Don't Blame Me

By AstridRedd

2.1K 326 30

Victoria Sinclair a așteptat cu nerăbdare mutarea ei tocmai din Toronto, Canada în micul stat North Carolina... More

Prolog
Capitolul unu
Capitolul doi
Capitolul trei
Capitolul patru
Capitolul cinci
Capitolul șase
Capitolul șapte
Capitolul opt
Capitolul nouă
Capitolul unsprezece
Capitolul doisprezece
Capitolul treisprezece
Capitolul paisprezece
Capitolul cincisprezece
Capitolul șaisprezece
Capitolul șaptesprezece
Capitolul optsprezece
Capitolul nouăsprezece
Capitolul douăzeci

Capitolul zece

112 16 2
By AstridRedd

"- Did you lie to her?

- Why will I ever lie to her, when she's all of my secrets." 

- Daniya

Trecuseră două săptămâni de la incidentul în care cineva și-a dorit să îmi curme viața prin izbirea mea cu un autoturism. Timp în care am devenit paranoică. Timp în care nu am vândut nici măcar o pastilă primită de la David prin campus, fiindcă eram îngrijorată că aș fi putut fi data în vileag de acest nenorocit care se juca cu mine. Nu eram sigură că autorul mesajelor și cel de la volanul mașinii erau aceeași persoană, dar bănuiam că este. Pentru că dacă ar exista doi oameni care și-ar dori să te vadă la capătul puterilor, ar fi culmea.

Prin faptul că a încercat să mă lovească imediat după ce Nathaniel plecase de la mine, mi-a confirmat că acel nenorocit este constant cu ochii asupra mea și îmi urmărește fiecare mișcare. Oriunde aș fi mers pentru a mă costuma în Red Devil, s-ar fi întâmplat să mă găsească.

David a înțeles de ce nu mai vândusem nimic de multă vreme. Era și el îngrijorat și m-a rugat să mă întorc în Toronto. Lumea era atât de mare încât să mă axez doar pe vânzarea în Saint Northwest Academy, dar totuși am refuzat și am decis să rămân. Poate pentru că îmi doream să îl găsesc pe acel netot și să îl ucid. Poate pentru Nathaniel. Nu știam. Dar am decis să rămân. Luke a continuat cu investigările, dar fără un rezultat favorabil, și în special pentru că nu mai primisem nici un mesaj de la acea persoană încă de când Damian și prietenii lui ne fugărise prin criptă.

Nenorocitul s-a oprit din a trimite mesaje de parcă literal ar fi știut că încerc să aflu cine este.

Darcy m-a ajutat și ea. Chiar dacă la început fusese supărată pe mine pentru că i-am ascuns despre sărutul cu Damon, a fost îngrijorată pentru mine și a decis că această situație ne depășește. Astfel că am vorbit cu tatăl ei și i-am povestit situația. El a propus inițial să cer ajutorul autorităților, dar știam că era în zadar. Singurele probe solide pe care le aveam erau doar câteva mesaje. Nimeni nu a fost în seara aceea în parcare să fie martor la acele întâmplări.
El a considerat că este plauzibil și m-a ajutat să căutăm proprietarul mașinii. Dar era greu fără un număr de înmatriculare. Știam doar modelul mașinii. Un Range Rover model vechi cu geamuri fumuri.

A fost dificil. Fiindcă se aflau peste zece mii de studenți în această academie nenorocită. Dar decanul Dalton identificase câțiva. Însă nici unul din cei opt suspecți nu dețineau mașina care era cât pe ce să mă lovească.

Eu eram înnebunită. Fiindcă nu puteam vinde. Vânzarea era singura mea modalitate de a-mi câștiga pâinea. Și orice astfel de pauză reprezenta o gaură financiară pentru mine. Din fericire, aveam câțiva bani pe care îi adusesem până acum și nu am cheltuit foarte mult, fiind la această academie izolată de societate.

Dar au fost și avantaje. M-am apropiat tot mai mult de Nathaniel și de ceilalți prieteni ai lui Damon, pe când el mă ignorase complet. Mă întâlneam cu Nate aproape în fiecare seară și îl vizitam la muncă în timpul zilei. El era conștient de situația mea și se considera neputincios fiindcă nu era capabil să mă ajute. Am și ieșit de câteva ori la înghețată cu el și Gabriel, fratele lui mai mic. Au existat și câteva schimburi de sărături atunci când nu mă puteam abține ori de câte ori îl vedeam zâmbind.

Nu mă simțeam îndrăgostită de el. Dar îmi plăcea foarte mult să petrecem timp împreună și să vorbesc cu el. Fiindcă era atât de dezinhibat și puteam vorbi absolut orice cu el. Îi povestisem câțiva dintre năzbâtiile mele făcute în tinerețe, iar el nu m-a judecat. Într-o zi, eram cât pe ce să îi spun adevărul despre mine, și m-am oprit în ultimul moment. Îmi plăcea... el, să fiu în preajma lui. Mă simțeam o persoană mai bună când el era lângă mine.

Până și ceilalți prieteni ai lui Damon s-au apropiat de mine. În special Maeve. Abia recent am aflat că ea de fapt este iubita lui Arthur, nu am realizat asta fiindcă nu păreau un cuplu. Dar ea era fericită că în final niște tipe au apărut în grupul lor de prieteni și nu mai era singura fată dintre ei. Și nu știu când s-a întâmplat, dar m-am trezit că schimbam cel puțin câteva mesaje aproape zilnic.

Dar am evitat prezența lui Damon, și el pe a mea. Rare ori se întâmpla să vină la întâlnirile cu propriul lui grup atunci când știa sigur că eu voi fi acolo. Și la fel făcusem și eu, inventam tot soiul de scuze stupide atunci când eram convinsă că el va veni.

Habar nu am care mai era treaba cu viața lui, și îmi era bine. Căci în final era pace.

Am fost aproape la toate cursurile și seminarele, sărind nu mai mult de trei în aceste două săptămâni, ceea ce era un record. În liceu obișnuiam să chiulesc foarte des. Se întâmpla să lipsesc de la școală cu săptămânile.

