Heather | ✓

بواسطة szamocavirag

89K 4.6K 204

" Bárcsak elmondhattam volna neki,azóta is hányszor gondoltam arra,milyen érzés lenne őt megcsókolni. -Folyam... المزيد

[ e l s ő ]
[ m á s o d i k ]
[ h a r m a d i k ]
[ n e g y e d i k ]
[ ö t ö d i k ]
[ h a t o d i k ]
[ h e t e d i k ]
[ n y o l c a d i k ]
[ k i l e n c e d i k ]
[ t i z e d i k ]
[ t i z e n e g y e d i k ]
[ t i z e n k e t t e d i k ]
[ t i z e n h a r m a d i k ]
[ t i z e n n e g y e d i k ]
[ t i z e n ö t ö d i k ]
[ t i z e n h a t o d i k ]
[ t i z e n h e t e d i k ]
[ t i z e n n y o l c a d i k ]
[ h u s z a d i k ]
[ h u s z o n e g y e d i k ]
[ h u s z o n k e t t e d i k ]
[ h u s z o n h a r m a d i k ]
[ h u s z o n n e g y e d i k ]
[ h u s z o n ö t ö d i k ]
[ h u s z o n h a t o d i k ]
[ h u s z o n h e t e d i k ]
[ h u s z o n n y o l c a d i k ]
[ h u s z o n k i l e n c e d i k ]
[ h a r m i n c a d i k ]
[ h a r m i n c e g y e d i k ]
[ h a r m i n c k e t t e d i k ]
[ h a r m i n c h a r m a d i k ]
[ h a r m i n c n e g y e d i k ]
[ h a r m i n c ö t ö d i k ]
[ h a r m i n c h a t o d i k ]
[ h a r m i n c h e t e d i k ]
[ h a r m i n c n y o l c a d i k ]
[ h a r m i n c k i l e n c e d i k ]
[ n e g y v e n e d i k ]
[ n e g y v e n e g y e d i k ]
[ n e g y v e n k e t t e d i k ]
[ n e g y v e n h a r m a d i k ]
[ n e g y v e n n e g y e d i k ]
[ n e g y v e n ö t ö d i k ]
[ n e g y v e n h a t o d i k ]
[ n e g y v e n h e t e d i k ]
[ n e g y v e n n y o l c a d i k ]
[ n e g y v e n k i l e n c e d i k ]
[ ö t v e n e d i k ]
[ ö t v e n e g y e d i k ]
[ ö t v e n k e t t e d i k ]
[ ö t v e n h a r m a d i k ]
[ ö t v e n n e g y e d i k ]
[ ö t v e n ö t ö d i k ]
[ ö t v e n h a t o d i k ]
[ e p i l ó g u s ]
[ k ö s z ö n e t n y i l v á n í t á s ]
Társas szenvedély

[ t i z e n k i l e n c e d i k ]

1.4K 75 8
بواسطة szamocavirag

Valamikor hajnalban

Valakinek a karjaiban vagyok,azt hiszem.Megmosolyogtat a meleg,ami körbeölel és a kellemes érzéstől felnyögök,azonban a szemeimet nem bírom kinyitni.Mindössze az érintéseket fogom fel,valamit hallok,de nem értem a szavakat,mintha teljesen összefolynának a hangok,nem értem.Nem angol,inkább spanyol csengése van a mondatoknak,de az agyam túlságosan le van zsibbadva ahhoz,hogy egy értelmes mondatot is kinyögjek.Ajkaim elnyílnak egymástól,mondani akarok valamit,de a testem belesüpped valamibe,és mintha csak a felhőkön pihennék,a testem teljesen elernyed.

Azonban a melegség megszűnik,mire nyöszörögni kezdek és érzem,ahogy a szívem összeszorul a hiánytól.Sírásra görbül a szám,pár másodperccel később pedig érzem,ahogy az első könny utat tör magának,hűvösséget hagyva maga után a hirtelen rám törő magánytól.

Érzem a forró ajkakat,ahogy a bőrömre tapadnak,ezzel megszűntetve a didergést,ami végigszántott azelőtt a testemen.Elakad a lélegzetem,többre vágyok,ezért próbálom megformálni a szavakat,amíg az álmosság úrrá nem lesz rajtam.Szólásra nyitom a szám,azonban mindössze egy sóhajra futja tőlem,mielőtt újra elhallgatok.

