Dramione - REDEMPTION

Af CoccinelleMia

114K 5.7K 2.8K

Lord Voldemort byl poražen a kouzelnické společenství se postupně vzpamatovává z následků války. Draco Malfoy... Mere

1. Kapitola
2. Kapitola
3. Kapitola
4. Kapitola
5. Kapitola
6. Kapitola
7. Kapitola
8. Kapitola
9. Kapitola
10. Kapitola
11. Kapitola
12. Kapitola
13. Kapitola
14. Kapitola
15. Kapitola
16. Kapitola
17. Kapitola
18. Kapitola
19. Kapitola
20. Kapitola
21. Kapitola
22. Kapitola
23. Kapitola
24. Kapitola
25. Kapitola
26. Kapitola
27. Kapitola
28. Kapitola
29. Kapitola
30. Kapitola
31. Kapitola
32. Kapitola
33. Kapitola
34. Kapitola
35. Kapitola
36. Kapitola
37. Kapitola
38. Kapitola
39. Kapitola
40. Kapitola
41. Kapitola
42. Kapitola
43. Kapitola
44. Kapitola
45. Kapitola
46. Kapitola
47. Kapitola
48. Kapitola
49. Kapitola
50. Kapitola
51. Kapitola
52. Kapitola
53. Kapitola
54. Kapitola
55. Kapitola
56. Kapitola
57. Kapitola
58. Kapitola
59. Kapitola
60. Kapitola
61. Kapitola
62. Kapitola
63. Kapitola
64. Kapitola
65. Kapitola
66. Kapitola
67. Kapitola
68. Kapitola
69. Kapitola
70. Kapitola
71. Kapitola
72. Kapitola
73. Kapitola
74. Kapitola
75. Kapitola
76. Kapitola
77. Kapitola
78. Kapitola
79. Kapitola
80. Kapitola
81. Kapitola
82. Kapitola
84. Kapitola
85. Kapitola
86. Kapitola

83. Kapitola

978 61 111
Af CoccinelleMia

Tuhle kapitolu bych chtěla věnovat @affilein za to, jak se naprosto geniálně převtělila do Rity Holoubkové a jejím jménem napsala článek do Denního věštce v téhle kapitole. Podle mě vystihla její styl naprosto dokonale 😀. Je vidět, že kromě psaní skvělých biatlonových fanfikcí má skrytý potenciál a třeba se od ní dočkáme v budoucnu i nějaké HP povídky. Moc děkuju.

O tři roky později...

„Mrcha jedna zlomyslná," zavrčel podrážděně Draco a odhodil nové vydání Denního věštce na stůl. „Takový nesmyslný žvásty! Už by jí měl někdo zavřít tu její nevymáchanou pomlouvačnou pusu, dovoluje si čím dál víc," cedil vztekle slova mezi zuby.

„Komu?" optala se Narcissa sedící vedle Hermiony na pohovce v salonu, kam se dospělí uchýlili po vydatném obědě. Meghan byla s Tobym venku na zahradě.

„Ritě Holoubkové," odfrknul si znechuceně. „Už zase se do nás naváží. Já bych jí..."

„Ale no tak... ignoruj ji, nestojí nám za to," pohladila ho Hermiona chlácholivě po rameni.

„Ignoruj..., to se lehko řekne," natáhl se pro noviny a ukázal na titulní stranu. Velkými písmeny se na ni skvěl titulek Draco Malfoy spatřen ve společnosti po boku jiné ženy!" a pod ní fotografie Draca a Imogen de Santisse, s jejíž rodinou Malfoyovi uzavřeli nedávno výhodnou obchodní smlouvu.

Fotografie pocházela z benefiční akce, která se konala minulý týden. Hermiona se jí nezúčastnila, protože se doléčovala z nemoci a necítila se ještě dobře. Draco s Imogen na ní tančili, smáli se a vypadalo to, že se dobře baví. A taky tomu tak ve skutečnosti bylo.

