Don't Blame Me

By AstridRedd

2.4K 365 32

Victoria Sinclair a așteptat cu nerăbdare mutarea ei tocmai din Toronto, Canada în micul stat North Carolina... More

Prolog
Capitolul unu
Capitolul doi
Capitolul trei
Capitolul patru
Capitolul cinci
Capitolul șase
Capitolul șapte
Capitolul nouă
Capitolul zece
Capitolul unsprezece
Capitolul doisprezece
Capitolul treisprezece
Capitolul paisprezece
Capitolul cincisprezece
Capitolul șaisprezece
Capitolul șaptesprezece
Capitolul optsprezece
Capitolul nouăsprezece
Capitolul douăzeci
Capitolul douăzeci și unu

Capitolul opt

88 17 2
By AstridRedd

"You have to die a few times before you can really live."
- Bukowski

Eu cu Darcy și Britney nu am fost întreaga zi la cursuri după petrecerea lui Nathaniel în Greensboro. Eu și Darcy eram în regulă cât de cât. În schimb, lui Britney i-au trebuit două zile bune pentru a se recupera din mahmureala și migrene. Și-a promis că nu va mai pune gură vreodată pe marijuana și nici pe alcool. Dar ghiciți cine a fugit vinerea următoarea la petrecerea organizată în căminul 78? Britney. Și a consumat alcool, dar nu și marijuana.

Zilele de atunci au curs relativ din regulă. Am continuat să vând droguri, dar fiind constant paranoică și luându-mi toate măsurile de petrecere. Nu îmi mai căram costumul în acea geantă sport, ci l-am înghesuit într-un mic rucsac. Mă prefăceam că merg la jogging și abia după ce făceam câteva ture mă costumam în Red Devil.

Îmi mărisem și prețurile. Clienții meu nu au fost încântați, dar erau atât de înfocați pentru produsele lui David încât au fost dispuși. Și vineri la petrecerea din căminul 78 am dat lovitura. Am făcut o vânzare de aproape două mii de dolari din numai câteva grame de cocaină. Pentru că cocaina era valoroasă. Apoi cu marijuana și celelalte tipuri am mai făcut încă aproape o mie.

Cel puțin, nimeni nu a mai încercat să descopere cine sunt. Mă plimbam liberă printre ei, cărând după mine grame întregi de droguri.

Așa că sâmbătă am fost nevoită să merg la prima oră în Greensboro după un alt colet trimis de David. Tot la acea poștă am depus și partea lui de bani.

În zilele ce au urmat după acea seară de marți, eu și Nathaniel am schimbat foarte multe mesaje, și vineri seara a apărut de nicăieri în parcarea campusului. Am ieșit doar să fumăm o țigară împreună, căci el se grăbea fiindcă trebuia să fie dădacă pentru frățiorul lui. Conducea un Honda nou nouț, de o culoare turcoaz pălit. Însă era drăguță mașina. Dar nimic nu se compara cu fața lui când îmi văzuse mașina mea.
După ce am plecat, nu ne sărutasem. Și m-am bucurat că nu a avut intenția să facă asta. Dar avea intenția să facă altceva, ceva ce m-a speriat groaznic și de atunci îi răspundeam foarte rar de mesaje.

Când îl văzusem într-un hanorac negru, părul răvășit și sprijinit de capota mașinii lui, am simțit că trebuie să mă opresc. Pentru că poate deveni ceva mai mult decât trebuia.

În doar câteva zile, am vorbit atât de des prin sms încât atunci când sâmbătă dimineața terminasem cu jogging-ul, instant mi-am luat telefonul, cu gândul să îi răspund la mesaj. Mă opream din orice activitate pentru a-i răspunde. Devenise literal o obișnuită.

Ziua de sâmbătă ce a urmat când i-am răspuns atât de rar și sec, m-a dărâmat. Mă simțeam aiurea, zdruncinată. Și nu înțelegeam de ce. Am evitat contactul cu toată lumea, mi-am închis telefonul și am citit o carte pe care o luasem joi din bibliotecă. Până și Darcy încerca să afle ce se întâmplă cu mine, dar nu i-am spus nimic. Sâmbătă seara, Damon venise să o ia pe ea și Britney și au mers în Greensboro la insistențele lui Maeve pentru o petrecere în jacuzzi.

Am refuzat să merg. Știam că Nathaniel va fi acolo. Iar eu încercam să îl evit ca pe ciumă.

O mințisem pe Darcy că nu mă simt bine și Maeve mă tot suna. Dar am sfârșit prin a rămâne acasă și când ei au plecat, m-am costumat în Red Devil și am plecat în campus pentru a vinde. Am frecventat două petreceri organizate aici și am făcut niște bani frumoși.

Dar nu aveam nici o sursă de energie. Mă simțeam ca naiba. Și chiar nu înțelegeam de ce. Cu siguranță înțelegeam de fapt, dar nu voiam să o recunosc. Toate gândurile mele zburau către Nathaniel și nu mă puteam opri. Așa că pe la ora unu am luat telefonul și i-am trimis un mesaj.

Victoria: Scuze că nu sunt acolo. M-am simțit oribil toată seara. Și încă mă simt.

Având în vedere că nu îi mai răspunsesem de la ora optsprezece, iar ultimul meu mesaj a fost în legătură cu refuzul meu despre petrecere.

El nu îmi mai răspunse după aceea. Am oftat și mi-am îndesat fața între perne, blestemându-mă de una singură. Ce naiba am făcut? Tocmai alungasem un băiat atât de frumos și cumsecade. Am refuzat o vacanță gratis în Grecia.

