Butterfly Effects // BC Onesh...

By justreadingblaablaa

48K 2.3K 747

One-shotteja ja lyhyitä tarinoita. Edelleen pelkkää Oleksia, mun aivot ei pysty muuhun. Oleksi = ♡ Tää on to... More

Yhteinen Sävel
Over My Dead Body 1/4
Over My Dead Body 2/4
Over My Dead Body 3/4
Over My Dead Body 4/4
All I Need Is You
Festival Fellas 1/4
Festival Fellas 2/4
Festival Fellas 3/4
Festival Fellas 4/4
Midsummer Magic
Back Home 1/5
Back Home 2/5
Back Home 3/5
Back Home 4/5
Back Home 5/5
This is gay
Fuck You 1/2
Fuck You 2/2
Fly On The Wall
The Wrong Way 1/4
The Wrong Way 2/4
The Wrong Way 3/4
The Wrong Way 4/4
Closer to You
Just Like a Dream 1/4
Just Like a Dream 2/4
Just Like a Dream 3/4
Just Like a Dream 4/4
For Your Deadzone
Training Day 1/7
Training Day 2/7
Training Day 3/7
Training Day 4/7
Training Day 5/7
Training Day 6/7
I need to open up
Alone With You 1/4
Alone With You 2/4
Alone With You 3/4
Alone With You 4/4
Honey ( are U coming? )
Bad Habits 1/3
Bad Habits 2/3
Bad Habits 3/3
Deep Toughts
Autumn Crush 1/5
Autumn Crush 2/5
Autumn Crush 3/5
Autumn Crush 4/5
Autumn Crush 5/5
Darling I'm Calling
Very Merry Xmas 1/2
Very Merry Xmas 2/2
New Fears Eve
It's a Match! 1/?
It's a Match! 2/?
It's a Match! 3/?
It's a Match! 4/?
It's a Match! 5/?

Training Day 7/7

699 36 8
By justreadingblaablaa


GYMLOVERS

Aleksi

Ollin lämmin käsi veteli jämäköitä, rytmikkäitä vetoja mun shortsien sisällä, sen samalla hieroessa itseään mua vasten. Mä ynisin mielihyvästä puristuessani sen ja punnerruspenkin väliin, tuntiessani sen huulet mun niskassa. Ja lopulta voihkaisten laukesin shortseihini.

"Pakko hidastaa, tuun hulluks ja nussin sua pian tässä, kenen tahansa nähtävillä" - Olli huokaisi ja nousi ylös mun päältä. Mä en ollut ihan varma, olisiko sekään mua nyt haitannut.. Se pyyhki sotkeentuneen kätensä hikipyyhkeeseensä ja auttoi sitten mut ylös.

Sen kalu sojotti ylväänä sen harmaissa shortseissa, sen yrittäessä peittää sitä vähän pyyhkeellään mennessään pukkariin. Mä lähdin sen perään. Mun pitäisi päästä suihkuun. Lämmin tunnelma alkoi viiletä jo ällöttävän tuntuiseksi mun shortsien sisäpuolella.

"Kovat treenit?" - joku myöhäisillan kuntoilija kysyi multa saapuessaan salille, mun ollessa menossa suihkuun Ollin perässä. "Jooh, hyvää teki, tosi hyvää" - mä myönsin hikisenä, naama vähän punertaen. Olihan se tunnelma aika kova ollut ja tehnyt tosi hyvää, mitäs sitä kieltämäänkään.

Mutta sitten mä näin pilkahduksen sen kundin silmissä ja tajusin, että se oli saattanut ehkä nähdä jotain. Sehän oli tullut salille sisään juuri nyt, meidän pienen hetken päätteeksi ja kulkenut ulkona melkein väkisinkin ikkunoiden takaa.

Ajatus siitä sai mut kunnolla punastumaan. Ja vähän kiihottumaankin. Olikohan se katsellut kun Olli oli hinkannut itseään muhun ja runkannut multa pahimmat kiimat pois? Ihan hyvä ehkä, että oltiin lopetettu se sessio nyt siihen..

