Narutonun tercihleri (Düzenle...

By Naru_uzuyuga

5.6K 295 124

Naruto neyi tercih etmeli aşk mı yoksa dost mu ? Neden ikisinide tercih edemiyo ya da neden Aşkı bir arkadaşı... More

Bölüm1
2. Bölüm süpriz
3. Bölüm
4.Bölüm ~Plan ve Savaş~
5.Bölüm ~Savaş!~
Maske'nin ardındaki
Yeni Kız
Antıraman'da olanlar
Rasengan'ı öğreniyorum!
Hinata vs Hinaru
Yakalanmaç
13. Bölünm Gizli Teknik
Yeni Arkadaşlar
Gemi yolculuğu
Saldırı
17.Bölüm
Bölüm 18
Bölüm 19- Bayrama Özel Bölüm
20. Bölüm
21.Bölüm İtiraf
Yorum yapmadan geçme!
1, 58 Bin olmuşuz!!!
Döndüm!
25.Bölüm
okumazsan Otaku değilsin
26.Bölüm

6. Bölüö ~Kızlar Nerede!~

334 16 5
By Naru_uzuyuga

Naruto kuşgulu bir şekilde sorar. “Hangi ara yaptılar?” Sasuke soğuk ses tonu ile cevaplar. “Muhtemelen biz kavga ederken.” Lee aklına gelen yeni sorunun cevabını bulma umuduyla sorar. “Peki kızlar nerede?”
Kakashi kendisinin de merak ettiği bu soruya cevap olarak verebileceği bir yanıtı yoktu ama cevabı bulabilirdi. “Aramalıyız.”

Lee kendince bulduğu fikirlerden birini öne attı. “Naruto-kun sen Sasuke-kun ile beraber Sakur-san ve Hinata'yı bulun.” Naruto ve Sasuke koşmaya başlarken,Samako eğlenmek istercesine gözlerini büyütüp küçültür. “Nereye gittiğini sanıyorsun!” Sasuke kendinden beklenmeyecek bir şey söyler. “Takım arkadaşlarımı kurtarmaya.”

Samako bu cümleye isterik bir kahkaha ile cevap verir. “Hahahaha tabi gidebilirsin tabi önce beni yenmelisin.” Sasuke ukela bir sesle cevap verir. “Büyük bir zevkle.” Lee birinin mantıklı konuşması gerektiğini düşünerel onu sakinleştirmeye çalışır. “Sasuke - kun sakın seni kışkırtmasına izin verme.”

Sasuke küçümser ses tonunu Lee'ye yönlendiri. “Onu yenebilirmisin ki?”
Lee kendini överek ortamı yumuşatmaya çalışır. “Ne sandı?” Naruto sabrını sınıyorlarmış gibi düşünür. Belki onlar burda atışırken kızlar ölüyordu ve onlar bunu bilmiyordu. “Yürü be aptal kızların başı dertte olabilir!”

Sasuke ortamda ki gerginliği umursamayarak tartışmayı sürdürür. “Sen kime aptal dediğini sanıyorsun!” Kakashi sıkılmış ve kızmış bir şekilde bağırır. “Kavga etmeye devam ederseniz sizi öldürürüm.” Naruto ve Sasuke koşmaya başlarlar
Naruto gine aklını kurcalayan sorulardan sıkılmış ve bunalmıştı.

“Neredeler biliyormusun?”
Sasuke umursamazca soruyu savruşturur. “Hayır sen?”
İkiside dururlar.
................................................................................. Kızların olduğu yer. .......

İkiside yerdeler. Sakura kalkmaya çalışır ve kalkar hemen Hinata'nın yanına koşar. “Hinata iyimisin!? Hinata uyan!” Hinata uyanır. “Sakura? Neredeyiz?” Sakura etrafına bakar ve korku dolu gözlerini Hinata'ya çevirir. “Bilmiyorum ama bildiğim tek şey buradan çıkmamız gerektiği.” Hinata onaylar tarzda mırıldanır.

Sakura cebinden uzun parlayan yeşil ışıklar saçan bir fener çıkarır. Etrafa bakar ve bir mağarada olduklarını anlar. “Hinata byakugan ın ile etrafa bakabilirmisin?” Hinata  başını sallar ve etrafa bakar etrafta hiç bir şey bulamaz. Tam duracak iken bir çıkış görür. “Sakura-san bir yer buldum ama önünde çok büyük kayalar var.” Sakura eldivenini lastiğini çekip bırakır. “Bu hiç sorun değil. Hadi yardım et de kıralım şunları.”  Hinata sadece “Peki.” der.