La dracu cu viața mea.

Simțeam nevoia acută de a ieși să fumez o țigară. Așa că m-am ridicat din pat și fără să mă schimb de pijamale, am îmbrăcat un hanorac peste maioul subțire și am străbătut holul căminului, coborând scările și ajungând în micul parc din spatele căminului, acolo unde se afla și parcarea lui Beatrix. Simțeam nevoia să fiu cu ea. Fiindcă doar ea înțelegea pe deplin ce simt.

Și țigara pe care voiam să o fumez s-a transformat eventual într-un pachet. Mai rămăsese o singură țigară în pachet și am oftat. La ora aceasta nu exista nici un magazin deschis, până dimineața. Astfel că am fost nevoită să îmi pun pofta în cui.

Când telefonul meu a vibrat între mâinile mele, am tresărit și de parcă am fost arsă l-am ridicat în față și am privit apelantul. Am gemut puternic când am văzut că este doar Darcy. Dar totuși am apăsat butonul verde și am dus mobilul la ureche.

— Victoria? Cum te simți?

— Nu pot să dorm. Am ieșit să fumez. Tu?

— Nu știu ce se întâmplă. Toți s-au îmbătat și Nathaniel trebuia să ne aducă. Dar adineauri s-a certat cu Damon din nu știu ce motiv și apoi s-au bătut. Iar acum sunt vraiște amândoi.

Ochii mei s-au lărgit. Îmi făceam griji pentru Nate, căci știam cum e Damon.

Am sărit de pe capota lui Beatrix și am urcat la volan, pornind motorul de îndată.

— Vin după voi. Trimite-mi adresa prin sms.

— Bine.

Am încheiat apelul și am pus-o pe Beatrix în mișcare, părăsind eventual campusul. Nici măcar nu îmi păsa că arăt oribil, într-un hanorac spălăcit și pantaloni scurți de pijama. Am condus mai repede ca oricând, ne cunoscând exact motivul pentru care îmi doream să ajung cât mai repede la ei.

Nu aveam la mine nici măcar actele de identitate. Așa că de ce risc atât de mult? Doar ca să văd dacă Nathaniel este bine?

Însă conduceam cu viteză. În special pe șoseaua liberă și pustie. Iar când am intrat în oraș am setat pe GPS adresa trimisă de Darcy.

Locul era o pensiune. Avea trei etaje și toate becurile erau stinse, excepție fiind cele de la parterul ei. Am intrat în clădire și am fost întâmpinată de o sală elegantă imensă. Nu știam încotro să o iau, dar am aflat de îndată. Fiindcă un urlet se auzise de undeva de afară și am pornit în acea direcție, aproape fugind.

Când m-am apropiat de locul cu pricina, am văzut prin ușa glisantă că afară era haos. Nathaniel și Damon ședeau față în față, pregătiți să se atace reciproc. Arthur avea o mână pe pieptul lui Damon, iar Maeve și cu Nicholas îi țineau brațele lui Nathaniel. Darcy ședea lângă ei și părea de-a dreptul speriată și urla să înceteze.

Am deschis ușa și am fugit către ei. Fără să mă gândesc la consecințe, m-am așezat între ei precum un zid tâmpit, mi-am pus mâinile pe pieptul lui Damon și l-am împins, cheile lui Beatrix zdrăngănind în mâinile mele.

El nu observase cine este decât atunci când a făcut un pas în spate. Când mă privi, încruntătura lui se risipise, iar pe chipul lui a apărut un zâmbet diavolesc care mi-a transmis fior pe șira spinării. Mă privea direct în ochi. Din nasul lui se prelingea o dâră de sânge uscat.

Atunci a fost prima dată când l-am văzut fără haine. Nici unul dintre băieți nu aveau haine, excluzând sorturile. La fel și fetele, purtau doar costum de baie.

Iar corpurile lor... oh, Doamne. Încep să regret că am refuzat să vin aici cu ei.

- Cireașa de pe tort. vorbește Damon trufaș și mă încrunt

- Ce dracu se întâmplă aici? Câți ani aveți? Cincisprezece? strig și îl împing încă o dată pe Damon

Simțeam nevoia să lovesc pe cineva și el era cea mai bună alegere dintre toți.

- Tu de ce dracu ai venit aici? Cară-te! îmi răspunde Damon calm

- Îi duci tu acasă? șoptește Maeve și mișc afirmativ din cap

Damon a început să fie împins de Arthur către ieșire și Darcy i-a urmat.

M-am întors pe călcâie către Nathaniel, care nu a scos un cuvânt încă de când am ajuns. Ochiul lui era vânat, semn că primise un pumn strașnic din partea lui Damon. Refuza să mă privească.

Și aproape că am gemut atunci când l-am văzut că se întoarce și pleacă din fața mea. Se duce la o masă unde își deschide o bere și se așază pe un șezlong cu spatele la mine.

- E doar nervos. Va fi mai în regulă mâine. îmi spuse Maeve și am sperat ca ale ei cuvinte să fie adevărate

Știam că nu mai pot sta prea mult aici, fiindcă trebuia să îl duc pe acel nenorocit de Damon acasă. Și aproape că voiam să îl ucid pentru asta. Fiindcă mă obliga să plec și nu puteam discuta cu Nate.

