|Felejthetetlen Tánc|

By kek_gyemant

168K 11.3K 1.2K

Egy álarcos bálon találkoztam a férfival, aki megváltoztatta az életem. Titokzatos álarca alatt csillogott a... More

🕛ELŐSZÓ🕛
Első
Második
Harmadik
Negyedik
Ötödik
Hetedik
Hatodik
Nyolcadik
Kilencedik
Tizedik
Tizenegyedik
Tizenkettedik
Tizenharmadik
Tizennegyedik
Tizenötödik
Tizenhatodik
Tizenhetedik
Tizennyolcadik
Tizenkilencedik
Huszadik
Huszonegyedik
Huszonharmadik
Huszonnegyedik
Huszonötödik
Huszonhatodik
Huszonhetedik
Huszonnyolcadik
Huszonkilencedik
Harmincadik
Harmincegyedik
Harminckettedik
Harmincharmadik
Harmincnegyedik
Harmincötödik
Harminchatodik
Harminchetedik
Harmincnyolcadik
Harminckilencedik
Negyvenedik
Negyvenegyedik
Negyvenkettedik
Negyvenharmadik
Negyvennegyedik
Negyvenötödik
Negyvenhatodik
Negyvenhetedik
Negyvennyolcadik
Negyvenkilencedik
Ötvenedik
Ötvenegyedik

Huszonkettedik

3K 230 30
By kek_gyemant

.

- Nagyon kellemetlen? - gyönyörű, borosta fedte arcához illesztettem a zacskó borsót, miközben le sem tudtam róla venni a szemem. Milliószor lepergett a szemem előtt az, hogy egymásnak esünk és nem bírunk a cikázó érzelmeinkkel. Egymás után játszódott le előttem az, hogy testemet a falnak löki, és nyers, vadállatokhoz illő módon megcsókol. És, hogy haragszok magamra a titkolt gondolataim miatt? Nem is tudom. Nem tudom, hogy a vágy, vagy az önbecsülésem erősebb. Kiábrándít, hogy vágyok rá, de közben tudom azt, hogy ki ő nekem. Számtalan olyan dolog van, ami miatt megálljt kell parancsolnom magamra. Akkor miért nem teszem? Talán azért, mert tekintete, válaszol az enyémre. Talán azért, mert erős illata és a belőle áradó férfiasság annyira rabul ejt, hogy képtelen vagyok higgadtan gondolkozni. - Holnap biztos jobban fog látszódni - köszörültem meg a torkomat.

- Jelen pillanatban nem érdekel a sebem - fejét enyhén megcsóválta, majd szinte lassított felvételben láttam, hogy lassan a hajamhoz ér, majd a fülem mögé tűri. - Milliószor lejátszódott már a fejemben az, hogy az ujjaimra csavarom - mondata közben, lépésről-lépésre csavarta fel kezére a hajam, és ezzel közelebb, és közelebb vont magához. A légzése felgyorsult, az ajkát résnyire kinyitotta. Próbáltam küzdeni ellene, de minden eltelt perccel csak jobban éheztem rá. Éheztem a férfira, a nyers ösztönére és a védelmezésére.

- Akkor jobb lesz, ha otthon folytatja tovább a borogatást - szabad kezemmel az ajtó felé intettem, hiszen jobb előbb megfontoltan választani. Vagy gyenge leszek és engedem, hogy itt maradjon, vagy gondolok a jövőmre és a lányomra. Nem csinálhatom ezt a főnökömmel!

- Biztos szeretné, hogy elmenjek? - félhomályban az ajkamra, majd a szemembe pillantott. Éreztem, hogy forrni kezd bennem az adrenalin és görcsbe rándult a gyomrom. Istenem...túlságosan gyenge leszek elengedni őt.

- Én csak... - haraptam be az ajkam szélét, de ezzel csak azt értem el, hogy közelebb hajolt hozzám. - Túlságosan közel van hozzám - nyeltem egyet.

