Lick Me | Taekook

By methesa

1.1M 88.8K 84.9K

Yetişkin içerik! Jeongguk, her kızgınlığa girdiğinde en yakın arkadaşının adını sayıklamaktan nefret ediyord... More

1.Bölüm
2.Bölüm
3.Bölüm
4.Bölüm
5.Bölüm
6.Bölüm
7.Bölüm
8.Bölüm
9.Bölüm
10.Bölüm
11.Bölüm
12.Bölüm
13.Bölüm
14.Bölüm
15.Bölüm
16.Bölüm
17.Bölüm
18.Bölüm
19.Bölüm
20.Bölüm
aciklama
21.Bölüm
22.Bölüm
23.Bölüm
24.Bölüm
25.Bölüm
26.Bölüm
27.Bölüm
28.Bölüm
29.Bölüm
30.Bölüm
32.Bölüm
33.Bölüm
34.Bölüm

31.bölüm

11.9K 1.3K 609
By methesa

merhaba, nasilsiniz?

bolum attigimda bildirimler herkese gitmiyor, her bolum attigimda duyuru kismindan linki ile paylasiyorum. bolumlerden zamaninda haberdar olmak icin beni takip edebilir veya duzenli olarak panomu kontrol edebilirsiniz. sonrasinda gelip bana kiziyorsunuz, uzucu oluyor..

yeni bir fic yayinladim adi Tomboy, taekook fici dilerseniz ona da goz atabilirsiniz.

yorum yapmayanlarin depolama alani tamamen dolup hic acilmiyormus.

iyi okumalar.

Ellerim titrerken bunu belli etmemeye çalışıyor ve sürekli olarak boğazım kuruduğundan yutkunup duruyordum. "Hyung" dedim sesim kırık çıkarken. "Bu imkansız gibi bir şey." Hoseok hyung kaşlarını çattığında derin bir nefes alıp tüm utancımı bir kenara bırakmaya karar verdim. "Biz çocuk düşüneli daha bir ay bile olmadı, hamile olsam bile bu kadar erken belli olmazdı ki."

Hoseok hyung kapıyı kapatıp yatakta yanıma oturduğunda bir yandan da çattığı kaşlarıyla bir şeyler düşünüyordu. "Orası hiç belli olmaz Jeongguk." dedi bana kısık sesiyle. İçeridekilerin bizi duymasına engel olmaya çalışıyordu bu şekilde. "Cinsel hayatınız aktifse ve korunma yöntemleriniz yetersizse hamile olabilirsin." gözlerimi kaçırıp dudaklarımı birbirine bastırdığımda gülümsediğini fark ettim.

"Burada utanılacak bir şey yok. Ben test yaptırman taraftarıyım çünkü belirtilerin benim iki yıl önceki halimi hatırlatıyor." midem tekrar bulandığında, elimi ağzıma bastırmış ve derin bir nefes almıştım.

"Yine de korunuyorduk ve hiç dikkatsiz davranmadık. Taehyung bu konuda çok katıydı, mühürlenene kadar da taviz vermedi." diye mırıldandığımda gözlerindeki ikilemi gördüm. Sanki bir şey sormak istiyor ama emin olamıyordu.

"Korunuyoruz derken ilaç mı kullanıyordun yoksa kondom mu?" diye sorduğunda utansam da cevap vermek için araladım dudaklarımı. Sonuçta yalnız ikimiz vardık ve onun da bir cinsel hayatı vardı. "Hayır, boşalmadan uzsklaşıyorduk işte." diye utana sıkıla mırıldandığımda gözlerini yummuş ve dudaklarını birbirine bastırmıştı.

"Siz buna korunmak mı diyorsunuz gerçekten? İlişki sırasında tam boşalmasa bile bir sıvı çıkışı oluyor. Büyük bir ihtimal olmasa bile bu şekilde bilinçsiz hamile kalan binlerce insan var." söyledikleriyle birlikte nefesim kesilirken bunun olabilme ihtimalini düşlüyordum. Eğer böyle bir şey olursa ailelerimizin iyice diline düşerdik. Henüz bir buçuk-iki haftadır mühürlü olduğumuz halde hamile olduğumu öğrenirseler sorun çıkartabilirlerdi.

