His temptation #2✔️

By dark_light233

74.2K 5.2K 259

Štyri roky. Je to tak dlho, čo Sebastian videl sestru svojho najlepšieho kamaráta, Mayu. Bolo to najmilšie se... More

Na začiatok
Aesthetics
Lekcia
Nečakaný hosť
Eddie's
Obed
Hádka
Zamknutá
Láskavosť
Rande
Opatrovateľka
Pálka
Správa
Tetovanie🔥
Zlomená
Tajomstvo
Pravda
Pod dohľadom
Záchrana
Byt
Prenasledovaná minulosťou
11. august
Krámy
Oblek
San José
Svadba
Perfektné načasovanie
Malé klamstvo
Lietadlo
Starý kamarát
Opatrovateľka 2.0
Nedorozumenie 🔥
Fotky
Oznámenie
Maľovanie 🔥
Dieťa
Šatňa
Zmrzlina🔥
Podozrenie
Láska
Dezert🔥
Dážď
Veci, ktoré robíme pre lásku
Každá jej stránka
New York
Narodeniny
Náš byt🔥
Bonusová časť
Bonusová časť II.

Šaty

1.3K 106 5
By dark_light233

"Nikdy som si nemyslela, že to poviem, ale....pre kristove rany hovor!" Konečne som povedala po niekoľkých hodinách tichá medzi mnou a Ackerom.

Sedeli sme v kuchyni a jedli, ale on sa mňa nepozrel, od kedy som vstala. Z nejakého dôvodu ma to vytáča.

"Niekedy je nemožné, aby si si zatvoril ústa, a to som vždy brala ako boží trest. Ale keď si ticho, je to ešte horšie. Krič na mňa za to, že som vykĺzka z bytu skôr, ako si sa zobudil. Že som ti nedala vedieť kde som, ale hlavne niečo povedz."

Ešte chvíľu bude ticho a ten príbor, ktorý mám v ruke, mu zapichnem do tváre len tak pre srandu. Možno vtedy by konečne prehovoril.

"Čo chceš, aby som povedal?" Pokračoval v jedení, bez toho, aby sa na mňa pozrel. "Chceš sa dávať do situácii, kde nie si v bezpečí, poslúž si. Myslel som si, že máš viac rozumu, ale očividne som sa mýlil." Dal si ďalšie sústo cestovín do úst.

"Nič sa mi nestalo." Zamrmlala som si popod nos.

"Ak by sa niečo stalo, už by bolo neskoro. Prečo chceš, aby som rozprával, keď aj tak nepočúvaš čo hovorím? Alebo odpovieš na moje otázky?"

"Nič si sa ma nespýtal." Naozaj Maya? Ako si si myslela, že sa táto konverzácia teraz vyvinie?

"Kde si celý deň bola?" Položil príbor na stôl a konečne sa na mňa pozrel. "To je otázka." Neodpovedala som mu, iba som sa naňho potichu pozerala. "To som si myslel." Odfrkol si.

Nebudem sa s ním rozprávať o Christianovi. Bolelo by to a viem, že by sa na mňa začal Acker pozerať inak. S ľútosťou v jeho očiach, ktorá by mi liezla na nervy každú sekundu môjho života.

Stačí mi, že sa tak na mňa pozerá Julie v tomto období. Nepotrebujem, aby robil to isté.

"Čakáš, že to proste prijímem a posunieme sa ďalej? Čo ak by sa ti niečo stalo? Vieš kto by bol na vine?" On. "Theo by mi to nezabudol. Nikdy by mi to neodpustil."

Cítim sa zle.

Prečo sa cítim zle?

Možno preto, lebo si zlý človek.

Oh ďakujem, moje povedomie. Vážim si toho.

"Som rád, že si v poriadku, ale to nemení nič na tom, že sa niečo mohlo stať."

Nemala som na to žiadnu odpoveď. Žiadnu, ktorá by ho upokojila.

Mohla by som mu povedať celý príbeh, možno by to pochopil, možno nie. Ale v procese toho by som zničila samú seba. Nie ďakujem.

"Aspoň by si mohla povedať, čo bolo také dôležité, že si odišla. Ale to sa nestane, že? Pretože si príliš tvrdá na to, aby si rozprávala o veciach, na ktorých záleží."

