KOMİSER BEY | texting ✓

Par themeeryy

6M 265K 55K

Her şey abimin düğününde beğendiğim çocuk yerine abimin arkadaşının numarasını almakla başladı. Liya; ANALAR... Plus

0.1
0.2
0.3
0.4
0.5
0.6
0.7
0.8
0.9
1.0
1.1
1.2
1.3
1.4
1.5
1.6
1.7
1.8
1.9
2.0
2.1
2.2
2.3
2.4
2.5
2.6
2.7
2.8
2.9
3.0
3.1
3.2
3.3
3.4
3.5
3.6.
3.8
3.9
4.0
4.1
4.2
4.3
4.4
4.5
4.6
4.7
4.8
4.9
1 Milyon'a özel bölüm
5.0
5.1
5.2
5.3
5.4
5.5
5.6
5.7
5.8 / Final 1
5.9 / Final 2
Özel Bölüm

3.7

90.9K 3.7K 984
Par themeeryy

Ay olmuyor böyle sınır falan cart curt ama siz diğer türlü yorum yapmıyorsunuzzz🤧🤧 neyse ki bugün çok bölüm atacağım 💅

! Bu bölümde cinsel içerikli sahneler olacaktır. İstemeyen en baştan okumasın bebişlerimm. Ben yine de uyarı koyacağım (siz emeğe saygı için okuyun dkdkdk)!

100 oy, 100 yorum (satır arası)

Ciciş okumalarrrr 🤍

***
"Liya."

"Abi, Gamze." Yaşadığım anı özetleyecek kelime bile bulamıyordum şu an. Onları öpüşürken yakalamıştım. Hem utanç verici hemde komik bir andı. Şimdi değil eve girdiğimde gülecektim buna.

Gamze sanki fuhuş operasyonunda yakalanmış gibi yüzünü gözünü kapatmıştı salak. Bir dal yaprak fırlatıp, "Kız baksana bana," dedim.

"Sus Liya ya." Daha fazla dayanamayıp kahkaha attım. Abimin suratında ki bozulmayan ifadeyi görünce Seda Sayan misali güldüm. Komikti çünkü. Birazdan kara kuzum diye sevecektim.

Abim yerden aldığı bir taşı bana fırlatınca yana kayıp dil çıkardım. Gamze'ye acılı bir bakış attıktan sonra, "Kaderimde sizi basmakta vardı öyle mi?" diye alay ettim onlarla.

"Kızım eve gitsene." Omuzlarımı kaldırıp, "Hayır," dedim uzatarak.

"Liya kafan güzel mi abiciğim?" Aşktan oğlum bir hoş sağım solum diye yükselmek istedim abime ama çantamı koluma takıp, "Sus erkek," dedim abime ojeli tırnaklarımı gösterip.

"Taşlarım seni."

Ayıplarcasına elimi ağzıma kapayıp, "Aa çok ayıp. Şeytan mıyım ben?" diye sordum alayla.

Abim yanıma gelip sırtımdan ittirirken ben Gamze'ye bakıp laf atma derdindeydim. Abimle aşna fişne yaparken bana yakalanmak planları arasında değildi. İnsan demez miydi ama abinle birlikte sizin evdeyiz diye. Özel hayata saygıdan canım sevgilim Barlas'ın evine giderdim hem. Orada daha rahat olabilirdik.

Benim bir takım intikam planlarım vardı daha. Neyse canım. Önce sevişir, sonra burnundan getirirdim.

"Ya abi dur ya. Arkadaşıma iyi geceler demem lazım." Gamze'ye bakmak istedim ama abim beni kucakladığı gibi omzuna atmıştı. Çocuk gibi kaşlarımı çatıp dünyayı tersten görmenin verdiği kötü hisle abimin sırtına yumruk attım sertçe.

"Rahat dursana." Bu sefer üst üste tokatlar geçirdim. En sonunda abim bacağımı ısırınca bağırıp yine yumruk attım sırtına.

"Vurma Liya."

"Isırma sende." Vurmayı bırakmıştım.

Evin açık kalan kapısının önünde durunca bana, "Bu gece evde değilim," dedi. Ceketinin kenarlarını düzeltirken, "Niye?" diye sordum.

"Canım öyle istiyor." Sevimsiz şey.