"Yani şimdi hamile olabilirim mi diyorsun?" diye sorduğumda başını hızlı hızlı salladı. "Şimdilik kimseye bahsetmeyrlim, ben senin için test alayım ve deneyelim tamam mı? Eğer pozitif çıkarsa da Taehyung'a haber verir, hastanede daha güvenli şekilde öğrenirsiniz." kalbim, göğüs kafesimi döverken nefes alamadığımı hissettim.

Hoseok hyumg tam bir şey daha söylemek için ağzını açtığındaysa Taehyung girdi içeriye. Yüzü kireç gibiydi ve kötü olduğumu hissedebildiğini biliyordum."Tam gelecekken Beomgyu ağlamaya başladı, kusura bakmayın geç kaldım." dedikten hemen sonra suyu Hoseok hyunga uzatmış, yatağın etrafında dolanarak tam dibime oturmuştu. "Güzelim, nasıl oldun?"

Başımı iyiyim dercesine salladıktan sonra göğsüne sokulduğumda bakışlarım hala Hoseok hyungdaydı. Taehyung, bir elini belime sararken, diğeriyle saclarımı okşamaya başlayınca istemsizce elinin karnımda gezinmesini düşler oldum. Sanki tüm acılarımı alıp götürebilirmiş gibi.

"Biraz dinlen de doktora gideriz tamam mı? İçim hiç rahat değil böyle." Gözlerimi belimi sıkıca saran ellerine indirip derin bir nefesi ciğerlerime çektiğimde hiç bir şey düşünmemeye çalışıyordum. Çünkü düşündükçe çıkmaz bir yola giriyor, düşüncelerim yüzünden ikimizi de huzursuz ediyordum.

...

İlk defa Taehyung'a yalan söylemenin huzursuzluğu etrafımı sıkıca sararken, odanın içerisinde bir sağa, bir sola dönüyor dolaşıyordum elimde ki henüz açmaya cesaret edemediğim hamilelik testiyle birlikte. Hoseok hyung bunu elime tutuşturup giderken bu kadar bekleyeceğimi tahmin edemiyor olmalı ki kapıyı tıklatmış "Jeongguk halletin mi?" diye fısıldamıştı.

Henüz testin paketini bile açamamışken, nasıl cesaret edip yapacağım hakkında bir fikrim yoktu. Keşke Taehyung'a yalan söyleyip evden göndermektense ona gerçeği anlatıp bana cesaret vermesini sağlasaydık. Fakat en başında da düşündüğümüz gibi, Taehyung gibi çocukları çok seven birini hayal kırıklığına uğratmayı hiç istemiyorduk.

"Hayır hyung yapacağım şimdi." diye mırıldandıktan sonra nihayet kutuyu açabildiğimde kalbim göğüs kafesimi bir hayli sert dövüyordu. "Bekliyorum, yaptıktan sonra çağır beni tamam mı?" kafamı onaylar şekilde salladığımda, beni göremediğini stresten dolayı tamamen unutmuş, bir nevi yanıtsız bırakıp odadaki banyoya girmiştim.

Kullanma klavuzunu harfi harfine uygulayıp banyodan çıkarken ise neredeyse nefes alamıyordum. Odanın kapısının kilidini açıp geri çekildiğimde Hoseok hyung içeriye girmiş, gülümseyen suratıyla birlikte yanıma oturmuştu. "Beş dakika gibi bir süre beklememiz gerekiyor, Taehyung gelmeden halletmiş oluruz yani. Sakın stres yapma tamam mı? Dünyanın sonu değil bu." başımı hızlı hızlı sallayıp yatağa oturduğumda kalbim ağzımda atıyordu.