În ziua în care trecuseră exact paisprezece zile de la evenimentul cu acel Range Rover, aproape am fost smulsă cu forța din cămin de către Nathaniel, Darcy, Maeve, Arthur și Nicholas. Am fost precum o marionetă în mâinile lor atunci când fetele mi-au făcut machiajul și părul, iar băieții au ales ce să port, cotrobăind lascivi printre hainele mele. Nathaniel nu era gelos, chit că nu eram împreună. Astfel că ei au ales o rochie mov de satin, mulată pe corp. La început am strâmbat din nas. Nu mai folosisem acea rochie de milită vreme fiindcă o considerasem foarte scurtă, se oprea imediat sub fesele mele. Dar ei m-au obligat să o port.

Iar Maeve și Darcy au fost atât de înnebunite de hainele mele încât șifonierul meu a devenit piața lor preferată. Au purtat hainele mele în acea noapte. Darcy alesese o pereche de pantaloni scurți albi, făcuți din material de costum, pe care i-a asortat cu un sutien negru și o bluză transparentă peste de tip plasă. Iar Maeve blugi largi rupți și un top alb, fără bretele și scurt.

Tot ce speram era că îmi voi recupera hainele.

Și astfel că mai târziu ne-am aflat în fața unui club excesiv de luxos și scump din Greensboro. De obicei, doar persoanele adulte frecventau acest club. Însă seara aceasta era destinată tinerilor și liniile melodice vor fi doar cântece din copilăria noastră. Coada era kilometrică și credeam că ne vom așeza umili la capătul ei, dar mare mi-a fost mirarea când ei nu s-au îndreptat către intrarea din față. Ci au luat-o prin lateral și am intrat pe ușa din spate.

Abia apoi am aflat că ei au avut curajul să facă asta fiindcă patronul clubului era unchiul lui Oliver. Masa noastră se afla la etaj. O canapea albă în formă pătrată se întindea în jurul unei mese mari. Totul era atât de elegant. Mă bucur măcar că bieții au ales o ținută bună pentru acest tip de local. La masă ne așteptau Britney, Oliver, Damon și încă un băiat pe cere nu îl cunoscusem până acum.

L-am privit preț de câteva clipe pe Damon, iar el făcuse la fel. Întunecimea ochilor lui s-au adâncit și mai multe în neoanele purpurii care decorau clubul.

Lumina purpurie deforma fiecare culoare a hainelor, făcându-le să pară o altă culoare.

Britney era atât de sexy într-o rochie roșie asemănătoare cu a mea, iar pretendentul ei purta o cămașă albă cred și pantaloni de blugi.

Ne-am așezat la masă și noi, fiind astfel în paralel tocmai cu Damon. Nathaniel era lângă mine și după ce comandasem băuturile, mâna lui s-a întins pe umerii mei și m-a tras aproape de el.

Deși mă certam mental, ochii mei zburau din când în când asupra lui Damon. Îmbrăcat cu o cămașă neagră care îi punea în evidență mușchii lucrați, cu trei nasturi desfăcuți și mânecile suflecate până la coate. În talie avea o curea și pantalonii erau negri, dar dintr-un material diferit decât cel de smoking, iar în picioare adidași albi eleganți. Stătea cu spatele lipit de spătarul canapelei, picioarele fiindu-i despărțite larg și își ținea mâinile pe genunchi, în una dintre ele aflându-se telefonul lui de ultimă generație. Iar cireașa de pe tort a fost lanțul de argint sprijinit de gâtul lui, care susținea un pandantiv în formă de cruciuliță finuț. Un singur cuvânt îl putea descrie: formidabil.

Văzând că ochii mei cu greu se dezlipeau de el, îmi aruncase un zâmbet subtil, dar în același timp atât de meschin încât am simțit fiori pe șira spinării. Din fericire, Nate nu a observat schimbul de privire între noi.

- Nate, îmi faci astăzi cunoștință cu ea sau mâine? întrebase străinul râzând care stătea lângă Damon și se apleacă în față, cu mâinile pe coate

- Am uitat. Theodore, ea este Victoria. Vic, i-ai auzit numele acestui amator de experiențe aventuroase.

Îmi întinse mâna peste masa și am făcut la fel, fiind obligată să mă îndoi la culme pentru a-i lua mâna, astfel oferindu-i lui și lui Damon o priveliște clară și minunată între sânii mei, fiindcă decolteul îmi era atât de profund.

- Îmi poți spune Theo. Îmi urăsc numele întreg, am impresia că durează o veșnicie până când lumea îl pronunță. spuse el și chicotesc

- Este prieten bun cu noi. Nu a fost prezent la ziua mea pentru că nenorocitul a preferat El Salvador în locul prietenului său. spuse Nate, articulând fiecare cuvânt cu dispreț

- Ei bine, tu mi-ai propus oferta.

- Voiam doar să te pun la încercare. Ai picat testul.

Am început să râd când Theo își ridicase mâinile în aer, în semn de pace.

- Să nu amintim de cadoul adus de acolo. spuse Oliver și am auzit cum Nate îl mustrează

- Ei bine, pentru că nu știam că pusese mâna pe o fată. Pentru că acest netot îngâmfat se află atât de rar în prezența unei persoane de sex feminin.

- Taci naibii! îl ceartă Nate amuzat

- Vreau să știu! Ce ți-a adus? întreb râzând fiind atât de curioasă

- Îi spun. Ar trebui să știe! vorbește Nicholas și am devenit și mai curioasă decât înainte

- Nu. refuză Nate

- Oricum e distrusă, așa că va știi că nu o vei folosi pe la spatele ei. Fata arde de nerăbdare, nu vezi? spuse Theo râzând. I-am adus o păpușă erotică gonflabilă, care avea piele măslinie și chiar și păr în dreadslock. Dar băieții se prosteau. Au umflat-o și Nicholas a ars-o cu o țigară. Astfel că Mia Khalifa a devenit impotentă.

Am început să râd cu gura până la urechi și m-am bucurat că Nate când mă văzu amuzată, a început și el să radă, privindu-mă cu admirație. În ochii lui reușeam să devin persoana care nu fusesem niciodată. O persoană bună, blândă, pacifistă, și cel mai important, cu un suflet curat. Dar știam că era fals, doar de fațadă.

După câteva băuturi consumate, am coborât jos pe ringul de dans pentru a ne distra. Sus la masă au mai rămas doar Damon și Theo. Dansam între brațele lui Nathaniel pe melodia Breathe de la Sean Paul și mă simțeam atât de bine, uitând complet de haosul care se petrecea în viața mea de zi cu zi. Și nu ne-am oprit din dansat pentru câteva zeci de minute bune.
Apoi am dansat cu Darcy spate pe melodia Memories de la David Guetta și pe mai multe hituri de la Lady Gaga.