Svobodomyslná Francouzka si ho svou bezprostředností získala. Samozřejmě, stejně jako veřejnost, i ona znala jeho rodinnou situaci. Do očí mu tehdy při jednání řekla, že ji nezajímá, jestli má na svém panství harém konkubín, se kterými střídavě žije. Zajímalo ji jediné, aby zboží, které si u nich objednala, bylo dodané včas, v požadované kvalitě a množství.

Celý večer se dobře bavili. Imogen nebyla prvoplánová kráska, ale byla zajímavá a chytrá. Dozvěděl se, že je zasnoubená a bude se vdávat. Naznačila mu, že jejich vztah neprobíhal obvykle jako u ostatních párů a teprve až po dlouhé době a mnoha problémech můžou být konečně spolu. Proto se rozhodla na základě svých zkušenosti nikoho nesoudit a Draco za to byl rád.

V posledních třech letech se několikrát stalo, že obchodní partner couvnul před podpisem finální smlouvy nebo naopak někteří mnohaletí partneři přešli ke konkurenci. Nebylo to nikdy řečeno naplno, ale z kuloárů se dozvěděl, že je odradily jeho nevyřešené rodinné vztahy.

Starší tradiční partneři měli pochybnosti, jestli majitel společnosti, jehož neuspořádané rodinné zázemí vzbuzuje nedůvěru a pohoršení, bude ten správný a spolehlivý v obchodních vztazích. Naštěstí takových staromilců nebylo mnoho, ale i tak to Draca užíralo. Před Hermionou se o tom ale nikdy nezmínil, aby se tím netrápila.

Měl už těch zákeřných pomluv a intrik plné zuby. Co je komu do jeho soukromí? Nikomu tím neubližuje. Proč je nenechají na pokoji? S Hermionou a Meghan byl šťastný. Jen kdyby těch řečí nebylo. Dokonce mu několikrát bleskla hlavou myšlenka, že by odešli z Anglie do ciziny, kde by je nikdo neznal a neřešil, ale nakonec to rychle zamítl. Chyběli by mu přátelé, rodina, Malfoy Manor.

„Tak se podívej, co ta ženská zase napsala," vyplivl ze sebe znechuceně a podal jí noviny.

Až donedávna byl Draco Malfoy spojovaný s členkou Zlatého tria, Hermionou Grangerovou, se kterou má dokonce již osmiletou nemanželskou dceru Meghan. Jeho údajná partnerka se však delší dobu po jeho boku na veřejnosti neobjevuje a co je zajímavější - její místo, zdá se, zaujala jiná žena. Exkluzivně pro vás tuto informaci nezískal nikdo jiný než Rita Holoubková.

Draco Malfoy a Imogen de Santisse se stali nesporně hvězdným párem večera. Na exkluzivní benefiční slavnosti pořádané mezinárodní lektvarologickou společností se nám podařilo zachytit milostné štěstí tohoto páru. Oba se těší velkému uznání kouzelnické společnosti a jejich čistokrevný původ dává oběma jistý high society lesk.

„Je to velmi slibná partie," potvrdil našemu zdroji Imogenin otec, který je s volbou své dcery navýsost spokojený. Evidentně zamilovaná Imogen nám s tváří rozzářenou štěstím exkluzivně potvrdila, že se s Dracem seznámili před několika měsíci ve Francii a od té doby zůstávají v pravidelném úzkém kontaktu. Hermiona Grangerová se k této informaci odmítla vyjádřit. Co k tomu dodat? Snad jen hodně štěstí novému páru a možná brzy konečně uslyšíme svatební zvony.

Hermiona si dlouho prohlížela článek a fotografii. Draco na ní vypadal uvolněný a spokojený. Byla za to ráda. Tlak společnosti se na nich podepisoval. Nikdy nelitovala rozhodnutí, které udělala. Stát Dracovi po boku. Milovala ho a věřila mu. Samozřejmě se občas pohádali a jiskřilo to mezi nimi. Pošťuchovali se, špičkovali a vzápětí usmiřovali.