-Dime mi amor.-hallom meg a bizsergető,mély hangot,elmosolyodok a becenév hallatán.

Melegség fut végig rajtam az előző érintéstől,amit kaptam tőle,azonban túl fáradt vagyok,hogy válaszoljak,ezért csak hümmögni kezdek,miközben az agyamban lassan forognak a kerekek.Mindössze pár szó jut eszembe,amik gondolkodás nélkül hagyják el az ajkamat.

-Dame más, por favor.-suttogom az éjszakába a folytatásért könyörögve,mintha kínzó hiányt élnék meg,azonban választ nem kapok.

Talán túl sokat vártam,túl sokáig formáltam a szavakat,hogy megadjam a választ,vagy mindössze csak egy álom volt,túl gyorsan szűnt meg.Az időérzékem felhagyott,nem tudom percek,vagy másodpercek telnek el.

A szívem azonban repesni kezd,ahogy a forró ajkak most a szám szélét simítják.Kínzó az érzés,mintha mindössze egy csepp vizet nyelhetnék a nagy forróságban,a testem életre kelve többet akar,azonban nem panaszkodom,a testem ígyis túl intenzíven reagál az érintésre;teljesen megijedek.

Óriási vágy lesz úrrá rajtam,ahogy a kemény bőrfelület az alsóajkamon végigsimít,azonban csak mosoly húzodik az ajkaimra és hallgatok.Hallom az édes,öblös nevetést,amivel a férfi megajándékoz,de közben távolinak tűnik,mintha sosem hallottam volna még azelőtt,egyáltalán nem volt ismerős.

-Este acento que tienes me vuelve loco.-suttogja az ajkaimra,hogy megbolondítja az akcentusom,mire felkuncogok.-Qué sexy,dios mío.

Érzem,ahogy elpirulok a ból hallatán,azonban azt egyből egy ásítás követi.A rám törő álmosság győz,érzem,ahogy lassan álomba szenderülök.Hevesen dobogni kezd a szívem,ahogy besüpped mellettem az ágy,azonban megérzem a fűszeres parfüm illatot,így megnyugszom.Mielőtt végleg elnyom az álom,még épphogy elkapom az utolsó szavakat,amiket a fülembe súg.

-Duerme bien mi bebé.

Két dolog: egy pohár víz és egy doboz fájdalomcsillapító,mindössze ennyire volt szükségem,ahogy szombat reggel az ágyamban felébredtem.A felüléstől azonnal körbefordult velem a szoba,egyből sajogni kezdett a fejem,miközben próbáltam rájönni,hogy mennyi az idő és egyáltalán,hogy hogy hívnak.Az egész szoba sötét volt,valaki lehúzta a redőnyömet,így a nap csak apró foltokban sütött át a rácsokon.

Felálltam,hogy kivánszorogjak a fürdőbe,mert már kezdtem úgy érezni,hogy a hólyagom lassan felmondja a szolgálatot,ezért nem maradhattam tovább az ágyban.Magammal hozva egy nagy pólót és egy alsóneműt,magamra parancsoltam,hogy lezuhanyozzak.

A hajam óriási szénakazalként díszelgett a fejemen,így kínlódva konstatáltam,hogy muszáj leszek hajat is mosni;szóval két nyűglődés között felkaptam az eper illatú samponomat.Éreztem,hogy a forró zuhany jó hatással van a fejfájásomra,jól esett a melegség,így mostmár kiszállni a zuhany alól nem volt kedvem.A számat húzva zártam el a vizet egy negyed órás fürdés után,majd magam köré tekerve a törölközőmet,kiléptem a szőnyegre.

Felhúztam a bugyit és a pólót,miközben azon gondolkodtam,hogyan lehetek ennyire rosszul,mikor nem is rémlik,hogy berúgtam volna.Emlékképek rohamoztak folyamatosan a partiról,azonban az én még soha játék után,mintha homály fedett volna mindent.Az álmomra emlékszem már csak,arra is csak foltokban,a spanyol beszélgetésre és arra az apró csókra,mindössze ennyi maradt meg.

A hajamat befújva egy kis kókuszolajas ápolóval,gyorsan kifésültem és hagytam kiengedve megszáradni.Nincs az az isten,hogy most fél órát töltsek a szárítgatással,soha semmi nem tudott volna rávenni.
Ahogy végeztem,örömmel nyúltam a fogkefémért,hogy végre megszabaduljak a szörnyű alkohol íztől a számban és legalább kétszer kellett megsikálnom őket,hogy legalább a vodka ízét ne érezzem olyan intenzíven.