Pestessäni itseäni mä kurkin vähän viereiseen suihkuun. Ollin seisokki ei ollut vielä laskenut, enkä mä voinut olla ihastelematta sitä.

"Meinaatko sä pärjätä ton kanssa?" - mä kysyin muistellessani, kuinka viimeksi täällä mua oli nolostuttanut mun jäädessä kiinni tuijottamisesta, mutta nyt mua ei haitannut ollenkaan. Sen jälkeen oli tapahtunut paljon mukavia asioita..

"Meinaan. Kyllä se siitä laskee. Tai olis laskenut jo, jollet sä pyöris herkkupyllyines koko ajan mun näkökentässä. Nytkin mun katse meinaa taas harhailla. Armahda vähän, äläkä ainakaan pudota saippuaa, mä haluun sinne saunomaan" - se virnisti, mua katsoen, enkä mä voinut sille mitään, että mä olin aika tyytyväinen itseeni.

Pukkarissa tilanne jo vähän helpotti ja Olli oli mielissään kun mulla oli pientä haukattavaa mukana. Rahkapurkki ja banaani. Ja se palautusjuoma. Vaikkei mun treeni ollutkaan vielä mitään kovinkaan rajua, tapa oli kuulemma hyvä opetella ja siitä olisi mulle jatkossa hyötyä.

"Toi mies tais nähdä meidät salilla" - mä paljastin Ollille, meidän kävellessä kuntosalin suurien ja korkeiden ikkunoiden ohi. "Mikä mies?" - Olli ihmetteli pysähtyessään punatiilisen seinän viereen, ikkunoiden sivustalle.

"No toi joka on muuten sillä samaisella penkillä nyt kun me äsken, se tuli salille just kun sä menit suihkuun" - mä tirskahdin. Me katsottiin ikkunasta kun mies tuota.. näytti haistelevan sitä mustaa nahkaista penkkiä, eikä sen liike siinäkään nyt ihan punnertamiselta varsinaisesti näyttänyt..

"Okei, mennäänpä sitten.. vakoilu on vähän rumaa, antaa pojan nauttia" - Olli sanoi jatkaessaan matkaa, mutta mä näin kuinka sitä nauratti mun hölmistynyt ilme. Mä tiesin kyllä, että monia kiiihotti ihan kaikki nahkakama ja natisihan se penkin nahkapinta kivasti, mutta että sen jälkeen kun me just..

"Saanko mä pitää sua kädestä?" - Olli kysyi yllättäen ja mä unohdin salihepun ja sen fetissin samantien. "Saat" - mä sanoin ja hymyilin koko loppumatkan puristaessani Ollin kättä omassani.

"Että mä tykkään tästä saunasta" - Olli huokaisi ylälauteella, löylyjen pehmeästä lämmöstä nauttien. "Ja susta" - se vielä lisäsi vetäen mut viereensä, asettaen kätensä mun selän takaa mun vyötärölle. Mä hymyilin ujosti. Se oli tosi järkeenkäypää. Mä olin nussinut sen kanssa kahdesti, sen kulli oli ollut kirjaimellisesti mun kurkussa ja se oli runkannut mut loppuun julkisella paikalla, mutta kuitenkin mua ujostutti sen kertoessa, että se tykkäsi musta.

Olli piteli toista kättään mun reidellä, silitellen sitä peukalollaan. Musta oli niin kivaa ajatella, että se jäisi vielä yöksikin ja vaikka mä odotinkin malttamattomana saavani sitä mikä nyt lepäsi sen jalkojen välissä, mä sain suunnatonta mielihyvää myös kaikesta muusta. Suukoista, kosketuksista, käsi kädessä kävelystä.

