Düzen Bozan

By kickitbitch

59.1K 3.3K 6.1K

Yeni üye kitabıdır. TAMAMEN EĞLENCE AMAÇLI YAZILMIŞTIR ! DÜZENLENECEK ! ÖZEL BÖLÜMLER İÇİN BEKLEMEDE KALIN... More

-1-
-2-
-3-
-4-
-5-
selam
-6-
-7-
-8-
-9-
-10-
-11-
-12-
-13-
-14-
-15-
-16-
-17-
-18-
-19-
-!-
-20-
-21-
-22-
-23-
-24-
-25-
-26-
-27-
-28-
-29-
-30-
-31-
-32-
-33-
-34-
-35-
-36-
-37-
-38-
-39-
-41-
-42-
-43-
-44-
-45-
-46-
-47-
-48-FİNAL-
ÖNEMLİ DUYURU

-40-

590 34 442
By kickitbitch

Oy verip yorum yapmayı unutmayın ( satır arası yorumlarınızı da bekliyorm 😍)

UYARI ⚠️🔞⚠️

Arkadaşlar bu bölümde +18 lik bir kısım var okumak istemiyorsanız atlayın orayı nxndjfjsj utandım lan

İyi okumalar ♡

- biz artık evliyiz...

Kafamı Taehyung'a çevirdim. Az önce evlenmiştim lan ! Üstelik 'evet' der demez Taehyung'un ayağına bile basmıştım. Onda da kıyamayıp ayakkabının topuğuyla basmak yerine ucuyla basmıştım.

Ah , o topuğu geçirmek vardı şimdi...

Cani !

+ günün birinde seninle evleneceğim aklımın ucundan bile geçmezdi Taehyung... şimdi çok mutluyum. Beni sevdiğin için sana minnettarım.

- asıl ben , bana sevmeyi öğrettiğin için sana minnettarım. Karıcığım...

Karıcığım mı..? Ah , kocacığım !

+ artık kocamsın TaeTae ! Sen benimsin !

Güzel gülüşü yüzünde yayılır yayılmaz ben de gülmüştüm. O benim diğer yarımdı , onsuz asla var olmayacaktım. O benim her bir zerremdi...

- seni tanıştırmak istediğim bazı kişiler var.

Salona göz gezdirmiştim ve cidden birsürü insan vardı ama yine de birkaç kişiyi seçebilmiştim. Çoğu ünlü buradaydı.

+ olur.

Ayağa kalkıp elini tuttum. Kore'de düğünler çok uzun sürmüyordu. Biz de düğünden sonra havaalanına gidecektik. Sonrası ise... tanrım sonrası balayı ! Düşünmek bile heyecanımı doruklara çıkartıyordu.

Yaklaştığımız masada Park Hyung Sik ve Park Seo Joon vardı. Ulan analar neler doğuruyor be ! Hoay maşşallah !

Az önce evlendin yavaş !

Kes sesini !

■■■■■■■■

Yavaş yavaş sona geliyorduk. Neyseki düğünü burda yapmıştık da 2 3 saat bir şey sürmüştü. Türkiye'de...

- biraz daha ister misin ?

Taehyung ağzı dolu şekilde konuşurken gözüme çok sevimli gelmişti...

+ hayır , yeter bu kadar. Çok yedim ama güzelmiş.

Düğün pastamız tek kelimeyle harikaydı. Davetlilerle ilgilendikten sonra üyelerle birlikte gelin odasına kaçmıştık. Jungkook  ve Jimin hepimize pasta getirmişti.

Kendi düğün pastasını hunharca yiyen de yani...

Yiyeceğim tabi ! Düğün benim , pasta benim ! Boşa para vermedik herhalde !

Hoseok- sanırım vakit az kaldı. Hadi içeri dönelim.

Üstümüzü başımızı düzeltip dönmüştük. Her şey muhteşem geçmiş sorunsuzca düğünü bitirmiştik. Ailelerimizle de vedalaşmıştık çünkü az sonra yola koyulacaktık. Sadece üyeler ve menajer kalmıştı. Bang pdnim ise düğüne katılmış , bitiminde de bizi tebrik etmişti.

Yoongi - 1 hafta sonra görüşürüz öyleyse. Tebrik ederim.

