Butterfly Effects // BC Onesh...

Av justreadingblaablaa

48K 2.3K 747

One-shotteja ja lyhyitä tarinoita. Edelleen pelkkää Oleksia, mun aivot ei pysty muuhun. Oleksi = ♡ Tää on to... Mer

Yhteinen Sävel
Over My Dead Body 1/4
Over My Dead Body 2/4
Over My Dead Body 3/4
Over My Dead Body 4/4
All I Need Is You
Festival Fellas 1/4
Festival Fellas 2/4
Festival Fellas 3/4
Festival Fellas 4/4
Midsummer Magic
Back Home 1/5
Back Home 2/5
Back Home 3/5
Back Home 4/5
Back Home 5/5
This is gay
Fuck You 1/2
Fuck You 2/2
Fly On The Wall
The Wrong Way 1/4
The Wrong Way 2/4
The Wrong Way 3/4
The Wrong Way 4/4
Closer to You
Just Like a Dream 1/4
Just Like a Dream 2/4
Just Like a Dream 3/4
Just Like a Dream 4/4
For Your Deadzone
Training Day 1/7
Training Day 2/7
Training Day 3/7
Training Day 4/7
Training Day 6/7
Training Day 7/7
I need to open up
Alone With You 1/4
Alone With You 2/4
Alone With You 3/4
Alone With You 4/4
Honey ( are U coming? )
Bad Habits 1/3
Bad Habits 2/3
Bad Habits 3/3
Deep Toughts
Autumn Crush 1/5
Autumn Crush 2/5
Autumn Crush 3/5
Autumn Crush 4/5
Autumn Crush 5/5
Darling I'm Calling
Very Merry Xmas 1/2
Very Merry Xmas 2/2
New Fears Eve
It's a Match! 1/?
It's a Match! 2/?
It's a Match! 3/?
It's a Match! 4/?
It's a Match! 5/?

Training Day 5/7

1K 40 17
Av justreadingblaablaa


THE WAY TO A MAN'S HEART..

Aleksi

Mä huokailin nautinnosta, mun sormien kiertyessä ruskeiden, vielä hieman kosteiden kiharoiden ympärille, mun seistessä eteisessä alastomana katsomassa, kuinka mun edessä lattialla polvillaan oleva mies otti multa suihin.

Mua kauhistutti ajatus, että mä olisin laiskuuksissani jättänyt koko tähän tilanteeseen johtaneen salikäynnin väliin. Onneksi en. Sen ansiosta mä olin tutustunut Olliin, joka oli ihan helvetin seksikäs. Muutenkin, kun mun muna nyt suussaan.

Mutta sen suu tuntui ihan hiton ihanalta. Mun jalat tutisi, enkä mä tiennyt kauanko ne enää kannattelisi mua. Aiempi saunasessio oli jo saanut mun vartalon raukeaksi ja lisänautinto tuntui olevan mun kropalle jo vähän liikaa. Ollikin huomasi sen.

"Mitä sä oikein teet?" - mä kyselin nauraen sen noustessa ylös ja nostaessa mut ilmaan. Se heitti mut kevyesti olalleen ja taputti mua perseelle.

"Kannan sut sänkyyn honey, säästele voimias sinne, sä tuut tarviin niitä" - se lupasi ja lähti kantamaan mua makkariin, mun antautuessa sen kannettavaksi. Sen sanat kutkutteli mukavasti mun vatsanpohjaa. Mä olin saanut jo esimakua sen kyvyistä ja odotin malttamattomana jatkoa.

Olli heitti mut alastomana sängylle selälleen ja katsoi mua. Etenkin mun kovana seisovaa kyrpää, jonka se oli äsken imenyt täyteen mittaansa. Se kiilteli kiimasta ja sen syljestä, odottaen innokkaana lisää.

"Mä haluun panna sua niin helvetisti" - Olli murahti himon palaessa sen silmissä. Se heitti pyyhkeensä nurkkaan, mun saadessa jälleen ihailla sen vahvaa kehoa. Ja vahvalta näytti myös sen jalkovälissä komeileva kehonosa, jonka vahvuutta mä olin saanut jo kokea, mutta nyt mun teki mieli myös maistella sitä.

Mä nousin istumaan ja tartuin Ollin kaluun, ohjaten sen huulilleni. Mä imaisin tipat sen kärjestä, nuolin sen vartta, pyöritin kieltäni sen päässä. Sitten mä tein sen, mitä se arvatenkin halusi. Otin sen tiukkaan imuun ja aloin lutkuttaa, liikuttaen päätäni eestaas, käyttäen sitä syvällä suussani.