"Löylyttele rauhassa, mä käyn vähän puhdistautumassa sillä välin" - mä kehotin ja lähdin suihkuun. Se nyökkäsi ja mun poistuessa kiuas vain sihisi sen heittäessä lisää löylyä.

Mä tein puhdistautumisrutiinini rauhassa ja annoin sitten veden valua päälleni. Jonkun ajan päästä Ollillekin riitti löylyt. Se tuli samaan suihkuun mun kanssa ja alkoi hyväillä mun kehoa. Mä vaahdotin sen päähän shampoota ja hieroin päänahkaa sormillani. Se painoi kätensä mun takapuolen päälle ja veti mua kiinni itseensä. Mä katsoin sitä hellästi.

Mun asunnon oven sulkeutuessa, meidän tie johti suoraan sänkyyn. Olli kaatoi mut sängylle, mua suudellen. Se suuteli mua hellästi ja sitten vain lempeästi katseli mua. Viimeksi meillä oli ollut kiire päästä asiaan. Nyt ei ollut. Me suudeltiin pitkään ja hangattiin alastomia kehojamme toisiamme vasten, huokaillen hyvästä olosta.

Olli suuteli mun reisiä, paineli suukkoja vatsalle ja hyväili mun takapuolta. Mä kävin sormillani läpi sen kehoa, silittelin rintaa, hyväilin tunnustellen sen käsivarsia ja katsoin kuinka sen seisokki kohosi taas mahtaviin mittoihinsa.

"Se ottaa sut sydämellisesti vastaan" - mä kerroin Ollin suudellessa mun sydänkuvioitua pakaraa. "Mä en voi edelleenkään vastustaa tätä, tää on ihana" - se huokaisi takamusta hieroen ja lipoi kielellään piirtämänsä sydämen ääriviivoja, levittäen liukkaria samalla sormiinsa.

Olli työnsi sormiaan muhun, rauhallisesti ja lempeästi. Pian se otti myös kortsun esiin. "Mä laitan" - mä ilmoitin, repäisin kääreen auki ja tartuin sen kaluun. Se huokaisi. Hoidettuani homman, mä kävin selälleni sängylle, sen asettuessa mun jalkojen väliin.

Olli nosti mun jalat harteilleen ja työntyi hyvin hitaasti sisään. Siitä huolimatta mä parkaisin, jolloin se veti vähän takaisinpäin ja odotti hetken. Mä pidin silmiäni kiinni ja hengittelin. Olli hyväili mun kylkiä ja kumartui suutelemaan mua. Ja jatkoi sitten taas. Onneksi se sujui vähän helpommin kuin viimeksi.. siinäkin oli vähän se juttu, että tarpeeksi usein toistuvana asiana, se kävi aina vain helpommin. Eikä haittaisi, jos siitä tulisi jatkuvakin rutiini, mä huomasin ajattelevani..

"Sä olet täydellinen" - Olli sanoi taas, työntyessään muhun, uudelleen ja uudelleen. Viimeksikin se oli sanonut niin. Tai melkein. Täydellinen pano. Nyt mä olin ehkä jo muutakin? Tai ainakin vähän salaa toivoin niin.

"Mä oon lähellä" - mä kuiskasin, mun kehon alkaessa täristä, liiallisen, yhä kohoavan nautinnon vallatessa mut. "Tuu vaan, mä haluan katsoa" - Olli sanoi mua suudellen ja nousi mun päältä nähdäkseen paremmin, siirtäen kätensä runkkaamaan mua.

Mä laukesin voihkien ja purkauduin valtavalla paineella vatsalleni. Olli murahti, nuollen mun vatsaa puhtaaksi, mun kiemurrellessa orgasmini pauloissa. Se tarttui mun reisiin ja kiihdytti työnnöt nopeiksi, mun kehon vain heiluessa voimattomana niiden tahdissa.

Vielä karjahdus ja työntö, joka jätti sen siihen, raskaasti hengittämään. Se makasi mun päällä ja silitteli mua. Ja pysyi yhä mun sisällä.

