mei.

-Te iubesc, îmi șoptește la ureche.

Oh, acum ce am mai făcut ? Sunt tare curioasă,mai ales dacă blonda asta mi-a făcut o declarație de dragoste.

-Îl vezi pe tipul ăla cu costumul gri, mi-l arată ea pe cel cu care am dansat, iar eu aprob din cap. M-a invitat în oraș mâine, spune bătând din palme.

Eu îi arăt semnul OK și îi zâmbesc. Asta a fost tare ciudat. Mă bucur că ea a cunoscut pe cineva. Majoritatea sunt cupluri, deci ce caut eu pe aici? Doar bruneta din stânga mea pare să fie în aceeași situație ca și mine. Iau două pahare depe măsuța din fața noastră cu Jack Daniels și îi înmânez și ei unul. După ce le ciocnim zgomotos le dăm peste cap. Așa se face...

-Alice Panait, spune întinzând mâna iar eu o accept bucuroasă. Mă bucur să te cunosc în sfârșit, Lin.

-Și eu, Alice. Cum ți se pare? o întreb arătând spre petrecere .

-La fel de genială ca tipul ăla care nu încetează să se uite la tine, Nick parcă.

Și de aici mi s-a tăiat firul. Bine, nu am leșinat, dar pur și simplu nu îmi vine să cred ce a spus Alice. Adică Nick nu își mută privirea de pe mine. Bănuiesc că e atât de beată încât mă mir că și-a adus aminte numele. Iar eu sunt în aceeași stare ca și ea. Mă uit la idiot și văd că stă la barul pentru micul dejun și discută cu o roșcată. Da, delirează....

~Nick P.O.V. ~

Doamne, când se va termina calvarul ăsta?! Numai mâțe în călduri pe aici. Toate m-au asaltat de cum am ajuns, numai una nu a avut curajul să danseze cu mine și nici nu o învinovățesc. E nebună de legat...

Deși mă enervează la fiecare pas, nu îi arăt și ,mai mult, îi calc nervii în picioare când o prind mai vulnerabilă. Pisica asta scoate tot ce e mai rău din mine, dar de fiecare când o privesc nu pot să nu zâmbesc. Arată ca o păpușă Barbie care se iubește numai pe ea sau banii. Nu are sentimente și e prea perfectă. Mă mir cum de are de fiecare dată replici cu ea. Oare a terminat liceul? Cum de nu are toată gama masculină la picioare? O fi ea mai specială și își așteaptă prințul chel, gras, bătrân și plin de bani.

Toată seara am stat cu ochii pe ea și am văzut că a băut câteva pahare de alcool și s-a alintat pe lângă câțiva tipi. A făcut orice ca să mă evite și să mă facă gelos. Dar nu îi merge. Mi-e tare antipatică. Acum aproape că doarme lângă o tipă cu care a râs mai bine de o oră. Femeile astea.... Dar pentru ce o să fac acum, nu o să mi-o iert toată viața.

If I got locked away
And we lost it all today
Tell me honestly would you still love me the same?
If I showed you my flaws
If I couldn't be strong
Tell me honestly would you still love me the same?

Right about now
If I judge for life, man, would you stay by my side?
Or is you gonna say goodbye?
Can you tell me right now?
If I couldn't buy you the fancy things in life
Shawty, would it be alright
Come on show me that you down
Now tell me would you really ride for me
Baby tell me would you die for me
Would you spend your whole life with me
Would you be there to always hold me down
Tell me would you really cry for me
Baby don't lie to me
If I didn't have anything
I wanna know would you stick around

If I got locked away
And we lost it all today
Tell me honestly would you still love me the same?
If I showed you my flaws
If I couldn't be strong
Tell me honestly would you still love me the same?

Let's get it down
All I wanna is somebody who really don't need much
A girl that I know I can trust
To be there when money low
If I did not have nothing else to give but love
Would that even be enough
Gal, me need to know
Now tell me would you really ride for me
Baby tell me would you die for me
Would you spend your whole life with me
Would you be there to always hold me down
Tell me would you really cry for me
Baby don't lie to me
If I didn't have anything
I wanna know would you stick around

If I got locked away
And we lost it all today
Tell me honestly would you still love me the same?
If I showed you my flaws
If I couldn't be strong
Tell me honestly would you still love me the same?

Tell me tell me would you want me
Tell me tell me would you call me
If you knew I wasn't balling
Cause I need girl who's always by my side
Tell me tell me do you need me
Tell me tell me do you love me
Or is it just tryna play me
Cause I need a girl to hold me down for life

If I got locked away
And we lost it all today
Tell me honestly would you still love me the same?
If I showed you my flaws
If I couldn't be strong
Tell me honestly would you still love me the same?



Continue Reading

You'll Also Like

148K 11.4K 41
"Când totul în jurul tău se prăbușește, închide ochii și respiră." Katherine este nevoită să ia viața de la zero atunci când se decide să își pără...
112K 4.5K 59
"- Nu înțeleg! De ce nu mă lași să te ajut? Te pot ajuta! Te pot salva din infernul în care trăiești! Poți avea o viață nouă, alături de mine...poți...
4.7K 15 4
Această carte nu este recomandată copiilor sub 18+ sau DA CHIAR NU-MI PASĂ DOAR CITEȘTE
7K 124 57
This story is bilingual (romanian&english) and contains: curses, kisses, tears, drama, violence, action, blood, bad grammar If you're not comfortable...