Bir saniye bile benim için saatler geçiyormuş gibi hissettirirken gittikçe artan mide bulantım iyiye işaret değildi. Taehyung, Yoongi hyung ile markete gitmişti ve gelmesi uzun sürerdi, o olmayınca da mide bulantım asla azalmıyordu.

"Jeongguk" dedi Hoseok hyung yanıma oturmadan hemen önce. "İyi misin tatlım?" diye sorduğunda ağzımı açtığım an öğüreceğimi bildiğim için iki yana salladım başımı hızla. Terlemeye başlamıştım ve tüm tüylerim diken dikendi.

"Rengin soldu, biraz uzanmak ister misin?" diye sorduğunda elimdeki testi komidinin üzerine bırakıp dediği gibi uzandım. Midem sanki çalkalanıyor aynı zamanda yanıyormuş gibi hissediyordum ve bu hiç güzel değildi.

"Taehyung" diye mırıldandım elimi ağzıma sıkıca bastırmadan önce. Biliyordum ki beni hissediyordu, gelecekti.

"Taehyung'u çağırmamı mı istiyorsun?" başımı onaylar şekilde salladığımda hızla telefonunu almış ve numarasını tuşlamıştı. Eğer hamileysem bu bulantılara dokuz ay boyunca nasıl dayanacağım hakkında hiçbir fikrim yoktu.

Yatakta yan dönüp cenin pozisyonunu aldığımda tek duam Taehyung'un çabucak gelmesi ve beni sabahki gibi rahatlatmasıydı. Dakikalar geçti, ya da bana öyle geldi bilmiyorum fakat artık dayanamazken titreyen bacaklarımla odanın içerisindeki banyoya koşmuş, klozetin hemen yanına çömelmiştim.

kusmaktan çok ama çok nefret ediyordum.

"Jeongguk, sakinleş bak kusmayacaksın tamam mı?" başımı iki yana sallayıp Hoseok hyungun beni rahatlatmak için söylediği sözlerin bir işe yaramadığını gösterdim. O da çok iyi biliyordu ki eşim gelene kadar rahat etmeyecektim.

"Keşke göndermeseydik evden, benim aptallığım gerçekten." diye söylenen Hoseok hyunga dikkatimi veremeden midemde ne varsa çıkartmaya başladığımda bir yandan da ağlıyordum. Kurdum delirmiş gibiydi ve sakinleşmek bir yana dursun benimle iletişime bile geçmiyordu. Karnım ağırıyordu ve başım dönüyordu.

Hoseok hyung yanıma çömelip sırtımı sıvazladığında derin bir nefes almış ve ağlamaya başlamıştım. Midemde artık cıkartabileceğim hiçbir şey kalmamıştı fakat yine de öğüresim geliyordu. "Kalkabilecek misin? Gel elini yüzünü yıkayalım." dediğinde başımı iki yana salladım.

"Taehyung'un feromonları düzeltecektir seni, biraz daha sabret tamam mı? Konuştum gelecek şimdi." Kollarımı karnıma sarıp usul usul eşimin gelmesini beklerken bir yandan da midem bulandığı için sürekli olarak yutkunuyordum.

Bir ya da iki dakika geçti, Hoseok hyungun dediğine göre, yoksa benim için saatler geçmiyordu, artık yorgunluk vücudumu ele geçirirken onun sesini duydum. Endişeli sesi kulaklarıma dolduğu an az önce kapattığım gözlerimi aralamıştım. "Jeongguk, bebeğim neredesin?"

Odaya yeni girmiş olmalı ki, beni bulamadığı için tekrardan seslenmiş, ardından banyonun acık kapısından gözlerimiz birleştiği an yanıma adımlamıştı. "Bebeğim ne oldu sana? Geçmedi mi hala mide bulantın hm?" kollarımı Taehyung'a doğru uzatıp beni kucaklaması için burnumu çektiğimde hızla yanıma çömelmişti.

Sıcacık kolları beni sarmaladığında derin bir nefes almış ve elimde olmadan hıçkırmıştım. İşte şimdi güvende hissediyordum.