Nejvíce času trávili se svými zmijozelskými a nebelvírskými přáteli. V Godrikově dole, v Doupěti, na Zabini Manoru nebo navštěvovali Lenku a Nevilla v Prasinkách. Také její kolegové z Fénixova řádu, se kterými bojovala proti Voldemortovi, jejich situaci nekomentovali. Občas si s dojetím zavzpomínala na ten společný půlrok v Bradavicích, kde se dali s Dracem dohromady.

Jen kdyby nebylo teď zlovolných a nepřejících řečí! Občas se spolu objevili na veřejné akci a vždy jejich přítomnost způsobila pozdvižení, kradmé pohledy a šuškání. Kvůli tomu vlastně nechodila do práce, ale pomáhala Narcisse se spravováním Manoru a dalších panství patřících rodině Malfoyů a příležitostně také Dracovi.

Hermiona nastoupila zpátky na ministerstvo kouzel, ale vydržela tam jen několik měsíců. Sice tam měla Harryho, Thea a také Kingsley a několik dalších jí bylo přátelsky nakloněno, ale reakce některých mužů a žen jí radost z práce dokázaly zprotivit. Kolegyně ji buď ignorovaly nebo si něco hlasitě špitaly a ona byla předmětem jejich rozhovoru a pohledů. Muži si ji nepokrytě prohlíželi chlípnými pohledy a od několika z nich dokonce dostala nabídku k nezávaznému sexu.

Ona, vždy tak plná energie, nápadů a vizí, se najednou cítila nevyužitá a nepotřebná. Tohle pomyšlení ji rozlítostnilo. Náhle se jí nedostávalo vzduchu. Stěny na ni padaly a měla pocit, že ji rozdrtí. Potřebovala ven.

„Pojď, půjdeme do zahrady za Meghan, podíváme se, co ta holka kde vyvádí," navrhla a Draco přikývl. „Vrátíme se na svačinu," otočila se k Narcisse a oba vyšli ven.

***

Narcissa osaměla. Natáhla se pro noviny a začala si je prohlížet. Přejížděla očima po textu, ale nevnímala ho. Hlavou se jí honily myšlenky a všechny se týkaly jejího milovaného syna a jeho rodiny.

Když se tenkrát dozvěděla, proč byl Augustus Greengrass na Manoru, zůstala jako opařená. Nemohla tomu uvěřit. Cítila bezmoc a smutek. Když se vzpamatovala, chtěla za každou cenu vyrazit na Greengrass Manor a za Luciusem do Azkabanu. Až Draco ji přesvědčil, že to nemá smysl, když jí podrobně vylíčil svoji návštěvu u otce i jednání s Greengrassem.

Bezohledná domluva obou mužů ničila život nejenom dospělým. Narcissa dobře věděla, jak moc Meghan touží po tom mít sourozence. Ginny Potterová čekala už třetí dítě, syn Pansy a Blaise oslavil nedávno rok a Longbottonovi na poslední návštěvě přiznali, že uvažují o tom pořídit malé Lyssandře sourozence. Meghan se mrzoutila, že chce taky mít bratříčka nebo sestřičku.

Povzdechla si. Také by byla šťastná, kdyby měli Draco s Hermionou druhé dítě. Všechno by bylo hned veselejší. Za tři roky nastoupí Meghan do Školy čar a kouzel v Bradavicích a potom bude na Malfoy Manoru zase smutno. Jenže... za daných okolností to nebylo možné. Narcissa pořád ve skrytu duše doufala, že se to nějak vyřeší, že Greengrass přijde k rozumu. Zvlášť, když Draco byl ochoten vyplatit mu vysoké odstupné.

Z neveselých myšlenek ji vytrhla domácí skřítka, která ohlásila návštěvu. Překvapilo ji to, protože nikoho neočekávala, a tak se zvědavostí sledovala, kdo to bude. Při pohledu na nesourodou dvojici, která vstoupila dovnitř, nedokázala skrýt údiv.