Újra frissen,még egy kis fejfájással azonban,de már legalább emberi kinézettel ballagtam le a konyhába,hogy reggelizzek.
Amira ott ült a magasított székében a konyhapultnál,az oreos gabonapelyhet,amit annyira szeret,majszolva.Tele szájjal vigyorgott rám,ahogy megpillantott,majd apró kezével intett egyet.

-Jó reggelt,Lux.-nyomtam egy puszit a homlokára,hogy ne öljön meg,amiért a második nevén szólítottam.

-Neked is.-mosolygott továbbra is,amit egy sikernek könyveltem el.

Lefőzve egy adag kávét,kivettem az átlátszó bögrémet a szekrényből és körbelocsoltam egy kis karamellaöntettel,miközben a turmixgépbe beledobáltam pár jégkockát.A lefőtt kávéból kimérve a felét felöntöttem tejjel,majd azt is átöntve a turmixgépbe,gyorsan csináltam egy jegeskávét.Amira csillogó szemekkel figyelte,ahogy azt a bögrébe öntve,tejszínhabbal és egy újabb adag karamellöntettel díszítettem.

-Nem ihatsz kávét,kicsi vagy.-válaszoltam a kimondatlan kérésére,mire durcás fejjel nézett rám.

Levéve egy kis tálkát a szekrényből,kinyomtam egy adag tejszínhabot neki,majd csorgattam rá egy jó nagy adag karamellöntetet.Kuncogva néztem,ahogy kikapva a kiskanalat a kezemből,rögtön lapátolni kezdte,mint aki még életében nem kapott édességet.

-Luna,megkértelek már,hogy ne adj neki ennyi cukrot korán reggel.-nézett anya rögtön a csupa tejszínhabos arcú lányra nagyokat sóhajtva.-Felpörög tőle.

-Ugyan már.-legyintettem a szememet forgatva,majd nagyot kortyoltam a jegeskávémból.

-Még még még.-tartotta oda nekem a tányért Amira hangosan kiabálva,mire sóhajtva anyura néztem.

-Én megmondtam.

Mindössze ennyit mondott,majd vigyorogva kisétált a konyhából.
A konyhapulthoz fordulva kinyomtam egy újabb adag tejszínhabot a húgomnak,közben pedig bekapcsoltam a wifit a telefonomon,ami azonnal zúgni kezdett a sok értesítéstől.Sierra legalább húsz üzenetet hagyott,az utolsót hajnali háromkor küldte,miszerint mennyire szeret engem;azóta aludt,legalábbis így ítéltem meg,miután több órája nem volt elérhető.A fejemet fogva néztem a képeket,amiket a hajnalban készített csoportba küldtek a tegnap estéről.A szörnyűnél is szörnyűbb kinézetemen olyan tíz óra körül már semmi nem javíthatott,egyedül egyetlen képet találtam ami nekem igazán tetszett,amin a fecskefészek hajam és a szétfolyt sminkem ellenére is elmosolyodtam.Marco a hátam mögött állva hátulról átölelt,erre a pillanatra még emlékeztem is úgy nagyjából,ahogy nekem támaszkodva a piától teljesen belassult fiú magához szorított.A képen is éppen mosolygok,a kezemben egy üveg vodkát tartva,ekkor már mindenféle kísérő nélkül.Furcsán festettünk egymás mellett,ahogy a törpe termetemmel elvesztem az ölelésében.

-Jó reggelt.-hallottam meg egy hangot a hátam mögül,mire összerezzenve majdnem kiejtettem a telefont a kezemből.-Bocsi.-mondta Marco nagyokat ásítva,majd a fejét a vállamra fektette.

-Jó reggelt.-mosolyogtam rá,miközben ő a karjait a derekam köré fonva újra lehunyta a szemeit.

Furcsa érzés volt,mintha valami megváltozott volna,de nem tudtam pontosan micsoda.Marco olyan egyszerűséggel szorított magához,mintha ez mindennél természetesebb volna a világon,még a megszokottnál is közelebb bújva hozzám.Nem tudtam hirtelen hova tenni a viselkedését,azt hittem csak fáradt talán,így megsimítva a kézfejét,ami a hasamon pihent,hagytam,hadd ébredjen fel kicsit.

