Obscur - I. Lagune

By SomethingWild

214K 12.2K 1.9K

Obscur e despre adolescență, nebunie, rebeliune, obsesie, iubire, dar cel mai important, Autodistrugere. ❝- Ș... More

introducere
01. dark star
02. wake you up
03. lurk
04. lights
05. say my name and cry me a river
06. fucked up world
07. hanging on
cum m-am apucat de fumat.
08. brain
09. never let me go
10. black acres
unde e Radu?
11. follow me down
12. 2000 de km
13. au înnebunit salcâmii
13.1
14. holiest
15. rău necesar
Radu nu m-a iubit niciodată.
16. this is not a love song
17. latch
18. deeper
19. love me like you
20. only a girl
22. i wanna be yours
prima mea întâlnire cu Radu.
23. rise
24. give me love
25. might not
26. heaven knows
27. anti-faith
28. you do me wrong
despre Eva.
29. judas
30. rehab
31. makeba
32. confident
33. make me wanna die
nopți confuze, daune permanente.
34. blood hands
35. born to die
36. afterglow I
37. afterglow II
38. alibi
nici iarba nu-mi falsifică realitatea.
39. braveheart
40. stay high
41. gasoline
42. marlboro lights
Radu, nu Victor
43. time is running out
44. sweet things
45. bad girls
46. wicked ones

21. gods and monsters

3.6K 202 55
By SomethingWild

You got that medicine I need
Fame, Liquor, Love give it to me slowly
Put your hands on my waist, do it softly
Me and God, we don't get along so now I sing

- Gods and Monsters, Lana Del Rey

*

Întoarcerea lui Radu m-a luat prin surprindere și m-a prins nepregătită. Nepregătită pentru consecințe și suferință. Pentru revenirea la sclavie și supunere. Pentru suportarea ordinelor și păstrarea secretelor negre. Pentru Lumea Apocaliptică ce a început cu ei doi și se va termina cu moartea mea în semn de sacrificiu.

Am plâns toată noaptea și mi-am reamintit de Efectul Radu. Efectul său negativ asupra mea și tot tacâmul cu care-mi mâncasem porția în trecut și o ținusem tot așa până-mi luase hrana de la gură și mi-o readusese mai contaminată și otrăvită ca oricând. Și m-am înecat de la prima îmbucătură. Mi-am băgat degetele pe gât și am vomitat întreaga mea inocență. Sunt gata să mă iei, Radu!

M-a lovit ca un cuțit în inimă și mi-a sfâșiat întreaga cavitate toracică. A început să-mi zgârie cele trei straturi cu lama incredibil de ascuțită și a terminat înjunghiându-mi repetat nucleul și râzând la final, privindu-mă moartă și incapabilă să-i mai pot oferi ceva. Ceva ce oricum ar fi ignorant. Nu puteam să nu-mi plâng de milă și să-mi cânt singură melodia aia tâmpită de la Bambi, ”Doi ochi căprui”, pentru că la naiba, plângeam când îi vedeam ținându-se de mână. Dar Radu avea ochii albaștri. Bănuiesc că în adâncul meu, am știut că nu o să mă sărute și nu o să mă îmbrățișeze în felul în care o făcea pentru Adela. Probabil că știam că lucrurile vor continua de unde au rămas și nu vor lua nicio întorsătură neașteptat de spectaculoasă, iar el se va întoarce schimbat în mai bine și nu va mai fi așa un afurisit; eu voi fi doar o intrusă nenorocită în lumea lor perfectă și plină de păcat în care se jucau de-a Adam și Eva pe la spatele Creatorului. Sunt geloasă. Normal că sunt. Radu a apărut în viața mea ca un bang, m-a sedus și apoi a dispărut cu un al doilea bang și m-a lăsat să privesc în propria-mi amărăciune cum îmi seduce Idealul și aici mă refer la Adela. Teoria Big Bangului. Muream să mă atingă cum o atingea pe ea și să mă iubească cu aceeași intensitate cu care-l iubeam eu și încă o dată, cu care el o iubea pe ea. Era obsedat de ea și ea era de el. Sau cel puțin asta credeam. Exercitau foțe și energii negative și produceau dezaste în lanț. Dezastre frumoase și perfecte ce puteau fi ușor confundate cu arta. Reîntorcându-mă la arta despre care îmi tot vorbisem în ultima vreme, Radu era un punct negru, minuscul pe o pânză mare, albă și goală. O artă contemporană. Simplă și în același timp complicată. Nimeni nu o putea înțelege cu adevărat. Nimeni în afară de cel care a creat-o. Și pe tine, Radule, cine pula mea te-a creat așa diabolic și dăunător?