Muž byl vysoký a rozložitý, s ostře řezanými rysy. Husté černé nepoddajné vlasy měl nakrátko ostříhané. Tmavé oči posazené blízko sebe pod hustým srostlým obočím a zamračený pohled působily nepřístupným dojmem. Když však pohlédl na svou černovlasou společnici v drahých značkových šatech, zformovaly se mu rty do něčeho podobného úsměvu a kamenná maska na jeho tváři popraskala.

„Potřebujeme mluvit s Dracem, paní Malfoyová," promluvil chraplavým hlasem poté, co se pozdravili. „A s jeho..." v mysli tápal po vhodném označení.

„S Hermionou Grangerovou," doplnila ho žena.

„Posaďte se," ukázala jim na křesla u stolu, na kterém byly nachystané sendviče a zákusky společně s konvicí čaje a kávy. „Čekám je na svačinu, měli by se každou chvíli vrátit."

Jako správná hostitelka se snažila udržovat nezávaznou společenskou konverzaci, ale i přes její snahu hovor vázl. Na obou návštěvnících bylo vidět, že jsou nervózní a nejraději by byli daleko odtud. I přesto však popíjeli čaj a sem tam odpověděli na její otázku nebo komentář. Ručičky hodin za stěně se pomalu vlekly hlemýždím tempem a napjatá atmosféra v místnosti by se dala krájet.

Narcissa se už duchu rozhodla, že pošle pro Draca a Hermionu domácího skřítka, když v tom zaslechli na chodbě hlasitý štěkot doprovázený dupáním. Vzápětí se do pokoje vřítil Toby a jemu v patách udýchaná Meghan.

„Babi," vrhla se k Narcisse sedící na pohovce. „Táta je naštvanej. Já..." zarazila se, když si všimla návštěvníků sedících v křesle. „Dobrý den," pozdravila nejistě a upřela na babičku tázavý pohled.

„To jsou... známí tvých rodičů," vysvětlila jí. „Tak co jsi zase provedla, ty uličnice?" povzdechla si.

„Já za nic nemůžu," hájila se holčička. „Fakt, babi, nelžu," zvedla dva prsty v přísaze a zadívala se na ni.

„Tak povídej," vzala do ruky křehký šálek z drahocenného porcelánu a napila se čaje. Meghan se uvelebila vedle ní na pohovce.

„Hráli jsme si s Tobym ve stromovém domku," začala s vyprávěním, když ji Narcissa přerušila.

„Ve stromovém domku? S Tobym? Ach, Meghan, tak to se nedivím, že se táta zlobí," přerušila ji. „Copak jsi už zapomněla, co se stalo?" zakroutila nevěřícně hlavou.

***

Narcissa, Hermiona a Draco seděli v salonku a nenuceně si povídali. Otevřeným oknem k nim doléhal Meghanin smích a Tobyho radostné štěkání. Z poklidného rozhovoru je vytrhlo až hlasité psí zavytí. Znělo tak vyděšeně a zoufale, až se jim zježily vlasy hrůzou.

„Meghan," vykřikla Hermiona. Rychlým pohybem se vymrštila z křesla a rozeběhla se ven za tím nervy drásajícím zvukem. Draco jí byl v patách a ani Narcissa nezůstala pozadu. Co nejrychleji všichni spěchali ven. Vyřítili se udýchaně na zahradu a zarazili se, když uviděli scénu před sebou.

Meghan, živá a zdravá, poletovala na koštěti ve vzduchu. Na tom nebylo nic zvláštního. Draco byl výborným učitelem a dívenka létání milovala snad stejně jako on, a protože byla šikovná, mohla už létat samostatně.

