SOPIMUS | TK

By gcfseokie

21.3K 1.7K 1.4K

"Taidat sietää minua hiukan enemmän kuin haluat myöntää" Taehyung on aina elänyt äitinsä kontrollissa, joten... More

00
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
epilogi

34

506 49 49
By gcfseokie

———

Taehyung valehtelisi, jos hän sanoisi pystyneensä pidättelemään kyyneleitä veljensä hääseremonian aikana. Hän ei edes yrittänyt piilotella niiskautuksiaan Seokjinin kävellessä kohti alttaria päällään valkoinen puku, joka sai hänet näyttämään siltä kuin hän olisi astunut suoraan ulos satukirjasta.

Jopa Jeongguk itki —vaikka hän ei sitä myöntänytkään, kun Taehyung oli kysynyt oliko hän kunnossa. Mies oli vain räpytellyt kyyneleet nopeasti pois silmistään ja syyttänyt ilmassa leijailevaa pölyä. Siitä huolimatta nuorempi oli puristanut Taehyungin kättä aikaista lujempaa.

Ei ole liioittelua todeta, että kokonainen perhosparvi oli lähtenyt lentoon Taehyungin vatsassa. Hän ei voinut olla miettimättä, miltä tuntuisi seistä tuolla Jeonggukin kanssa ja vannoa ikuista rakkautta.

Nytkin kun he odottavat hääparin ensimmäistä tanssia, Taehyung ei voi kuin haaveilla samanlaisesta tulevaisuudesta. Hän ei pysty kohtaamaan Jeonggukin katsetta siinä pelossa, että mies pystyisi lukemaan nämä ajatukset hänen kasvoiltaan. Sillä vaikka he molemmat tietävät tunteistaan toisiaan kohtaan, naimisiinmenosta puhuminen olisi aivan liian aikaista. Taehyung ei edes tiedä, onko se jotain, mitä toinen haluaa tulevaisuudeltaan.

Taehyung on kiitollinen, että nuoremman huomio on kaikkien muiden vieraiden tavoin kiinnittynyt tanssilattialle eikä hänen kasvoihinsa, jotka kuumottavat punaisina jo pelkästä ajatuksesta.

Kun tuore hääpari saapuu iloisen vastaanoton myötä tanssilattialle, Taehyung päättää työntää nämä ajatukset reunaan ja keskittyä sen sijaan päivän kohokohtaan. Hän katsoo, kuinka Namjoon asettaa toisen kätensä Seokjinin selälle tämän asettaessa kätensä miehen olalle. Musiikin kajahtaessa kaiuttimista pariskunta aloittaa tanssin, joka ainakin Namjoonin osalta näyttää aavistuksen kömpelöltä; tämän astuessa vähän väliä miehensä varpaille.

Seokjin ei kuitenkaan tavalliseen tapaansa ole sättimässä toista. Hänellä on sen sijaan kasvoillaan täydellisen rakastunut ilme, jota edes Namjoonin hapuilevat askeleet eivät voi horjuttaa. He ovat kuvottavan söpöjä eikä Taehyung voisi olla onnellisempi heidän puolestaan.

Taehyung seuraa avioparin tanssia haltioituneena, kun nopea salaman välähdys hänen kasvojensa vieressä hätkähdyttää hänet pois transsista. Hän kääntää silmiään räpytellen katseensa sivulle ja kohtaa kalliin järjestelmäkameran takana seisovan Bogumin, joka tarjoaa hänelle ystävällisen hymyn. Taehyung hymyilee takaisin, mutta kääntää nopeasti katseensa pois. Hän oli hääseremoniasta asti pyrkinyt välttelemään miestä —hän ymmärsi nyt paremmin, ettei Bogum koskaan tahtonut olla vain ystäviä hänen kanssaan. Hänen äitinsä oli tehnyt sen hyvin selväksi.