- És ez akkora nagy baj? - súgta, majd farkasszemet néztünk. A következő pillanatban sem gondolkoztam, csak engedtem, hogy a gondolataim és az érzelmeim irányítsanak. Amikor legközelebb feleszméltem, már az ölében ültem, mélyen a sötét hajába szántottam és éhező sóhajjal nyugtáztam, hogy csók közben az ajkamba harapott. Nem tudtam, hogy mit csinálunk, hogy milyen messzire megyünk el...ezért nem is érdekelt. Egy mozdulattal kikötöttem a nyakkendőjét és a kanapéra dobtam. Egy szexi mosollyal ajándékozott meg, majd lehunyt szemmel megcsókolt. Egy erős mozdulattal emelt fel, és tartott meg teljesen. Nyelvünk szinkronban mozgott, akkor sem lepődtem meg, amikor hátamat a falnak döntötte.

- A kurva életbe.... - hátra hajtottam a fejem és hangosan felsóhajtottam, miközben Daniele a nyakamat csókolta. A meleg, puha ajka rezgést váltott ki az egész testemben. Levegő után ziháltam és próbáltam összekaparni magam, de ő teljesen legyőzött. - Isteni a csókod! - tarkójánál fogva magamhoz húztam, majd az ajkát ízelgettem. Puha, meleg és kellemes testrésze hűségesen viszonozta minden csókomat.

- Félek, hogy nem fogok tudni leállni - puha kezét egy gyors mozdulattal a selyem köntösöm alá vezette. Tenyere érintése miatt kalapált a szívem, és kiszáradt a szám. A köntösöm a padlóra esett, ezért kevesebb ruha választott el tőle. - De istenre mondom, hogy ezt semmiért sem hagynám abba! - ismételten nyakamra tapasztotta az ajkát, közben az ingét gombolta végig. Biztos mindenki látott már olyan jelenetet, mint amikor a szexi férfi végig gombolja az ingét, és a kamerák előtt megmutatja a kockás, feszes és izmos felsőtestét. Daniele és a testéből áradó hő teljesen felül kerekedett rajtam, ezért hangosan felnyögtem, amikor anyagon keresztül a mellemre markolt. Minden olyan intenzív, tökéletes és fülledt volt.

Minden olyan....

- Anyu? - Chloe vékony hangja szakította meg a csendet, ezért elkerekedett szemekkel toltam el magamtól Daniele-t, aki levegő után kapkodva hátra fordult, majd megállt. - Őőő.... - Chloe a szája elé tette az ujját, majd zavartan lesütötte a szemét.

- Én most.... - Daniele nem tudta befejezni, hiszen a padlón található inget felemeltem, majd a hasához nyomtam. - Köszönöm - pillantott a szemembe, miközben tudatosult bennem az, hogy nagy bajt csináltunk. Zavartan tettem számra az ujjamat, miközben ő felhúzta az inget és szapora mozdulatokkal begombolta azt.

- Őőő....kitalálsz? - túrtam hátra a hajam.

- Őőő...persze! Hogyne! - torkát köszörülte, majd zavartan biccentett, és kiviharzott az ajtón. Még mindig a fal mellett álltam, kezemet védekezően összefontam magam előtt, miközben próbáltam a lányom tekintetét kerülni.

Reggel felnyitottam a garázs ajtaját, de amikor a garázsba akartam lépni, valaki a csípőm köré fonta a karját, majd behúzott a garázsba. Nem érzékeltem mást, csak egy puha ajkat, ami tökéletesen illeszkedett a számra. Daniele édes illata azonnal az orromba szökött, ezért eldobtam a táskámat, nyaka köré fontam a kezem, és viszonoztam a finom csókjait. - Mit csinálsz? - csókunkba nevettem, ezért erőt kellett vennem magamon, hogy eltoljam magamtól. - Jézusom, hogy néz ki az arcod?! - nevettem hangosan.

- Mondtam, hogy nem érdekel az arcom. Az éjszaka egy percet sem tudtam aludni - fejem mellett megtámasztotta a falat, ezért ajkamba haraptam, majd kezem köré tekertem a nyakkendőjét.