Šokovalo je však něco jiného. Holčička měla kolem krku zavěšenou jakousi tašku nebo vak, z níž vykukovala střapatá psí hlava. Malý drsnosrstý jezevčík měl tlamičku otevřenou a otočenou k nebi a jeho nešťastné vytí se rozléhalo do celého okolí.

„Neboj se, Toby," povykovala rozradostněně Meghan, „je to super. Budeme takhle lítat společně a bude to zábava."

„Meghan, okamžitě poleť dolů!" zakřičela nahlas Hermiona, aby ji dcerka slyšela. Ta, když si všimla, že ji ze země sledují, k nim okamžitě zamířila.

„Zbláznila ses?" vyhrkla na ni rozčileně matka. „Víš, jak jsi nás vyděsila? Mysleli jsme, že se stalo něco hrozného. Co tě to vůbec napadlo, lítat se psem na koštěti?" rozepnula jí pás na zádech, ke kterému byla taška připevněná a Tobyho z ní vyndala.

„Když on byl smutný a pořád hrozně štěkal, když zůstal dole. Bylo mi ho líto, a tak jsem si sehnala tohle, aby mohl být pořád se mnou. Až si na to zvykne, určitě se mu to taky bude líbit," bránila se Meghan.

„Podívej se, jak je ten chudák celý vyděšený," držela ho Hermiona v náruči a chvějící se Toby se k ní tulil. „Je to pes, ne pták, aby lítal ve vzduchu, viď, Toby," promlouvala k němu konejšivě. „Ale fuj," nakrčila nos, když jí na znamení vděčnosti za záchranu olízl celou tvář.

„Na nic si zvykat nebude," zakroutil Draco nesouhlasně hlavou a pohlédl na dcerku. „Vím, že jsi to myslela dobře, Meghan, ale Toby je zvyklý pobíhat venku po zemi. Můžete si spolu hrát venku, ale když si budeš chtít jít zalítat, necháš ho doma, aby neštěkal. Žádný lítání se psem na koštěti, je to jasný?" dodal důrazně.

Meghan sice uměla na svůj věk velmi dobře létat, ale mít na krku v tašce zavěšeného psa, který sebou vyděšeně škubal, jak se bál, mohli oba spadnout a ošklivě se potlouct.

„Slib mi to," vyzval ji, když mlčela, rozmrzele špulila pusu a špičkou boty dloubala do země.

„Tak jo," souhlasila nakonec otráveně. „Už nikdy nebudu s Tobym lítat na koštěti."

***

„Já jsem ale s Tobym na koštěti neletěla" zaprotestovala Meghan.

Narcisse povytáhla tázavě obočí a zamračila se. I když svou vnučku zbožňovala, lhaní nesnášela. Stromový domek nechal zřídit Lucius pro Draca, když byl malý. Nacházel se v koruně mohutného stoletého dubu asi v pětimetrové výšce a pod ním se rozlézalo neprostupné husté houští a křoviny. Nedalo se k němu dostat jinak než na koštěti. Když se na Manor nastěhovaly Hermiona s Meghan, Draco nechal domek opravit a zmodernizovat.

„Vážně? A jak se tedy Toby dostal nahoru?"

„Přivolala jsem si ho."

„Jak přivolala?" nechápala.

„No...takhle," natáhla Meghan ruku směrem k Tobymu, který se spokojeně rozvaloval na zádech před krbem, všechny čtyři packy nahoře. Než Narcissa stačila mrknout, vznesl se do vzduchu a prosvištěl pokojem až k Meghan, která ho zkušeně chytla do náruče.

Místností se rozlehlo hlasité vyjeknutí, když jezevčík proletěl v těsné blízkosti černovlásky usazené v křesle a ta na sebe leknutím vylila naštěstí již prochladlý čaj, kterého se právě chtěla napít. Šokovaná žena nechápavě zírala na holčičku se psem v náruči, zatímco její společník nevěřícně kroutil hlavou a marně hledal slova.