Lumea se împingea în noi fiindcă eram atât de mulți oameni în acest club. Era o căldură infernală și aerul era fierbinte, îmi ardea plămânii. Iar aici jos luminile erau orbitoare, băteau din toate părțile cu jocuri de culori, în comparație cu etajul unde aveam masa, unde predominau neoane purpurii.

La un moment dat, simțeam că cedez. Nu mai puteam dansa, așa că m-am apropiat de Nate și l-am rugat să mă însoțească la o țigară afară. A fost de acord de îndată și i-am cuprins mâna într-a mea, îndreptându-ne către ieșire. Am fost nevoită să mă împing cu forță printre oameni ca să îmi fac cale.

Când am ieșit, am fost întâmpinați de locul destinat pentru fumători din exterior. Erau foarte mulți oameni aici, vorbind gălăgios și fumând țigări. Așa că l-am tras pe Nate după mine și ne-am îndepărtat de locul cu pricina, fiind mai retrași acum.

Mi-am lipit spatele de peretele clubului, simțind de aici basul care cutremura pereții. Am așteptat cuminte ca Nathaniel să îmi întindă o țigară fiindcă ale mele erau în poșetă, la masa noastră. Îmi oferise una și mi-am așezat-o între buze, el făcuse același lucru și se apropie de mine, aprinzând focul brichetei și ne-am aprins simultan țigările.

- Te simți bine? mă întreabă el când se retrage

- Da. Este bine. răspund rânjind

Mă speria faptul că acest băiat mă umplea cu atâta pace și liniște.

- Bun. Asta îmi doream să fac. Să îți pun un zâmbet pe față măcar pentru puțină vreme.

- Mulțumesc. Dar mai vreau ceva din partea ta. spun inocent și îmi las capul într-o parte

Zâmbetul lui dulce era constant afișat pe fața lui.

- Ce anume vrei, Sinclair?

- Aș vrea un sărut, Graves.

- Ești beată, Sinclair. Nu putem face asta fiind doar beți sau fumați.

Am pufnit.

- Nu este adevărat. S-a întâmplat de multe ori să te sărut și să fiu la fel de trează ca acum. Pentru că nu sunt nici măcar amețită.

El continua să îmi zâmbească, fumând foarte rapid țigara. Mai avea câteva fumuri din ea, dar a aruncat-o pe pământ și m-a bruscat, lipindu-mi corpul de al lui în timp ce își așezase mâinile pe fața mea și începe să mă sărute, cuprinzându-mi ceafa și forțându-mi capul să se lase într-o parte, pentru a avea mai mult acces la gura mea. Voia să mă devoreze cu o forță atât de blândă.

Mi-am încolăcit brațele în jurul gâtului său și m-am lăsat pradă lui.

Îmi doream să mă contopesc cu el.

Atingerea fizică afectuoasă este cea care mi-a lipsit cel mai mult și aveam acum atâta nevoie de ea...

După câteva minute bune, m-am desprins de el, dar încă îmi țineam mâinile în jurul gâtului său.

- Ești pofticios. îi spun rânjind

Mi-am apropiat nasul de al lui și ne-am frecat vârfurile de câteva ori.

- Dar tu ai fost cea care a cerșit un sărut. îmi răspunde și pufnesc

- Îți doreai asta la fel de mult. Doar că ești timid.

- Eu?! Timid? Aberezi.

- De ce au spus băieții că te văd rar în preajma unei fete?

Eram atât de curioasă în legătură cu asta.

- Ei bine, pentru că ultima relație s-a încheiat acum doi ani. Iar de atunci m-am cuplat nu mai mult de trei ori cu niște fete.

- Nu ai nevoi? întreb și încep să râd

- M-am concentrat mai mult pe muncă. Hai să mergem. Îmi este sete.

Și-a așezat un braț în jurul taliei mele și m-a ghidat elegant către intrarea în club. Din difuzoare se auzea melodia Rihannei, Where Have You Been și acesta a fost momentul meu. I-am spus lui Nate că rămân să dansez și el s-a conformat, dar a urcat sus.

Am căutat-o pe Darcy și o găsisem dansând cu Britney și Oliver. Am încep să urlăm împreună versurile, pentru că amândouă o adoram pe Rihanna și această melodie era topul listei mele. Am cuprins-o pe Darcy pe la spate și ne unduiam corpurile în ritmul melodiei, continuând să imităm gălăgios versurile împreună cu artista. O simțeam până în străfundul oaselor.

Mi-am închis ochii și m-am lăsat învăluită de brațele fetei, dansând și simțind că pe ringul de dans am rămas doar eu cu Darcy.

Vocea ei îmi țipa în urechi și simțeam că mă va surzi, dar aș face orice pentru Rihanna.

Când melodia s-a încheiat și petrecăreții au scandat numele Rihannei, DJ-ul s-a confirmat și ne-a delectat cu încă o melodie, We Found Love. Și aceasta se afla printre preferatele mele.

Ochii mei încă nu s-au deschis. Căci dacă îi deschideam, îmi era teamă că mă voi întoarce la realitatea care devenise un coșmar pentru mine. Așa că m-am lăsat dusă departe de valurile cântecelor care îmi plăceau atât de mult.

Când într-un final i-am deschis, nu am văzut decât luminile orbitoare care îmi răneau ochii. Brațul meu era așezat pe umerii lui Darcy, ea fiind în fața mea și mișcându-ne împreună de parcă am fost sincronizate printr-o repetiție zilnică. Ne potriveam pe ringul de dans. Am observat asta încă de când am dansat cu ea costumată în Red Devil.

Din greșeală, privirea mea a zburat în sus. Damon Northwest ședea sprijinit de balustrada de sticlă de la etaj, privind în direcția noastră. Mă privea pe mine. Știam că nu mă înșel. Fiindcă odată ce l-am zărit, am simțit cum ochii lui încercau să mă atragă precum un magnet.

Reflectoarele îmi tot aruncau lumini orbitoare în ochi și astfel că îl vedeam cu pauze, dispărând și apărând în viziunea mea. De cât timp se află acum? De câtă vreme ne privea?

