Татусю, я знайшла тата!

By dramiona7

9.8K 926 210

- Татусю, я знайшла тата! Кожен у житті прагне знайти своє щастя. Можливо, у Кім Техьона є перевага у цій не... More

Від автора
Частина 1.
Частина 2.
Частина 3.
Частина 4.
Частина 5.
Частина 6.
Частина 7.
Частина 8.
Частина 9.
Частина 11.
Частина 12.
Частина 13.
Частина 14.
Частина 15.
Частина 16.
Частина 17.
Частина 18.
Частина 19.
Частина 20.
Частина 21.
Частина 22.
Частина 23.
Частина 24.
Частина 25.
Частина 26.
Частина 27.
Частина 28.
Від автора
Епілог
БОНУС «Звучить зовсім непогано»
БОНУС «Мін Юнджі»
БОНУС «Запитай мене»
БОНУС «8282»
Бонус «Синдром Чонгука»
Бонус «У мене серце не на місці» (NC-17)

Частина 10.

241 28 2
By dramiona7

Джин вирішив довірити Техьона Чіміну, чудово розуміючи, що ніхто не впорається з умовляннями краще, ніж він. Поки Чімін вбивав у голову другу, що цілком нормально буде взяти доньку з собою, Джин вирішив приєднатися до Юнґі. Тихо прочинивши дверцята, він лише заглянув на маленький балкончик. Не зустрівши жодного опору, він повністю втиснувся поруч з альфою. Той, не помічаючи нічого дивився на шумний Сеул. З висоти другого поверху багато не побачиш, але легкий і на диво свіжий вітер вартував того, щоб удвох тіснитися на малій площі.

– Чого хотів, хьон? – Юнґі міг здаватися грубим, але ті, хто знав його тривалий час, знав, що це або втома, або схвильованість. Що це було?

– Вирішив теж подихати, – Джин розумів, що звучить непереконливо. Мін теж здогадався про це і посміхнувся – тепер його обличчя здавалося не таким суворим.

Джин звернув увагу на предмет, що задумливо крутив у руках хлопець – сигарета.

– Ти що знову куриш? – здивувався омега, оскільки пам'ятав, що Юнґі вже близько двох років як залишив цю звичку – сприятливий вплив Чіміна.

– Ні, я ж кинув, – нарешті хлопець звернув увагу на цигарку, але ніби сам не розумів, звідки її дістав. – Це остання заначка, просто забув про неї, а тут знайшов.

– Звучиш неправдоподібно.

– Думай, як хочеш хьон.

– Чімін сказав, що незабаром гон, – ніяково перевів тему Сокджин , – ти тому такий загнаний?

– Так, – дуже просто зізнався Мін, що Джин навіть не зміг сховати здивування.

Вони ще кілька хвилин стояли мовчки. Як раптом Кіма осяяло:

– Знаєш, я вірю, що ти не куриш, а якщо й думав, то не варто. У Чіміна, наскільки знаю, з фізіологією все нормально, але якщо закуриш, є ризик, що угода не відбудеться.

– Хьоне, ти випадково не мафіозі, що за шифрами ти розмовляєш? І до чого ще фізіологія... а-а-а, звідки ти дізнався? – Юнґі в буквальному значенні щелепу ловив.

– Я вмію складати два та два. Та й кому ще бути розумним і гарним у вашій компашці, – сліпуче посміхнувся Джин.

* * *

Джин з Юнґі повернулися в кімнату саме в той момент, коли Техьон порпався в якихось паперах, а Чімін розкинувшись на дивані самовдоволено посміхався.

– Що за радість? – плюхнувшись біля Чіміна, спитав Мін, підозріло зиркаючи на Техьона. Все ж, його ще напружувала вся історія з цим Чонгуком (і так, він знає, як його правильно звуть!), ще вплітати в це Лійон, до того ж так скоро.

У цей час Техьон уже набравши щось у телефоні, схвильовано закушував губу, слухаючи гудки.

– Намджун-хьон, привіт це Кім Техьон... – хлопець пішов у кімнату, залишивши хьонів у вітальні.