- De ce s-au certat? o întreb pe Maeve în timp ce ne îndreptam către ieșirea din această pensiune

- Nu am habar. Dar ei niciodată nu s-au certat. Este un șoc și pentru noi. Au fost mereu precum niște frați.

Nu îmi trecea prin minte nici măcar un motiv pentru care îmi pot explica această ceartă a lor. Dar părea serios, fiindcă și-au lăsat semne. Nu a fost doar o joacă.

- Britney unde este?

- Cu Oliver, este în siguranță. Apropo, Darcy a avut o idee minunată. Mâine vom veni la academie și ea va pregăti teatrul pentru o protecție de film. Cu noi și câțiva studenți din academie. O să vii?

Maeve încerca mult prea mult să se apropie de mine și nu știam ce să fac în legătură cu asta. Nu aveam nevoie de prieteni noi și în nici un caz nu aveam nevoie de prietenii lui Damon. Dar pur și simplu nu puteam ține piept acelui rânjet dulce și călduros.

- Cred că da. i-am răspuns

M-a luat prin surprindere atunci când ea mă cuprinse în brațele ei și își luase adio de la mine. Apoi îmi șoptise ceva în ureche care mi-a făcut inima să se umple de bucurie.

- Stai calmă, totul va fi bine între tine și Nate.

I-am zâmbit și apoi m-am întors, apropiindu-mă de gemeni și mașina mea. Ambii ședeau proptiți de Beatrix și Damon fuma o țigară. Între timp și câteva articole vestimentare apăruseră pe ei.

Am oftat și m-am încruntat în direcția lui Damon, el văzând asta. Însă îmi doream să vadă că eram furioasă.

Am descuiat mașina și am urcat la volan, Darcy fiind în dreapta mea și bădăranul pe bancheta din spate. Ochii mei se întâlneau cu ai săi în oglinda retrovizoare și aproape că voiam să îl scuip. Nemernic.

Am pornit-o pe Beatrix și dacă tot mă aflam în Greensboro, am căutat o alimentară deschisă pentru a cumpăra un pachet de țigări. La un moment dat, Darcy adormise pe scaun în drumul către campus și mașina era liniștită, cu volumul radioului la minim fiindcă nu voiam să o trezesc.

- Ai mai primit acele mesaje anonime? întrebase băiatul și mă luase complet prin surprindere

Am privit în oglinda retrovizoare pentru câteva secunde și acolo era în toată splendoarea lui. Părând foarte serios.
Se uita și el la mine, așteptând răspunsul meu.

- Nu. i-am spus calmă și am virat în intrarea parcării căminului

Eu și Darcy aveam un plan de răzbunare pregătit astăzi pentru el. Doar că nu l-am mai pus în aplicare fiindcă am intrat într-o mini depresie din pricina lui Nathaniel. Adică nu din cauza lui, ci doar din a mea. Fiindcă voiam să mă îndepărtez când băiatul reprezintă tot ce își dorește o tipă.

- De ce v-ați certat? îmi fac curaj și întreb

Însă nici măcar nu m-a surprins atunci când el nu a răspuns, privind pe geam.

Am trezit-o pe Darcy după ce am parcat-o pe Beatrix și ne-am îndreptat către cămin. Amândouă am rămas surprinse atunci când am observat că Damon venea pe aceeași cale cu noi și nu mergea către căminul său, care se afla în partea opusă a campusului.

- Ce naiba faci? întreabă Darcy buimacă

- Vin să dorm la voi. În căminul nostru, dobitocii aceia încă țin o petrecere.

- Nici să știu că trebuie să dormi pe un preș nu vei reuși să dormi cu noi.

În ciuda acestor lucruri, o jumătate de oră mai târziu eu și Darcy ne aflam amândouă în patul meu, iar Damon era întins în patul lui Darcy, adormit imediat ce se întinse.

M-am întors cu spatele la fata brunetă de lângă mine și prin bezna din încăpere am reușit să destind trupul băiatului. Era întins pe spate, cu o mâna dreaptă așezată lejer pe abdomen. Părul lui întunecat era răvășit pe pernele mov ale lui Darcy și părea calm în sfârșit. În pace cu sine.

L-am privi atât de mult în noaptea aceea încât am sfârșit prin a avea un vis despre ochii lui întunecați.



*


Când mă trezisem la ora opt dimineața pentru a merge la jogging, băiatul nu se mai afla în camera noastră. Darcy încă dormea profund, cu gura căscată și părea terifiantă dar drăguță în același timp.

Astăzi a fost o altă dimineață în care am profitat de propriul corp și mi-am bătut joc de capacitatea plămânilor mei a respira. Am alergat în ture de câte o oră, fără să încetinesc. Doar cu zece minute de pauză între sprinturi. Făcusem drumul dintre cascadă și casa familiei Northwest de atâtea ori încât aproape că amețisem.

Când am terminat, mi-am făcut un duș și mi-am verificat notificările telefonului după ce m-am așezat în pat și am servit micul dejun. Nathaniel nu îmi trimisese nici un mesaj. Și speram că deși era aproape ora unsprezece, încă dormea datorită faptului că a stat treaz până târziu noaptea trecută. Dar aveam o presimțire vagă că mă înșelam de una singură și îmi făceam speranțe deșarte.

În schimb, primisem un mesaj de la Darcy prin care îmi spunea că a mers la prânz la familia ei și că ne vedem la ora cincisprezece.