"Hastaneye götürelim böyle olmayacak bu." Kulaklarımın uğultusu azaldığı an Taehyung'un sesini duyduğumda başımı yavaşça iki yana sallamıştım. "İstemiyorum, saril bana sadece" dediğimde derin bir nefes almıştı fakat bu durumda beni dinlemeyeceği gayet açıktı.

"Çok terledi, istersen önce bir duş aldır sonra götürürüz hm? Senin yanındayken çok kötü değil zaten." Hoseok hyungun dediklerinden sonra Taehyung yavaşça benden ayrıldığında sızlanmıştım. Bırakmasını hiç ama hiç istemiyordum. Kurdum ancak onunla temas halindeyken sakinleşiyordu.

"Doğru söylüyorsun hyung, burada Jeongguk'a göz kulak olur musun ben havluları getireyim?" Beni yavaşça paspasın üzerine oturup ayaklandığında ellerimle gözlerimi silmiş ve çabucak yanıma gelmesi için doğruca gözlerinin içerisine bakmıştım, biliyordum kı bana dayanamıyordu.

"Havlular hemen dolabın yanındaki çekmecenin üst tarafında, endişelenme buradayım ben." Hoseok hyungun söylediklerinden sonra Taehyung doğruca odaya gittiğinde, Hoseok hyung nereden bulduğunu bilemediğim bir lastikle saçlarımı arkada topluyordu. "Gözlerine girmesinler diye topladım, acımadı değil mi?" Başımı iki yana salladığımda gülümseyip yanağımı okşamıştı yavaşça.

Bu sırada olması gerekenden fazla oyalanan Taehyung'u fark etmiş olmalı ki "Taehyung bulamadın mı havluları tatlım?" diye sormuştu. Taehyung cevap vermediğinde tam ayağa kalkacaktı ki açık kapıdan giren bedenle tekrardan oturmuştu.

"Havlular nerede?" diye sorduğundaysa Taehyung ellerini yavaşça kaldırmış ve dikkatimizi eline çekmişti. Elinde havlular yoktu fakat bir çubuk vardı.

Benim hamilelik testim.

Tamamen unuttuğum testle az önce zorla araladığım gözlerim şimdi kocaman olmuştu."Taehyu-" tam ona sesleneceğim sırada sözümü kesmesiyle kaşlarımı kaldırdım.

"Jeongguk" dedi yutkunmadan hemen önce. "Bir bebeğimiz olacağını neden bana söylemedin?"

...
Bölüm sonu.

kısa oldu farkındayım ve çok üzgünüm fakat hem ilhamım sıfırdı bölük pörçük yazdım hem de depolama sorunum yüzünden yazdığım şeylerin çoğu kaydedilmedi. tekrar tekrar yazdım. asagiya birakiyorum fotoğrafı, dakikada bir ekrana çıkıyor ve bir suru uygulama silmeme ragmen asla yer acilmiyor. Huawei almayin tamamen pismanlik.


neyse umarim bol bol yorum yapmissinizdir, arayi cok acmadan yazmaya calisacagim yani umarim su telefonu parcalamazsam.

sizi seviyorum, saglicakla kalin.

-kumsal

Continue Reading

You'll Also Like

122K 12.8K 27
taehyung kırmızı defterini kaybeder 290423, tk ☁️
47.8K 7.3K 30
[🥼🔬] [theoretically lab] kim taehyung, stajyer jeon jeongguk'un tam bir virüs olduğunu düşünüyordu.
387K 31.8K 26
Melez Kaplan Taehyung, Melez Tavşan Jungkook ile sevgili olmak istiyordu Ha birde onu altında inletmeyi... [texting+düz yazı] #3 - taekook [13.08.202...
307K 28.6K 32
Kore'nin nesillerdir düşman olan iki sürüsü; Kim'ler ve Jeon'lar aynı davete katılır. Beklemedikleri şey ise attığı yumruk ile ruh eşi oldukları orta...