Mă săturasem de stilul ăsta bolnav și clișeic în care petreceam pe la casele necunoscuților și prin cluburi cu necunoscuți de parcă avea să ne mănânce apocalipsa și noi nu terminasem toate proviziile de prafuri nenorocite. Dar pentru prima dată, așa cred, chiar aveam ceva de sărbătorit și anume, Întoarcerea lui Radu în universul viciilor. Dar stai, să nu-l numim univers, fiindcă universul este al meu și numai al meu sau mai bine zis, a fost și nu aveam de gând să mai pomenesc de asta de când mi-a fost distrus sau furat sau nu mai știu. Lumea viciilor și vicioșilor. Nu știu ce naiba căutam în LeGaga sau cine dracu ne băgase sau cum reușisem să facem rost de invitații sau cum plătisem, dar cert era că intrasem și acum eram obligată să mă bucur de noaptea asta fără să-mi pese de crizele pe care o să le facă mama atunci când o să mă întorc în zori cu ochii roșii de la verde și cu picioarele depărtate de la prea multă pulă-n pizdă.

-          Shot-uri! a strigat Adela cât de tare a putut, încercând să acopere muzica mult prea zgomotoasă și chiuielile pițipoancelor îmbrăcate-n haine scumpe și asortate prost, cu părul coafat în stil catedrală de parcă ar fi fost nașe la vreo nuntă de prost gust și cu gheare de pisică vopsite în roz neon.

Am dat pe gât trei pahare strâmbându-mă la recunoașterea gustului amar și scârbos de alcool și așteptându-mi următorul rând, am privit în juru-mi și am acceptat teoria propusă de Lana Del Rey în videoclipul său pentru melodia Gods and Monsters care face parte din scurtmetrajul Tropico. Nu știu cât de bine o înțelesesem sau ce drept aveam eu să o interpretez astfel și să vorbesc despre ea ca atare, dar trebuia să mi-o spun. Iadul nu se afla dedesuptul nostru și nu lua forma unor catacombe subterane înconjurate de flăcări și instrumente de tortură. Iadul se afla chiar sub nasul nostru: droguri, alcool, sex. Împrăștia demoni în fiecare persoană din club și ne poseda, atrăgându-ne spre păcat. Sărutați-vă aproapele indiferent de sex și consumați ce vi se dă fără întrebări. Suna ca o poruncă modernă a lui Satana și suna stupid și poate că îmi ieșisem din mână și mă îmbătasem mult prea repede, dar puteam desluși mesajele astea, ascultând cu atenție ritmul muzicii și urmărind bătăile și pauzele dintre beat-uri.

Rămăsesem pe margine și îi priveam indecisă. Pe cine să aleg? Să mă duc să dansez cu Adela și să creăm puțină atmosfera invitând o grămadă de bărbați să ni se alăture escapadei noastre păcătoase sau să-mi regust iubirea, Radu, căreia i-am dus dorul atâta vreme și să-l rog să mă atingă peste tot până ard în flăcări uriașe și incendiez clubul, invocând Iadul din Biblie? O întrebare lungă pe care am catalogat-o drept retorică.

Mi-am băut Sex on the beach-ul și mi-am băgat mâna în sutien, ridicându-mi sânii pentru a fi observată. Cine spune că Efectul Adela nu este contagios? Fata mea purta o rochie neagră care se oprea imediat sub fund, simplă și decoltată - stilul ei. Îi scotea în evidență picioarele lungi și slabe, iar adâncimea din dreptul pieptului, îi avantaja mai mult claviculele și umerii decât sânii micuți, dar interesanți și ei. Mi-am imaginat cum mă bag pe sub rochia ei și o gâdil cu buzele pe coapse apoi mă fac nevăzută și pătrund cu totul în ea, ca un demon invizibil ce nu a posedat niciun muritor în seara asta, iar Adela avea să fie prima sa gazdă. Oh, și ce gazdă. Că doar numai majestatea sa mă făcea să-mi pun semne de întrebare cu privire la sexualitatea mea. Am luat o gură de aer și am aruncat o privire scurtă la ținuta mea banală alcătuită dintr-un maiou alb, simplu care îmi lăsa la vedere sânii îndesați într-un sutien negru și pantalonii scurți de blugi despre care nu pot să spun că-mi scoteau în evidență altceva decât grăsimea și înălțimea de minion. L-am analizat rapid pe Radu și am observant că ținuta sa all-black nu-i scotea în evidență decât înălțimea și constituția slăbănoagă de atlet. Dar nu prea făcea sport. Mi-am zis, asta e, ce-o fi, o fi.