"Oho, sähän vasta syväkurkku oot" - se huokaisi, vaikkei ollut päässyt kokemaan vielä melkein mitään. Mä vedin henkeä. Mutta vain pienen hetken ja ohjasin Ollin päälleni sängylle.

"Nussi mun suuta" - mä määräsin asettuessani sen alle. Se nousi mun ylle, pitäen tukea sängynpäädystä. Mä puristin peukaloni nyrkkeihini ja otin sen taas suuhuni, vielä syvemmälle ja ihan kakomatta oikeassa tulokulmassa, rentouttaen kurkkuni. Kyllä siihen kikat löytyi, kun tekniikka oli hallussa. Asento ei ehkä ollut se kaikista helpoin, mutta mä tiesin olevani tässä jo aika hyvä.

"Oikeesti?" - se huokaisi selvästi ilahtuneena mun vaan koristessa sille jotakin vastaukseksi, sen munan jo ohittaessa mun nielun. Se alkoi liikutella lantiotaan, murahdellen tyytyväisenä. Mä hamusin sitä vaan lisää suuhuni ja ohjasin sen liikettä hieman syvemmälle, tarttuen sen pakaroihin.

Mä epäilin ettei sille ehkä useinkaan tehty näin, koska kukaan ei halunnut tukehtua sen jättimelaan, mutta mua ei haitannut pieni epämukavuus. Mä osasin jo rentouttaa kurkkuni säästyen yökkäämiseltä ja kiihotuin itsekin lisää saadessani sen niin syvälle suuhuni, sen kullin ohittaessa mun nielun pienellä liikkeellä, kerta toisensa jälkeen.

Hetken päästä se koitti vähän himmata, mutta se oli jo liian myöhäistä. Pian se älähti kiukkuisena ja mä tiesin ettei se olisi halunnut vielä tulla, eikä ollut varautunut vielä siihen, muttei voinut sille mitään katsellessaan sen kullin uppoavan mun suuhun. Mä virnistin tyytyväisenä itseeni sen lauetessa, mun puristaessa huuleni sen kullin tyveen samalla, kun sen lämmin sperma pulppusi suoraan mun kurkkuun. Mä hymyilin niellessäni joka pisaran, sen melkein uikuttaessa.

"Voi jumalauta sua, älä yritäkään päästä pälkähästä, mä aion silti nussia sua vielä" - se urahti hengästyneenä sen jälkeen, tarttuen sen limaiseen vasta lauenneeseen kaluun, alkaen runkata sitä. Sen seisokki ei ehtinyt kunnolla edes laskea, sen jo nostattaessa sitä uudelleen.

En mä muuta odottanutkaan. Olli kaatoi mut nyt puolestaan sängylle ja kumartui mun haaroihin. Mä tunsin sen kuuman hengityksen mun sisäreisillä, sen huulien hamutessa mun ihoa. Se lipaisi kielellään mun kiveksiä. Kieli nuoli kalun vartta ja pysähtyi sitten, Ollin nostaessa päätänsä.

"Saanhan mä nuolla sua?" - se kuitenkin varmisti. En tiedä miksi. Olihan mun kulli jo sen suussakin ollut? Mutta tietenkin mä nyökkäsin. Mun rinta kohoili jännittyneenä, Ollin kielen lähtiessä vaeltamaan mun saunapuhtaalla, suihkunraikkaalla iholla. Se nuoli ja näykki mua, imaisi toisen pallin suuhunsa ja mä tunsin olevani kun jossain taivaissa, kunnes se teki äkkiä jotain muuta.

Mä huudahdin ääneen. Se nuoli mua. Sieltä. Mä katsoin sitä silmät selällään. En mä kieltänyt sitä jatkamasta. Se oli tuntunut ihan liian hyvälle. Se alkoi tehdä sitä uudelleen, mun läähättäessä, sen kielen käsitellessä mua. Se nuoli ja maisteli mua, näykki kiihkoissaan, sen kielen pyrkiessä jopa sisälle. Mä todellakin lämpenin sen lämmittelylle. Jumalauta mikä mies! Hoiti kaiken ihan viimeisen päälle. Siihen ei joka jätkä kyennyt. Mä en voinut muuta, kun puristella lakanoita nyrkeissäni ja voihkia.