Darcy nu părea să îl observe.

Era puțin apleca peste balustradă, cu antebrațele așezate pe ea și astfel că crucea de la gâtul lui atârna în gol, în ea reflectându-se toate luminile clubului.

Am înghițit în sec în timp ce grămada de oameni au luat-o din nou razna când melodia s-a finalizat. Au scandat din nou numele artistei și în scurt timp a fost auzită o altă melodie a Rihannei. Rude boy. Atunci toată atenția mea a fost acaparată de Darcy. Fata se lăsase pe vine nițel și începuse să își miște fundul atât de lent și uniform, făcând cercuri. Soldurile ei erau atât de flexibile și pantalonii albi se învârteau odată cu mișcările ei. Nu m-am putut abține. Arăta totul atât de bine încât a trebuit să o ating și să îi simt mișcările sub palma mea.

- Oh, Doamne. Oprește-te. Mă omori. i-am șoptit când într-un final ea se îndreptase

- Știi să faci twerk? întrebase ea râzând și am mișcat negativ din cap

Și începuse să îmi arate toți pașii pentru a face mișcarea perfectă din fund. Dar râdeam. Fiindcă oasele mele erau înțepenite și cel mai probabil arătam ca o focă paralizată.

- Asta e! Bravo, Vic! urlă Darcy după ce mă chinuisem și în final am reușit să fac mișcarea

Era destul de dificil fiindcă rochia mea era foarte scurtă și eram nevoită să îmi țin picioarele puțin depărtate, dar secretul consta în dislocarea soldurilor.

Nu știu de ce privirea mea a zburat din nou către etaj. Dar acum Nathaniel se afla lângă Damon și se amuza despre toată situația întâmplată aici jos. În schimb, statuia de lângă el nu exprima absolut nimic, fiind pietrificat și lipsit de sentimente.

Mi-am ridicat mâna și i-am făcut semn să coboare aici, lângă mine. El a mișcat afirmativ din cap și l-am văzut mergând pe holul lung până la scări, apoi coborî și se apropie de ring, mergând printre petrecăreți până la mine. Îmi ridicasem mâinile și l-am întâmpinat direct în brațele mele, dansând împreună pe melodia Breathe de la Sean Paul. Știam că ochii lui nu se dezlipeau de corpul meu. Și totuși acest băiat avea atât de mult autocontrol. Niciodată nu se întindea peste limitele granițelor stabilite.

Nu aș fi crezut niciodată că distracția în club alături de pasiunea ta poate fi atât de plăcută.

I-am întors spatele și m-am aplecat puțin, începând să execut mișcările învățate de Darcy. Dar mâinile lui s-au așezat pe talia mea și m-au obligat să mă îndrept, fața lui apropiindu-se de urechea mea, în timp ce mâna lui se așezase pe cutia mea toracică.

- Pentru binele tău, ar fi indicat să nu mai faci asta. îmi șoptește și am rânjit

Am continuat să îmi mișc trupul lipit de al lui, dar apoi m-am întors către el și mi-am lipit buzele de ale sale. Palmele lui încă se aflau pe talia mea și își înfipse degetele adânc și dureros în rochia mea, în timp ce eu eram ridicată pe vârfuri pentru a ajunge la chipul lui, iar brațele mele erau înconjurate în jurul trunchiului său.

- E greșit dacă mi-aș dori să fac asta în fiecare sâmbătă? l-am întrebat când ne-am oprit din sărut

- Nu. Însă nu mă mai obliga să îți aleg eu hainele și să te scot pe sus din cămin, te rog. spuse râzând și am mișcat afirmativ din cap

- Mulțumesc. Îți mulțumesc pentru tot.

- Cu drag, Vic. Meriți asta.

Peste câteva minute l-am însoțit la etaj, fiindcă gâtul îmi era uscat și simțeam nevoia urgentă de a bea ceva. Când m-am așezat jos, instant mi-am eliberat picioarele de sandalele cu toc gros fiindcă deja îmi erau amorțite de la durere.

Nu mai aveam poftă de alcool, doream apă. Am gemut când pe masa noastră erau numai băuturi alcoolice. Nathaniel mă întrebase care este problema și i-am spus că vreau apă, așa că și-a dorit să mă facă fericită și a coborât la bar să îmi cumpere una, căci nici un chelner nu se afla prin zonă.

Mi-am căutat poșeta unde îmi țineam telefonul și țigările. Eram pregătită să îmi scot mobilul din geantă când un glas îmi atrase atenția. Mi-am ridicat capul și l-am descoperit pe Theo, care tocmai se așezase pe canapea, acolo unde fusese și înainte, paralel cu mine.

- Victoria, te simți bine?

Am mișcat afirmativ din cap.

- Ești drăguță. Trebuie să fi o fată cu adevărat specială.

Am chicotit, aprobând. Dar abia mult mai târziu aveam să aflu sensul adevărat al cuvintelor sale.

- Ești singur?

- Da. Relațiile nu sunt pentru mine. Mă plictisesc repede.

- Înțeleg.

Pentru că înțelegeam cu adevărat. Aceasta era părerea mea înainte, dar acum sunt confuză.

- Totuși tu ai reușit să aduci scandal între prietenii mei.

M-am încruntat. Nu știam la ce se referă.

- Despre ce vorbești?

- Bătaia dintre Nate și Damon.

Ochii mei s-au lărgit. Cum e posibil ca el să știe motivul ofensator dintre cei doi în seara când s-au căsăpit? I-am întrebat pe ceilalți și nimeni nu știa nimic.

- Nu știu motivul. Nici unul dintre ei nu mi-a spus nimic.

- Oh, la dracu atunci. Credeam că e posibil să știi.

- E prea târziu pentru asta. Acum vorbește!

- Nu, nu am de gând să fiu eu turnătorul. În poți întreba pe Nate.

Atât de enervant este păstrarea tăcerii? Ascunderea secretelor?

În plus, de ce mă gândesc la asta? De ce prefer să îmi storc creierii cu toată această situație în sine? Țin să recunosc că îmi este atât de dor de persoana care eram acum în urmă cu numai câteva săptămâni. Nici măcar nu îmi amintesc cu exactitate momentul în care am decis să îl las pe Nate să se apropie de mine. Uneori mă gândesc că după ce s-a întâmplat cu Damon la lac, mă simțeam atât de vinovată și îmi doream să mă revanșez. Dar asta ar însemna că încă de pe atunci îmi păsa de el. Deci cel mai probabil a fost petrecerea lui aniversară, când ne-am comportat precum un cuplu și apropierea fizică fără sexualitate s-a simțit atât de bine.

