Heather | ✓

By szamocavirag

89K 4.6K 204

" Bárcsak elmondhattam volna neki,azóta is hányszor gondoltam arra,milyen érzés lenne őt megcsókolni. -Folyam... More

[ e l s ő ]
[ m á s o d i k ]
[ h a r m a d i k ]
[ n e g y e d i k ]
[ ö t ö d i k ]
[ h a t o d i k ]
[ h e t e d i k ]
[ n y o l c a d i k ]
[ k i l e n c e d i k ]
[ t i z e d i k ]
[ t i z e n e g y e d i k ]
[ t i z e n k e t t e d i k ]
[ t i z e n n e g y e d i k ]
[ t i z e n ö t ö d i k ]
[ t i z e n h a t o d i k ]
[ t i z e n h e t e d i k ]
[ t i z e n n y o l c a d i k ]
[ t i z e n k i l e n c e d i k ]
[ h u s z a d i k ]
[ h u s z o n e g y e d i k ]
[ h u s z o n k e t t e d i k ]
[ h u s z o n h a r m a d i k ]
[ h u s z o n n e g y e d i k ]
[ h u s z o n ö t ö d i k ]
[ h u s z o n h a t o d i k ]
[ h u s z o n h e t e d i k ]
[ h u s z o n n y o l c a d i k ]
[ h u s z o n k i l e n c e d i k ]
[ h a r m i n c a d i k ]
[ h a r m i n c e g y e d i k ]
[ h a r m i n c k e t t e d i k ]
[ h a r m i n c h a r m a d i k ]
[ h a r m i n c n e g y e d i k ]
[ h a r m i n c ö t ö d i k ]
[ h a r m i n c h a t o d i k ]
[ h a r m i n c h e t e d i k ]
[ h a r m i n c n y o l c a d i k ]
[ h a r m i n c k i l e n c e d i k ]
[ n e g y v e n e d i k ]
[ n e g y v e n e g y e d i k ]
[ n e g y v e n k e t t e d i k ]
[ n e g y v e n h a r m a d i k ]
[ n e g y v e n n e g y e d i k ]
[ n e g y v e n ö t ö d i k ]
[ n e g y v e n h a t o d i k ]
[ n e g y v e n h e t e d i k ]
[ n e g y v e n n y o l c a d i k ]
[ n e g y v e n k i l e n c e d i k ]
[ ö t v e n e d i k ]
[ ö t v e n e g y e d i k ]
[ ö t v e n k e t t e d i k ]
[ ö t v e n h a r m a d i k ]
[ ö t v e n n e g y e d i k ]
[ ö t v e n ö t ö d i k ]
[ ö t v e n h a t o d i k ]
[ e p i l ó g u s ]
[ k ö s z ö n e t n y i l v á n í t á s ]
Társas szenvedély

[ t i z e n h a r m a d i k ]

1.4K 75 0
By szamocavirag

Marco szemszögéből

Le voltam már izzadva a parti felénél,azonban az emberek rohadt jól érezték magukat és ez feldobott.Minden szám után tapsvihar és ujjongás volt,talán mert a közönség negyedét a mi iskolánk tanulói tették ki.

A szívem hevesen vert az adrenalintól,ami az ereimben száguldott,a fények bántották a szemem,de egyáltalán nem foglalkoztam vele,belevesztem a zenébe,kizárva mindenkit.
Landon a mikrofonhoz lépett a következő számhoz,ami inkább az ő hangszínéhez passzolt az enyém helyett,én pedig átvettem a gitárját.Sosem adta oda senkinek,mert imádta ezt a kék gyönyörűséget,ezért még én is félve játszottam rajta az ilyen esetekben.Egy eredeti PRS CE24-ért ölni tudtam volna,azonban sosem tehettem volna meg magamnak.Ő azonban a szüleitől kapta még tavaly,ezért pedig nagyon féltékeny voltam.

A sok lány sikoltozni kezdett,ahogy felismerték a számot az első dallamokból én pedig felnevettem.Nem véletlenül volt a listánkon egy csomó szám,ami a TikTokon ennyire elterjedt;mind tudtuk,hogy ezzel igazán megnyerjük magunknak a közönség nagy részét.Emellett mi magunk is eléggé bírtuk az ilyen számokat.