Hepsi de bizi tebrik ettikten sonra gitmişti. Taehyung ile başbaşa kalmıştık...

- uçağımız yarın , bu şekilde gidemeyiz. Gelinliğini ben çıkartmak istiyorum.

Sanırım utanmıştım ama ben de onun damatlığını çıkartmak istiyordum...

- bir ev kiraladım. Gözden uzak ve rahatlatıcı bir yerde. Bugünü orda geçirelim yarın da kaldığımız yerden devam ederiz.

Düşüncelerine açıkça dile getirmiş üstelik sırıtmıştı.

- sen daha fazla utanıp erimeden gitsek iyi olacak. Hadi bakalım.

Sessizce yürümeye başladığım anda havalanmıştım. Hızla kollarımı boynuna doladım.

+ yürüyebiliyorum.

- karımı kucağımda taşımak istiyorum.

Gülerek kafamı boyun girintisine yerleştirdim. Gülerken bedeni hafifçe sallanmış benim de daha çok gülmemi sağlamıştı. Saat geç oluyordu ve ben utanıyordum.

■■■■■■■■

istemiyorsanız burdan sonrayı okumayın 🤦‍♀️ utanıyom aq neyse

+ Taehyung burdan sonrasını kendim gideyim bari yorulmadım mı ?

- çok hafifsin Çilek. Ayrıca hoşuma gidiyor.

Merdivenleri yavaş yavaş çıkıp geldiğimiz kapının önünde durdu. Göz göze geldiğimizde ikimiz de sessizdik ama çok şey anlatıyorduk.

- hazır mısın ?

+ hazırım...

Kapıyı açıp içeri girdi. Kırmızı loş ışıklarla aydınlatılmış güzel bir odaydı.

Yavaşça Taehyung'un kucağından indim. Ne yapmam gerektiği hakkında en ufak bir fikrim bile yoktu. Sadece duruyordum. Ister istemez gerilmiştim.

- sonunda evlendik. Diğerlerinden farklı olarak birlikte geçireceğimiz ilk gece.

+ sen de ne yapman gerektiğini bilmiyorsun değil mi ?

- biraz fikrim var ama öğreneceğiz. Akışına bırakırız biz de.

Gülümsedim. Bana doğru birkaç adım atmıştı. Onu deli gibi istiyordum. Tamamen benim olsun istiyordum.

- her şeyinle benim olmanı istiyorum...

+ her şeyimle senin olacağım Taehyung.

- her şeyimle senin olacağım Çilek.

Gülümseyerek kararlı bir şekilde aramızdaki mesafeyi kapattım. Ilk adımı ben atmış , yakasından tutup kendime çekerek öpmeye başlamıştım. Anında ellerini belime koyup karşılık vermeye başlamıştı. Gitgide sertleşen öpüşmemize dillerimiz de katılmıştı. Birbirimizi derin bir keşfe çıkmıştık.

Bu güne kadarki en sert öpüşmemiz bile bunun yanında çok soft kalırdı. Felâket bir zevk alıyordum.

Yakasındaki ellerimden birini vücudunda kaydırarak boynuna çıkarttım. Ensesinden saçlarıyla oynuyordum. O ise belimdeki ellerini boş bırakmamış , gelinliğin bağını çözmeye çalışıyordu. Sonunda başardığında elini içeri sokup belimi okşamaya başlamıştı.

Öperken bazen dudaklarımı ısırıyordu. Haz dolu öpüşmemiz nefessiz kalmamıza kesildiğinde gözlerimi gözlerine diktim. Anlaşılan Taehyung sert oynayacaktı. Koyulaşan gözleri ve haz dolu bakışları beni daha da isteklendiriyordu.

Ellerini belimden çekip omzuma koyarak boynumu emmeye koyuldu. Boynumun her bir yerini öpüyor , aşağılara inerek devam ediyordu. Sıra göğüslerime geldiğinde ellerinin altından gelinliği yavaşça sıyırdı. Utanıyordum ama ona olan özlemim daha ağır basıyordu. 

Beni yatağa yönlendirdiğinde oturmuştum. O da bu süre zarfında boynundaki şeyden kurtulmuş gömleğinin birkaç dövmesini açmıştı.  Tanrım çok mu sıcaktı !