Pentru a scăpa de interogatoriu, Theo s-a prefăcut că mobilul lui sună și a plecat de la masă, simultan cu Nate care s-a întors cu sticla mea de apă. Am băut aproape jumătate din ea.

- Te dureau picioarele? mă întrebase el râzând, uitându-se la sandalele mele de pe podea

- Da.

- Ai rezistat surprinzător de mult pe ele.

Mi-am urcat și picioarele pe canapeaua albă de piele, întorcându-mă cu spatele la masă și sprijinindu-mi braț peste Nate, astfel fiind complet în fața lui, în timp ce el stătea tolănit cu spatele pe spătar. Zâmbetul lui care nu dispărea aproape niciodată mă ucidea, împreună cu alunița aflată sub colțul gurii drepte. Îmi plăcea pe întreg acest băiatul. Aspectul lui fizic mă atrăgea.

M-am apropiat de el și l-am sărutat. Mi-a răspuns imediat la sărut și și-a așezat palma pe obrazul meu stâng, apoi a dus-o ușor în părul meu, în timp ce buzele mele le gustau pe ale lui, care erau dulci și amare în același timp, datorită alcoolului pe care îl consumase.

- Vreau să rămân la tine în seara asta. i-am spus când m-am retras departe de buzele sale

- Toată lumea va rămâne în Greensboro. Singurul șofer responsabil se află la bar și șatena îi numără shoturile.

- Britney?

El mișcă afirmativ din cap.

- Și ceilalți unde vor dormi?

- Ei bine, tu ai cazare în camera mea. Cel mai probabil pe Darcy o putem lua cu noi, am un dormitor liber. Și Damon poate rămâne, asta dacă nu are de gând să conducă beat din nou.

Având în vedere psihicul lui asemănător cu un psihopat, cel mai probabil va conduce beat, luând mașina lui Nicholas.

Dar mie îmi convenea ideea de a fi cazată în dormitorul lui. Ar fi prima noapte pe care o vom petrece dormi împreună.

De aceea, pentru a-i mulțumi pentru găzduire, m-am apropiat și l-am sărutat iar.

- Opriți-vă odată. Deveniți insuportabili.

Un glas familiar ne întrerupe, venind din spatele nostru. M-am îndepărtat de Nate cu un oftat și mi-am aruncat capul peste umăr, zărindu-l pe Damon așezat pe canapea, cu un pahar de cuba libre în mână, fiindcă asta a consumat întreaga noapte. Nu știam al câtelea pahar este. Dar numărul era destul de mare.

- Am văzut-o pe Ivy. vorbise Damon, adresându-i-se lui Nate

Dar la pronunțarea acelui nume, zâmbetul lui Nate a dispărut de pe buze și a devenit serios. Și-a îndreptat spatele, obligându-mă astfel să mă retrag de pe el.

- Unde? Lydia e cu ea?

- Nu știu. Doar pe ea am văzut-o. Vorbește cu Maeve jos.

- Mergi și spune-i lui Maeve să își țină dracului gura. Nu vreau să se repete asta din nou.

Nu mă puteam gândi la sensul cuvintelor lor, fiindcă nu înțelegeam o iotă. Habar nu aveam cine sunt persoanele despre care vorbește și de ce Nate a devenit atât de iritat în privința asta. Părea chiar nervos.

- Nu este problema mea. răspunde Damon și ridică din umeri

- Ești un nenorocit. oftează Nate și se ridică de pe canapea

Trece pe lângă mine, fiind atent să nu se împiedice în sandalele mele aruncate pe podea. Merge în direcția scărilor și dispare din raza mea vizuală, astfel rămânând singură cu Damon. Ochii lui s-au setat instant asupra mea și mă privi fără nici o emoție de sub sprâncenele stufoase. Dar atunci când a citit confuzia pe chipul meu, un rânjet plin de cinism i-a decorat buzele.

Dacă ar fi să completez un top cu cei mai drăguți băieți din jurul meu, cu siguranță Nate ar ocupa locul doi, din păcate. Fiindcă acest nenorocit brunet reușește să ocupe locul întâi în toate.

Părul lui era mai ciufulit decât atunci când am ajuns la club, nu știam exact care este motivul. Și pandantivul lui în forma unei cruci încă se odihnea senzual pe pieptul lui dezgolit.

- A plecat să își întâmpine fosta.

Nu știam dacă vorbea serios sau doar își dorea să mă agaseze. Dar el era Damon Northwest. Spunea lucrurilor pe nume tocmai pentru a te agasa.

Am ridicat din umeri.

- Nu suntem un cuplu. Poate face ce vrea. O putem face în trei, dacă își dorește. răspund sec și mă prefac indiferentă

Nu mă prefăceam de fapt, chiar asta simțeam. Indiferență. Eu și Nate nu suntem nimic oficial decât prieteni declarați. Apropierea fizică este doar un beneficiu. Dar totuși nu mi-aș dori să facă lucruri cu alte fete pe la spatele meu în acest timp.

- Când Lydia e prin preajmă, te poți retrage. Doar ea există pentru el.

Bine. Poate că Damon își atinge scopurile și reușește să mă calce pe nervi.

- Rămâne de văzut.

- Vorbesc fapte aici. Deci, dacă a venit și Lydia cu Ivy, îl voi ruga să deschidă canapeaua. Îmi este atât de milă de tine încât sunt dispus să te găzduiesc în patul meu.

Am privit paharul gol de sticlă așezat pe masă timp de câteva secunde. Îmi doream foarte mult să îl apuc și să îl lansez în direcția capului său.

Era satisfăcut de faptul că a reușit să îmi distrugă starea bună de spirit, așa că a zâmbit din nou.

- Hai să fumăm o țigară.

Am rămas complet uluită de propunerea lui. Știam că a mă afla în preajma lui Damon este cea mai proastă decizie. Și totuși în următoarea secundă îmi închideam cureaua sandalelor cu ochii lui ațintiți asupra mea. El se ridicase de pe canapea și mă așteaptă, apoi coboară scările cu mine pe urmele lui.

