5SOS and my life

By xxTynxx

123K 7.2K 908

Příběh češky Lili která měla jen jediné přání setkat se se svými idoly. Když se s nimi setká čekají jí měsí... More

Ahoj
Škola
Dál..
4.kapitola
5. kapitola
6. kapitola
Good girls or Bad girls?
Sad girls..
Wherever you are
Narozeniny
Piknik..
Unpredictable
Heartbreak girl
Long way home
Never Be
Paris.
Night love
Social Casualty
End up here
Good day or Bad day
Fans
It is not true
Family
End?
Just saying
Fanstory
Lost Boy
BEST FAN
Upozornění!
Luke or Calum
F*cking Love
F*cking doll
Bondi Beach
New Love
ČR?
F*ck mum
Night London
Honey Luke
Prosím:3
Home?
Cute Penguin
Best Friends
Flaška
Dotaz.
End?
Život bez 5SOS?
Co dál?
New Life?
Sydney
Tajemství
Je tak Awww
Strach
Luke-batman
Luke kuchař
5SOS
Pláž
Co mu je?
Nechci přijít o kapelu..
Co pro mě znamenají 5SOS a Wattpad?
Nemocnice
Barbie:*
Jess
Byl si roztomilý mimčo.
Milujeme tučňáky
Shawn je cute
Vezmeš si mě?
Rande,dovolená,Ano
Nemocná?
Večeře a zprávy co nepotěší.
A je to tady.
Sophi a Thomas
Hádka..
Ovečka Shawn.
Zvládneme se nehádat?
Žhavá noc?:D
Otázky.
Co nám tají?
Nenávidím tě!
Hádky.
Další v tom?
Za Lukem?
London I.
Oznam
London II.
Sama?
Ona není blázen!!
Zlé sny..
Jsou zpátky..
Vzpomínky
Lavuju vás♥
Vzpomínky II
Zpátky doma
Usmíření.
Odpuštění
Překvapení
Paříž
Vezmeš si mě?
Bude dobře
Myšlenky
Děkuju <3

Večeře

1.1K 60 11
By xxTynxx

Celkem se to začalo rozjíždět. Ja popíjím džus,ale ostatní už jsou celkem mimo. Je to divný. Bejt střízlivá mezi těma ožralejma. Nika se zrovna celkem zuřivě líbá s Jackem. Zajímalo by mě jestli by se líbila kdyby byli střízliví. Calík zrovna tancuje na stole a zpívá něco od 1D. Já se směju jak debil. „Kdo chce svést od žůžového poníka Ashíka" křikne Ash. Já už skoro brečím smíchy. To ale do obýváku vtrhne Luke nesouce v náručí svého velkého tučňáčka. Postaví ho na zem a příjde ke mě. „Lilo Penguinová vezmeš si mě?" zeptal se. „Jasně Hemmo"' řekla jsem se smíchem.

Teď zrovna mám svatbu a oddává mě dvoumetrový plyšový tučňák. Ash mluví za tučňáka. „Lilo bereš si zde přítomného Luka Penguina Hemmings?" zeptal se "tučňák" „Ano" řekla jsem. „Penguine bereš si zde přítomnou Lilu?" zeptal se. „Ano" řekl Luke. Ash nám podal dětské prstýnky. „A teď jste oficiálně manželé." řekl Ash. Já se usmála. „Já budu tetička" zařvala Vo. „Co to měleš?" zeptal se Cal. Vo se zasekla. „No jednou budou mít dětí" řekla zaraženě. „Aha" zasmál se Cal. A mě se ulevilo. Nika začala zpívat Don't stop a ostatní se k ní přidávali. Já jsem potom šla spát a ostatní si ještě užívali.

Ráno jsem se probrala všichni spali v obýváku. Ale nebyla tu Vo a Ash. Na stole byl lísteček: „Jsme spolu nehledejte nás,večer jdem na tu večeři. *Vo a Ash*

Takže asi dnšek strávím vypravováním všem co včera dělali. Najednou mě někdo obejme zezadu kolem pasu. „Dobré ráno lásko" řeknu. „Bree je mi strašně blbě." řekne. „To se nedivím ty můj manžílku." řeknu já. Luke na mě nechápavě kouká. „Včera jsme se vzali oddal nás tučňák" řekla jsem a měla jsem co dělat aby jsem se nerozesmála. „Proto mam na ruce ten prstýnek z bravíčka" řekl Luke. Já už jsem se neudržela a začala se smát. „Zdravím manžele Hemmingsovi" pozdravila nás Regi.