- Én sem tudtam sokat aludni. Kavarogtak a gondolataim - vallottam be zavartan. Igaz volt. Egész éjszaka forgolódtam, és próbáltam rájönni arra, hogy mit érzek. Azt tudtam, hogy mit érzek. Talán abban nem voltam biztos, hogy kockáztassak, vagy csak a munkámra koncentráljak. - Ami köztünk történik, az több mint hihetetlen - motyogtam ijedten.

- Ezt én is így jellemezném - fürkészte az arcomat, majd a fülem mögé tűrte egy tincsemet. - Gyere el velem randevúra!

- Te azt mondtad, hogy randevú? - nevettem, majd a falhoz nyomtam a lapockámat. - Ritka az olyan férfi, aki nyíltan ki meri mondani az "r" betűs szót.

- Akkor én pont a ritka férfiak közé tartozom. Hm...imádom az illatod - nyakamhoz hajolt, és lehunytam a szemem. Erőt kellett vennem magamon, hiszen eszembe jutott, hogy el fogok késni.

- El kell vinnem a lányomat az iskolába - nyomtam egy puszit a szájára. - Az irodában találkozunk, Daniele!

- Rendben, de semmit sem mondtál a meghívásomra - lépett hátra, majd zsebre helyezte a kezét. - Szeretnél jobban megismerni?

- Valamiért úgy érzem, hogy ezer éve ismerlek, de... - haraptam be az ajkam. - Nem hagynék ki egy ilyen lehetőséget - vigyorogtam, mint egy idióta. A kék tekintete csillogott, a puha ajkát visszafogott mosolyra húzta, ezért legyintettem egyet. - Túlságosan jól nézel ki! Na menj! - biccentettem a kapu felé. - Menj, különben Chloe hamarabb ér ide - figyelmeztettem az ujjamat felrakva.

- Szerintem hamar elnyerném a lányod bizalmát - fordult a nap felé. - Meggyőző tudok lenni - kacsintott, majd puszit küldött, és szapora léptekkel a kapu felé igyekezett.

- A picsába - támaszkodtam neki az autónak. - Ez az ember kikészít!

- Remélem, hogy szép napod lesz, kicsikém! - mondtam, miközben leparkoltam az iskola előtt, majd szemöldökömet ráncolva figyeltem, hogy a lányom szó nélkül kilép az ajtón. - Hé! - kiabáltam utána, mire ő megfordult és fejét lógatva az ablakhoz lépett. - Mi a baj?

- Semmi, anyu - suttogta maga elé.

- Megbántottalak valamivel? - kérdeztem, hiszen Chloe nem szokott lehangolta viselkedni. Talán köze van ahhoz, amit tegnap éjszaka látott? Talán csalódott bennem? Haragszik rám? Chloe rám emelte a tengerkék tekintetét, összeszorította az ajkát, majd intett. Szó nélkül futott be az iskolába, ezért tátott szájjal figyeltem utána.

Lehet, hogy mégis csak haragszik rám...



Continue Reading

You'll Also Like

10.3K 813 23
Sokszor érezzük úgy, hogy az a bizonyos kötelék végleg elszaladt. Végleg vége mindennek, viszont az Élet vagy a Sors alakítását nem lehet semmibe ven...
8.7K 367 65
-helyesírási hibák előfordulhatnak -káromkodás lehetséges -lehet ship-et kérni/ajánlani -a történetek, cselekmények nem egyeznek meg a valósággal!
80.8K 2.1K 18
Eve Hampton élete nem tökéletes, de nem is borzalmas. Van fedél a feje felett, szerető családja és egy színes baráti társasága, melyben remekül érzi...
43.6K 2.6K 22
Goromba. Arrogáns. Öntelt. Devin McCarthy akarata ellenére kezdte meg az új tanévet egy ismeretlen városban. Nem akart elköltözni, de egy félresikerü...