– Що це він? – здивовано запитав Юнґі, який страшенно не любив бути не в темі.

– Так ж... а ти пропустив – Лійон не з ким залишити і Те-Те братиме її завтра на інтерв'ю з Чонгуком, – омега пояснюючи все, звучав дуже самовдоволено.

– Упевнений, що ти сваха приклав до цього лапу, – Пак штовхнув чоловіка п'ятою в стегно, а той і не скривився. – А як же хьон?

– У мене робота, – потягуючись на дивані, сказав той. – А краще було б побачення. Заздрю Те, він незабаром вийде заміж за красеня-айдола. Які в них діти будуть, – надувши губи, бурмотів сам собі Джин, ніби не пам'ятаючи про зайву пару вух.

– Тебе що так батьки накрутили? Не пам'ятаю, щоб ти так страждав, – насупився Юнґі. Настрій хьона йому не подобався, щойно його підбадьорив, а сам розклеївся.

Кім скинув свої довгі ноги на підлогу і різко сів рівно. Він уважно дивився то на Юнґі, то на Чіміна, задумавшись про щось своє.

– Наші батьки добрий приклад для суспільства, – погляд Сокджина все ще нічого не висловлював, сама фраза звучала без емоційно. – Вони нас виховали добрими, чесними, порядними. Після випадку з Те вони ніби втратили довіру до нього, ніби він не виправдав їх виховання та надій. Так само втратив довіру я, бо вступився на брата, – омега тяжко зітхнув. – Вони люблять онуку, а здебільшого і не сунуться до Техьона, лише контролюють, чи так він її виховує, – подружжя вражено переглянулися. – Техьон не помічає, а я бачу. Щойно мені варто зробити зауваження про це, то починається споконвічна розмова, щоб перекласти тему: очевидно, для кохання ми не особливо придатні, тоді варто знайти собі альф хоча б за вигодою і для дитини. Не так сильно вже дошкуляють Те, а от тепер я ¬– гарматне м'ясо. Раніше було простіше, а зараз... старію, мабуть, – посміхнувся Джин.

– Хьоне, не перекладай все на жарти, – твердо сказав Юнґі. – Дай відсіч, я знаю, про що говорю.

– А я ледве не забув, що ти... – зустрічаючи погляд хлопця, кивнув Джин. Він зітхнув, провівши рукою по очах, – тільки не кажіть Техьонові, що я тут розклеївся.

– Добре, – надломлено прошепотів Чімін.

– Чімін, а ти чого? – швидко пересів до пари Джин, обіймаючи блондина, що розчулився і намагався непомітно втерти очі. З іншого боку, його обійняв Юнґі. – Що за сльози?

Чімін негативно захитав головою, приходячи до тями. Але альфа не дав просто так вирватися з його обіймів.

– У тебе, що температура піднялася?

– Може трошки, – дивлячись крізь вії, відповів хлопець. – Це можна терпіти, Юнґі, заспокойся. Скоро йдемо.

Почати будь-яку суперечку завадив Техьон, який знову зайшов до кімнати, очевидно завершуючи розмову.

– Добре, хьон я все записав. Але в мене є ще одне важливе питання..., – зам'явся Техьон, а Чімін активно закивав, зустрівши погляд друга, – як ти ставишся до дітей у компанії?

* * *

– Квіточка! – омега розкрив обійми для племінниці, яка з розбігу вчепилася як мавпочка. – Як погуляли? – Звертаючись вже більше до батьків, запитав Джин, адже Лійон, не звертаючи ні на кого уваги грілася на теплих грудях дядька.

– Добре, правда Сеул дуже шумний – незвично, – сказав батько.

– Так було б добре, якби Лійон росла в менш галасливому місті, – коротко помітила мати.

– У мене тут брат, улюблена робота, стабільний прибуток, квартира, та й до всього можна звикнути, – вчасно зайшов Техьон, помітивши, що Джин уже хотів відповісти і навряд чи це було б щось ввічливе, – нам тут і так добре.

– Татусю! – радісно посміхнулася Лійон, отримуючи поцілунок від Техьона.

