|Felejthetetlen Tánc|

נכתב על ידי kek_gyemant

162K 11.1K 1.2K

Egy álarcos bálon találkoztam a férfival, aki megváltoztatta az életem. Titokzatos álarca alatt csillogott a... עוד

🕛ELŐSZÓ🕛
Első
Második
Harmadik
Negyedik
Ötödik
Hetedik
Hatodik
Nyolcadik
Kilencedik
Tizedik
Tizenegyedik
Tizenkettedik
Tizenharmadik
Tizennegyedik
Tizenötödik
Tizenhatodik
Tizenhetedik
Tizennyolcadik
Tizenkilencedik
Huszadik
Huszonegyedik
Huszonkettedik
Huszonharmadik
Huszonnegyedik
Huszonhatodik
Huszonhetedik
Huszonnyolcadik
Huszonkilencedik
Harmincadik
Harmincegyedik
Harminckettedik
Harmincharmadik
Harmincnegyedik
Harmincötödik
Harminchatodik
Harminchetedik
Harmincnyolcadik
Harminckilencedik
Negyvenedik
Negyvenegyedik
Negyvenkettedik
Negyvenharmadik
Negyvennegyedik
Negyvenötödik
Negyvenhatodik
Negyvenhetedik
Negyvennyolcadik
Negyvenkilencedik
Ötvenedik
Ötvenegyedik

Huszonötödik

2.9K 217 26
נכתב על ידי kek_gyemant

Forrt bennem a düh amikor rajta kaptam a lányomat, miközben Daniele-el beszélt a telefonon. Nem számítottam arra, hogy miközben én a táskámért megyek, addig ő titokban felhívja a főnökömet. Egész úton görcsösen szorítottam a kormányt és próbáltam rájönni arra, hogy miért tette. A visszapillantóból számtalanszor fürkésztem az arcát, de a szemkontaktust nem vette fel velem. Úgy viselkedett, mint akit vérig sértettek. Az iskola előtt leparkoltam, de a lezárt ajtókat még nem nyitottam ki. A nap szikrázóan sütött, a gyerekek egymás után rohantak be az iskola ajtaján, de én fejemre csúsztattam a szemüveget, majd Chloe felé fordultam. - Kérdezhetek valamit? - erőltettem magamra egy mosolyt. Chloe az ujjait piszkálta, de egy kis hatás szünet után lopva bólintott. - Miért hívtad fel Daniele-t?

- Mert szeretném őt jobban megismeri - kapcsolta ki a biztonsági övet.

- És ezt miért nem mondtad el nekem? Miért kellett titokban felhívni őt? - bosszankodtam még mindig. - Ez nem vall rád, kisasszony!

- Rád pedig az, hogy máshol töltöd az estéket! - kelt ki magából. - Amióta megismerted ezt a férfit, azóta nem vár vacsora az asztalon, és nem szoktad megmosni a hajam! Hanyagolsz, amióta belépett ez a férfi az életedbe! - csapott az ülésre. Szorosan lehunytam a szemem, hiszen rájöttem arra, hogy talán ez volt a legnagyobb probléma. Miközben belemerültem a szerelembe, észre sem vettem azt, hogy elfelejtettem gondoskodni a lányomról. Egy szülőnek vannak feladatai és kötelességei amit nem hagyhat hátra. Pontosan ilyen a fürdés, a hajmosás, a vacsora készítése vagy a jó éjt puszi. És el sem hiszem, hogy miközben és a születendő boldogságommal voltam elfoglalva, addig ezt a lányom nem csak végig nézte, de csendben tűrte azt, hogy elhanyagolom őt. - Egy hete nem kaptam jó éjt puszit! Hét napja - tette fel az ujjait. - És te ezt észre sem vetted, anyu! - fortyogott piros arccal.

- Igazad van, anyu hibázott - suttogtam felé pillantva. - Nagyon sajnálom azt, hogy nem vettem észre a hibáimat - motyogtam bűnbánóan. - És hidd el, hogy teljesen igazad van. Úgy ugrottam fejest a szerelembe, hogy közben nem teremtettem egyensúlyt. Pedig nekem te vagy a legfontosabb - érintettem meg az arcát. - És mindig te maradsz - vallottam be őszintén.