Vo:.

Ráno jsem se probrala a všichni spali,ale Ashe jsem nikde neviděla. Šla jsem do kuchyně a tam stál zrovna zapíjel prášek. Pozdravil mě a taky mi jeden podal. „Jak ti je?" „Jde to" odpověděla jsem. „Je ti tak dobře aby si mohla celý den strávit se mnou venku?" zeptal se. „S tebou vždycky" odpověděla jsem. Tak jsme napsali ostatním lísteček a vydali se ven. „Tak jaký je plán?" zeptala jsem se. „Teď půjdeme třeba na pláž nebo se někam projít,a odpoledne se dojdeme domů převléci a na večeři" řekl. Ja ho chytla za ruku a vydali jsme se někam do výru velkoměsta. „Půjdem do Darling Harbour" řekl Ash. Takže do parku. Celý den s Ashem co víc si přát. Nebo takhle park to není,ale je to taková klidnější část města. Mám to tam ráda. Vlastně větší část dne strávím procházením se s Ashem po Sydney. Dopoledne uteče strašně rychle. „Hale chci tě namalovat a připravit na tu suprovou večeři,příjdete do vilky? Už jsem ti vybrala šaty^^takže šup šup. Ps: Kupte Okurky, nutellu, gumový medvídky a džus. Vaše milovaná Lí Hemmings:D. Napsala mi Lí a já se začala smát jak debil. Ash na mě nechápavě koukal. Podala jsem mu mobil a zachvilku jsme se smáli oba. „Těhotenské chutě" zasmála jsem se. Ash zvážněl. „Copak?" zeptala jsem se. „Znám Cala,myslím si že by mu to měla říct on pak bude naštvaný" řekl Ash. „Ale Ashi když si to vezmeš kolem a kolem Cal s tím vlastně nemá nic společného" řekla jsem. „Jenže jsou to nejlepší přátele,Cal bude zklamaný,že mu to neřekla." řekl. Sakra proč má zase pravdu? Tak jsme se vydali domů. Pocestě jsme se zastavili v obchodě a koupili Lí ty věci co si přála. Po cestě jsme probírali různé věci.

Když jsme přišli do vilky Lí se zrovna cpala nějakou obloženou bagetou. „Jsem ofiko paní Hemmings" běžela ke mě a ukazovala prstýnek z bravíčka. Smála se u toho jak debil. „A oddal vás plyšový tučňák já vím" zasmála jsem se. „Přesně" řekla. Ash na nás koukal jak na debili. „Copak "žůžovej poníku" řekla a vzala si od něj nákup. „Cože?" zeptal se vyděšeně. „Jej Irwin si nic nepamatuje" zasmála se a táhla mě do pokoje. „Lilino to mi musíš vysvětlit" smál se. „Zeptej se těch v obýváku" zasmála se. „Tak Ady co ti udělám s vlasma?"zeptala se. „Rozpustit a vyžehlit?" zeptala jsem se. „Dobře" řekla. „Sakra Irwinová já chci tvoje vlasy" mlela. „Já nejsem Irwinová" smála jsem se. „Ani ne za tři roky jo" řekla Lí. „A jak víš že si ho vezmu?" zeptala jsem se. „Vo já v to věřím,patříte k sobě,tak už to pochop" řekla. Nevím proč,ale začaly mi téct slzy. Obrátila jsem se k Lí a pevně jí objala. „Děkuju ti za vše ty má Vo" řekla mi. „To já tobě" řekla jsem. „Prostě budeš jednou paní Irwinová,budete mít dvě děti kluka a holčičku" řekla. Já se usmála. Lí mě jemně nalíčila. Udělala mi tenké linky a takové růžovonké stíny. Řasy mi namalovala svojí řasenkou kterou tak miluju. Na rty jsem si nenesla lesk a přepudrovala obličej. Pak mi Lí podala ty šaty. Nebyli moc dlouhé. Byly bílé a v pase měly černou mašli. „Ty jsou dokonalé" řekla jsem a oblékla jsem si je. Chtěla jsem si vzít svoje milované barelínky,ale Lí mi podala boty na podpatku. „Hemmings děláš si ze mě prdel?" „Hemmings,to na sebe nikdy nevemu" řekla jsem. „Vemeš,notak Vo odvaž se" křikla na mě. Do pokoje vtrhl Luke. „Fíha Vo sekne ti to." řekl. „Děkuju" řekla jsem. Lila si vzala okurku ze sklenice a začala jí jíst. „Láško žekni.." říkala s plnou pusou. Sakra Lilino nejdřív dožer tu okurku." řekla jsem. „Lásko řekni prosím Irwinový ať si vezme ty boty. „Irwin vem si ty boty" řekla Luke. „Dobře,ale dnes poprvé a naposled." řekla jsem. Obula jsem si boty,Lí mě objala. „Ash už určitě čeká" řekla. „Už běžím" řekla jsem jí.