"Sä kuulostat ihanalta, anna mun jo panna sua" - se huohotti kiihtyneenä lopetettuaan, mun melkein nähdessä tähtiä. "Kortsu ja liukkari on siellä kassissa" - mä huohotin hengästyneenä myöntävän vastauksen, sen kiirehtiessä hakemaan niitä eteisessä lojuvasta urheilukassista. Mä olin pudottanut kassin käsistäni sillä hetkellä, kun Olli oli kiskaissut pyyhkeen mun päältä ja polvistunut mun eteen.

Se kumitti jo itseään palatessaan. Sillä näytti olevan kiire ja kyrpä seisoi jälleen yhtä kovana kuin aiemmin. Mä otin liukkarin ja levitin sitä sille. Mä en kaivannut yhtään mitään lämmittelyä enää.

Mä istuin sen syliin, selin siihen, ohjaten sen sisääni. Nyt se sujui niin paljon helpommin, kuin ensimmäisellä kerralla. Saatuani sen kokonaan sisääni, mä keinuttelin pienen hetken sen päällä, ynisten tyytyväisyydestä.

Mä asetin käteni taakseni ja nojasin niihin, nostellessani itseäni sen päällä, sen tarttuessa mun lanteisiin. Mä nopeutin liikettäni, sen lykkiessä mua alhaaltapäin, hakien yhteistä rytmiä, mun kyrvän vaan heiluessa hulluna ylös alas, hakaten sen palleja vasten.

Mun fysioterapeuttikin olisi varmasti ollut tällä hetkellä tosi ylpeä mun lihaskuntoharjoitteista. Jalkojen lihakset saivat kunnolla harjoitusta, varmasti paremmin kuin missään tylsissä saliharjoitteissa, vaikka mun kroppa alkoikin olla jo aika puhki.

Yhtäkkiä Olli jännitti vartalonsa ja kampesi itsensä ylös koko kehonsa voimalla kaataen mut kontilleen sängylle, edes sen kullin tulematta ulos musta. Se alkoi rynkyttää mua mun päällä voimakkain syvin työnnöin ja tarttui mun kulliin runkatakseen sitä työntöjensä tahdissa.

Mä en kylläkään pysynyt kontillani, vaan valahdin sängylle käsieni päälle ja jäin perse pystyssä sen työstettäväksi. Mä huusin. Ulisin ja voihkin kun syötävä mun pallien nytkähtäessä ja paineen lähtiessä nousemaan. Koko mun keho kramppasi mun kullin sykkiessä satsinsa Ollin kädelle vain jo muutamien vetojen jälkeen, sen karjuessa oman orgasminsa kourissa, yhä mua nylkyttäen, ampuessaan kuuman lastinsa mun sisälle.

"Vittukun sä tosiaan oot täydellinen pano" - se voihkaisi rojahtaessaan mun päälle. Mä tunsin sen kullin sykkivän yhä mun sisällä

Pian se kuitenkin painoi suukon mun niskaan, nousi ylös ja häipyi makkarista. Hetken aikaa mä ajattelin, että se nappaisi eteisestä kamansa ja lähtisi, nyt saatuaan haluamansa. Enkä mä olisi siitä ollut pahoillani. Tai olisin, mutta mäkin olin saanut haluamani. Moninkertaisesti.

Ovi ei kuitenkaan käynyt. Sen sijaan keittiöstä alkoi kuulua kolinaa. Mä nousin vähän vaivalloisesti sängystä ja lähdin katsomaan.

"Mitä sä puuhaat?" - mä kysyin kömytessäni keittiöön. "Ruokin sut. Treenien jälkeen täytyy aina muistaa syödä. Ollaan pikkuisen jäljessä aikataulusta, mutta parempi vähän myöhään kun ei milloinkaan" - se selvitti ja ohjasi mut sohvalle odottamaan.

Se puki essun päälleen ja toi mulle lasillisen kylmää ananasmehua. Mä asetuin sohvalle katselemaan näkyä. Jos kaikki kokkiohjelmat olisivat tällaisia, mä en muita katsoisikaan..

Mä join mehuani ja katsoin kuinka Ollin paljaat pakarat vilkkuivat essun alta sen kääntyessä. Mä en ehkä koskaan ollut ollut yhtä kiinnostunut katsomaan kun joku keitti pastaa, höyrytti vihanneksia ja paistoi kanasuikaleita pannulla öljyssä. Mä olin myös aika tyytyväinen siitä, että mä olin juuri aamulla käynyt kaupassa ja mun jääkaapissa oli ollut edes jotakin muuta kun vaan pari bisseä ja valo.

"Missä sulla on.. ah, täällä" - se hyöri keittiössä ja tutki kaappeja etsiessään tarvikkeita.