Se împingea lent prin mulțime, iar ochii mei îl căutau pe Nathaniel. Dar erau prea mulți oameni. Nu eram capabilă să găsesc nici măcar chipurile celorlalți prieteni ai mei.

Când am ieșit afară, ne-am oprit lângă un fumar mai liber. Mi-am luat poșeta fiindcă nu aveam de gând să îi cer o altă țigară acestui nenorocit. Așa că mi-am scos de îndată pachetul și mi-am aprins o țigară. Damon făcuse la fel, băgându-și mâna liberă în buzunarul pantalonilor.

- Lydia apare des prin împrejurimi? am simțit nevoia să îl întreb pe Damon

La auzul întrebării, el rânji.

- Ești geloasă?

- Depinde de tine dacă mă vei face să fiu sau nu. spun, astfel obligându-l să îmi spună adevărul fiindcă adora să mă vadă cu moralul la pământ

- Uneori. îmi răspunde el la întrebare

Dar nu m-a lămurit foarte mult, așa ca am insistat.

- Ce înseamnă acest uneori?

- Se mai întâlnesc din când în când.

- În ce sens se întâlnesc?

- Vrei să devii polițistă, Sinclair? Ești perfectă în a face un interogatoriu și a irita oameni.

M-am încruntat.

- Fac asta doar cu tine. Deci ai de gând să îmi răspunzi?

El oftă, fiind total sătul de prezența mea deși el mă invitase.

- Nu se întâmplă nimic, Sinclair. Cel puțin, ochii mei nu văd nimic. Dar comportamentul lui este diferit când ea este prin preajmă.

Nu am mai continuat cu întrebările. După cum se spun, ce nu știi nu te ucide.

Ne-am fumat țigările în liniște, fără să ne spunem nimic altceva. Cu coada ochiului îl mai priveam pe furiș, căci nemernicul arăta atât de bine. Orele petrecute în sălile de sport i-au fost de folos. Cu toate că Nathaniel nu era la fel de format ca Damon, cel puțin era un băiat cumsecade și drăguț. Admiram felul în care mă vedeam pe mine însumi în ochii lui.

Când ne-am întors sus, ne-am întâlnit cu toți prietenii noștri care veniseră cu noi. Erau obosiți, deja intoxicați cu alcool și părea că seara este pe finalizate. Nathaniel se afla și el aici, dar nu mai părea atât de bine dispus. Ne-am luat hainele și lucrurile, băieții au achitat ce a rămas de plătit și am ieșit toți în fața clubului, fiecare alegându-și propriul drum. Am comandat un taxi și așteptam pe trotuar, fumând țigări. Atunci am auzit o conversație interesantă între Damon și Nathaniel.

- Mă bucur că nu ai plecat cu mașina, netotule. îi spuse Nate

- Aș fi făcut-o. Doar că Gray încă este cu ochii pe mine.

Atât eu cât și Darcy ne ciulisem urechile în direcția lor, deși stăteam la câțiva pași depărtare. Ne-am retras deoarece ea voia să îmi povestească ce s-a întâmplat în această seară între ea și Nicholas.

- Alyan a ieșit din spital?

- L-au externat acum trei zile.

- Gray nu va afla nimic. Planul a funcționat conform.

Ce dracului? Ce plan?
Am privit-o pe Darcy și ea mă privea la rândul ei cu ochii lărgiți. Nathaniel a avut de a face cu atacul lui Damon asupra lui Alyan, atunci când îi trântise o masă de metal în cap.

- Știi ceva despre asta? îi șoptesc lui Darcy și ea mișcă negativ din cap

- Nu știu nimic. Damon nu a vorbit cu nimeni.

În scurt timp taxiul a sosit și ne-am îndreptat către casa lui Nate, cu Damon pe locul din față și noi trei în spate. Însă odată ajunși, petrecerea părea că nu s-a terminat. Nathaniel a adus artileria grea din pod, anume, o sticlă de whisky veche de douăzeci și opt de ani, primită cadoul de la unchiul său, așa cum ne spusese.

Astfel că eu și Darcy am primit hainele lui Nathaniel și am scăpat de cele inconfortabile și sexy. Acum eu purtam un tricou care îmi ajungea până sub fund și Darcy avea pe ea o cămașă albă. Ne-am așezat la masa de pe veranda din spate a casei și jucam poker.

Am refuzat să beau. Însă Nathaniel și Damon au băut întreaga sticlă, și apoi Nate a mai adus încă una.

Eram îngrijorată. Erau foarte aproape de o comă alcoolică. Și eram șocată în același timp, pentru că Damon nu se oprea din râs și devenise persoana opusă care este atunci când e treaz. În final, era o persoană întreagă la minte. Sociabil, vorbăreț, carismatic și amuzant. Singurul lucru care a rămas la fel au fost ochii lui întunecați, care erau înconjurați de un alb roșiatic plin de vene mici, semn că alcoolul îi ajunse la cap.

Până și Darcy era șocată și îngrijorată. Îl privea din când în când pentru a se asigura că nu are de fapt o mare rană la cap și nu este aproape de moarte.

- Trebuia să le fi văzut fețele, frate. Sunt atât de ușor de speriat. spuse Damon râzând și Nate îl acompaniază în timp ce aruncă cenușa din țigară

Vorbeau despre momentul în care idioții ne-au urmărit prin coridoarele criptei.

- Ne-ați urmărit cu o macetă, o bâtă de baseball și un briceag de mărimea unei palme. Care te așteptai să fie reacția noastră?

- De ce ne-ai ales tocmai pe noi? îmi fac curaj și îl întreb

Pentru prima dată, am primit un răspuns din partea lui fără să fie ironic și să își bată joc de mine înainte de a răspunde sincer.

Își apuca paharul cu whisky și îl îndreaptă în direcția lui Darcy cu un deget întins.

- Tu pentru că ți-o meriți.

Darcy se încruntă și apoi își așază brațele pe piept, nu înainte de a-i prezenta degetul mijlociu. Apoi paharul și degetul lui Damon se îndreaptă în direcția mea și mă privește în ochi, dar mai întâi ochii lui au căzut pe picioarele mele goale, așa cum a mai făcut-o de câteva ori în această seară.

- Iar tu... pentru că ai gura mare și trebuia ca cineva să îți demonstreze că nu ești atât de puternică. răspunse, rânjind din nou în felul acela bolnav. Ți-am demonstrat. Am dreptate?