În scurt timp și Damien îmi trimise un mesaj și mă întreba dacă ne vom vedea astăzi la antrenament, fiindcă mâinile mele se vindecaseră complet și din fericire nu au lăsat cicatrici adânci. Ci pielea era doar aspră acolo unde fusese rănită. Dar i-am răspuns că nici astăzi nu vin, pentru că astăzi aveam de gând să fac altceva. Să pun la cale planul stabilit cu Darcy.

Așa că am căutat numărul lui Damon în grupul în care m-au adăugat ceilalți. Dar înainte să fac asta, am citit ultimele mesaje și poze trimise. Într-una dintre ele, trimisă acum o oră, Maeve râdea și își făcea un selfie, destul de departe încât să îi cuprindă în spatele ei pe Nathaniel și Nicholas care dormeau împreună. M-am holbat la imaginea lui Nate. Dormea liniștit. Și de aici puteam zări vânătaia ochiului său care a devenit îngrozitoare peste noapte.

Mi-am suturat capul și i-am trimis un mesaj lui Damon fără să specific cine sunt, știam că va face propriile cercetări pentru a afla cine sunt. Asta dacă nu știe deja.

Victoria: Hai să ne antrenăm împreună. Te aștept într-o jumătate de oră lângă lacul Sweet Fish.

Nu primisem un răspuns de la băiat nici când mă pregăteam pentru antrenament, nici când mergeam către lacul unde mă conduse Darcy miercuri după masa, și nici când stăteam pe pământ în fața lacului și fumam o țigară, în timp ce admiram splendoarea lacului.

Dar nici nu am fost surprinsă atunci când o geantă sport a fost aruncată lângă mine pe pământ și mi-am întors capul peste umăr zărind băiatul. Știam că va veni. Chiar dacă nu a răspuns, am fost convinsă că va apărea.

Un zâmbet mi-a curbat buzele în sus când l-am zărit întinzându-se deasupra mea, îmbrăcat numai într-o pereche de pantaloni scurți și un maiou albastru alunecos, cu părul ciufulit și cearcăne sub ochi. În ciuda faptului că Nate avea o vânătaie imensă la ochi, fața lui Damon nu suferise nici o leziune. Era intactă și la fel de perfectă ca întotdeauna.

- Dar știi să surprinzi, Sinclair. Știai că fumatul înainte de a face sport te încetinește?

M-am ridicat de pe pământ, timp în care am aruncat țigara pe pământ și am călcat-o cu talpa pantofului.

Apoi l-am privit. A încercat să își țină ochii pe fața mea, dar inevitabil au coborât în jos și mi-au analizat trupul. Intenționat mă îmbrăcasem cu o bustieră sport și o pereche de pantaloni foarte scurți, pe care nu îi mai purtasem niciodată și îmi erau cu o mărime mai mici. Am rânjit când am observat asta. Fața lui se ridică lent în sus și mă privi în ochi, încercând să pară nevinovat.

- Ești un nemernic. pufnesc și mă plec către geanta mea, scoțând din ea o sticlă cu apă

Băiatul nu a mai pierdut timpul. M-a obligat să trec direct la încălzire și mă forța să fac exerciții pe care în mod obicei nu le făceam. Ca de exemplu plank-uri și flotări.

- Cine face primul cincisprezece flotări, primește un premiu. spuse el și își întinde brațele în față

- Ce premiu aș putea să primesc de la tine? pufnesc

- Nimic. Pentru că nu vei fi tu cea care va câștiga. Și știu deja care va fi premiul meu.

M-am înfuriat atunci când ochii lui au căzut din nou asupra corpului meu. Mi-am așezat brațele pe solduri și am așteptat ca privirea lui să revină pe fața mea pentru a mă încrunta. Dar nu s-a întâmplat asta, așa că mi-am pocnit degetele în fața lui, atrăgându-i într-un final atenția.

- Faci treizeci de flotări într-un minute și poate că vei primi ceea ce îți dorește.

Desigur că mințeam. Dar când un colț al gurii sale s-a ridicat în sus într-un mod trufaș, am știut că mi-am atins scopul. Literal am văzut cum venele de pe mâinile sale s-au umflat.

- Prea ușor. Dar am să fac ceva ce te va impresiona. O să fac zece flotări cu tine în spate într-un minut.

- Bun. am fost de îndată de acord

În timp ce încă zâmbea diavolesc, se aplecase și își luase poziția pentru flotări. Băiatul a fost atât de inteligent încât să își aducă un covoraș de spumă, în comparație cu mine, nici nu îmi trecuse prin cap acest lucru.

Am înghițit în sec când m-am apropiat de el și m-am așezat în genunchi pe covoraș și apoi l-am călărit. Primul lucru care m-a lovit a fost parfumul lui specific. Cred că avea o amărâtă de colonie și pe aceea o folosea mereu. Și peste puțin timp m-a lovit și realitatea. Realitatea că eram practic lipită de Damon Northwest, total urcată pe el, cu capul sprijinit de omoplații săi și mâinile mele îi înconjurau talia pentru a nu cădea de pe el.

Avea un trunchi lat, astfel că mâinile mele abia se atingeau dintre ele pe cutia toracică a lui. Ori de câte ori făcea câte o mișcare, simțeam în corpul meu fiecare contracție a mușchilor și oasele ascuțite ale lui. Avea un abdomen tare, ca de piatră.

- Îl pornesc în 3... 2... 1! spuse făcând referire la micul cronometru negru pe care îl așezase sub el

Când a numărat, în minte mi-au revenit pentru o secundă clipele în care eram terifiată de moarte din cauza lui și număra secundele care trebuiau să reprezinte răgazul nostru în acea nenorocită de criptă.