Dobre, mám pocit, že na mňa začína útočiť. Nepáči sa mi to.

"Keď sme boli mladí, vždy si bola tá zodpovednejšia, aj na tvoj vek. Dodržiavala všetky pravidlá a splnila všetky príkazy. Ale teraz je to tak, že ak ti niekto povie, aby si niečo nerobila, spravíš to naschvál. Dáva ti to nejaký typ potešenia? Užívaš si, že ideš proti všetkým a ukazuješ im, že ty máš pravdu? Pretože ja to naozaj nechápem, Maya. Naozaj nie." Zakýval hlavou, jeho tvár plná sklamania.

"Ako by si mohol?" Odfkrla som si. "Nebol si tu, keď som stratila všetko. Nevieš o mne nič." Ako sa opovažuje mi hovoriť ako sa mám správať?

"Tak prečo mi nepovieš celý príbeh, aby som ti mohol aj tak povedať, že to čo robíš je hlúpe a naivné?"

"Presne preto." Ukázala som naňho prstom. "Nechápal by si to, ani keby som ti na to dala dvesto stranový návod." Ruky som položila na kraj stola a odsunula sa. Postavila som sa a nechala za sebou taniere na stole, kým som kráčala naspäť do svojej izby.

Mala som byť ticho.

Čo ma to napadlo sa s ním vôbec rozprávať?

Som nasratý na Mayu. Kto by nebol, po tom kúsku čo vyviedla?

Mohlo sa jej niečo stať. Theo by mi to nikdy neodpustil.

Ja by som si to neodpustil.

Sľúbil som, že bude v bezpečí, ale aj tak mi prekĺzla pomedzi prsty a ja som nevedel kde ju mám začať hľadať. Julie mi taktiež nepomohla, aj keď hovorila, že nevie kde je. Som si celkom istý, že klamala.

Rozhodol som sa, že ju nespustím z dohľadu. To znamená, že znova spím na gauči. Nie je šanca, že by teraz niekde išla bez môjho vedomia.

Bol som proti jej nápadu ísť dnes von, ale to ju nezaujímalo. Obliekla sa, do skurvene úzkych šatov, a ja som ju musel nasledovať do nejakého klubu.

Je totálne opitá. Neviem ako je vôbec schopná tancovať v tých vysokých topánkach.

Sledujem každý jej krok od stola. Pohľady všetkých chlapov na parkete. Priťahuje na seba všetku pozornosť.

Bodaj by aj nie, keď pri každom pohybe sa jej čierne, saténové šaty vyhŕňajú na zadku vyššie a vyššie.

Taktiež nepomáha, keď rukami putuje po svojom tele a naschvál ich nadvihuje. Ako keby jej nestačila tá pozornosť, ktorú už teraz má.

Bolo otázkou času, kedy sa na ňu prilepí nejaký úchyl a začne s ňou tancovať. Na začiatku ich ešte bola schopná odohnať, ale teraz je až príliš opitá.

Hodil som do seba obsah môjho pohára a postavil sa, keď sa na jej chrbát nalepil nejaký chlap.

Prešiel som okolo všetkých tých spotených ľudí, smrad alkoholu ma takmer odvalil, než som sa k nej dostal.

Chytil som dvojmetrového chlapa za rameno a potiahol ho od nej preč. "Daj si odchod." Povedal som cez hlasnú hudbu.

Nič nenamietal, iba si odfrkol, zakýval hlavou a otočil sa ku inej žene.

"Čo robíš?" Otočil som sa k Mayi, ktorá mala preložené ruky na hrudi. "Užívala som si."

"Myslím si, že na dnes už máš dosť. Odchádzame." Chytil som ju za ruku, aby som ju odtiaľto mohol vytiahnuť nasilu, ale vyšmykla sa mi.

"Odídem, keď budem chcieť." Zamračila sa. "A prestaň odháňať všetkých chlapov."

"Maya." Spravil som k nej krok a sklonil hlavu k jej uchu, aby ma počula. "Ak sa ťa ďalší chlap dotkne, doručím ti jeho ruky v krabici pred tvoju izbu. Ak sa ty dotkneš nejakého chlapa tu, doručím ti jeho hlavu." Odtiahol som sa s úsmevom na perách. "Theove rozkazy. Nikto sa nedotkne jeho malej sestry, kým si pod mojím dohľadom."