Yatağa uzanmamı sağladığında kendi de üzerime eğilmiş kaldığı yerden devam ediyordu. Hem öpüp hem emerek göğüslerime kadar gelmişti. Sol eli tekrar belimdeki yerini alırken sağ elini sağ göğsüme koymuştu. Dudakları sol göğsümde oyalanıyordu. Emiyor , ısırıyor ve öpüyordu.  Her ısırmasında istemsizce inliyordum. Canımın yanması ilk defa bu denli hoşuma gidiyordu. Bu arada da sağ göğsümü okşuyordu.

Aynı şekilde sağ göğsüme geçmişti. Her dokunuşunda altında eriyor gibi hissediyordum. İnanılmaz bir hazzın doruklarında kendimden geçiyordum.

Sağ göğsümde oyalanması bittiğinde tekrar gelinlikle karşılaşmıştı. Yattığım yerden doğrulup dudaklarına yöneldim. Benden hızlı davranarak öpmeye başlamıştı. Bu hissi sevmiştim.

Öpüşmemiz son sürat devam ederken ellerimi ceketine yerleştirerek çıkarmaya çalıştım. Neyseki o da yardımcı oluyordu.

Gömleğinin düğmelerini teker teker açıp elimi içeri soktum. Ellerimi vücudunda gezdiriyor okşuyordum , tıpkı onun da şuan bana yaptığı gibi.

Yavaşça gömleğini üzerinden sıyırdım. Sıra bendeydi ! Boynuna gömülüp emmeye başladım. Bu gece türlü türlü haz içerisindeydim ve Taehyung'u emmek çok hoşuma gitmişti. Ona biraz daha yaklaştım. Mükemmeldi.

Ben ilerledikçe bu sefer de o boğuk bir şekilde inliyordu.  Kendini yavaşça yatağa bırakmıştı. Ben ise o anda gelinlikten tamamen kurtulmuştum. Sadece altımdaki iç çamaşırım kalmıştı üzerimde.

Tekrar yatağa dönerken ellerimi bacaklarına yerleştirip yukarı doğru yavaşça hareket ettirdim. Sıra oyuncağına geldiğinde elimi üstünde gezdirmeye başladım. Sertçe yutkunuyor hatta inliyordu.

Anlık gelen cesaretle ellerimi üzerinden çekip kucağına , tam aletinin üstüne oturmuştum. Şaşırsa da gülümsemesinden hoşuma gittiği belliydi. Ellerini bacaklarıma atıp okşamaya başlamıştı. Ben de ellerimi ellerinin üstüne koyup ileri geri hareketlerle sürtünmeye başlamıştım. İçimdeki tuhaf his bastırılamaz şekilde iyi hissettiriyordu.

Ben sürtünmeye devam ettikçe o da inlemeye devam ediyordu. Ben de inlemeye başlamıştım.

- mükemmelsin bebeğim...

Sesi o kadar derindi ki...

Bir süre sonra kucağından indim. Anında doğrulup beni altına almıştı. Çapkın gülümsemesi yüzündeyken elini iç çamaşırımdan içeri sokarak düzenli hareketlerle okşamaya başlamıştı. Dudaklarımızı tekrar birleştirirken eli hızlanmıştı. Bir yandan da dudaklarımı ısırması daha sık inlememe neden oluyordu.

+ Aah... Taehyung...

Bütün gece acı da çeksem zevkle ağzımdan sadece bu ve benzeri kelimeler düşmüştü. Gece boyunca onun adını büyük bir zevkle seslendirmiştim.

Tüm gece zevki Nirvana'da yaşamış , derin inlemelerimizle imzamızı atmıştık. Biz artık sadece birbirimize aittik. Sonsuza kadar...

■■■■■■■■

- Çilek...

Uykulu gözlerimi araladığımda Taehyung gülümseyerek elini yanağına koyup okşamıştı. Aynı yatakta evli olarak uyanmıştık...

Dün yaptıklarımız utanmama sebep olurken dikkatimi dağıtmaya çalışıyordum. Mesela yataktaki çıplak bir ben ve sadece bowerlı Taehyung...

+ duş aldın mı ?

- hayır , seni bekledim. Beraber yapalım diye.