– Піду переодягну її перед вечерею, – вхопившись за піти подалі від батьків, запропонував Джин. Отримавши кивок згоди, брат, нічого не сказавши батькам, зник у дитячій. Лійон лише встигла помахати на прощання бабусі з дідусем.

– Не залишитеся? – ввічливо запитав Техьон.

– Ні, не сьогодні, любий.

Батьки завжди говорили «не сьогодні», але Техьон знав, що це «сьогодні» навряд чи колись настане. Провівши батьків і переконавшись, що вони нічого не забули, Кім нарешті зачинив двері.

– Пішли, – з'явився брат у коридорі.

– Так. Ти ж знаєш, що вони ніколи не залишаються.

– Вибач, що я не засмучений, – сказав Джин і повернув на кухню.

Техьон давно усвідомив, що стосунки з батьками вже не ті. Тоді майже чотири роки тому, коли він був вагітним, вони підтримували його морально, мама давала різні поради та настанови. Більшого омезі й не потрібно. У день, коли народилася Лійон, він наче маленький хотів, тільки щоб поряд була мама, підтримала, поцілувала де болить і тоді все стало б на місце. Мама була, але після півроку Техьон зрозумів, що як раніше не буде. Батьки дивилися на нього не так як раніше. Поговорити на цю тему хотілося, але було страшно, а потім уже й марно. Хлопець зрозумів, що батьки покладали на нього інші надії. Але не все так складається як хочеться, омега виправдав не всі їх цілі: вони мали успішного сина, чудову, розумну не по роках онучку. Але людям збоку, завжди чогось не вистачає у вашому житті...

З іншого боку омега звинувачував себе в тому, що немов під копію батьки не так, як раніше дивилися на Джина. Цього він зовсім не розумів. Через це сердився навіть більше.

Тяжко видихнувши і відкидаючи болючі думки, Кім пішов на кухню.

– Лійон переодягнута, вмита, в кімнаті грається, чекаючи вечері, – відрапортував Джин, не обертаючись від плити. Голос його звучав засмучено.

– Хьон, ти ж знаєш, що ти моя дорогоцінна сім'я, – обійнявши брата за пояс і заховавши носа між лопаток, сказав Техьон.

– Знаю, мавпеня, – помітно заспокоївшись, сказав Сокджин, до того ж використовуючи прізвисько Те, яким користувався досить рідко, тільки коли почуття зашкалюють. – Може і для мене знайдеться якась знаменитість, тоді батьки відстануть, – раптово змінюючи тему, помітив він.

– Це ще що означає? Що означає «і для мене»?

– Ну, судячи з твоєї розповіді, Чонгук вже по самі вуха.

– Не правда!

– Повір мені, – впевнено зауважив Джин. – Але повернемося до мене. Мені не обов'язково щоб співак, я згоден на продюсера чи режисера, але тільки не на танцюриста.

– Це ще чому? Знайду тобі танцюриста, – підхоплюючи жарт брата, заявив Техьон.

– Біля нього я виглядатиму незграбним, моя фішка – гарне обличчя.

Брати дружно засміялися.

– А якщо серйозно Те, якщо ти все вірно розповів, то Чонгук вже не байдужий до тебе, бо твій фанат. Будь уважним. Ти вже дорослий – розрив переживеш, – Джин розумів, що цим забігає вперед, а може й перебільшує, але застерегти варто. Про всяк випадок. – Але Лійон так просто все не сприйме, особливо з усією цією історією з «не татом».

– Я тебе почув, хьон , – серйозно кивнув Техьон. – Автограф відпрацював! – з великим задоволенням Кім спостерігав, як радісно розширюються очі брата, побачивши заповітний папірець.

Continue Reading

You'll Also Like

10.4K 1K 26
Хто ж із молоденьких омег не фанатіє від всесвітньо відомого айдола Чонгука? Ну, от і Техьон - не виняток. Він спокійнісінько жив собі, страждав від...
23.1K 802 22
VKook, YoonMin, NamJin
74.8K 869 44
без спойлера..
16.4K 533 5
Неужели я его все-таки люблю?