Musta oli huvittavaa, että se mietti juuri nyt ruokaa. Tai siis kun.. tuota.. mietti missä sen kielikin oli viimeisen tunnin aikana seikkaillut. Ei sillä että mä valittaisin. Salia, saunaa, seksiä, suudelmia, suuhoitoa, lisää seksiä, sapuskaa.. mä voisin elää näin.

Ja oli mullakin nälkä. Oikeastaan ihan kauhea. Mä tajusin sen ihanan ruuan tuoksun leijuessa mun sieraimiin.

"Jäätkö sä yöksi?" - mä kysyin Ollilta sen kokatessa. Oli jo aika myöhä, enkä mä todellakaan toivonut sen lähtevän. Mä viihdyin sen seurassa. Vähän liiankin hyvin.

"Jos mä vaan saan? Saanko mä?" - se kysyi. Sillä ei ollut kiire pois. Se halusi jäädä. Se tuntui musta hyvältä. "Yhdellä ehdolla" - mä kerroin vakavana. Se katsoi mua kysyvänä tuodessaan ruuat mun eteen sohvapöydälle. Hitto kun ne tuoksuikin hyvältä.

"Pysyt kaukana mun perseestä" - mä irvistin ja hieroin alaselkääni. Salin jälkeiset lisäkuntoilut olivat tehneet tehtävänsä. "Pyysit sit sitä ainoota asiaa mihin mä en ehkä pysty" - se vastasi suu mutrussa ja näytti hetken ajan pikkulapselta, joka ei saanut kaupasta haluamaansa tikkaria. Mua nauratti.

"Eikun oikeesti, mä haluan läheisyyttä, pussailua ja halimista" - mä kerroin suoraan vähän vakavoituen. Ei sen ollut pakko sitä mulle antaa, mutta silloin se voisi melkein yhtä hyvin lähteä. Mä olin seksin osalta jo täysin tyydytetty, mutta mun läheisyyden tarve oli kyltymätön.

Mä tahdoin olla sylissä. Suudella. Kiehnätä toisen kainalossa. Nukahtaa toisen lämpimän kehon syleilyyn. Mä halusin vähän kaikkea sellaista, mitä ei välttämättä voinut vaatia vain yhden illan tuttavuudelta.

"Mä suutelin sua jo, enkä saanut siitä tarpeekseni. Mäkin haluan läheisyyttä. Yleensä en. Yleensä mulle riittää pelkkä seksi. Mutta ei nyt, enkä mä tiedä miksi" - se vastasi jotenkin miettivänä, mutta rentoutui taas sitten.

"Sitähän sanotaan, että tie miehen sydämeen käy vatsan kautta, maistapa tätä" - se sanoi ojentaen haarukkaa mua kohti.

"Hyvää" - mä totesin sen syöttäessä mua. Se oli näköjään myös hyvä kokkaamaan. Mutta mä en ollut ihan varma siitä vanhasta sananparresta.. tie mun sydämeen oli ehkä saattanut käydä nyt vähän jotain muutakin kautta.. Vaikka kyllä vatsankin, olinhan mä sinne jo jotain muutakin äskettäin nieleskellyt.

"Mut tää on vielä vähän parempaa" - se mumisi painaessaan huulensa mun huulille. Mä olin täysin samaa mieltä.

--

Sanoja: 1560

Se siitä söpöstä luvusta.. 😑

Mut jos kerran on jätkien saunailta, nii oisin kyl liveeki vähän kaipaillu.. 😤 Tästä stoorista ois löytyny vaikka vähän malliaki siihen saunomiseen.. (Sorry 🙈 )

Fortsett å les

You'll Also Like

13.6K 1.2K 65
Aleksi ja Olli ovat kasvaneet aikuisiksi, muuttaneet pois kotoa ja kiertävät nyt maailmalla Blind Channelin kanssa aktiivisesti. Millaista heidän el...
22.6K 1.2K 60
Bea on 25-vuotias. Hän on vuosia sitten paennut elämänsä ongelmia ulkomaille, jonne jäikin pidemmäksi aikaa, kuin alun perin oli tarkoitus. Elämä on...
22.8K 1.5K 49
Tää ficci kertoo Blind Channelin jäsenistä ja tähän sisältyy paljon teini-ikäsiä nuoria hahmoja, jotka oon luonu ite. Tälläsiä hahmoja on Ester, Elli...
2.4K 194 12
-Poikien elämästä pätkiä- Jokaisessa luvussa uusia kohtauksia. Pyrin vaihtelee shippejä, mut aika Oleksi painotteinen🫶🏻 Mikään näistä EI perustu to...