Începuse Bad Girls de la M.I.A și m-am îndreptat spre ei în pași de dans și am ales-o pe Adela pentru a-i face în ciudă lui Radu. Am început să-mi unduiesc șoldurile și să mă mișc pe cât de bine am putut și mi-am sprijinit brațele de umerii ei, ca într-o îmbrățișare în care mai mult atârnam de gâtul ei. Ajungeam cu capul fix către zona pieptului, iar atunci am vrut să o sărut în acea crăpătură între și am făcut-o. Mi-am îndesat capul și am lins-o între sânii ei mici și perfecți, iar ea și-a dat capul pe spate continuând să danseze și mai lasciv și să-și frece trupul ei suplu de mine și să simtă muzica. Muzica începea să mă enerveze din ce în ce mai tare, așa că la un moment dat, am pretins că nu mai există și că e liniște, iar Adela devine vulnerabilă sub atingerea mea și mă lasă să-i sărut gâtul lung și transpirat. Am privit-o încă o dată când și-a lăsat capul mai în jos și în lumina difuză produsă de flash-urile multicolore, a trebuit să recunosc: îi stătea al dracului de bine cu bretonul ăla. Și am vrut să o sărut pe buze, de data asta, dar m-am simțit prinsă într-o orgie pe care o inițiase chiar Radu atunci când îmi apucase fesele și își lipise pelvisul de zona mea lombară, fiindcă că era cu mult mai înalt. Nu știu dacă luasem neapărat ceva, dar mă simțeam mult prea cunoscătoare în ale biologiei în această seară. Mă aflam între cele două obsesii ale mele și mă simțeam încărcată cu energie la maximum. Am lăsat-o pentru un moment pe Adela și m-am întors către Radu care mi-a zâmbit șmecher și mi-a dat senzația că e mândru de evoluția mea. Am început să-l sărut, fiind acompaniată de Adela care începuse să-și plimbe buzele pe gâtul și umerii mei, apogeul serii fiind atins atunci când am început să ne sărutăm toți trei în același timp, lingându-ne în gură, pe buze, pe obraji și pe toată fața atât de stângaci și sălbatic încât am știut că ne-am ieșit din minți și am fost scăpați de sub control. Escapada noastră bolnavă din club s-a încheiat cu același dans de tip orgie în care eram înconjurați de mai mulți petrecăreți care încurajau actul pe melodia Gods and Monsters, de care pomenisem mai devreme. Cum s-a nimerit? M-am rugat de DJ zece minute să o bage. I-am promis că data viitoare poate-l las să și-o bage în mine.

Am ieșit afară să fumez o țigară în aer liber și l-am simțit imediat pe Radu în spatele meu.

-          Se pare că cineva a crescut, a remarcat și și-a aprins și el o țigară Marlboro Lights. Timpuri noi, obiceiuri vechi.

-          Se pare că cineva nu s-a schimbat deloc.

-          Te ador când ești așa, și-a mușcat buza și a tras din țigara aia de parcă voia să o termine din două fumuri.

-          M-am gândit și aș vrea să mă fuți.

-          Poate ai băut prea mult.

Și eram într-adevăr amețită, dar am intenționat să spun asta. M-am apropiat de el și l-am sărutat a nu știu câta oară pe seara asta și mi-am îndesat mâna în pantalonii lui ca să i-o frec puțin. Și-a dat capul pe spate în același mod în care o făcuse și Adela și a gemut încet, încercând să nu încurajeze toată treaba. Am aruncat țigara din cealaltă mână și i-am atins fața.

-          Te iubesc atât de mult. Mă bucur așa tare că te-ai întors. Mi-am scos mâna și am bufnit în plâns. Nu ști tu ce greu mi-a fost fără tine și prin ce am trecut. Adela s-a purtat urât cu mine și în tot timpul ăsta, m-am masturbat și m-am gândit la tine. Am sperat că o să te întorci repede și o să-mi faci o surpriză. M-am gândit la tine și atunci când m-am dezvirginat, și atunci când am mai supt pula… Ai fost prezent în permanență în mintea mea și te-am păstrat în inimă încercând să supraviețuiesc. Și iată-mă. Sunt aici. Ești aici. Hai să ne iubim, Radu!