Kun vieraita alkaa liittymään juhlaparin pyörrytyksiin, Taehyungin ajatukset palautuvat tanssilattialle. Hän irvistää hiukan ja kääntyy ympäri palatakseen takaisin istumaan, mutta käsi hänen vyötäröllään estää miestä lähtemästä.

"Minne sinä olet menossa?" Jeongguk kysyy kiusoitteleva pilke silmäkulmassaan. Taehyung vilkaisee ensin reunassa olevia tuoleja ja sitten poikaystäväänsä.

"Istumaan?" hän kohottaa kulmaansa, johon Jeongguk pudistaa hiukan päätään ojentaen vapaan kätensä vanhemmalle.

"Tule. Tanssi kanssani", hän sanoo tarjoten ujon hymyn, joka saa Taehyungin vastarinnan sulamaan sekunneissa. Miten hän voisi sanoa ei? Joten Taehyung tarttuu miehen käteen ja antaa tämän johdattaa hänet muiden vieraiden sekaan.

Välttääkseen tuomitsevien sukulaisten —Taehyungin äidin— katseet, he päättävät jäädä muista sivummalle. Taehyung kietoo kätensä Jeonggukin niskan taakse ja tämä asettaa kätensä Taehyungin vyötärölle vetäen hänet lähemmäs itseään.

"Näytät upealta, Tae", Jeongguk kuiskaa ja hänen hengityksensä kutittelee Taehyungin huulia heidän keinuessa hitaasti puolelta toiselle.

Taehyungin rinnassa lehahtaa lämmin tunne ja kaikki hänen ajatuksensa sumentuvat pinkeiksi hattarapilviksi.

"Yritätkö sinä iskeä minua, Jeon Jeongguk?" Taehyung kallistaa päätään leikkisästi Jeonggukin pyöritellessä silmiään.

"En usko, että se on tarpeen", Jeongguk hymyilee ennen kuin jatkaa: "ottaen huomioon, että sinä olet jo minun."

Taehyung puree alahuultaan yrittäen estää suupieliään kaartumasta ylöspäin. Hän haluaisi, että koko maailma näkisi tämän puolen Jeonggukista. Että hänen äitinsä näkisi tämän puolen Jeonggukista.

"Suutele minua", Taehyung pyytää. Hänen äänensävynsä on vaativa, melkein epätoivoinen, kuin hän ei selviäisi sekuntiakaan ilman Jeonggukin huulia. Hän vain haluaa näyttää kaikille, että hän on Jeonggukin. Ja Jeongguk on hänen.

"Tae..." Jeonggukin näyttää yllättyneeltä, ja hän vilkaisee nopeasti ympärille kuin nähdäkseen, oliko kukaan kuullut vanhemman sanoja. "Ehkä myöhemmin."

"Mutta haluan suudella sinua nyt." Taehyungin huulet mutristuvat miehen sanoista. Häntä ei kiinnosta, vaikka kaikkien silmät olisivat heissä.

"Aina niin vaativa", Jeongguk virnistää päätään pudistaen. Mutta kun Taehyungin mutristus syvenee ja silmät alkavat kimaltelemaan, hän ei voi kuin myöntyä.

Jeongguk nojaa lähemmäs ja Taehyungin kasvoille nousee voitokas hymy. Hän sulkee silmänsä ja odottaa sitä hetkeä, kun heidän huulensa kohtaavat. Hän odottaa... ja odottaa. Kunnes hän tuntee kevyen suukon nenänpäässään. Taehyung räpäyttää silmänsä auki ja kohtaa Jeonggukin leveän hymyn.

"Gguk, mitä–" Jeongguk suutelee häntä.

Taehyung huokaisee vasten nuoremman huulia sulaen tähän kiinni. Kaikki heidän ympäriltä katoaa —kuin he olisivat ainoat maailmassa. Jeonggukin suudelmat ovat aina täynnä tunnetta. Yleensä se on halua tai tarvetta. Nyt se on täynnä lämpöä ja rakkautta.