- Să te duci naibii. Și Britney?

- A fost doar o victimă colaterală. A fost vina lui Darcy că a chemat-o, crezând cu adevărat că o voi ajuta să rezolve misterul.

- M-ai amenințat cu cuțitul la gât, psihopatule!

Damon pufni în râs.

- Da, dar asta după ce... nu mai contează. zâmbetul lui cade de pe buze și aproape că mai venit să mă lovesc de una singură

Oh, Doamne. E necesar să fie atât de idiot?

Picioarele mele se aflau în poala lui Nate și am simțit instant că strânsoarea palmei lui pe glezna mea se întețește. Dar din fericire, nimeni nu a mai continuat cu acest subiect. Au continuat să depaneze alte amintiri amuzate de-ale lor și câteva năzbâtii pe care le-au făcut în Greensboro și au adus atenția polițiștilor asupra lor.

La un moment dat Darcy adormise pe bancă, fiind aproape ora patru dimineața. Băieții s-au înțeles și au căzut de acord că Damon este mult prea beat pentru a urca scările casei cu cineva în brațe, astfel că, puțin mai împiedicat dar totuși sigur, Nate a cărat-o pe Darcy în stil mireasă până în camera ei.

- Te-ai înșelat. îi spun lui Damon în timp ce îmi ridic genunchii la piept

- În privința a ce, Sinclair? mă întreabă, servește încă o gură de alcool apoi își întinde brațele în lateralul său, pe spătarul băncii de lemn

- În privința lui Lydia și a lui Nate.

El pufni.

- Ești cu adevărat proastă sau te prefaci? Nu te-a atins încă de la club.

La dracu. Dar avea dreptate și eu abia acum realizez asta. Nu m-a mai sărutat, și m-a privit atât de rar.

- Mi-a fost atât de milă de tine încât eu am fost cel care ți-a acordat cea mai mare atenție.

- Mă simt onorată, dar nu am nevoie de asta. îi spun și mă încrunt

- Ești mult prea naivă, Sinclair. Nu îl cunoști nici pe departe. Știu că totul e doar soare și curcubeie la început, dar vei vedea cu timpul.

- Atunci de ce mă lași să mă implic.

- Nu ești problema mea. Eu te pot ajuta doar în alte privințe. De aceea, după ce adoarme te aștept jos.

- Nu se va întâmpla asta.

- E alegerea ta, Sinclair.

Doamne. Cât de încrezut. Dar măcar acum, zâmbește mai mult și mai sincer decât de obicei.

Peste zece minute, timp în care Nathaniel nu s-a mai întors aici și am presupus că a adormit, mi-am aprins o ultimă țigară apoi am decis că voi urca și eu sus. Mi-am întins picioarele pe masa de cafea din fața mea și când mi-am dat seama că Damon a rămas fără țigări, am oftat și i-am aruncat una, alături de zippoul meu. El mi-a zâmbit satisfăcut și și-a aprins-o.

- O, Doamne. Sunt atât de beat, Sinclair.

Am chicotit. Dar mi-am dres glasul de îndată. Fiindcă a fost prima dată când am avut o reacție sinceră pe care am avut-o datorită lui, în afară de iritarea sinceră și nervii.

Din fericire, el nu a observat asta. Și-a lăsat capul pe spate pe spătar și își ținuse mâna cu țigara pe piciorul dezgolit, fiindcă purta o pereche de pantaloni scurți. I-am privit maxilarul încordat și gâtul, pe care avea o venă scoasă în evidență pe partea dreaptă.

- De ce nu ai avut nici o iubită până acum? mă trezesc vorbind și îmi aduc o scrumieră pe picioare

Băiatul nu se clintise. A rămas în aceeași poziție.

- Pentru că nici o fată nu a fost demnă de asta.

- Nu ai fost niciodată îndrăgostit?

De ce încă continui să stau aici și să vorbesc cu el?

- Am crezut că sunt la un moment dat, dar acei fiori din stomac erau doar răgete de foame. Dar ție cine ți-a frânt inima, Sinclair?

Într-un final, își ridicase capul și mă privi adânc în ochi. Avea cearcăne negre sub ei și îi erau foarte roșii. Alcoolul și oboseala îl prindeau din urmă. Dar nu își dezlipea privirea de la mine pentru nici o secundă. Chiar și când trăgea fumuri din țigara lui. O făcea de parcă îmi citea gândurile, de parcă știa tot ce trăiesc și tot ce simt. Și atunci când i-am auzit cuvintele, am fost convinsă că a făcut-o. M-a citit ca pe o carte deschisă.

- Familia ta. a răspuns el propriei întrebări

Mi-am lăsat capul în jos și am privit țigara dintre degetele mele.

- Bun venit în club, Sinclair.

Își ridică paharul la gură și băuse alcool.

- Nu crezi că ai consumat destul?

- Ba da. Nu am avut limită astăzi. Opt cuba libre și acum aceste două sticle.

Am strivit chiștocul țigării mele în scrumieră și m-am ridicat de pe bancă, urându-i o noapte bună. Dar înainte să intru pe ușa glisantă a verandei, glasul lui m-a oprit.

- Stai.

M-am întorc pe călcâie, cu mâna încă pe ușă și l-am privit. Stătea în aceeași poziție pe scaun, dar apoi s-a ridicat și s-a apropiat de mine.

- Trebuie să te răsplătesc pentru țigară. Urăsc să rămân cu datorii. îmi șoptește în ureche rânjind și am înghițit în sec

- Este în regulă. Asta fac prietenii.

- Dar noi nu suntem prieteni.

Își așază mâna peste a mea și împinge ușa la maxim, apoi mă ghidează în casă și glisează ușa înapoi. În casă era beznă, singura sursă de lumină pe care o aveam erau becurile încă aprinse din bucătăria cu boltă din dreapta noastră.

- Nu trebuie să îmi dai nimic în schimb, Damon. Nu voi mai face nimic cu tine!

- Nu trebuie să faci nimic. Cel puțin nu tu.

Mâna lui s-a atins de coapsa mea goală și își plimbase degetele în sus, ridicând astfel tricoul și ajungând la betelia lenjeriei mele intime. Am oftat și m-am îndepărtat de el. Dar nu știu de ce zeul din ceruri nu a fost atât de îngăduitor cu mine și atât de generos cu el. Fiindcă m-am împiedicat zgomotos de masa din sufrageria și am căzut pe spate.