Narcissa jen stěží potlačila chuť zcela nespolečensky zakvílet. Rezignovaně složila hlavu do dlaní. Na moment zavřela oči a snažila se vyhnat z hlavy představu chlupatého psího tělíčka letícího vzduchem. Už víc jak tři roky žili všichni společně na Manoru, a přesto ji vnučka nepřestávala překvapovat a někdy i šokovat. Jako právě teď.

„Dobře," řekla nakonec, když se trochu uklidnila, „takže jste byli ve stromovém domku a co se dělo dál?"

„Hráli jsme si tam a Toby byl moc hodný. Jenže když jsem chtěla dolů, tak jsem neměla koště. Spadlo mi dolů do křoví a já ho neviděla, tak jsem si ho nemohla přivolat," vyprávěla a drbala přitom Tobyho za ušima. Ten si to ochotně nechával líbit a jen slastně přivíral oči.

Narcissa pokývala chápavě hlavou. Meghan díky bezhůlkové magii ovládala přivolávací kouzlo, ale pouze na předměty, které měla v dohledu. Neuměla ještě si přivolat věci, které neviděla.

„Tak jsme tam byli nahoře a když jsem viděla mámu s tátou, tak jsem na ně zavolala. Chtěla jsem jen, aby mi táta to koště našel. Jenže on na něm vyletěl za námi nahoru. Nejdřív snesl dolů mě a pak Tobyho. Ale on k němu nechtěl. Víš, že nerad lítá na koštěti. Pokusil se tátu kousnout a taky mu asi roztrhl rukáv u hábitu," vyprávěla.

„Hned jak ho dole pustil, tak utíkal sem a já za ním. A táta za mnou křičel, že si to se mnou ještě vyřídí," stěžovala si roztrpčeně. „Copak za to můžu?" upřela na babičku nevinný pohled. „Já ho přece nekousla ani mu nezničila hábit," dodala ukřivděně.

Narcissa při jejím vyprávění jen stěží potlačovala úsměv. Uměla si tu scénu naprosto živě představit. Meghan byla jako klubko hadů a často vyvedla lotrovinu, nad kterou dospělým vstávaly vlasy hrůzou. Nedokázala se na ni ale dlouho zlobit, a vlastně ani neměla důvod. Žádný zákaz neporušila. O tom, že by na psa nesměla použít přivolávací kouzlo, nikdy nepadlo ani slovo.

„A vůbec se nedivím, že ho chtěl Toby kousnout," dodala holčička pomstychtivě. „Měla jsem strach, že ho táta upustí, jak byl vzteklý. Držel ho takhle," chytla psíka jemně za kůži na krku, aby babičce předvedla, jak ho držel, ale vzápětí ho pustila, protože Toby nespokojeně zavrčel.

„Já vím, promiň," omlouvala se mu a postavila ho na zem. Natáhla se ke stolku a vzala si z tácu obložený chlebíček.

Toby, jakmile spatřil, co má v ruce, ihned přestal vrčet. Postavil se na zadní, předními packami se jí opřel o kolena a s vyplazeným jazykem hypnotizoval jídlo v její ruce.

„Na," sundala plátek šunky a nabídla mu ho. Pes nezaváhal, jedním polknutím zhltnul nabízenou dobrotu, a přitom vrtěl ocáskem naznačujíc, že vše je odpuštěno a dal by si ještě.

„Meghan, víš, že nemáš toho psa krmit jídlem od stolu," napomenula ji Narcissa.

„Hmm..., zamumlala holčička a nacpala si zbytek chlebíčku do úst.

***

Pootevřenými dveřmi zaslechli z chodby dvoje kroky, které se k nim pomalu přibližovaly.

„Babi," zatahala Meghan Narcissu za rukáv. Upřela na ni prosebný pohled zatoulaného štěněte a snažila se zjistit, jestli ji má na své straně.

„Neboj se," pohladila ji po vláskách, „myslím, že táta bude mít jiné starosti až uvidí, kdo tu na něj čeká," ujistila ji a kývla hlavou k obsazeným křeslům.