Taehyung vie kätensä Jeonggukin poskelle syventäen heidän suudelmaansa. Se muistuttaa häntä heidän ensimmäisestä suudelmasta hänen siskonsa häissä. Hänen olisi pitänyt tietää jo silloin, ettei Jeongguk olisi menossa minnekään.

Kun musiikin viimeiset sävelet alkavat kaikkoontumaan, Taehyung vetäytyy aavistuksen verran kauemmas Jeonggukista nähdäkseen nuoremman kasvot, jotka peilaavat hänen omaa hymyään.

"Oletko nyt tyytyväinen?" Jeongguk kysyy.

"Erittäin", Taehyung nyökkää astuen askeleen kauemmas miehestä, jonka jälkeen hän tarttuu tämän käteen johdattaen heidät istumaan. Hän oli saanut järjestettyä heidän paikkansa niin, että Jeongguk istuisi hänen vieressään. Taehyung ei halua antaa Jiwoolle syytä kyyseenalaistaa heidän suhdettaan.

Jeongguk vetää tuolin Taehyungille ja antaa hänelle lämpimän hymyn, mikä saa pöydässä jo valmiiksi istuvan Jiminin pyörittämään silmiään.

"Jotkut meistä ovat sinkkuja", hän huokaisee dramaattisesti ja ottaa pitkän hörpyn lasistaan, joka on täynnä kuplivaa. Nyt on Taehyungin vuoro pyöritellä silmiään.

"Tuskin enää kauaa", Taehyung toteaa vilkaisten nopeasti miehen toisella puolella istuvaa Hoseokia, joka on autuaan tietämätön hänen vihjauksestaan. Jimin sen sijaan lehahtaa kirkkaan punaiseksi ja melkein tukehtuu samppanjaansa.

"Jimin-ah, oletko kunnossa?" Taehyung katsoo, kuinka Hoseok asettaa huolestuneesti kätensä blondin selälle hiukan taputtaen ja tietävä hymy nousee hänen kasvoilleen.

"Olen kyllä. Älä huoli, hyung", Jimin sopertaa heilauttaen vähättelevästi kättään. "Meinasin vain tukehtua näiden kahden kuherrellessa minun salaattini edessä."

Taehyung virnistää ja vilkaisee vieressään istuvaa Jeonggukia, joka vain tarttuu hänen käteensä antaen sille kevyen puristuksen.

"Anna heidän olla, Jimin", pöydän toisella puolella istuva Yoongi liittyy keskusteluun. Hänen äänensä on aina yhtä rauhallinen, mutta samaan aikaan komentava. "Antaa nuoren parin nauttia toisistaan, kun vielä kerkeävät. Kohtahan he ovat kaukosuhteessa."

Taehyung jähmettyy. Hänellä kestää muutama sekunti prosessoida miehen sanoja ja silloinkin hän ei ole varma, kuuliko hän oikein. Mutta kun hän tuntee Jeonggukin käden jäykistyvän otteessaan, Taehyung tietää, ettei kyse ole huonosta kuulosta.

"Mitä?" Taehyungin ääni kuulostaa vieraalta. Hän tuijottaa edessään istuvaa räppäriä, jonka kiusaava ilme vaihtuu nopeasti hämmentyneeseen, kuin hän olisi odottanut erilaista reaktiota.

"Miten niin kaukosuhteessa?" Taehyung tivaa, kun kaikki tuntuvat yhtäkkiä hiljentyvän. Hän kääntyy Jeonggukin puoleen saadakseen edes jotain, mutta tämäkin vain tuijottaa ilmeettömästi pöytää.

Taehyungin sydän vajoaa.

"Gguk, mistä hän puhuu?" Taehyung kysyy hiljaa hakien poikaystävänsä katsetta, mutta tämä ei suostu nostamaan päätään.