-          Ești bolnavă, Ștefania, a pufnit în râs. Ești doar o distracție, în pula mea! Potolește-te cu toate chestiile astea și fii și tu mai normală. Uite, vezi cum îmi strici tu seara? Păstrează-ți prostiile pentru tine și masturbează-te în continuare sau ce sloboz mai faci tu sau crezi că faci.

-          De ce vorbești așa?

-          Hai, gura. Dă-mi o țigară, că mi-a scăpat aia și nu mai am, a zis nervos și impunător.

-          Mereu îmi ceri țigări, am suspinat, încă plângând.

-          Taci dracu odată și nu mai boci atât! a urlat. Doamne dumnezeule. Am uitat cât de enervantă erai!

Am scotocit prin geantă și i-am aruncat pachetul în speranța că o să cadă și o să fie nevoit să se aplece după el, dar l-a prins imediat. A dat să plece.

-          Ce trebuie să fac ca să mă iubești cum o iubești pe Adela?

-          Bă, fetițo, tu chiar nu înțelegi? Nu ai cum să fii Adela și oricât de tare ai încerca tu să te comporți ca atare și să încerci să mă impresionezi, nu o să reușești pentru că ești constant penibilă și nefolositoare.

-          Dar nici măcar nu are țâțe! am izbucnit.

-          Chiar nu ai învățat nimic? a chicotit în batjocură. Chiar nu ți-au ajuns trei ani să te gândești și să înțelegi de ce nu am să te aleg pe tine niciodată?

-          Pentru că sunt grasă, nu?

-          Pentru că ești ștearsă. Pentru că nu ieși cu nimic în evidență și nu ești interesantă. Pentru  că încerci mereu să o copiezi pe Adela și nu ești în stare să îți creezi o personalitate, o conștiință. Pentru că degeaba ai bidoanele alea și curul ăla dacă nu ști să le folosești și nu ști să le pui în valoare. Pentru că ești ca un băiat la pubertate și nu ești în stare să fii feminină. Unde ți-ai lăsat senzualitatea?

-          Parcă spuneai că îți place de mine când sunt așa! am urlat.

-          Era întuneric și ți-am simțit doar gura. Vezi tu, când te văd mai bine și reușesc să te privesc cu adevărat, mi se face scârbă de ce văd.

-          Te iubesc, de ce nu vrei să înțelegi?

-          Eu înțeleg, doar că nu te iubesc înapoi.

-          Atunci de ce mi-ai lăsat impresia asta când făceam sex oral și ne sărutam?

-          Pff, Ștefania. Dacă îți dau muie, asta nu înseamnă că te iubesc. Înseamnă că mă plictisesc și Adela nu e disponibilă. Apropo de soră-mea, să mor eu dacă înțeleg de ce se linge cu tine și scârboșenii dastea. Măcar dacă ar fi avut gusturi la fete. Cred că urmărește ceva. Ia ai grijă.

-          Nu îmi băga prostii în cap!

-          Că tot ai adus vorba de cap, hai, vrei să-mi sugi pula?

-          De ce aș vrea să fac asta? m-am încruntat cu mâinile-n sân.

-          Să fim serioși, dragă. Amândoi știm că ai chiloții ăia plini de sloboz și ești încinsă ca lumea.

-          Vreau țigările înapoi și vreau să mă duc acasă.

-          Uite cum facem. Îmi faci muie, îți dau pachetul și îți chem și un taxi.

Peste câteva minute, mă aflam în taxi în drum spre casă, fumând o țigară și răzând ca proasta. Aproape că uitasem gustul penisului lui Radu. Și într-adevăr, chiar aveam chiloții plini de sloboz. Cât de bine mă știi tu, Radu cel Frumos.

Continue Reading

You'll Also Like

653K 30.7K 71
"- Adam?... - Da, Lunna? - Vreau sa fiu din nou Aleasa ta..." Se recomanda a citi volumul I, pentru a intelege mai bine linia de subiect.
619K 42.1K 43
"M-ai rănit suficient, acum e rândul meu." După ce mama ei moare într-un accident de mașină, iar familia i se destramă, fiecare găsindu-și propriul m...
183K 7.8K 55
Așa tată, așa fiu. Un rebel în floarea vârstei, ce învârte fetele pe degete. Petrecerile sunt nelipsite, iar mașinile rapide dețin o parte din...
424K 32.4K 81
A privit cladirea uriașă din fața ei, ce putea fi numită cu siguranță castel, și în acel moment un nod i se pune în gât... Știa...pur și simplu știa...