Chase your dream

By mon_logue

6.3K 607 618

~Джимин е млад омега, застрашен от опасния свят. Заобиколен от грубите и властващи алфи, той се чувства недоо... More

α β ω
Въведение
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

extra

296 15 32
By mon_logue

* Под extra” ще записвам всяка част, която не засяга плота пряко, но го прави една идея по-интересен. Тези части могат да бъдат свързани с някои поддържащи герои или да играят ролята на ретроспекция.

В навечерието на осми март Чонгкук се прибираше въодушевен с огромен букет в ръце. Навън беше необичайно топло, последните лъчи на слънцето правеха залеза да изглежда като пъстра рисунка на малко дете. Беше толкова красиво, че за миг алфата спря да се полюбува, докато си представяше как се наслаждава на вълшебството заедно с любимия си.

Нетърпението го притисна и той побърза да се качи в автомобила си и да потегли към дома. Пътуването беше кратко, но когато отново се озова навън, слънцето беше залязло напълно. Взе букета от разнообразни цветя и се отправи към къщичката си. Беше малка и уютно изглеждаща къща с двускатен покрив и дървена веранда. Големият прозорец откъм улицата светеше, въпреки че беше покрит със завеси.

Топлината на дома го приюти. Посрещна го Джимин с най-широката усмивка, грейнала на лицето му. Пое букета щастливо и прегърна алфата.

-Нямаше нужда, Куки.

-Нали е празник на майките – Чонгкук погали бузата му с върха на пръстите си.  - Къде е малкият?

-Спи.

Джимин се притисна в тялото му с въздишка на блаженство.

-Липсваше ми – прошепна той в ухото на мейта си.

-Ти на мен още повече, любов. – Чонгкук го придърпа за целувка. Устните му обгърнаха чуждите нетърпеливо.

Настаниха се на кухненската маса, ала алфата не издържа дълго на това да са далеч един от друг и покани Джимин в скута си. От толкова близо ароматът му действаше като опиат. Заровил нос в меките му коси, той се наслаждаваше на гласа му. На моменти размърдваше пръсти сякаш, за да се увери, че го държи в ръцете си напълно реален. Беше едно особено усещане за цялост, дългоочаквано и бленувано, от което кожата на алфата настръхваше при всеки допир.

-Как мина денят ти? – попита Джимин, който някак се беше озовал зад него и масажираше раменете му. – Толкова си напрегнат!

Чонгкук дори не съумя да отговори. Сладката болка в напрегнатите му мускули се превърна в афродизиак и уютната обстановка бързо измени облика си. Джимин беше свел глава близо до ухото му и въздишаше при всяко усилено движение с ръце. Дъхът му беше горещ и ухаеше на какао, Чонгкук се намери да потъва в шоколадовата му сладост. Ръцете му бяха така нежни, сякаш усещаше меката кожа през дрехите си. Правеха кръгообразни движения, масажираха плещите и врата му. Алфата въртеше глава напълно завладян от магичното докосване. Можеше само да се наслаждава.

 Стана му топло, почувства се увит в задушна горещина. Ръцете на Чим поеха по друга траектория. Движенията му станаха дълги и бавни. Спускаше пръсти по гърдите на мейта си, допря буза в неговата и се отърка като гальовно коте.

-Така ми липсваше, Куки, така исках да си тук – шепнеше той в ухото му. Устните му си намериха място по кожата на чуждата шия. Заигра се с езика си, облиза меката част на ухото му и го засмука нежно.

Чонгкук почувства как всяка част на тялото му се възпламенява от похот. Нетърпението го правеше нервен на стола. Търсеше любимия с устни, опитваше да го достигне с ръце, но Джимин бързо го усмири с едно палаво движение, което вкара ръцете му право в панталоните на алфата. Кук подскочи на мястото си, но не посмя да помръдне отново. Феромоните на омегата станаха силни и отчетливи – беше възбуден. Ръцете му, горещи и настоятелни се движеха в бельото на Чонгкук, наелектризараха всичко, до което се допреха. Бедрата на алфата изтръпнаха от удоволствие, Джимин не се посрами да го обгрижи качествено. Хвана члена му с едната си ръка, а с другата се заигра с тестисите му. Беше толкова самонадеян, толкова смел и бърз.

На Чонгкук му причерня пред очите. Възбудата го обгърна в горещите си обятия. Ласките, какаовият дъх, шепотът на Джимин и този неспирен приток на феромони... Той се извъртя, не издържайки и намери устните на Чим. Целувката го пренесе в изцяло нова реалност. Омегата изстена в устата му.

-Най-добрият алфа!

Чонгкук се надигна и избута стола настрана. Притегли любимия в обятията си, обвивайки талията му с ръце. Не съществуваше по-сладко от медената му кожа. Искаше да я опита, да целуне всеки сантиметър и единственото, което го възпрепятстваше бяха дрехите. Побърза да се отърве от ненужния плат и да дари мейта си с така очакваната милувка. Джимин беше като животинче в ръцете му. Отвръщаше на всяко докосване с трепет, с извивка, със стон. Не му попречи да го целува, нито да го докосва.

Неусетно се озоваха върху меките завивки в спалнята. Джимин направи най-изящната извивка и се отърка в бельото на алфата. Голата му кожа излъчваше своеобразна светлина, блестеше вече влажна и апетитна. Зърната му бяха настръхнали и порозовели, но това, от което Чон не можеше да отдели очи бяха слабините му. Сякаш го виждаше така за първи път – гол, настръхнал и мокър. Омегата беше разтворил бедра, очаквайки го гостоприемно. Уханието му беше неземно. Чонгкук ожадня, огладня, освирепя.