Šla jsem po schodech a na posledním schodě jsem nějak blbě šlápla. Někdo mě chytil. „Copak moje princess byla donucena pro boty na podpatku?" zeptal se mile Ash. „Jo" řekla jsem smutně. „Vo strašně ti to sluší" řekl Ash. „Děkuju Lásko." „Neříkala jsem že z těch schodů sletí" slyšela jsem hlas Lí která zřejmě mluvila na Luka. „A neříkal jsem že jí chytí?" smál se Luke. „Hale my tu stále jsme" řekl Ash. Lí se začala i s Lukem smát. Ashovi to strašně sluší. Má oblek. „Wow" na víc se nezmůžu. „Copak?" zeptá se Ash. „Jen,prostě ty a oblek..sluší ti to" řeknu. „Tobě víc princess" řekl.

Sedím s Ashem v autě. Jedem do nějaké restaurace. Vůbec,ale nevím kam. Ash zastaví před nějakou restaurací. Vystoupím a Ash mi nabídne rámě. Vejdem dovnitř. „Dobrý den mám tu rezervaci na jméno Irwin" řekl Ash. „Pan Irwin,pojďte za mnou." řekl milý pán za recepcí. Odvede nás do nějaké klidnější části restaurace. „Tady vás nebude nikdo rušit,žádné fanynky" řekl. „Děkujeme to je pozorné" řekl Ash.  Posadili jsme se ke stolu a obsluha nám přinesla šampaňské. „Irwine víš že nejsem plnoletá" smála jsem se. „Ale já jo u nás v Austrálii seš plnoletý ve 21 takže já čerstvě" zasmál se. A tak jsme tam popíjeli šampaňské a smáli se. Lí měla pravdu. Tady toho magora si za pár let vezmu,teda pokud mě požádá o ruku,ale já už teď vím že bych bez něj nedokázala žít. Miluju ho. Potom nám přinesli jídlo. Omm jak já miluju steaky. Jídlo jsme snědli a ještě jsme tam seděli a povídali si. „Půjdem se projít?" zeptal ss Ash. Já kývla. Ash zaplatil a vyšli jsme ven.

„Ashtone Fletchere Irwine, jaktože si mě na tohol dokonalé místo nevzal dřív?" zeptala jsem se. Sedíme na nějakém místě a pozorujeme noční Sydney. Pravda cesta sem byla trošičku náročnější. Ash mě chviličku musel nést na zádech. To,ale jen kvůli těm botám. Prostě v nic nejde chodit. No,ale zase nejsem vedle Ashe takovej prcek. Tak si jen tak sedíme a povídáme. Já už mu dávno odpustila ten jeho úlet.

Ahoj Lidi všechny vás zdravím:D Doufám že se díl líbil:3 Teď zrovna si pojedu pro občanku:D Hmm velká holka:D. Já vím že bás to asi nezajímá,alee..:D Potom se vrátím domů(nejdu do školy) a pokud nebude mít táta blbou náladu budu moc psát:33. Jinak bych vám strašně chtěla pokděkovat za skoro  9k přečtení to je prostě boží:3

Continue Reading

You'll Also Like

11.2K 1.3K 85
Jungkook přestupuje do Školy čar a kouzel v Bradavicích. Doufá, že se mu bude dařit a zapadne do kolektivu. To však ještě neví, že ve stejném ročníků...
316K 6.2K 37
Mladá česká novinářka Stella Mayer se po nevěře svého přítele Richarda snaží dát znovu dohromady. Když dostane pracovní nabídku odletět do Itálie, ne...
61K 3.9K 49
Katherine se narodila se superschopnostmi, ale život ji nijak nezlehčují, právě naopak. Nedokázala si vybavit posledních patnáct let svého života. N...
416K 29.3K 27
Todd: Kde jsi? Alice: Doma... Děje se něco? Todd: MUSÍŠ OKAMŽITĚ PRYČ! *** Strašidelné texting jednodílovky. Doporučuji číst ve tmě.