-Kérsz kávét?-kérdeztem pár perccel később,mire hümmögve válaszolt.

Próbáltam a konyhapulthoz lépni,hogy a kávéadag másik felét kiönthessem neki,azonban Marco szinte a teljes testsúlyával rám nehezedett,nem engedve,hogy megmozduljak.

-Így nem tudom megcsinálni.-kuncogtam fel,mire ő csak morogva valamit a nyakamba fúrta az arcát.

Csiklandozott a borostája és a lehelete,amitől végigfutott a karomon a hideg,mégis olyan aranyosan motyogott a bőrömhöz nyomva az arcát,hogy képtelen lettem volna eltolni magamtól.
Ő azonban fél perccel később elengedett,majd beletörődve a helyzetébe inkább a konyhapultra döntötte a fejét,mire Amira piszkálni kezdte.Apró ujjait belevezette a fiú sötét fürtjeibe,ezért cserébe pedig egy édes mosolyt kapott tőle,meg egy nyálas puszit a homlokára.

-Fúj.-nevetett fel Amira és a kézfejével próbálta letörölni a nedvességet a homlokáról.

Marco is vele nevetett,majd egy egyszerű mozdulattal összeborzolta a búzaszőke tincseit,hogy tovább idegesítse.

-Marco!-sikított fel az apró termetéhez képest nagy erővel,amire anya is berobogott a konyhába,mert rátört a frász.

Miután mindegyikőnk megkapta a kiosztását,hogy elege van belőlünk,(miközben én egyebként semmit sem csináltam!) otthagyott minket újból,így folytathattam a kávé elkészítését.

Amikor Marco is jobban lett a koffein hatására,otthagyva Amirát felmentünk a szobámba,hogy nézzünk valami filmet.Örültem,hogy feldobta az ötletet,hogy itt marad velem,mert tudtam,hogy délután háromtól úgysem látom megint hétfőig a fellépés miatt.
Letelepedve mellém az ágyra,a kezembe nyomta a távirányítót,hogy keressek valamit,míg ő elhelyezkedett.A kócos tincsei tökéletes párt alkottak a nyúzott melegítővel,igazi hétvégi szettben volt,mint én.Ahogy a szobába felértünk,felvettem egy rövid nadrágot,hisz annak ellenére,hogy egymással medencéztünk gyerekekként és kicikizte az első melltartómat,amit megtalált a fiókomban két napra rá,hogy megvettük,nem szerettem volna feltárni előtte a csipkés bugyimat is.Kényelmesebb is volt így eldőlni,hogy legalább a fenekemet takarta valami.

Marco újra közelebb húzódva a vállamra hajtotta a fejét,így nézte a filmet,amit random elindítottam a netflixen,hátha jó lesz.Nem nagyon tudtam figyelni azonban a cselekményekre,jobban foglalkoztattak a fiú ujjai,amik az enyémeket cirógatták folyamatosan.
Éreztem,hogy valami megváltozott,hisz régen nem volt ennyi testi kontaktus közöttünk,mégha előfordult is egy-két alkalommal,hogy párként viselkedtünk teljesen akaratlanul,voltak határok,amiket nem léptünk át és mindig megálltunk a bújásnál és az ölelésnél.

Épp ezért akadt el a lélegzetem,ahogy Marco a hüvelykujjával végigsimított a hasamon,ahol felcsúszott a pólóm,teljesen szokatlan módon.

-Mi a baj?-kérdezte,ahogy felülve kicsit távolabb húzódtam tőle.

واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

197K 6.5K 20
Haley Kane egy teljesen átlagos tini lány ...volt míg anyukája nem kapot egy új állást. Itt vett hatalmas fordulatot élete Haleynek. A napsütötte Mad...
51.1K 2.7K 43
Minden lány kislány kora óta arról álmodik, hogy majd jön a szőke herceg akivel szerelmesek lesznek. Ezt követi a házasság és az örökké tartó boldogs...
17.9K 806 19
"- Oké - mondta hosszan elnyújtva az utolsó hangot, ezzel tudtomra adva, hogy még emészti a hallottakat. - Akkor csak, hogy tisztázzuk jól értem-e. V...
194K 8.3K 35
Megosztják a testemet a vad gyönyörükre. És én szeretni fogom. Üvöltés az erdő szélén. Több mint egy. Már majdnem itt vannak. Az én időm már majdnem...