- Most már tudod, hogy miért szeretném megismerni?

- Szeretnéd megtudni, hogy illik-e hozzám - sóhajtottam fejemet lógatva. - És megértelek - bólintottam.

- Akkor nem haragszol rám, igaz? - suttogta üveges tekintettel. - Én nem akartam rosszat anyu - tárta szét a kezét. - De félek, hogy elveszítelek - vallotta be, mire könnyes szemmel megsimogattam a haját.

- Tőled soha senki nem vehet el - mondtam határozottan. - Ezt jól jegyezd meg! - mosolyogtam.

- Igaza van a lányomnak - a kávézó közelében található Super Marketben szedtem össze a vacsorához szükséges ételeket. A kosaramba került hagyma, három darab répa, saláta és pár burgonya is. Camille szabadnapos volt, ezért miután felhívtam, azonnal mondta, hogy elkísér engem. A vörös hajú barátnőm felvont szemöldökkel válogatott a zöldségek között, miközben a panaszkodásomat hallgatta. A kicsi üzletben sokan voltak, ezért a vegyes pult mellett oldalra álltam, hogy a sorok között a nagyobb bevásárló kocsikkal is eltudjanak férni. - Chloe csak fél!

- Igazából megértem, bár nem Daniele az első férfi, akivel találkozik - utalt a régi párkapcsolatomra, ami nagyon csúnyán fejeződött be. Camille gondolata felvilágosított valamire, ezért vállára helyeztem a kezem.

- Lehet, hogy Chloe azt hiszi, hogy Daniele is csalódást fog nekem okozni. A lányom látta, hogy viseltem azt a kényelmetlen szakítást - suttogtam. - Chloe minden este mellettem volt amikor szomorú voltam.

- Szerintem csak nem akar újra szomorúnak látni téged. Ez miatt akarja jobban megismerni Daniele-t - mondta csillogó szemekkel, majd a felvágottak felé igyekeztünk. A sonkák és szalámik között válogattam, miközben szorosan fogtam a kosarat.

- Így már mindent értek - erőltettem magamra egy mosolyt. - Okos lányom van, igaz? - pislogtam büszkén. - Csak második osztályos, de mindig tudja, hogy mit kell tennie! Tőlem örökölte a határozottságát!

- És az apjától az eszét - fűzte hozzá vigyorogva.

- Ez most egy gúnyos célzás lett volna, barátnőm? - löktem meg a vállát. - Ezt úgy mondod, mintha buta lennék! - kértem ki magamnak mérgesen.

- Áh, dehogyis - tette fel a kezét. - Inkább nézzük meg azokat a finom pudingokat - mutatott a hűtőben található desszertek felé. - Mindenki tudja, hogy pasikat a hasuknál lehet megfogni! - kacsintott szórakozottan.

- Szóval azt mondod, hogy minden készen áll? - összepakoltam az irodámban, közben Katherine-el beszéltem telefonon. Minden tollat és papírt besöpörtem a táskámba, majd összecsuktam azt. A széket betoltam, és helyére csúsztattam a géphez tartozó billentyűzetet. - Egyébként vettem pár ajándékot - pillantottam a kanapén található színes ajándéktáskákra. Volt egy rózsaszín, kék színű virág mintákkal, és egy lila, arany színű csillagokkal. A rózsaszín táska kizárás alapon Chloe ajándékát rejti. Katherine visszafogottan elnevette magát.

- Nem kellett volna, Daniele - mondta boldogan. - Nekünk az is elég, ha eljössz - folytatta kíváncsian. - Remélem szereted a fűszeres csirkét - mondta halkan. - Szeretek a konyhában tevékenykedni, ezért biztos vagyok abban, hogy nagyon finom lesz.