"Abi," dedim gülümseyip. Birazdan yapacağım şeyden sonra o hiç gülmeyecekti. Tek kaşını kaldırıp cevap bekleyince omzunu ısırıp eve girdim ve kapıyı üzerime kapadım. Abimin dışarıdan gelen mal mal bağırtılarını duyup güldüm. Onlarla kavga ettikten sonra rahatlıyordum.

Barlas'ı beklerken oyalanıp durdum. Yemekte yemiştim. Odama çıktım, önce kişisel temizliğimi yaptım ardından üzerimi değiştirdim. Lacivert renkli geceliği giydiğimde tamamen gözler önünde olan göğüslerimi görünce Barlas'ın vereceği tepkiyi merak ettim.

İçimde hiçte uslu bir kadın olmadığını zaten biliyordum ve Barlas'ı delirtmek istiyordum. Yatağımın ucuna oturup Barlas'ın gelmesini bekledim. Bugün kapımı kilitlemiştim. Pencereden birkaç takırtı geldi ve sonra Barlas'ı gördüm. Onu görünce genişçe gülümseyip yanına gittim.

"Beklemişsin." Kollarımı boynuna sardığımda anında belime doladı kollarını. Çenesinden öpüp, "Elbette bekleyeceğim," dedim. Gülümsedi.

"Seni istiyorum," diye itiraf etti anında. Bunu zaten bekliyordum ve bende istiyordum. Kafamı biraz geriye atıp çenesini tırnaklarımla çizerken, "Bende," dedim. Gözlerinde beni içine çeken bir girdap vardı sanki. Yakıcı bir istekle dudaklarımı dudaklarına bastırdığımda Barlas'ın her zamankinden farklı olarak sert karşılık vermesi dudaklarının üzerine gülümsememi sağladı. 

Bir eli açık kalan saçlarıma dolandı ve saçlarımdan tutup beni kendisine daha çok çekti. Alt dudağımı emerken üst dudağına dişlerimi geçirdim bende. Yatağa değdi ayaklarım ve çekilmeden beni yatağa yatırdı üzerimden çekilmeden kendiside uzandı ve dudakları çenemle boynum arasında ıslak bir yol çizdiler.

Barlas'ın bir eli bacaklarımın üzerinde dolanıyordu. Boynuma bıraktığı ıslak öpücükler öyle yoğun ve baş döndürücü bir hazzın içine sürüklüyordu ki beni bacaklarımın arasında gezinen elinin varlığı da çıldırtıcıydı.

Barlas üzerimden kalkıp kazağını indirdi. Kaslı göğsüne bakarken önümde ne kadar mükemmel göründüğünü düşündüm. Barlas hızlıca odanın ışığını kapatıp gece lambasını açık bıraktı ve perdeleri de çekti.

"Tedbir önemli." Gülümsedim ve tekrar yanıma geldi. Önümde diz çöküp alttan yüzüme bakarken bacaklarımda gezindi elleri. Geceliğin eteklerini yukarı doğru sıyırdı. "Lacivert sevdiğimi biliyorsun."

Dudaklarımı ısırıp, "Bilmez olur muyum?" dedim ama sesim nefes nefese olduğumdan daha farklı çıkıyordu.

(+18)

Barlas'ın parmakları bacaklarımın iç kısmında durduğunda çapkınca sırıtarak baktı yüzüme ama net göremedim. Dirseklerim üzerinde doğrulup ona baktım. Parmakları iç çamaşırı çizgimde dolanırken iç çamaşırımı yana itip kadınlığıma dokundu. Dokunuşu gözlerimi kapatıp tavana bakmama neden oldu.

"Bebeğimi rahatlatmam lazım." Parmağı kadınlığımın hassas kısmında durdu ve güldü. Neden güldüğünü anlamasamda sorgulamadım. Parmağı kadınlığım boyunca sürtünde. Engel olamadığım bir dürtüyle bacaklarımı kapatmak istedim ama Barlas bacaklarımı tutup, "Sakin ol yavrum," dedi. Hızlı nefesler alıyordum.

Barlas'ın parmağını bir anda deliğime sokmasını beklemediğim için çığlık attım ama hemen elimi ağzıma örttüm. Parmağının içimde ki hareketi yavaştı. Parağının içimde ki hareketi kadınlığımın kasılmasına neden oluyordu.

Parmağını birden içimden çıkarıp iç çamaşırımı indirmek için iki yandan tuttu ve ona yardımcı olmak için kalçamı kaldırdım. İç çamaşırımı odanın herhangi bir yerine atıp parmağını tekrar deliğime soktu ama bu sefer iki parmağıyla kadınlığımı becermeye başladı.