To nie je pravda. Teda je, spravil by som to, ak sa jej dnes niekto dotkne, ale nie sú to Theove rozkazy. Nič o tom nepovedal, ale som si istý, že by mu to nevadilo.

Maya nevyzerala, že by ju to zaskočilo. Práve som sa vyhrážal, že niekoho zabijem a jej to vôbec nevadí. Myslí si, že si robím srandu?

"Takže poďme." Ukázal som rukou smerom k východu, ale Maya sa ani nehla.

Pečlivo si prezrela moju tvár a kútik jej úst sa zdvihol do nezbedného úsmevu.

Natiahla ruku do boku a chytila za ruku nejakú ženu vedľa nej. Pritiahla si ju k sebe, ich hrude do seba narazili a Maya ju zachytila za zátylok, aby nespadla.

"S tvojím dovolením." Usmiala sa a pritiahla si ženu za zátylok, dokým sa ich pery nespojili.

Po pár sekundách sa odtiahli, ich tváre stále blízko pri sebe. Žena oproti Mayi vyzerala mierne zaskočene, ale to rýchlo prešlo, keď ju teraz pobozkala na výmenu ona.

Oheň mi prúdil žilami, ako nikdy predtým. Zaťal som päste, aby som nerozbil najbližšiemu chlapovi ústa, len preto, lebo by ma to možno upokojilo.

Natiahol som ruku k Mayi a pevne ju chytil za zápästie. Odtrhol som ich od seba, a tým prerušil ich bozkávanie sa. Za ak som ju ťahať preč, keď som ju započul kričať, "ďakujem!".

Môj stisk na jej zápästí iba spevnel, nezaujíma ma, ak na nej zanechám modrinu. Zaslúži si, aby som ju prehol cez koleno a zanechal červené stopy mojej ruky na jej zadku, priamo tu pred barom.

Bez slova som ju ťahal preč a zamieril k najbližšiemu taxíku na kraji chodníka. Nasadol som, ale ešte pred tým usadil ju, a dal šoférovi adresu.

Nemohol som si nevšimnúť Mayin víťazný úsmev počas celej cesty. Dokonca aj keď mala zatvorené oči.

Vedel som, že sme nikam nemali ísť. Maya spraví všetko, len aby ma vytočila. Nečudoval by som sa, ak všetko toto bol jej plán za dnešné ráno.

Vystúpili sme z taxíka a vykročili k budove. Zastavili sme sa vo výťahu a ja som stlačil jej poschodie.

"Počkajte!" Započul som chlapský hlas a pridržal výťahové dvere, ktoré sa zatvárali. "Ďakujem." Zadychčane povedal, keď nastúpil.

Iba som prikývol a ustúpil dozadu, aby som sa mohol oprieť chrbtom o stenu výťahu.

"Maya." Usmial sa chlap.

"Felix." Usmiala sa naňho naspäť Maya.

Už nič neprehovorili, ale Felix skĺzol pohľadom k jej odhaleným stehnám a napravil si kravatu, ako keby sa mu zle prehĺtalo.

Už si zo mňa robíte srandu.

Potichu som si odfrkol a prešiel k Mayi, ktorá sa na mňa zmätene pozerala. Chytil som kraje jej šiat a stiahol ich čo najnižšie, ako bolo možné, ale to iba zvýraznilo jej výstrih. "Posraté šaty." Zamrmlal som si popod nos a zložil zo seba bundu. Prehodil som ju cez jej ramená a naspäť sa oprel, hádzajúci dýky do chrbta chlapa pred nami.

Vystúpil o jedno poschodie skôr a ja som sa nemohol dočkať, kedy sa otvorili dvere na Mayinom poschodí a my sme mohli vystúpiť.

Odomkol som dvere a vstúpil s Mayou v mojich pätách. Naspäť som za nami zamkol a našiel ju pri linke, o ktorú sa podopierala, kým si vyzúvala topánky. Neúspešne, môžem podotknúť.

Mal by som naozaj dostávať zaplatené.

Prešiel som k nej a kľakol si pred ňu, aby som jej ich mohol dať dole. Neodvážil som sa zdvihnúť pohľad, pretože ak by som to spravil, videl by som všetko pod tými sprostými šatami.