"Voimmeko puhua tästä myöhemmin?" Jeongguk vastaa edes katsomatta häneen. On kuin joku potkaisisi ilmat pihalle Taehyungin keuhkoista.

"Ei, ei todellakaan", Taehyung naurahtaa epätoivoisesti. Hän ei edes huomaa puristavansa nuoremman kättä. "Haluan puhua siitä nyt."

Hatara huokaisu karkaa Jeonggukin huulilta ja hän nostaa katseensa Taehyungiin. "Tae–"

"Älä Taettele minua vaan kerro, mistä on kyse!" Taehyung parahtaa ja hän tietää aiheuttavansa kohatuksen. Hän voi tuntea ystäviensä katseet itsessään.

"Hyung, anna minä selitän", Jeongguk sanoo rauhallisesti tarttuen kaksin käsin Taehyungin käteen. Aivan kuin hän pelkäisi, että vanhempi voisi kadota hetkenä minä hyvänsä. "Sinä tiedät uudesta albumistani", Taehyung nyökkää varovasti. "Levy-yhtiöni mielestä nyt olisi sopiva hetki lähteä kiertueelle. Ja minä... olen samaa mieltä."

Taehyung antaa Jeonggukin sanojen upota. Totta kai hän on aina ollut tietoinen siitä, mitä nuoremman uraan kuuluu. Mutta hän ei ole koskaan miettinyt sitä sen pidemmälle. Totta puhuen ajatus kiertueesta ei ole edes käynyt Taehyungin mielessä.

"Kuinka kauan?" Taehyung vihdoin kysyy. Hänen rintaansa sattuu, sillä hän luuli heidän kertovan kaiken toisilleen. Mutta tieto siitä, että Jeongguk on salannut jotain näin suurta häneltä särkee hänen sydäntään.

"Kuinka kauan mitä?" Jeongguk puree alahuultaan. Hän ei halunnut kertoa tästä näin. Hän ei halunnut satuttaa Taehyungia.

"Kuinka kauan olet poissa?"

"Kahdeksan kuukautta." Taehyung irrottaa Jeonggukin kädet itsestään ja nousee mitään sanomatta ylös. Hän tarvitsee raikasta ilmaa.

——

Loppuilta kuluu kiusallisissa ja hiljaisissa merkeissä. Taehyung yrittää näyttää iloiselta ja onnelliselta veljensä vuoksi, mutta todellisuudessa hän on yhtä tunteiden sekamelskaa. Hän ei suostu puhumaan Jeonggukille koko iltana, sillä hän tietää, että se päätyisi vain kyyneliin.

Jopa automatka takaisin hotellille on hiljainen, ja joka kerta, kun Jeongguk yrittää lähestyä Taehyungia ja puhua hänelle, hän vain kääntää katseensa ulos ikkunasta ja antaa toisen sanojen kaikua seinille.

Vasta saapuessaan heidän jaettuun hotellihuoneeseen, Taehyung on valmis puhumaan.

"Milloin sinä ajattelit kertoa minulle?" Taehyung kysyy oven sulkeuduttua. Kaikki illan aikana kertyneen tunteet ja ajatukset uhkaavat purkautua ulos.

Jeongguk huokaisee ja pudottaa takkinsa lattialle ennen kuin hän ottaa askeleen lähemmäs poikaystäväänsä. Hän nostaa kätensä koskettaakseen Taehyungin käsivartta, mutta tämä ristii kätensä.

"Viimeistään silloin, kun albumini julkaistaan... Olen pahoillani, Tae."

"Kaikki muut tiesivät jo", Taehyung puuskahtaa. "Tiedätkö, kuinka nöyryyttävää se on? Että olen viimeinen joka saa tietää, että tulemme olemaan kaukosuhteessa. Minä olen sinun poikaystäväsi."

Jeonggukin ilme muuttuu toiveikkaaksi hänen kuullessaan Taehyungin sanat. "Sinä et aio jättää minua?"