Hiç beklemediğim bir anda dudakları şişmiş tepeciğime dokundu ve gözlerimi kapatıp başını oraya daha çok bastırmama neden oldu.

İki parmağının hareketleri hızını arttırdı. Diliyle şişmiş yumruyu daha da zonklatacak şekilde yalarken gözlerimi kapatmış yaşadığım zevk dalgasına teslim etmiştim kendimi. Barlas'ın parmakları yerini ağzına bıraktığında dili kadınlığımın ıslanan dokusu boyunca kaydı ve orayla öpüşüyor gibi büyük bir istekle kadınlığımı yaladı.

Ağzının oramda ki varlığı içimde ki isteği öyle büyük şekilde arttırdı ki, "Barlas," dedim inler gibi.

Saniyelik kaldırdığı başıyla, "Dinliyorum yavrum," dedi.

Konuşamadım çünkü dilini kadınlığımın kıvrımlarında hissetmek bambaşka düşüncelerin koynuna itti beni. Sonunda oradan kalkıp ayakta durdu. Üzerime bir bakış atıp, "Fazlalıklardan kurtulalım," deyip geceliğimi çıkardı. Karşısında şimdi tamamen çıplak kalmıştım.

Üzerime gelip gülümsedi. Öyle güzel güldü ki bana bu anın hiç bozulmamasını istedim. Kavgada etsek, tartışsak da hep bu şekilde kalalım istedim. Yan yana, ayrılmadan.

Dudaklarım üzerine kapandı tekrar dudakları. Bir eli göğüs ucumla oynarken alt dudağımı ısırıp emme işindeydi. Büyük bir açlıkla öpüyordu beni. Ağzının her hareketi hızlı ve baştan çıkarıcıydı.

Dudaklarını çekip boynuma bastırdı. Boynumda ki ince deriyi dişleriyle çekiştirdi, öptü, ısırdı ve emdi. Kasıklarımda sanki ateş dalgası vardı. Boynuma bıraktığı öpücükler kadınlığımın daha fazla kasılmasına neden oldu. Yavaşça aşağı inip sağ göğsüme dilini değdirdi. Sırtım yay gibi gerildi bu temasla. Diğer eli sol göğsümü kaplamıştı. Göğüs ucuma dilini değdirip bırakıyordu. Dudaklarım arasından ağlamakla karışık bir inleme kaçtı.

Barlas'ın dudakları karnımla kasıklarım arasında kendilerine yol çizdiler. Elleri iki yandan durmuştu. Tam kadınlığıma gelmişken durdu ve doğruldu. Daha önce birliktelik yaşamamıştım ama oral seks olmuştu. İlk kez Barlas'la yaşayacaktım bunu. O salak çok istemişti ama güvenmediğim için saçma sapan davranmadım. Yinede bazı isteklere karşı koyamadık ikimizde.

"İstemediğin hiçbir şeye seni zorlamam. Dur dediğin yerde söyle bir tanem." Dünya durabilirdi ama onu durduracağımı hiç sanmıyordum. Pantalonunun cebinden bir kelepçe çıkardı. Kelepçeyi gözlerime bakarak salladı.

"İsteklerini yerine getirelim güzelim." Dudağımın içini dişleyip, "Tak şunu," dedim zevkten değişen sesimle. Barlas kelepçenin birini bana taktı. Diğerini takmasını beklerken durdu ve önce kendi pantalonunu boxeriyle birlikte indirdi. Erkekliğini gördüğüm anda yutkunup gözlerine baktım.

Kelepçenin diğer tarafını kendi bileğine taktı. Kelepçe ikimizi birbirimize bağlamıştı. Gözlerime son kez baktı. Başımı sallayarak onayladım onu.

Erkekliğini eliyle bir kez sıvazlayıp kadınlığıma sürtündü. Deliğime sokmadan önce üzerime uzanıp dudaklarımı dudaklarına kapamıştı. Erkekliğini vajinamda hissettim ama hareket etmedi. Dudakları yavaşça dokundu dudaklarıma.

"Sakin, sakin." Bana değil daha çok kendisine söylüyor gibiydi. Terli alnını alnıma yaslayıp kelepçeli ellerimizi birleştirdi. Aletini bir anda içime itmesiyle beklemediğim bu durum karşısında dudakları üzerine çığlık atıp tırnaklarımı sırtına geçirdim.