Băiatul a început să se aplece în jos și apoi să se ridice, în timp ce numărăm fiecare flotare. Și atunci când am văzut că le face cu atâta îndemânare, nu am vrut să îmi imaginez cum va arăta viitorul meu peste câteva minute.

Ochii mei s-au lărgit de spaimă atunci când am trecut de numărul zece și cronometrul era încă departe de a fi gata.

Oh, nu, Doamne, te rog nu.

M-am desprinde pe el și am sărit pe covoraș, ridicându-mă apoi în picioare și pregătindu-mă să îmi iau lucrurile și să plec. Sociopatul a anticipat asta și mi-a prins glezna. M-am împiedicat și am icnit, apoi tot ce am reușit să fac a fost să îmi întind mâinile în față pentru a-mi atenua contactul cu pământul tare. Dar impactul a fost atât de puternic încât podurile palmei mele au fost rănite.

- Avem de a face cu un nenorocit de fugar care nu își respectă promisiunile. murmură el în timp ce se ridică

Mâna lui încă era strânsă pe glezna mea, ținându-mă captivă.

Ce dracului a fost în capul meu când fusesem de acord cu propunerea lui Darcy? Am avut târâte sau capul meu a fost complet gol? Cred că în acea noapte uitasem cu cine am de a face.

Se apropie către mine în patru labe și ajunge deasupra mea, dar păstrând o distanță relativ decentă.

Rânjea. Pentru că frica îi alimenta egoul. Iar eu în momentul de față arătam precum un pește speriat fără branhii, incapabil să respire.

- Nu ești un om de cuvânt, Sinclair.

- M-ai păcălit! Știai că o poți face, de aceea ai ales doar zece.

- De aceea trebuie să îți faci rotițele creierului să funcționeze și să gândești de două ori în preajma mea.

Se ridică de pe mine, stând în picioare și apoi se apleacă, apucându-mi ambele încheieturi ale mâinii și ridicându-mă în sus. Acesta a fost momentul în care m-am calmat și am răsuflat ușurată.

Dar apoi i-am dat dreptate. Trebuia să gândesc de două ori mai rapid în prezența lui și să fi fugit de îndată ce m-a ridicat. Dar nu am făcut asta. Pentru că am fost apucată de talie și trântită pe umărul lui, de parcă aș fi cântărit cât o grămadă de pene.

- Lasă-mă jos! Ce ai de gând să faci?

- Să îmi primesc premiul. Ai fost de acord, Victoria.

Felul în care numele meu suna scos din gura lui mă făcea să îmi pun de una singură capăt zilelor.

Simțeam că voi cădea de aici, așa că m-am oprit din a-l lovi și m-am prins de soldurile lui, susținându-mă. Însă am început să țip atunci când el se aplecase și era cât pe ce să mă scape înapoi jos. Însă s-a redresat rapid și am văzut cum își scoate pantofii și șosetele, niște labii enorme răsărind în fața ochilor mei. Apoi făcuse același lucru și cu mine, scăpându-mă de pantofi.

Se îndreaptă către apa lacului, continuând din ce în ce mai mult în adâncuri. Inițial credeam că voia să mă arunce doar pe mine în apa rece, dar gândurile mi s-au risipit atunci când apa plutea deasupra feței mele, deci până la talia lui lată.

Și atunci se întâmplase. Mă ridică de pe umărul lui atât de ușor și plutesc în aer pentru câteva secunde. Am țipat și am luat o ultimă gură de aer înainte să ajung complet în apă și să ating cu picioarele fundul lacului. Apa era atât de rece și corpul meu era în șoc. Știam să înot. Dar trupul meu se lupta singur cu apa pentru a mă duce la suprafață.

Când am ieșit, am luat o gură mare de aer și mi-am îndepărtat șuvițele de păr de pe față. Continuam să inhalez cantități industriale de aer, tușind pentru a îndepărta apa care intrase în gura mea cât timp eram jos.

Nenorocitul nu era de văzut nicăieri.

Știam că planul meu se duse de râpă. Fiindcă în asta consta. Trebuia să îl fac cumva să își dea hainele jos și să intre în apă, ca apoi să fug cu hainele sale la căminul meu. Deci am făcut toate acestea în zadar. M-am aruncat un gura leului în van.

Am țipat când ceva îmi cuprinse picioarele și mă trage înapoi în apă. M-am luptat să mă scap și să rămân la suprafață, dar nu am izbutit. Intrasem cu totul în apă și continuam să fiu trasă înapoi atât de jos.

Când am încetat să mă lupt și am stat de loc, simțeam că plămânii îmi iau foc din pricina lipsei de aer. Și acolo am întâlnit monstrul din adâncuri. Soarele de deasupra noastră trimitea raze strălucitoare în apă, făcându-i chipul să strălucească. Părul lui Damon se mișca odată cu valurile provocate de mișcările noastre.

Nu știu dacă apa era într-adevăr atât de limpede sau doar îmi imaginam detaliile feței lui pentru că le știam pe de rost.

Înotase către mine și își lipise corpul de al meu, așezându-și mâinile pe talia mea. Simțeam că îmi pierd controlul și nu am avut de ales decât să îmi încolăcesc picioarele în jurul său în timp ce el se mișca pentru a ne duce la suprafață. Mâinile mele s-au împletit în jurul gâtului său, sfârșind astfel lipită total de monstrul Loch Ness.