Birlikte taşları kırmaya başlarlar.
Çıkışa ulaştıklarında bir yer altı tapınağında olduklarını anlarlar.
Sakura gine Hinata'dan etrafa bakmasını ister. Hinata gördüğü şey karşısında şok olur. “Bu-bunlar jutsu kullanıcıları!” Sakura meraklı bir şekilde sorar. “Ne! Hani nerde?” Hinata şoktan çıkmaya çalışarak konuşur. “O- onlar her yerde duvarların içindeler.” Sakura anlam veremediği bu gelişmeye direk tepki koyar. “Ha!”

Sakura duvarları inceler hiç bir çatlak bulamaz. “Hiç çatlak yok. Sanırım onları buraya koyduktan sonra duvar örüyorlar.”

“Onları çıkarmamızlazım.“ Sakura kacasını sallar ve cevaplar. “Aynı şeyi düşünüyorum.” Sakura shannarooo diyerek duvara vurur. “Hakke Kusho”
Bir kullanıcı çıkarırlar ve onun yardımı ile hepsini kurtarırlar.
Sonra bu işin ele başı gelir.

Sakura chakralarını elinde toplar. “Sende kimsin?” Adam kollarını birleştiri. “Ben yakında Rüzgar Ulusu'nun yeni Kazekagesi Takashy'yim!” cevap olarak kayaların üzerinde bir ses gelir. Sesine nazaren yüzünde aptal bir sırıtışla kayaların üzerinde Naruto belirir. “Tabi biz izinverirsek.

Sakura'nın gözleri parlar “Sasuke - kun!”diye bağırır. Naruto yüzünü düşürür ve mırıldanır. “Sakura- chan bende varım.” Hinata heyecanla ve biraz da utançla seslenir. “Merak etme Naruto-kun ben seni fark ettim.” Naruto morelsiz bir şekilde “Sağol Hinata.” der Sasuke gözlerini devirir ve Takashy ile ilgilenir. “Tüm bunları yapmanın nedeni ne?!”

Takashy pis bir sırıtışla karşılık verir. “Belli değil mi tüm jutsuları emip onların güçlerine hakim olacağım hahhaahhahha” Naruto meraklı ama bi okadarla sıkkın bir sesle sorar. “Amaç? ” Takashy ise rahatça cevaplar. “Kazekage olmak.” Hinata uzlaşmak için sakince konuşur. “Bunu daha doğru bir şekilde yapabilirsin sadece çok çalışıp insanlara iyi davranmalısın.”

Takashy kahkaha atarak cevap verdi. “Ama dünyanın en güçlüsü olacağım ve 5 büyük ulusu yok edeceğim.”
Naruto sırıtır ve havaya girer. “Tekrarlıyorum Tabi b...” Naruto'nun sözünü Sasuke kesmiştir. “Tabi ben izin verirsem.” Sakura ellerini birleştirir vr tek ayağını kaldırır. “Sasuke - kun çok havalısın.”
Naruto ağazı beş karış açılır ve bağırır. “Neee! BENİM repligimi çaldı!”

...................................................................... Lee ve Kakashi'nin. olduğu yer. ........

Kakashi temkinli bir sesle kafa karışıklığını dile getirir. “Benim gibi biriyle tanışmak tuhaf bir his.” Lee taijutsu ile savaşırken Kakashy'e seslenir. “Sense eşleri değiştirelim!” Kakashi kaşlarını çatarak cevap verir. “Saçmalama bu adam sharingan kullanıyor!”

Lee delirdiğini belli eden bir sesle bağırı. “Bu daha iyi olur!” Kakashi savaş pozisyonunda Lee'ye cevap verir. “Delirdin mi sen!” Lee yalvararak konuşur. “Sense lütfen.”
Kakashi kurtulamayacağını anlar ve çaresizce denileni yapar. “Sen kaşındın.” Lee küçük bir çocuk gibi gülümser. “Sağol sense.”

Lee adama doğru koşar adam sharingan ını kapar ve Lee'yi küçümser. “Senin için sharingan kullanmaya değmez velet.” Lee deliliğini sesine yansıtır. Lütfen kullanın yoksa canınız acır.” Kumoiji iliklerine kadar titrer ama kendine hakim çıkmaya çalışır 'Nede olsa küçük bir çocuk ne yapabilir ki?' Diye geçirir içinden. Sen kaşındın.
Kumoiji sharingan ını açar ve Lee'nin vuruşlarini savurur.

Lee önce ağırlıklarini çıkarır ve direk Kumoiji' ye doğru koşar ve son anda durur.  Kumoiji şaşırır hem bu kadar hızlı hem de bu kadar aptal olmasına. Lee kendince oyunlar oynar. “Lütfen durun ve ilacımı içmeme izin verin.”