Нетърпеливо се спусна между краката му, вкарвайки езика си в дългоочаквана игра. Засмука бедрата му и потрепери като наелектризиран, когато чу стона му. Джимин инстинктивно се присви, но това само мотивира алфата за още. Той извъртя глава, пое тестисите му в уста, погали ги с устни и продължи надолу към влажния му анус. Усещаше мириса на феромоните наситен и притеглящ. Животинските му инстинкти го подтикваха да го изяде, да го консумира като най-сладкия десерт.

Джимин се движеше под целувките му. Стенеше на висок глас от удоволствие. Чонгкук усещаше накъде го водят обстоятелствата и нямаше търпение за кулминацията. Вкара пръст във входа му и опита да усмири устните си с пищните му бедра.

-Чонгук, не спирай! – викна Джимин изнемощял и стисна чаршафите под себе си.

Алфата задвижи пръста си напосоки. Достигаше вътрешността му надълбоко, усещаше го мокър и напрегнат. Беше толкова горещ.

-Свърши за мен, любов!

Джимин се изви като дъга и изтласка соковете си навън с висок вик. Алфата жадно облиза ануса му и се придвижи нагоре, сваляйки тениската си с едно движение. Целуна устните на Джимин и прокара влажните си пръсти по тялото му.

-Ще събудим малкия – прошепна Джимин тревожно, макар и малко късно.

-Да си направим още едно!

Чонгкук не му даде време за размисъл, не чуваше и гък от детското креватче и нямаше намерение да остави сладкото си занимание точно сега. Нападна шията на мейта си, засмука кожата му ненаситно. Точно там, малко над ключицата, белееше маркировката му. Зъбите на алфата още се различаваха съвсем ясно. Това си оставаше любимото му място от прекрасния му мейт – доказателство, че любовта им беше истинска и запазена с маркировката.

Целуна чувствителното място и позволи на Джимин да зарови пръсти в косите му.

-Искам те, алфа!

Чонгкук усети ерекцията си да се възбужда още повече, колкото и невъзможно да му се струваше. Това обръщение го побърка. Панталоните му избягаха далеч от голите им тела, той хвана пениса си и го допря до входа на омегата.

Джимин уви крака около талията му и съвсем импулсивно го издърпа към себе си. Чонгкук проникна рязко и надълбоко с един дълго въздържан стон. Мократа вътрешност го пое с меките си стени. Чим извика в устата му и го подтикна да се движи. Нуждата да го направи бързо и животински превърна алфата в истински хищник. Той се задвижи и разтресе и двама им. Таблата на леглото се удари в стената, Джимин издърпа косите му и проплака от удоволствие. Течностите му прииждаха като гореща вълна и причиняваха неземно усещане на алфата.

-Не спирай!

Чонгкук не си го и бе помислял. Никога досега не беше изпитвал по-силна нужда да се движи. Капчици пот се стичаха по кожата му, кичури мокра коса полепваха по челото му. Той беше глух и сляп за всичко друго освен любимия. Джимин беше хванал възглавницата зад главата си с едната си ръка, а с другата стискаше китката на Кук. Беше изпънал съвършеното си тяло и разтворил крака, така че да го допусне най-близо до себе си. Звукът от удара на кожа в кожа влудяваше и двама им.  

Чонгкук усещаше как ерекцията му набъбва все повече, а вътрешността на Джимин се стяга неминуемо. Усещаше как ще се заклещи в него, кулминацията наближаваше.

-Кук – Джимин стенеше под него с пресипнал глас. – Кук!

Образът започна да се размива, Чонгкук загуби контрол над движенията си. Опита да докосне Чим, но той сякаш се превърна в пара пред очите му.

Изведнъж стаята потъна в мрак и тишина. Чонгкук си пое въздух стреснато и дезориентирано се огледа.

-Кук!

Чу гласа на Джимин съвсем ясно и близо до себе си и миг по-късно осъзна, че го държи в обятията си.

-Кук, горещо ми е така – измърмори Джимин сънено и се отскубна от прегръдката му, като се придвижи до края на леглото и остана там с гръб към алфата.

Чонгкук се озърташе в тъмнината в пълно недоумение. Нямаше и следа от уютната спалня с голямо легло и детско креватче. Беше тъмно и миришеше на мухъл – квартирата на Джимин.

„О, не” – помисли си Чонгкук панически, когато съзнанието му се избистри и той разбра, че всичко досега бе било просто един сън. И то какъв.

Скорострелно се изтъркули извън неудобното легло и намери пътя към банята пипешком в тъмното. Светна лампата и напръска лицето си със студена вода. Опита да се съвземе. Беше изпотен. Гледаше отражението си в огледалото над мивката и се съдеше на ум, задето бе оставил хормоните да го надделеят отново. Мокрите сънища с Джимин бяха зачестели и последните дни се събуждаше еректирал, а това, че човекът на неговите желания спеше до него никак не му помагаше.

Когато се поуспокои и погрижи за ерекцията си, се върна в леглото. Запази дистанция между него и Джимин, но сладкият му аромат оставаше все така силен, както в съня му. Онзи период от годината наближаваше.

Continue Reading

You'll Also Like

414K 18.5K 84
- Не можеш да ме защитиш от всичко. - Мога да опитам. *Историята се превежда* All Rights Reserved to H28
113K 7.2K 57
През целият си живот Денис Бекъм винаги е мечтала само за едно. Да бъде актриса. Искала е това от малка и е готова на всичко, за да го постигне. Това...
74.3K 3.6K 120
Където групата bts си търсят нова секс играчка за неопределен период. Накрая намират Джънгкук и бодигардите му го отвличат. Водят го при останалите м...
85.7K 3.6K 53
Аз бях лудо момиче, преди трагедията в живота ми, а той обикновено момче, което бе събрало всички добри качества на този свят. Аз не виждах смисъл в...