Când mi-am găsit capul la suprafață, am inspirat profund și am simțit că pieptul meu era atât de obosit și usturător. Tușeam și inspiram aer în timp ce aveam ochii închiși, fiind încă lipită de el.

Când deschisesem ochii, mă întâlnisem cu opusul monstrului Loch Ness. Demonul sexy era mult mai atrăgător în forma lui naturală decât pe uscat. Își trecuse o mână prin păr și astfel își duse șuvițele ude pe spate. Râuri de apă îi curgeau din cap pe întreaga față și acum pielea lui părea mult mai albă.

Când ochii lui s-au întâlnit cu ai mei, s-au folosit de toată puterea lor pentru a mă hipnotiza din nou. Și am luptat. Am luptat ca niciodată. Însă obosisem. M-am trezit total acaparată de acele mici galaxii întunecate și profunde, care mă trăgeau cu o viteză năucitoare acolo unde uram să fiu din toată inima mea. În purgatoriul meu personal pe care doar el mi l-a putut aduce. Și aceasta era doar a doua oară, și deja eram terifiată. Presimțeam că vor urma mult mai multe clipe în care voi ajunge aici.

Expresia lui a rămas imună. De parcă ar fi fost mort. Toate detaliile fetei lui erau așa cum trebuiau să fie, la locul lor inițial, ne schițând absolut nici. Nici o emoție sau trăire.

Doar ochii lui. Erau singurii care exprimau ceva. Erau un portal către o alta dimensiune. Și oricât de mult am încercat să mă abțin, să privesc în altă parte, nu a reușit.

Umerii mei s-au încolăcit mai strâns în jurul gâtului său fără să vreau asta. Și acela a fost momentul în care mâinile lui au coborât sub coapsele mele și m-a ridicat în sus, astfel încât picioarele mele erau înconjurate acum la jumătatea taliei lui.

Și nu știu cum s-a întâmplat. Pentru că literal mi-am pierdut mințile și nu îmi mai amintesc nimic. Am pierdut până și noțiunea timpului. Nu știu de câtă vreme se întâmplă și cât va mai dura. Dar mă sărutam cu Damon Northwest și el nu îmi permitea să mă desprind nici măcar atunci când aveam nevoie de aer, astfel că am fost nevoită să respir printre săruturi.

Îmi împărtășea aceeași furie și poftă care mi-o oferise și data precedentă că mă sărutase. Era animalic, violent, bolnăvicios. Era atât de păcătos. Știam că după ceea ce făcusem astăzi nu voi mai avea nici o șansă la izbăvire, iar sufletul meu va rămâne pe vecie în locul acela care mă terifia. Purgatoriul.

Timpul zbura pe lângă mine. Era un chin și un deliciu în aceeași vreme. Uitasem de toate. De droguri, de David, de părinții mei și Nathaniel. Îmi canalizasem ultimele forțe în acest sărut, așa cum o făcuse și el, pentru că o simțeam. Mi-am pus în el toată tensiunea și mania pe care o simțeam în ultima vreme. Relaxarea a fost precum un premiu bine venit.

Când a venit vremea să mă desprind de el, am lăsat tot aerul din plămânii mei să iasă și m-am lăsat moale în apă, cu ochii închiși, simțind cum mă scufund dureros de lent la fundul lacului. Dar aveam nevoie de această disperare pentru aer. Era precum o reverie. Pentru a înțelege într-un final cât de greșit este totul, cât de toxic. Și că nu ar mai trebui să fac niciodată asta.

Lăsam apa să îmi spele păcatele. Dar nu se întâmpla asta. Pentru că singurul lucru pe care îl aveam în minte era atingerea lui pe întregul meu corp.

Apoi s-a întâmplat. O mână m-a cuprins și m-a adus înapoi la suprafață. Dar nu mai eram capabilă de nimic. Am devenit doar o fantomă a ceea ce eram înainte. Victoria Sinclair nu mai era aceeași. Am privit în jos și încă îi puteam vedea rămășițele dispărând tot mai adânc către fundul apei.

Un trup puternic a fost lipit de spatele meu și brațele lui m-au încolăcit precum o anaconda care își îmbrățișează prada. Și eu eram o pradă atât de ușoară.

- Unde îți sunt puterile, Victoria? un glas șoptit este auzit în urechea mea

Băiatul își lipește gura de gâtul meu și presare câteva săruturi umede acolo. Buricele degetelor lui mi-au atins pielea goală a abdomenului și au trasat câteva cercuri în apă, apoi am simțit că coboară din ce în ce mai jos. Se folosise cu cealaltă mână să îmi cuprindă gâtul.

- Atât de slabă și firavă. La naiba. Ești așa un succes fără efort.

Un succes fără efort. Asta devenise Victoria Sinclair în urma executării păcatelor ei.

Degetele lui s-au strecurat lent sub betelia pantalonilor mei scurți și apoi au coborât tot mai în jos, până în miezul meu care deja ardea și devenea dureros. În același timp mâna lui și-a încolăcit degetele puternic în jurul gâtului meu.

Oh, Doamne. Îmi pare atât de rău.

Nu știam dacă îmi pare rău că se întâmpla asta sau pentru că mă simt atât de bine.

Era un expert. Reușise să îmi găsească punctul sensibil din primul moment în care două degete s-au atins de clitorisul meu și au început să îl miște, făcând cercuri acolo jos. Gemete guturale ieșeau de pe buzele mele ori de câte ori îmi lovea punctul sensibil. Nu eram timidă. Voiam să mă audă. Cu toate că nu voiam să îi dau satisfacție și să îl asigur că mă face să mă simt bine.