- Ebben én is biztos vagyok, Katherine - válaszoltam izgatottan. - Úgy látom, hogy idő van, ezért leteszem és elindulok hozzátok - küldtem egy puszit, majd bontottam a vonalat. Annyira izgultam, hogy az ajtó felé menet, az ajándékokat a kanapén hagytam. - Hol hagytad az eszed, Daniele? - motyogtam, majd kezembe vettem őket és kinyitottam az ajtót. Hirtelen megtorpantam, hiszen hófehér tűsarkúban egy szőke hajú nő állt előttem. Fehér ruhája kifogástalanul követte a szolid alakját és a telt mellette vonzó formáját. Fekete blézer szépen kiemelte a felsőtestét, a telt ajkát és a ragyogó tekintetét. A nő megtámasztotta kezét az ajtófélfánál, majd egy mozdulattal közelebb lépett hozzám. - Mi a...

- Meglepetés, Daniele - súgta összehúzott szemekkel. - Mindenre számítottál csak a volt feleségedre nem, igazam van? - ujját végig húzta az arcélemen, majd mellkasomnál fogva hátra lökött és becsukta ránk az ajtót.

- Bármelyik percben itt lehet! - az üvegasztalra gyönyörű virágcsokrot helyeztem, miközben Chloe felvont szemöldökkel pillantott a bejárati ajtó felé. Tudtam, hogy csak a forgalom miatt késik, ezért megnyugodva tettem a virág mellé a forró ételeket. - Olyan jó illata van! - magassarkúban a konyhába sétáltam és helyére tettem a konyharuhákat. - Mit gondolsz, szerinted ízleni fog neki? - pillantottam hátra a lányom felé. Chloe unottan nézett rám, majd az órára pillantott.

- Először érjen ide időben - húzta össze a szemér. - Bár azt hiszem, hogy az első próbán már meg is bukott! - tárta szét a kezét.

- Nemsokára itt lesz - vágtam rá. - Ne legyél negatív, kicsim - kértem feszülten. - Nem látod, hogy izgulok? - tettem fel a remegő kezem. - Talán ő lehet számomra az igazi!

- Akkor miért késik? - húzta feneke alá a lábát.

- Rendben! - adtam meg magam. - Felhívom, hogy merre jár!

- Ez egy nagyon jó ötlet!

Chloe úgy pillantott felém, mint aki tökéletesen tudja, hogy mi fog történni ezután. Miután lehúztam derekamról a kötényt, a fülemhez emeltem a telefont és rányomtam Daniele nevére. A szívem a torkomban dobogott, amikor válaszul egy kinyomást kaptam. Elkerekedett szemekkel néztem a lányom szemébe, aki a fejét csóválta. - Már biztos az utcában jár. Ezért nyomta ki a telefont - próbáltam őt újra hívni, de a telefonját kikapcsolta. Tíz perc múlva sem érkezett meg, ezért üveges tekintettel ültem az asztalnál és az elkészített vacsorát néztem. Ez lehetetlen! Daniele nem tenné meg ezt velem! Történnie kellett valaminek! - Biztos vagyok abban, hogy történt valami - suttogtam könnyes szemmel.

- Becsapott téged, az történt! - kiabálta a lányom.

- Most azonnal menj fel a szobádba! - kiabáltam. - És ma már látni sem akarlak! - csaptam az asztalra. - Menj - mutattam az emelet felé, mire Chloe sírva felfutott a lépcsőn.

המשך קריאה

You'll Also Like

88.5K 4K 31
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...
119K 4.3K 33
Sophie élete korántsem könnyű. Az édesanyja valamien oknál fogva az egész családot elhagyja, ezért édesapja, és bátyja neveli őt. Mindent megtesznek...
3.5K 423 39
Lizzy 24 éves, aki most végzett az egyetemen. Szülei nem rég vettek egy farmot így kiköltöztek a városból. Az elkényeztetett kislány nem túl boldog e...
78.8K 4K 23
Amara Collins egy sikeres és igen népszerű cégnél dolgozik. Az élete simán, gördülékenyen haladt mindig is. Ám a cég ahol dolgozik egyik napról a más...