"Tilataanko ruokaa? Mä en haluu vielä nousta, mut täytyy syödä" - se kysyi muistuttaen mua taas rutiinien tärkeydestä. Se halusi saada kaikesta aina kaiken kunnolla irti. "Joo, sopiihan se" - mä sanoin, sen ojentaessa mulle yöpöydältä mun luurin.

Ja siinä me valittiin sapuskat, maatessamme yhä päällekkäin sängyssä. Se nousi ja veti itsensä kokonaan ulos vasta, kun tilaus oli jo matkalla ja puki bokserit ylleen noutaessaan safkat mun ovelta.

Silloin mäkin vasta pääsin ylös, siistin vähän itseäni ja puin, meidän siirtyessä sohvalle. Me syötiin ja juteltiin. Se maistatti mulle juttuja suoraan suuhun ja kyseli mistä mä tykkäsin. Mä tunsin oloni erilaisemmaksi kun koskaan aiemmin. En mä ollut kokenut tällaista muiden tuttavuuksieni taholta. Kaikki tuntui hyvältä. Rennolta ja kivalta.

"Alettasko tapaileen? Niinku ihan muutenki kun vaan tän merkeissä?" - se kysyi ruuan jälkeen mun peppua silittäen. "Mulle ei oo kukaan toinen kolahtanu näin nopeesti" - se kertoi, enkä mä kuullut sen äänessä mitään muuta, kuin silkkaa rehellisyyttä.

Ei ollut mullekaan. Mutta en mä ollut parisuhdetta hakenutkaan. Mä olin hakenut vain satunnaista seksiä. Silloin kun oli tehnyt mieli. Tosin mä nautin kyllä kovasti hellyydestä. Suudelmista, haleista ja kosketteluista. Kehuista ja vain läheisyydestä. Ja nyt mä sain niitä. Se tapailu ei todellakaan kuullostanut hullummalta.

"Niinkun ei tapailtais muita?" - mä varmistin. "Nii, sitä mä meinasin jos sä vaan haluut?" - se kysyi mua katsoen. "Haluun mä. Mulla on ollu tosi kivaa" - mä sanoin ja sain sen hymyilemään leveämmin kun aiemmin. "Hyvä. Mä haluisin kattoo mihin tää johtaa" - se sanoi ja suuteli mua. Niin mäkin halusin. Kovasti.

Mä päätin viedä seuraavalla käynnillä pienen kukkakimpun mun fysioterapeutille. Mä kehuisin sen maasta taivaisiin sen hyvistä neuvoista. Shoutout mun fyssarille! Sen ansiosta mä olin nyt löytänyt mun ikioman personal trainerin.

--

Sanoja: 1305

Vihdoinkin mä sain tän loppuun..

Jos joku ei jostain kumman syystä jo eilen väijynyt Alen minivlogia twitchissä niin tervemenoa sinne 😄

Continue Reading

You'll Also Like

4.9K 253 25
Joonas ja Eveliina elävät arkea 4-vuotiaan esikoisensa Henrikin kanssa ja kahden vuoden ikäisten taaperoiden, Eban ja Eedin kanssa, Aleksin ja Lauran...
2.4K 194 12
-Poikien elämästä pätkiä- Jokaisessa luvussa uusia kohtauksia. Pyrin vaihtelee shippejä, mut aika Oleksi painotteinen🫶🏻 Mikään näistä EI perustu to...
4.3K 399 29
Olli ja Aleksi on tässä nuoria aikuisia. He tutustuvat onnettomuuden kautta ja heidän välilleen syttyy kipinä. Mun viimeisestä aivosolusta ei tiedä m...
22.8K 1.5K 49
Tää ficci kertoo Blind Channelin jäsenistä ja tähän sisältyy paljon teini-ikäsiä nuoria hahmoja, jotka oon luonu ite. Tälläsiä hahmoja on Ester, Elli...