Seuraavat sanat jäävät Taehyungin kurkkuun ja hän kurtistaa kulmiaan. "Mitä? En tietenkään", hän sanoo ja Jeongguk silminnähden rentoutuu.

Taehyung päästää vaikean huokaisun ennen kuin siirtää kätensä pois rinnaltaan antaen nuoremman lähestyä häntä. Hän saattaa olla vihainen, mutta hän ei voi antaa tämän luulla, että hän haluaa erota.

"Oletko varma?" Jeongguk kysyy ja Taehyung nyökkää.

"Olen. Miksi edes epäilet sitä? Sinä tunnet minut."

"Siksi juuri", Jeongguk myöntää ja vilkaisee alas käsiään. "Tiedän, ettei tämä koko suhde ole sitä, mitä sinä halusit. Tiedän, että sinulla on omat unelmasi ja fantasiasi, ja se millainen meidän suhteemme on tai tulee olemaan, ei vastaa sitä. Tämä ei ole se satumainen rakkaustarina, jonka sinä halusit."

Taehyung huokaisee. "En sa no, etteikö tuo pitäisi paikkaansa." Jeongguk nostaa yllättyneenä katseensa ylös. Hän ei odottanut tämän myöntävän sitä näin helposti.

"Sinä– vau, okei", Jeongguk ei tiedä, mitä sanoa. Hän ottaa askeleen taaksepäin ja nielee väkisin sen ikävän tunteen, joka kasaantuu hänen kurkkuunsa.

"Hei", Taehyung kävelee lähemmäs ja tarttuu nuoremman käsiin. "Et antanut minua puhua loppuun. Olet oikeassa, ettei tämä ollut mielessäni, kun mietin tulevaisuuttani. Mutta en muuttaisi mitään. Ja jos kaukosuhde tarkoittaa sitä, että saan pitää sinut elämässäni, olen valmis siihen."

Kun Jeongguk vihdoin kohtaa Taehyungin katseen, se on täynnä tunnetta. Täynnä uskoa. Taehyung nostaa Jeonggukin kädet huulilleen ja painaa kevyen suudelman tämän rystysille.

"Sinä olet minun tulevaisuuteni."

———

hello pitkästä aikaa!
tosiaan tän luvun jälkee on
enää epilogi jäljelläㅠㅠ
toisaalta ihan kiva niin saan
keskittyä uusiin juttuihin.

tähän kirjaan mulla on ollut
viha-rakkaussuhde, sillä tän
ekoja lukuja lukiessa huomaan
todella hyvin, miten mun
kirjotustyyli on muuttunut nyt
kun kirjotan ekaa kertaa
suomeksi ^-^

anyway haluun taas kiittää
kaikkia teitä ihania, jotka
ootte lukenu, votennu, jättäny
kommentteja ja siten kannustanu
mua kehittymään kokoajan
kirjottajana<3

Continue Reading

You'll Also Like

36.4K 2K 40
14-vuotias Aleksi asuu alinomaan riitelevien vanhempiensa kanssa. Yhtenä yönä Aleksia alkaa totaalisesti kyllästyttämään vanhempiensa jatkuva huuto j...
4.3K 399 29
Olli ja Aleksi on tässä nuoria aikuisia. He tutustuvat onnettomuuden kautta ja heidän välilleen syttyy kipinä. Mun viimeisestä aivosolusta ei tiedä m...
3.8K 484 43
"En mä halua vuodattaa omaa vertani. Mä haluan nähdä, kun sä vuodat kuiviin" Tw: tämä kirja tulee olemaan erittäin deep shit eli harkitsisin kahdesti...
53.6K 2.8K 35
Aloitettu: 16.4.2019 Lopetettu: 30.7.2019 Mitä tapahtuu kun kaksi kuumaa toisiaan vihaavaa poikaa kehittää tunteita väleilleen? Koulun suosituimmat j...