În ciuda apei lacului atât de rece, corpul meu era în flăcări. Și nici măcar apa de aici nu putea să îl stingă.

Nu mai făcusem asta de atâta timp. Aveam nevoie. Nu îmi păsa dacă era Damon sau altcineva. Dar aveam nevoie de asta. Totuși, aș fi preferat să fie Nathaniel aici.

Pe măsură ce un climax explozibil se apropia de mine, simțeam că îmi doresc mai mult decât atât. Așa că i-am oprit mâna și m-am întors cu fața în direcția lui, încolăcit picioarele în jurul soldurilor lui și rânjind atunci când am simțit erecția din pantalonii săi.

Era bine ceea ce făceam? Habar nu am. Și oricum deja era mult prea târziu pentru a mă întoarce din drum.

Așa că în timp ce îl ajutam să scape de pantalonii săi, am închis ochii și m-am prefăcut că Nathaniel este cel din fața mea.

Degetele lui s-au strecurat din nou în pantalonii mei, în timp ce îi ajutam erecția să scape de tensiune. Hainele noastre pluteau în jurul nostru și știam deja ca va fi o chinuiala să le recuperăm. Nu îmi păsa de asta, cel puțin acum.

Nu îmi păsa de nimic, asta era problema.

Când și-a scos mâna din pantalonii mei, i-a dat jos de pe mine și m-am lipit din nou de el. Contactul piele pe piele era atât de ciudat în apă. Și eram nervoasă că apa rece nu putea stinge focul din mine.

Am făcut curaj să îmi deschid ochii. Și atunci abia am văzut că focul din mine era doar o simplă scânteie în comparație cu incendiul din ochii lui. Și mă vedeam pe mine arzând de vie în acel foc măiastru. Orice aș fi făcut, nu puteam scăpa din foc. Acolo îmi va fi sfârșitul.

Doamne... ce îmi putea face acest băiat...

Își introduse mădularul în mine fără avertisment și fără să fie gentil. Aproape că am urlat de durere. Fiindcă trecuseră câteva luni de la ultimul contact sexual și devenisem din nou virgină în tot acest timp.

Dar durerea a fost cea care mă urcase în al nouălea meu cer. Sunt pentru prima dată aici. Și este drăguț.

Fiind în apă, a fost dificil. Dar el reușea cumva să își mențină ritmul alert.

Gemetele mele au fost înecate de gura lui care s-a lipit de a mea într-un alt sărut monstruos. Voia să mă devoreze. Pe mine și sufletul meu. Din păcate pentru el, nu mai aveam unul. A dispărut de multă vreme.

Nu știam de ce presimțeam că acest eveniment va rămâne imprimat în mintea mea pentru mult timp de azi. Era pentru că făcusem sex pentru prima dată în apă sau era vorba de Damian? Nu aveam habar. Tot ce știam e că voi adormi seară de seară cu gândul aici.

Ironic este de fapt cum am ajuns în situația aceasta. Planul era complet diferit.

Aproape că am țipat în urechile lui Damon atunci când orgasmul m-a lovit și mușchii mei s-au contractat, obligându-mă să mă îndoi și să fac minusculă în brațele lui. Cred că el nu era nici pe aproape de final, dar țipătul meu îl făcuse să cedeze. Îmi strânse fesele în palmele lui când se îndepărtează de mine și se eliberează în apă.

O, Doamne. Nu am să mai trec niciodată prin locul ăsta.

Eram încă ghemuită în pieptul lui și amândoi respiram profund, încercând să ne recăpătăm puterile.

- E posibil ca peștii să rămână însărcinați? între și îl simt cum pufnește sub urechea mea

- Mereu ai glume jalnice în program după sex? Dacă da, s-ar putea să fie ultima dată.

Dar nu s-a ținut de cuvânt. Pentru că în următoarele zece minute era întins pe salteaua lui sport, cu mine deasupra lui. Continuând cu aceeași poftă bolnăvicioasă care îmi măcina ce a mai rămas din rațiunea mea.

Mâinile lui se plimbau pe tot corpul meu și mă mușca constant. De mâini, de gât, de claviculă și de sâni. Eram acaparată de prezența lui. Nici măcar un centimetru nu îi scăpa.

Totuși, ambele partide au fost ceva mecanic. Au fost pentru că aveam nevoie de asta ca orice om. Nu m-am simțit atrasă de Damon decât într-un mod trupesc. Și asta era bine. Chiar foarte bine. Nu voiam să mă gândesc actual dacă va mai exista sau nu alte momente ca acestea. Dar o speranță ascunsă adânc în mine îmi spunea că nu. Ar fi bine să nu mai existe.

Când am terminat pentru o a doua oară, m-am prăbușit lângă el. Însă am păstrat distanța. Nu eram în filmele romantice pentru a-mi pune capul pe pieptul lui. Astfel că trupul meu se murdărise de pământ.

Peste puțin timp, am înotat în apă după hainele noastre și le-am adus la mal, îmbrăcându-ne. A trebuit să aștept puțin până să mă fi uscat. Dar știam că nu era nici o șansă ca asta să se întâmple curând.

Când îmi apucasem telefonul, lumea mea se prăbușise. Văzând zecile de notificări și apeluri pierdute, toată eliberarea mea de până acum a fost în zadar, fiindcă a fost înlocuită de îndată cu alta. Îmi amintisem totul. Ora cincisprezece. Ceilalți au venit la academie pentru filmul lui Darcy, inclusiv Nathaniel. Și eu trebuia să fiu acolo cu ei.