Bir süre bekledi alışmam için. Hareketleri yavaştı. Kalçamı kaldırıp ona sürtünmek istediğimde bunu anlayıp içimde hareketlenmeye başladı. Dudaklarımızda başlayan volkan kasıklarımıza kadar ilerlemişti.

Aleti içimde hızlandı. Üzerimde hareketlenen bedeni, sırtına bıraktığım tırnak izleri ve öpüşmemizin sonunda Barlas'ın eli şişmiş tepeciğime dokundu. Dizlerimin titremesi başladığında Barlas'ın kadınlığıma daha sert girip çıktığını fark ettim. Dünya durmuştu yada ben büyük bir rüyadaydım. Teni tenimin üzerindeyken bu an bana rüya gibi geliyordu.

Parmaklarının hareketine eş değer olarak içime vuruşları da arttı. Kadınlığımın hassas kısımlarına çarpan erkekliği dizlerimde ki titremeleri imkanı varmış gibi daha da çoğalttı ve son kez içime girdiğinde sarsılarak boşaldım. Benim ardımdan birkaç kez girip çıkan Barlas'ta boşaldı. Üzerime bedenini bırakıp boynumda soluklandı. İkimizin de bedenleri terliydi.

"Güzel bebeğim." Boşta kalan eliyle saçlarımı okşadı. Bir kolumu beline sarıp kafasını daha çok gömdüm boynuma.

"Üşüdüm," dedim terli bedenime değen soğuk yüzünden. Barlas gülümseyip dudaklarıma minik bir öpücük bıraktı. Benimle birlikte doğrulup yerde ki pantalonunun cebinden küçük bir anahtar çıkarıp kelepçeyi çözdü. Kelepçeyi çıkarırken, "Seni bana bu kelepçeden daha çok bağlayan güçlü bir şey var," dedi gözlerime bakarken.

"Ne var?"

"Sana olan sevgimin gücü, varlığının güzelliği."

Sabaha karşı defalarca birlikte olmuştuk. En sonunda beraber duş aldığımızda banyoda da uslu durmayıp zaten uyarılan bölgelerimizi kayıtsız bırakmamıştım.

Üzerime bir tişört ve iç çamaşırı takımı dışında hiçbir şey giymedim. Barlas sadece boxerini giymişti. Arkadan belime sarıldı ve uyuyana kadar boynuma, saçlarıma sayısız öpücükler bıraktı.

Sabah uyandığımda onu yanımda görmeyi beklemiyordum ama yanımdaydı.

***
En uzun bölüm oldu bu arada arkadaşlar dkdkd

Bence sonunda rahat bir nefes alalım. Yorumlarda yanlış hatırlamıyorsam Zehra diye bir bebek ve kedi profilli aşkım sevişsinler diye tutturmuşlardı. Bence artık rahat bir nefes alalım. Çok fazla etkileşim gösteren herkesi ezberlemişim resmen.

Ben sizin için uyumayıp bölümler yazdım 🤭 3.9'a karşı bölümler hazır ama çok hızlı yazdığım için düzelteceğim yerler var onları düzeltip sınır geçildiğinde hemen diğer bölümleri atarım bir aksilik çıkmazsa bebişlerim💙

Sosyal medyalarım;
Twitter; hisresitali
Instagram; themeeryy_ ve meryoista

Öpücüklerrrr😽🤍

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

4.5M 333K 58
"Bu kitap babası tarafından sevilmeyen ve hiç bir zaman sevilmeyeceğini düşünen kızlara ithafen yazılmıştır..." (Haziran-Temmuz ayları arasında kitap...
3.2M 131K 96
Azad Karan, yüreğinin tam ortasına kor gibi düşen Nida'nın aşkıyla yanıp tutuşmaya başlamıştır. Ateşi bir türlü dinmiyordur çünkü Nida onun yanından...
569 58 24
Bir gülümseme binlerce acıyı saklardı ama bir kahkaha birden fazla göz yaşını... Emirhan Aksoy,hayatında bulaşmadığı kadar suça bulaşmıştı.Geçmişinin...
549K 25.4K 20
Yasmîn, annesiyle birlikte Zemheroğlu konağında çalışmaktadır. Zemheroğlu Mardin'in en köklü aşiretidir. Yasmîn'in babası bir gece ansızın annesini...