-Hogy érzitek magatokat srácok?-szólt a közönséghez,mire ők nagy hangerővel válaszoltak neki.-Mit szólnátok egy kis meglepetéshez?

Az emberek felhördültek,mire mind a négyen egyszerre nevettünk fel.A szemem sarkából láttam,hogy a tulaj,Bill megindul felénk dühösen,hogy leállítsa az egészet,mire a mikrofonhoz léptem,kissé arrébb lökve Landont,mielőtt már most lehurrogná az egészet.

-Szeretném felkérni a színpadra Luna Florest.

A szememmel a lányt kerestem az előző helyén,ahol még mindig állt,most azonban a szemkontaktust kerülve,zavartan nézett a barátnőjére.Látni lehetett a kétségbeesést a kék szemeiben,ahogy mindenki egy emberenként feléfordult.Dadogó hangon szólalt meg rám nézve,ahogy rávezették a reflektorfényeket,mert a klubban óriási csend honolt a hirtelen változás miatt.Még Bill is állva maradt,ahogy megpillantotta a lány.

-Én nem...én nem szeretném.

Még pénteken kiterveltem ezt az egészet,hogy segítsek neki valahogy elengedni az egészet ezzel a vadbarommal.Tudtam,hogyha más nem is,a zene biztosan segíteni fog neki,így tegnap egész végig ezt a számot gyakoroltuk,hogy ma flottul menjen.Ha kiadja magából,könnyebb lesz és én nem úgy ismerem,mint aki meghátrálna ilyenkor.
Most mégis reszketve nézett rám,mint egy megrémült őzike az úttesten.

-Gyere,mi corazón.-sétáltam oda hozzá,hogy felhúzzam a színpadra,a kezemet nyújtva.

Eszméletlenül jól nézett ki.A vörös ruhája tökéletesen simult az alakjára,amit a térdzokni csak szexisebbé tett és a bakancs kontrasztot emelt az elegáns ruha és a vad stílus közé.Imádtam,ha egy csaj így öltözködik.De a legdurvább az...

Azok a csókolni való vörös ajkak,Dios mío!

-Marco én nem...-bújt hozzám közel szégyenlősen,amitől a gyümölcs illata az orromba kúszott.-Én nem tudok énekelni.

A homlokának döntve az enyémet néztem a kék szemeibe,amik most egy háborgó tengerhez hasonlítottak inkább a zavaros tekintete miatt.A két kezemmel körbefonva az arcát vettem rá,hogy csak rám figyeljen.

-Meg tudod csinálni.-nyomtam egy puszit a homlokára,majd elhúzódva tenyerembe zártam az ő kezét.-Csak légy önmagad.

Odavezetve a mikrofon elé elengedtem a kezét,majd a füléhez hajolva próbáltam megnyugtatni,semmiségeket suttogva a fülébe.Vigyorogva konstatáltam,ahogy a karján végigfutott a hideg a forró helyiségben,mikor csókot nyomtam a fedetlen vállára.Elképesztően szép volt,mikor elpirult.

Elfordulva felkaptam a saját gitárom,lepasszolva a PRS-t Landonnek,majd Luna mellé állva játszani kezdtem az első akkordokat.A lányt nem láttam még ilyen idegesnek az évek alatt sosem,ahogy a reszkető kezeit a mikrofonra helyezte.Csodálva néztem őt pengetés közben,képtelen voltam levenni róla a szememet.Annyira jól állt neki ez az egész környezet,a mikrofon a kezében,mintha csak erre született volna.Olyan volt,mint egy álom,mi sueño.

-Did you really think,I'd just forgive and forget,no.-kezdett bele reszkető hanggal az első sorokba,mire megdobbant a szívem.

Imádtam a hangját,mióta az eszemet tudom,mégis olyan régen hallottam őt énekelni.Amikor belereszket a hangja a magas részekbe,az embert kirázza a hideg,az meg csak fokozza az érzést,ahogy lehunyva a szemét kiereszti a hangját.