Zacítil som na brade jej ruku a prinútila ma sa pozrieť na jej tvár. "Vyzeráš dobre na kolenách. Povedal ti to už niekto?" Prehovorila so smiechom a ja som iba zaťal sánku a postavil sa.

"Choď do postele." Nakázal som jej.

"Tak panovačný." Nadvihla ruky k mojej hrudi a položila so ich na ňu. "Dnes s tebou nie je žiadna zábava."

"Choď do postele, než spravím niečo, čoho budeme ráno obaja ľutovať."

"A to je čo?" Zahryzla si do pery a pozrela sa ne mňa spopod jej veľkých mihalníc.

"Prestaň ma provokovať, Maya." Povedal som pomedzi zuby.

"Ugh, žiadna zábava." Pretočila očami a zložila zo mňa ruky. Zhodila zo seba moju bundu a pritlačila ju na moju hruď. "Ak ma ospravedlníš, musím sa zbaviť nejakého napätia." Prešmykla sa okolo mňa do svojej izby.

To práve povedala to, čo si myslím, že povedala?

Kurva.

Prehodil som bundu cez linku a oprel sa o ňu rukami, kým som sa pozrel dole, na moju erekciu.

Čo je so mnou do riti zle?

Toto by sa nemalo robiť. Maya je Theova malá sestra. Osina v mojom zadku. Je o deväť rokov mladšia pre boha!

Nemal by som premýšľať nad tým, nad čím premýšľam. Som chorý.

Stlačil som kraje linky, dokým ma neboleli ruky, keď som započul tlmené stonanie z jej izby.

Kurva. Do riti.

Agh!

Odtrhol som sa od linky a zatvoril sa v kupelni. Pustil som studenú vodu a vliezol pod ňu čo najrýchlejšie. Pokúšajúc sa blokovať zvuky vychádzajúce z Mayinej izby.

Zatvoril som oči, aby som na to nemyslel, ale to bolo iba horšie. Začal som si ju predstavovať.

Ako leží na posteli s roztiahnutými nohami, kým sa dotýka samej seba. Jej chrbát prehnutý, druhá ruka na jej nahých prsiach, hrajúca sa s jej tvrdými bradavkami. Zvuk jej vlhkosti medzi nohami.

S hlavou pod tečúcou vodou a rukami na stene som ju počul znova. Jej sladké stony sa pomaly stávali hlasnejšími.

Jedna z mojich rúk skĺzla zo steny a chytil som si do ruky môj stvrdnutý penis.

Prešiel som špičke, kým sa môj dych začal zasekávať v mojom hrdle.

Toto je zlé. Nemal by som to robiť.

A aj tak sa ďalej dotýkaš samého seba.

Pomaly som prešiel rukou po celej svojej dĺžke, mučiac sa, pretože to čo robím nie je správne.

Zaklonil som hlavu dozadu, moje oči stále zatvorené a predstavujúci si Mayu, kým sa dostáva k vrcholu.

Moje svaly na bruchu spevneli a pokúšal som sa zadržať svoje stony.

Vystrekol som do svojej ruky nie dlho po tom, ako som započul Mayu zakričať od potešenia.

"Niečo je so mnou zle. Naozaj zle." Povedal som si pre seba s ťažkým výdychom.

Continue Reading

You'll Also Like

7.9K 685 29
Vyrastali sme spoločne a už ako deti sme sa nedokázali vystáť. Nenávideli sme sa. A potom sme dospeli. Nenávidíme sa stále. Ale osud rozdal karty a...
344K 14.1K 73
SLOVAK VERSION! "Nestrelili by ste ma." "A to už prečo? Pretože som žena?" "Presne tak, vy...." Než stihol vetu dokončiť, môj prst tlačil spúšť a guľ...
216K 5.8K 30
🔞 Warning: Môžu sa vyskytovať vulgarizmy alebo sexuálne či iné nevhodné scény. Čo sa stane,keď začne sedemnásť ročná Courtney s najväčším sukničkáro...
18.6K 622 47
Jeden z nich si ukoristil jej srdce. Jeden z nich si vzal jej telo. Jeden z nich si ukradol jej myseľ. ,,Čo kurva chceš ?" Vyštekla som po ňom ani si...