03. lurk

5.9K 389 27
                                    

I wanna be honest

I wanna be bad

I wanna destroy you

I want to move fast

I want the attention

I want all the cash

I want all the ass

Is it too much to ask?

I'm thinking we should ride

To a place that we don't know

To a place where no one has seen us before

I'm thinking, you and I

Better just go with the flow

Last thing that we should do is go slow...

- Lurk, The Neighbourhood

*

Ce iubesc la zilele ploioase de primăvară este exact asta:

Noi două stând pe canapea, mâncând înghețată, uitându-ne la Arrow, în timp ce Adela de fapt nu se uită, ci doar își trimite mesaje cu mai știu eu care iubit de pe lista ei și râde, apoi se încruntă, apoi țipă și mormăie ceva ce nu reușesc din prima să înțeleg - și oricum nu aflu, căci ori e atentă și nu mă aude, ori doar mă ignoră. Și știu că mereu se face că se uită la serial, când de fapt nici nu a văzut primul sezon, așa că da, se mai face că mă întreabă cine e ăla, de ce aruncă cu săgeți și de ce cast-ul e atât de praf, iar actorii atât de bătrâni și urâți - CE?

- Nu știu, Adela. Vrei să-l opresc?

- Lasă asta, m-a întrerupt, imediat ce a lăsat jos telefonul, semn că a terminat-o în sfârșit cu mesajele și că are ceva important - sper - să spună. Am oprit oricum serialul. Ok, deci aseară după ce te-ai dus acasă, m-am întâlnit la scară cu Mihai, care fuma o țigară și... mă rog, ce contează e că nu știu cum am făcut dar m-am trezit peste câteva minute că sunt goală peste el, în pat și că facem sex. Nu știu dacă am mai băut ceva sau ne-am drogat, dar bine, cred că ne-am drogat ca lumea pentru că totul e în ceață când încerc să îmi aduc aminte. Acum problema mea e că nu știu cum să scap de el pentru că mă tot sună și îmi trimite mesaje gen "Neatza frumi ieshim azi?" Adică, bleah. E atât de insistent, a oftat exasperată. Doar ne-am futut. De ce trebuie să ne prefacem că ne cunoaștem după aceea?

- Stai, mă. Care Mihai?

Eram confuză. Am ratat ceva? Cunoaștem noi vreun Mihai?

- Mihai.

- Mihai?

Tot eram pe dinafară.

- Mihai, a confirmat.

- Țiganu'?

- Hai nu fi rasistă, m-a atenționat pe un ton rece.

- Sunt xenofobă, am corectat-o.

- Ba nu, nu ești.

Și tipic ei, nu a stat să mă asculte cum o contrazic, așa că s-a ridicat, a luat castroanele goale de înghețată și le-a dus la bucătărie, urmând ca mai apoi să le trântească în chiuvetă peste restul vaselor murdare pe care nimeni nu avea să le spele vreodată.

Obscur - I. LaguneOù les histoires vivent. Découvrez maintenant