Çantasından bir sake şişesi çıkarır. Tek dikişte içer ve bitirir. Tam bir deli olur ve  ayyaş yumruk sallayıcısı olur. Adam iyiyce şaşırır Lee'nin hareketlerini kopyalamaya çalışır ama başarısız olur. Kumoiji çaresizce hareketlerden kaçmaya çalışır. “Bu da neyin nesi!?“
Lee yumruklarının arasında sayıklamaya başlar. “Ta-ijutsumun tadına ba-bak adi tavuk! Hu- uvaaaa ”

Kumoiji karın boşluğuna gelecek tekmeyi fark eder ve geriye doğru eğilir ama Lee'nin hedefi tekmeyi 90'a takmaktır. “Haaayııırr!!!” Lee bir tekme daha atar ve Kumoiji ağaca çarparak yere düşer.

Kakashi elinde chidori ile belirir. “Bu sefer de savuştur da görelim.” Ve sharingan ını çıkarır.  Kakashi kıza döner kız adamın öldüğünü görünce kaçmaya başlar. Fakat Lee ona doğru koşar ve bir yumruk atar lakin kız o yumruğu tutar ve Lee'nin karnına bir tekme geçirir. Lee yerde kıvrılır.
E biraz da bizimkiler acı çeksin hep düşman mı dayak yesin.

Kakashi okuduğu şu tuhaf kitabı açar ve işi Lee'ye bırakır. “Anlaşılan bu iş çok uzun sürecek.”  Lee sarsılarak kalkar. “Hiç sanmıyorum seni beyaz saçlı hıh! Ucube!” Samako güler ve kafsını yana yatırır. “Hadi oynayalım”

Yaptığı o tuhaf mührü tekrar yapar ve Lee kas katı kesilir.Kakashi kızın arkasında belirir ve mulağına fısıldar.“Mührünü gördüm ve artık benim.” Kız şaşırır Kakashi tekniği onun üstünde kullanır. Lee'yi serbest bırakır ve kızı bağlayıp yanlarında götürürler.

Naruto ve diyerlerinin yanına doğru yola çıkarlar. Oraya vardıklarında Sasuke tanımadıkları bir adamla dövüşüyor bir yanda da Naruto'yu eleştiriyordu. Sakura ise  Naruto'yla kavga ediyordu. Kakashi kafası karışık bir şekilde sorar. “Neler oluyor bakalım.” Hinata, Sakura ve Naruto aynanda şaşkınlkla bağırır. “Sensee!” Sasuke ise “Kakashi!”diye bağırır.

Kakashi tek kaşını kaldırır “Hâla bir adamı haklayamadınız mı? Oysa ki ben sizi... Yani dört kişisiniz.”
Hinata aklından geçen düşünceyi cesaret toplamışçasına dile getirir. “Sense izninizle ben dövüşeyim.” Kakashi kafasıyla onaylar. “Tabi.”
Hinata tam Takashy'ye doğru yaklaşırken bir ses duyar.

Naruto şaşkın bir şekilde bağırır. “Vayy Hinata mı dövüşücek.”
Naruto bunu söyleyince Hinata utancından kıp kırmızı olur ve heyecandan "Naruto - kun" Diyerek bayılır. Sakura'nın gözleri fal taşı gibi açılır. “Hey Hinata! İyi misin?” Naruto kafasını kaşıyarak konuşur. “Ne dedim ki ben şimdi?” Sasuke, Takashy'i havaya fırlattıktan somra cevaplar. “Senin salaklığına daha fazla dayanamadı ve bayıldı.”

Naruto elini yumruk yaparak bağırır. “Kapa o lanet olası çeneni!” Sasuke yarım ağız bir şekilde gülümser. Sakura ellerini çenesinde kavuşturur. “Sasuke-kun gülünce çok tatlı oluyor.” Naruto kaşlarını çatar ve  bağırır. “Gülme yoksa senin o ağzını burnunu kırarım!” Sakura sinirle bağırır. “Shannarooo.” Naruto'nun kafasına vurur. "Sen kimin ağzını burnunu kırıyorsun aptal!"

Onlar orada kavga ederken Sasuke Takashy'yi dövmş ve pestilini çıkarmıştı bile. Kakashi tüm çeteyi Gaara'ya teslim etmek için yola çıkar. Naruto da Hinata'yı kucağına alır ve Kakashy'e ystişir.

Continue Reading

You'll Also Like

109K 13.6K 59
Seungmin ve Chan eski sevgililerdir. Chan'ın yeni sevgilisi Seungmin'e "saçma" mesajlar atınca Seungmin Chan'a yazar.
11.6M 571K 87
18 yaşında genç bir kızın yolu çıkmaz bir sokakta hiç kesişmemesi gereken bir adamla kesişti. Adam hayata ve mavi renge küskündü. Genç kızla beraber...
30.2K 5.2K 26
[🥼🔬] [theoretically lab] kim taehyung, stajyer jeon jeongguk'un tam bir virüs olduğunu düşünüyordu.
37.9K 4.3K 10
jjk: affedersin, tavşanımı hamile bırakan senin tavşanın mı? semetae / texting+18 (ağırlıklı) / text ~ #1-vkook {120424} #1-hayran kurgu {110424} {25...