„Fakt?" zaradovala se holčička, ale pro jistotu se k ní přitulila blíž a pozorně si oba návštěvníky prohlížela. Když na ni muž spiklenecky zamrkal, spokojeně se uculila a uvolnila se.

„...stejně je ta holka celá po tobě," Hermionin hlas, zesílený ozvěnou, se rozléhal chodbou, „to já v jejím věku..."

„...jsi seděla v knihově a nos si měla zabořený v knihách, a to ti zůstalo dodnes," zazněla Dracova ironická odpověď.

„Buď zticha, Malfoyi, a neprovokuj, nebo tě prokleju do pekla a zase zpátky," pohrozila mu.

„Taky tě miluju, Grangerová," uchechtl se.

„Jak jsi přišel na to, že tě miluju, když ti chci tohle udělat?" podivila se.

„Třeba proto, že bys mě z toho pekla proklela zpátky. Nemůžeš zkrátka beze mě být," arogantní a sebevědomý tón v jeho hlase nebylo možné přeslechnout.

„Nebo možná proto, abych ti udělala peklo tady na zemi," odsekla.

„A já tě pak v noci vezmu do nebe," zapředl sametovým hlasem a kroky i hlasy náhle ztichly.

Dospělí na sebe zmateně pohlédli. Netušili, proč místo toho, aby vešli do místnosti, je najednou na chodbě takové ticho.

Meghan ze sebe vydala jakýsi tichý neartikulovaný zvuk a upoutala tak na sebe jejich pozornost. Jakmile na ni pohlédli, své předchozí gesto zopakovala. Našpulila rty a mlaskavý zvuk, který z nich vycházel, nenechal nikoho na pochybách, co naznačuje. Nakonec protočila oči a se znechuceným výrazem se opřela o opěradlo pohovky, na které seděla.

Muž v křesle zrudnul, jak v sobě dusil smích ve snaze ovládnout hlasitý řehot, který se mu dral na rty, zatímco černovláska na ni užasle zírala.

„Někdy jsou pořád jako děti," potřásla Narcissa hlavou. Když se jejich pohledy střetly, koutky jim cukaly zadržovaným smíchem. Nakonec se neudrželi a všichni tři se nahlas rozesmáli. Smích je ale vzápětí přešel, když se po chvíli ve dveřích objevil Draco. Když je spatřil, zůstal zaraženě beze slova stát.

„Co je?" šťouchla do něj Hermiona, která do něj málem narazila a nahlédla mu přes rameno. Když uviděla oba návštěvníky, na tváři se jí objevil šokovaný výraz. Odstrčila Draca a vešla dovnitř.

„Co tady chcete?"

 Tak tentokrát to byl pořádný časový skok. Za tři roky se toho určitě hodně událo, to nejdůležitější jsem se snažila shrnout v téhle kapitole. Meghan je stále stejná zlobilka a uličnice, při jejím psaní jsem se bavila a doufám, že i vám se to líbilo. Budu ráda za každý hlas, komentář a názor, mám z nich obrovskou radost.

Další kapitola, pokud všechno půjde tak, jak má, by měla vyjít zase příští víkend.

Fortsæt med at læse

You'll Also Like

124K 2.8K 35
,,Pojď k daddymu, miláčku'' Říká mi s touhou v očích. ,,Neříkej mi tak'' Zamračila jsem se na něj. Nenápadně se ušklíbl. ,,Oh miláčku, můžu ti říka...
3.7K 449 42
Co se dělo po finále 1. série Hazbin hotelu? Zatím co v hotelu všichni oplakávají Sira Pentiuse, v pekle jeden známý démon chystá plán jak zničit Haz...
171K 12.8K 66
Stojím v bílé chodbě. "Máme vězně, bude nám zpívat." Řezavě se smál jeden z mých kolegů. Trhl s paží vězně a otočil ho směrem k nám. Upíral na v...
5.2K 759 7
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...