A lányok sikoltozni kezdtek az ismerős zene hallatán,becsatlakozva a férfi becsmérlő zenébe,ezzel egy magabiztos löketet adva Lunának.

-I see red,red,oh red.-hunyta le a szemét a refrénnél,ahol már a fiúk is becsatlakoztak az alaphoz.

Csodálkozva néztem,ahogy elveszik a zenében,miközben a közönség vele énekli a zenét,mintha csak átéreznék a fájdalmát minden egyes mondat mögött,szinte zengett a klub.Csak egy röpke pillanatra vettem le a szemem a lányról,hogy lássam,Bill,a tulaj mit szól az egészhez,azonban már rég vigyorogva nézett minket a nagy őrjöngést látva.Azt hiszem rájött,hogy mindössze szívességet tettünk neki;a közönség nagy része megbolondult a lány műsorától.

Luna kócos tincsei a nyakára tapadtak a melegtől,ami csak még szexibbé varázsolta őt.Lehunyva a szemem próbáltam lenyugtatni a túlfűtött testem,ahogy azonnal a lány vékony derekára és hosszú lábaira tévedt a tekintetem,annyira,de annyira szégyellve magam,mert így nézek a legjobb barátomra.Coño,bár ne volna ilyen nehéz.

Kirázott a hideg,mikor elcsuklott a hangja az egyik erőteljesebb hangemelkedésnél,de teljesen elnyelte a többi lány hangja azt,amitől zengett most a Beta.Még a többi csávó is csodálkozva nézte a lányt,ahogy teljesen megfeledkezve az előző félelmeiről,belemerült a zenébe.

A gitárduónk után,ami mindössze pár másodpercig tartott az utolsó refrének előtt Luna még magabiztosabban szólt a mikrofonba újra.Tudtam,mennyire szereti a számot,ezért esett erre a választásom,mert akárhányszor énekel,az magabiztossággal tölti meg,az már teljesen mellékesnek számított,hogy a dalt,mintha arról a seggfejről írták volna.

Már csak az fájt egyedül,hogy míg én őt csodáltam ezzel hagyva,hogy teljesen ellepje az elmém az egész lénye,addig az ő fejében csak ő járt.Az a rohadék,aki egy értékes percet sem érdemelt meg abból a hat kibaszott hónapból.

Olyan gyorsan eltelt az a négy perc,hogy észre sem vettem,akkor eszméltem fel,mikor a közönség óriási tapsviharba kezdett.Luna ellépve a mikrofontól a karjaimba zárta magát hevesen,a csillogó szemeivel nézett fel rám folyamatosan azt motyogva,hogy köszönöm.

-Nagyon jól toltad,bella.-pusziltam meg a homlokát,mire rám vigyorgott.

Olyan boldoggá tett,hogy életet lehelt belé ez az apróság,hogy akármilyen fáradt voltam a tegnapi hosszúra sikeredett próba miatt,mintha ez kompenzált volna minden erőfeszítést.

Fájdalmasan néztem a lány után,ahogy kibújt a karjaimból és máris éreztem a hiányát,már szinte semmi kedvem nem volt a fellépés hátralévő részéhez.Olyan volt,mint egy angyal,ahogy gyorsan elillant és már csak a szőke tincseit láttam eltűnni a nagy tömegben.

-Még egy nagy tapsot kérek Luna Floresnak.-hallottam meg mögülem Landon hangját,mire a közönség újra ujjongani kezdett.

Tízre végeztünk.Addig lett lebeszélve Billel,míg nem toppan be a DJ,akit mára kért,azonban most egyáltalán nem bántam a helyzetet.Szerettem volna kicsit én magam is bulizni,kiereszteni a gőzt a sok buli után,meg persze elterelni a gondolataimat Lunáról,amik egyáltalán nem voltak helyénvalóak,mert kezdtem beleőrülni.