Dar în schimb era deja ora șaptesprezece și eram aici cu Damon.

Darcy: Unde ești? 15:23

Darcy: Încep să mă sperii. Nici Damon nu răspunde la telefon. Ești cu el? 15:58

Darcy: Nici Damien nu știe nimic de Damon. Ești în regulă? 16:34

Nate: Scuze pentru toată treaba de aseară. O să îți explic astăzi. 13:20

Nate: Maeve spune că ai fost de acord să vii. Credeam că ne vom întâlni aici. 15:18

Nate: Ești cu Damon? Un băiat pe nume Samuel din căminul lui spune că l-a auzit vorbind cu un tip Jasper despre tine și cum că mergeți împreună la antrenamente.

Mi-am ridicat privirea și m-am uitat către Damon, care își aduna lucrurile fiind ud leoarcă. Nu pot să cred că făcuse asta. El știa. Știa că astăzi Darcy organizează acel nenorocit de cinema improvizat unde îi invitase pe ei și alți studenți prieteni cu Darcy.

M-am ridicat de pe saltea și m-am apropiat de el, punându-mi mâinile pe pieptul lui și împingându-l. Apoi l-am lovit în umăr și în abdomen.

- Ai făcut-o intenționat! urlu și îl lovesc încă o dată

El nu a protestat. Mi-a permis să îl lovesc. Știa că aveam fiecare drept să fac asta.

- Spune-mi! Ai făcut-o intenționat. Știai că la ora cincisprezece trebuie să fim acolo. Și nu ai spus nimic! Nemernicule.

Mi-am strâns mâinile în pumni cât de puternic am putut și simțeam că devin roșie din pricina furiei.

- Spune-mi! Știai?

Pentru prima dată, ochii lui l-au trădat și am putut vedea un răspuns în ei. Și nu pentru că așa s-a întâmplat. Ci pentru că el și-a dorit să se întâmple asta. Am putut vedea limpede răspunsul în ochii lui întunecați.

- Ești un așa nenorocit...

- Eu? Tocmai ai făcut sex cu prietenul cel mai bun al băiatului după care acum te plângi.

Sper să ardă în iad într-o bună zi. Și acel proces să se întâmple zilnic.

- De ce ai făcut asta? întreb și aud cum vocea mea se sparge

Băiatul făcuse un pas către mine în timp ce eu mi-am încolăcit brațele în jurul taliei mele și mă îmbrățișam de una singură.

- Nu te preface o sfântă. Am câștigat o provocare, și mi-am luat premiul. Când este vorba de premiile mele, mă doare undeva de cinemaurile organizate de o puștoaică. Și nici atât că pasiunea ta este acolo și acum suferă. Iar tu trebuia să mi-l oferi, fiindcă ai fost de acord. În plus, te vei minți sigură dacă spui că nu ți-a plăcut.

L-am privit cu o grimasă și încă nu puteam înțelege cât de lipsit de scrupule a putut fi. Vorbește de rău despre mine, dar eu îl cunosc pe Nathaniel de cinci zile. În schimb, ei doi sunt cei mai buni prieteni de ani de zile.

Ochii lui erau atât de întunecați din nou. Chipul său neexpresiv. Toate acestea îl făceau să devină cu adevărat o fiară nemiloasă.

M-am întors pe călcâie și îmi adunasem lucrurile personale, apoi m-am îndepărtat de locul care îmi va bântui memoria de acum, lăsându-l singur și eram sigură că își ținea ochii asupra mea, pentru că simțeam asta.

Când ajunsesem la cămin, Darcy era în cameră și voiam să mă lovesc cu capul de toți cei patru pereți. Tocmai acum s-a decis să fie acasă.

Când mă văzuse, o sprânceană s-a ridicat și chipul ei exprima îngrijorarea.

- Victoria? Ce naiba s-a întâmplat? Unde au fost? Ești udă leoarcă!

Întrebările ei au venit precum niște gloanțe în direcția mea. Dar nu eram capabilă să le răspund. Am murmurat un "nu vreau să vorbesc acum" și mi-am luat cele necesare îngrijirii corporale, mergând către baie și făcând un duș fierbinte.

Mi-am frecat pielea cu buretele până când a început să mă usture, fiindcă voiam să spăl urmele atingerilor lui Damon Northwest, însă erau deja adânc imprimate în corpul meu.

Am plătit un salariu întreg pentru After Effects și Premiere Pro când puteam realiza în capcut un astfel de edit sub cinci minute. Plâng pentru banii mei :((

Continue Reading

You'll Also Like

101K 2.3K 26
Ea fata cuminte, nu bea, nu fumează, învață bine, aroganta, mandra, orgolioasa, are mulți prieteni, profesorii o iubesc, populara, invidiata de toți...
17.1K 1.2K 40
Povestea unei obsesii bolnave pentru tine. Unde Jungkook,regele mafiei întregii lumi, fără mama, fără tată, se îndrăgostește bolnav de un adolescent.
34.2K 1.7K 35
Aceasta carte va conține, povești scurte și diferite la fiecare capitol despre Taekook. Taehyung-Bottom Jungkook-Top
5.8K 118 57
This story is bilingual (romanian&english) and contains: curses, kisses, tears, drama, violence, action, blood, bad grammar If you're not comfortable...