Sırıtmaya başladığında utançla yorganı yüzüme kapattım. Dün gece... hakkında 'vay canına' 'dan başka birşey diyemiyordum gerçekten. Bacaklarımda ve kasıklarımda büyük bir ağrı vardı ki yürüyebilir miydim bilemiyordum. Harbi ağrıyordu !

- hey , ben senin kocanım !

Yorganı tutup üstümden almış , çırılçıplak beni açığa çıkartmıştı. Hâlâ utanıyordum. O ise üstüme gelmiş ellerini iki yanıma koymuştu.

- benden utanma.

Eğilip alnıma uzun bir öpücük bıraktı. Eninde sonunda alışacaktım.

- nasıl hissediyorsun ?

+ bacaklarım ve kasıklarım ağrıyor.

- duş alıp kahvaltı yapalım. Akşam üzeri uçacağız.

Kafamı salladığımda üzerimden kalkmış , yataktan çıkmama yardım etmişti. Daha tek bir adım dahi atamadan yeri boyluyordum ki beni hemen tutmuş ardından kucağına almıştı. Çıplak bedenlerimizin teması beni tekrar heyecanlandırıp utandırırken kafamı yine boynuna gömmüştüm.

Birlikte aldığımız kısa duşun ardından üzerimizi giyinmiştik. Kahvaltıyı Taehyung ben uyurken çoktan hazırlamıştı. Gayet güzel görünüyordu.

- poz ver. İlk evli kahvaltımız.

Dediğine gülerken o selfie yapmıştı. Sanırım torunlarına falan göstermeyi planlıyordu.

- sana bir haberim var.

Merakla gözlerine baktım.

- Mu doğurmuş.

+ ne ? Daha günü vardı...

- evet , Jungkook onlara iyi baktığını söyledi. Ayrıca çok şükür yavrular Yeontan'dan.

Ben şaşkın şaşkın bakmaya devam ederken Taehyung hem kendi yiyor hem de bana yediriyordu. Taehyung ile evli olma durumuna alışıyordum.

Mis gibi kocam vardı be !













👼👉👉Merabalaraq hdjdjfjwjf uff bu bölümü yazarken çok utandım umarım tatmin etmiştir

👉👉Nasılsınız napıyonuz???

👉👉Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz ¿¿¿¿ beğendiniz mi 😈😈

👉👉Hadi okkalı bir itirafta bulunalım ¿

👉👉Saçlarınızın uzunluğu ne kadar ? Benimki hemen hemen kalçama gelmek üzere

👉👉Sağlak mısınız yoksa solak ? Ben ikisini de kullanıyorum 💁‍♀️

👉👉Gözlük kullanıyor musunuz ¿ ben kullanıyorum :/

⚠️⚠️😲😲👉BU ARADA yavaş yavaş finale yaklaşıyoruz. Daha var ama yaklaşıyoruz jsjwjfkskf taslakta 4 kitap var ve ben Taehyung'a yazdığım öğretmen kurgusunu kısa zamanda salacağım. Bölümler taslakta durup duruyor artık sabırsızlanıyorum en kısa zamanda yayımlayıp profilimden duyurusunu yapacağım. Beni takip edip haberdar olabilirsiniz.
Yoongi için olan kugumu ne zaman yayınlarım bilmiyorum ama onu da profilimden duyuracağım.
Neyse her an Tae için olanı salabilirim ve ilk duyurusunu profilimden yapacağım. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ???

NE KADAR ÇOK OY VE YORUM O KADAR ÇABUK YENİ BÖLÜM 🙂🤷‍♀️

Umarım beğenmişsinizdir 😚💜

Oy verip yorum yapmayı unutmayın ⚠️

İyi geceler 💜🧚‍♀️

Continue Reading

You'll Also Like

23.1K 6.5K 12
panik atak jisung & hallederiz minho
450K 36.9K 28
Melez Kaplan Taehyung, Melez Tavşan Jungkook ile sevgili olmak istiyordu Ha birde onu altında inletmeyi... [texting+düz yazı] #3 - taekook [13.08.202...
54K 2.5K 15
"kurtarıcısına aşık kız... klişe hikaye." "komşu kızına platonik aşık çocuk mu söylüyor bunu?" ya da asi'nin şebnem'in kızı olarak doğup büyüdüğü ve...
36.7K 9.1K 21
"ben seninle sarsılmak istiyorum."