Persze a lány mindent megtett,hogy ez ne sikerüljön,habár teljesen akaratán kívül.Fogalma sem volt mennyire szenvedtem a közelségétől,meg a gyönyörű nevetésétől,amivel megajándékozott tánc közben,ahogy ringatva a csípőjét semmi mással nem törődött magán kívül.Nem volt részem hasonlóban már hat hosszú hónapja.

-Annyira király volt!-ölelt át szorosan,a szemei jobban csillogtak,mint az égbolt.-Imádtak titeket.

Megvonva a vállam rávigyorogtam,a büszkeségtől telve,mert tényleg arattunk.A múltheti fellépésünk ehhez közel sem volt.

Sierra és Micah eltűntek valahova,ezért Landon és Jack otthagytak minket,hogy igyanak valamit.Luna ártatlan mosollyal táncolt mellettem a mixre,amit a DJ tolt,amíg nem váltott az egyik kedvenc közös számunkra valami szar slágerszám után.

-Úristen.-kapta a szájához a kezét boldogan és a kezemet megfogva berántott a tömegbe,hogy táncoljunk.

Örültem,hogy már nem szomorú és ezért bármit megtettem volna,mégha tolonganom is kellett a sok ember között,akik összetapadtak a kevés helytől.Több kar is hozzám ért,mikor egy kicsit is arrébb léptem,azonban mégis hálát adtam a tömegnek,ahogy Luna forró teste a mellkasomhoz simult a szűkös hely miatt.

-Me gusta tu sonrisa.-hajoltam a füléhez,hogy hallja a hangzavartól,az emberek körülöttünk maximális hangerővel énekelték Shakira részét a hangszórókból üvöltő Chantajeban.

A lány elpirulva nézett rám,mikor sikerült lefordítania,mit mondtam neki és a füle mögé túrva a kócos tincseit hátat fordított nekem.

-Mit csinálsz?

Luna a hátával a mellkasomhoz simult,mire a szívem kihagyott egy ütemet.Az orromba felkúszott az illata,amitől azt hittem megőrülök,a nyakába fúrva az arcomat átöleltem a derekát.Ringatni kezdte a csipőjét a zene ritmusára,ezzel még nehezebbé téve a helyzetemet.Próbáltam,istenemre mondom,próbáltam kizárni a rossz gondolatokat,ahogy megéreztem a bőrét,ahogy hozzám ért,azonban furcsa köd lepte el az elmémet,ahogy a lány feneke hozzám simult deréktájon és hangtalanul felnyögtem.Hátrafordítva a fejét ártatlanul nézett rám az óceánkék szemeivel,teljesen megbolondítva a ténnyel,hogy olyan ártatlan volt,hogy fel sem fogta mit művel velem.

-Te ves preciosa,mi princesa.-súgtam a fülébe,mire felkuncogott,de az arca újra piros árnyalatot vett fel a bókra.

-Gracias,lindo.


Fordítások:

mi corazón: szívem

¡Dios mío!: Istenem!

mi sueño: az én álmom

coño: francba

bella: szépség

Me gusta tu sonrisa.: tetszik a mosolyod

Te ves preciosa,mi princesa.: gyönyörű vagy,hercegnőm

Gracias,lindo.: Kösz,szépfiú.

Continue Reading

You'll Also Like

103K 4.1K 49
.· 𝙞 𝙬𝙖𝙣𝙣𝙖 𝙗𝙚 𝙖𝙡𝙤𝙣𝙚, 𝙖𝙡𝙤𝙣𝙚 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪 ·. Stella Larson édesanyja elveszítése és egy nyári buli megrázó emlékei után teljesen m...
41.2K 2.4K 26
Dylan hirtelen eltűnése után vajon hogyan zajlik az élet? Szerelem, szenvedély, zűr. Valaki azt mondja,"játszunk a saját szabályaim szerint", ez a...
115K 4.3K 28
Zara egy kedves de nagyon magányos lány, aki az élet értelmét keresi. Barátok híján a suli hierarchiájának az alján foglal helyet. Egy véletlen folya...
185K 7.7K 40
Mit tennél, ha a szüleid össze akarnának hozni az ex legjobb barátoddal? Persze, hogy alkut kötnél vele! Skylar Lynch vállára súlyos teherként nehez...