Eram pregătită să îmi frâng capul de ceva și să ajung la spital peste câteva minute, asta dacă nu Damon mă va lăsa să agonizez până la moarte. Dar asta nu s-a întâmplat. Am căzut pe ceva moale și într-adevăr mă lovisem la cap. De taburetul canapelei. M-am ridicat pe coate instant și l-am privit. În bezna sufrageriei, arăta precum un demon din toate colțurile. Mâinile îi erau încordate și mă analiza din cap până în picioare. Bănuiesc că mă afișam precum un desert pe tavă pentru el.

Se aplecase, își puse mâinile pe colțurile canapelei și se întinde puțin în față.

- Nu te crede specială. Nu fac asta pentru că mă simt atras de tine. Ci pentru că sunt prea beat și asta faci când o fată neajutorată se află în preajma ta.

Neajutorată. De acest cuvânt am fugit de ani întregi de zile.

- Nate este sus. Ți-ai ieșit din minți?

- Mi-am ieșit, puțin. Are un somn adânc, în special la beție, îți garantez.

Am încercat să mă ridic și să plec, însă atunci a fost momentul când a înaintat și s-a urcat deasupra mea, împingându-și trunchiul între picioarele mele. L-am lovit în piept și umeri și îl împingeam, la fel făceam și cu picioarele, dar nu făceam decât să îl turmentez și mai mult și mai mult. Se sprijinea pe mine, lăsându-mă fără aer.

- Uită-te în ochii mei, Sinclair. Spune-mi că nu vrei asta și mă opresc.

M-am oprit din lovit și mi-am ridicat ochii în sus, întâlnindu-i privirea. Îmi era teamă de asta, fiindcă ochii lui încă erau hipnotizanți și știam că voi ajunge să mă pierd din nou în ei, să cad în purgatoriul care se afla acolo.

Astfel că nu am putut menține contactul vizual. Mi-am coborât privirea pe lănțișorul de argint care plutea sub gâtul lui.

- Nu vreau să facem asta.

- Nu e o variantă. Trebuie să mă privești în ochi. Vreau să văd dacă ești sinceră.

Cu chin mi-am ridicat ochii și l-am întâlnit din nou, analizând fiecare detaliu al chipului său înainte de a-i privi ochii. Buzele umflate, pielea palidă, maxilarul bine conturat, lipsa de orice fel de semn, obrajii adânciți. Și apoi ochii. Ardeau. M-am revăzut pe mine incendiată în ei, la fel ca atunci când am fost la lac. Ardeam și nu aveam nici o șansă la stingerea focului. Pentru că Damon continua să îl întețească.

Un lucru era limpede. Nu avea milă.

Am rămas mută și fermecată de ochii lui. Aproape că nici nu am simțit că degetele lui s-au lipit din nou de coapsa mea, a coborât între picioare și atât de elegant mi-a împins chiloții negri la o parte și fără avertizare și-a introdus două degete în mine, făcându-mă să închid ochii.

Nu mai exista nici o șansă la izbăvire. Deja cedasem și nu i-am putut ține piept din nou.

O lacrimă mi s-a scurs din ochi fără să vreau asta, el a observat și mi-a șters-o cu propriile buze în timp ce mâna lui se juca cu punctul meu sensibil.

Și în scurt timp am sfârșit prin a face sex cu Damon pe canapeaua lui Nathaniel, cu el și sora lui Damon la etaj.

Există o proastă mai mare pe planetă decât mine? Cu siguranță nu. În preajma acestui netot, îmi pierd toate atuurile care mă fac să devin invincibilă. Inteligența, curajul, integritatea, independența... toate își iau zborul de parcă nu ar fi existat niciodată.

Devin inferioară lui.

Când Damon s-a întins lângă mine, am oftat și m-am ridicat instant, privind în jurul meu.

- Acum, poți merge sus. 

Nenorocit...

Mi-am căutat lenjeria intimă care era căzută lângă canapea și am îmbrăcat-o de îndată, șezând în picioare și privind băiatul întins pe spate pe canapea, fiind la bustul gol.

- Sper să arzi în Iad, Damon.

Mâna lui se întinde și îmi apucă piciorul, ridicând-o înapoi către zona mea intimă.

Își deschise ochii și privirea lui m-a țintit iar.

- Îți garantez că vei arde cu mine, Sinclair.

Voiam să merg la academie, în căminul meu. Doar că nu puteam pleca, fiindcă le-aș fi trezit semne de întrebarea lui Nathaniel și Darcy. Așa că nu am avut de ales decât să urc în dormitorul lui Nathaniel pe care mi-l prezentase când i-am îmbrăcat tricoul.

Partea cea mai oribilă era că nu regretam ce se întâmplase. Ci faptul că Nathaniel poate afla cumva și mă va confrunta în legătură cu asta.

Pentru că eram o egoistă. Și oamenii egoiști nu simt remușcări. În special atunci când am realizat că ceea ce îmi oferea Nathaniel era ceea ce meritam, dar ceea ce îmi oferea Damon era ceea ce tânjeam. Mâinile lui știau să mă atingă și când să facă asta, știa să mă amețească cu ochii lui, în timp ce Nathaniel știa când să mă cuprindă în brațele sale și să mă facă să mă simt cea mai drăguță fată din lume.

Tind să cred că propunerea lui David este cea mai bună. Trebuie să plec cât mai repede din Greensboro și Saint Northwest Academy.

Continue Reading

You'll Also Like

11M 360K 53
[The Mr Series #1] ❝oh, you silly girl. didn't they ever tell you?... rich boys don't have hearts.❞ Don't speak to them. Don't go near them. Don't...
7.3M 212K 57
A tragic car wreck brings Alexis Carter to live with her aunt and cousin. When she goes to live with them she finds herself not only reminiscing old...
7.5K 319 20
O fată pe nume Cassie cu un trecut cutremurător visează să cânte pe scenă la instrumentul său muzical preferat, vioara, vrând totodată să își facă și...
17K 2.1K 77
[NAMJIN FANFIC] {A LOVE STORY} " A iubi înseamnă să fii fericit de ceva: fără condiții, fără judecăți, fără așteptări~. "