Frați vitregi (BoyxBoy)

By MyFavouriteAnonymous

3.2K 194 68

M-am gândit să fac și-o poveste mai clasică, deci aceasta este. Atunci când îți vezi mama în pericol, ești î... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21

15

103 7 1
By MyFavouriteAnonymous

Mă trezesc, fac un duș și îmbrac alte haine. Deja simt că mă enervez cu toată situația în care mă aflu, dar n-am ce să fac. Mai încerc o singură dată la Mike, după chiar nu mai merg de la unul la altul.

Cobor și ultima treaptă, iar Celeste mă trage în living. Chiar n-aveam chef să mă vadă când ies... Oh, și-a adus iubita, nici de asta n-aveam chef. Mă uit la mama și-o implor să nu mă oblige să rămân, iar aceasta îmi face semn că pot pleca.

-Remy, nu ziceai că vrei să-mi cunoști iubita? După replica lui Oliver, toate privirile sunt pe mine și-mi dau ochii peste cap, dar nu mai stau în cameră.

-Stai. Aud din spate, iae în zecunda 2, simt o mână pe umăr. Tocmai am realizat că nu-mi place să fiu atins de oameni pe care nu-i suport.

-Nu mă mai atinge, mulțumesc. Aceasta își ia mâna și mă întorc cu față spre ea. Îmi întinde mâna și mă uit cu o sprânceană ridicată la ea.

-Eu sunt Josephine, tu trebuie să fi Remy. Încântată să te cunosc. Îmi zâmbește și mă întorc cu spatele la ea pentru a ieși din casă.

-Pa. Spun înainte să închid ușa în urma mea.

N-am fost politicos, dar nici nu-mi pasă. Când am privit-o, singura imagine pe care o aveam este cea de pe bloc și mi se face scârbă doar când mă gândesc. O să-mi facă cineva o semi morală când mă întorc, dar acum nu mai contează.

Ajung în fața casei lui Mike și intru pe geam. Acesta se întoarce spre mine, exasperat de încercările mele de-a afla ce se întâmplă între ei. Își dă ochii peste cap atunci când mă arunc în pat și se întoarce la ce făcea.

-Celeste nu mi-a zis. Oftează și dă un pumn în birou. Cel mai probabil i-am exasperat pe amândoi, dar ei sunt cei care nu vor să-mi spună.

-De la mine nu vei scoate nimic pentru că nici eu nu știu. Am vorbit și mi-a dat block. De ce, nici eu nu știu. Dacă afli de ce e supărată, spune-mi și mie. Mă uit la el confuz și oftez exasperat.

-Mike, vi cu mine și vorbești cu ea. El dă negativ din cap și desface o pungă de popcorn. Îmi dau ochii peste cap și pocnesc din degete.

Intru în bucătărie și dau de Oliver, Josephine și Jasmine. Îmi pun un pahar de apă și-l beau instant. Încerc s-o sunt pe Celeste, dar nimic. Ea îmi răspunde mereu. Chiar se întâmplă ceva aici și nu-mi place.

-Are 18 ani, e mare. Îi aud vocea lui Gabe atunci când intră pe ușă. Mă uit la el și dau negativ din cap.

-Exact, are 18 ani. Nu vorbește cu mine și n-am găsit nimic în camera ei. Ușa de la bucătărie se deschide, iar pe ea intră Celeate.

-Mi-ai căutat în cameră? Remy! Zice nervoasă și pleacă. Merg după ea și o prind înainte să iasă pe ușa casei.

-Celeste, ești bine? Ai nevoie de ajutor? Se uită la mine și lasă capul în jos. Mă strânge în brațe și o aud cum plânge.

-Da, aveam nevoie de tine! Voiam să fi aici toți anii ăștia. Voiam să fiți amândoi. De asta aveam nevoie! Acum lasă-mă. Zice și mă împinge de lângă ea. Pocnește din degete și rămân încremenit.

Apar toți pe hol, dar nu-i bag în seamă. Merg în camera mea și încerc să mă gândesc la ce aș putea face. A mai stat fără mine, iar pe Mike vorbea doar când mergeam și eu la el. Ceva îmi spune că nu mi-a spus tot și nici nu vrea.

-Ști tu ce se întâmplă cu Celeste? Aud vocea lui Gabe și-mi ridic privirea spre el. Ridic din umeri și-l aud cum oftează.

-Probabil mi-a simțit prea tare lipsa. Asta sau a pățit ceva și ar fi vrut să-mi spună, dar n-a putut. Se uită la mine surprins și rămâne blocat câteva secunde.

-Să fi pățit ceva? Întreabă mai mult ca pe o șoaptă. Pufnesc amuzat și încep să-mi caut prin telefon.

-"Te rog, când poți vorbi, sună-mă. Am nevoie de tine. Când te întorci? Remy, te rog". Sunt câteva mesaje de la Celeste. Am vorbit cu ea o singură dată la telefon, acum vreo 14 luni, dar n-am băgat de seamă disperarea din ochii ei. Zic și ridic din umeri. Gabe se uită la mine șocat și nu prea cred că se aștepta la asta.

-Voi vorbi și eu cu ea. Dau negativ din cap și-mi pun telefonul înapoi în buzunar.

-Am încercat, va spune când se va simți în regulă. El mă aprobă și iese din cameră.

Pare să-i pese de Celeste, dar ceva îmi spune că doar în mine are încredere pe de plină. Dacă ea nu vrea să-mi spună, eu nu voi insista. Poate să facă ce vrea până la urmă, are 18 ani, e majoră.

Mama intră în cameră și mă anunță că Josephine va dormi aici și să nu fac vreo prostie. Minunat, chiar n-aveam chef de asta. Nu-mi place fata asta, dar nu-i găsesc niciun defect vizibil.

Deschid un sertar, iar acolo găsesc o cameră de supraveghere. Ar fi o idee interesantă s-o pun să filmeze ce se întâmplă în camera mea atunci când sunt plecat. O pun într-un colț, în așa fel încât să se vadă cât mai mult din cameră și chiar sunt curios ce poate prinde.

Continue Reading

You'll Also Like

140K 4.5K 49
Este prima mea carte yaoi Începută în data de 14.12.2019 În curs de corectare
25K 1K 18
"Spune:Te vreau Taehyung" "T-Te v-vreau Taehyung...."
5.3K 636 73
{DESCHIS 07.04.2024} Un nou club de lectură făcut pentru a descoperi și a mări activitatea cărților scrise de noi, pentru a aprecia și a ajuta scriit...
31.2K 970 32
Clarissa Ruenys este unica fiică a familiei Ruenys.Tatal ei,Felix Ruenys,este căpetenia mafiei elvețiene. Fata sa nascut într-o familie unde a avea t...