Inceputurile

33 0 0
                                    

Ziua in care totul s-a schimbat

Sa incepem cu inceputul.. Ma numesc Helena si stau intr-un cartier din Los Angeles. Am 20 de ani,sunt o tipa dura si imi fac prieteni mai greu. Obisnuiesc sa merg in cluburi si dese ori ies beata de acolo.

Era o zi de sambata,m-am trezit si mi.am luat papucii in forma de tigru si am coborat spre baie. Cand m-am uitat in oglinda,am avut un soc total...! Aveam muscaturi pe gat si pete vanete. Ce pisici facusem seara trecuta?! Nu-mi amintesc decat ca am vazut un baiat,am stat de vorba... Apoi,8 pahare de tequila. Fuck! Am fost in club si m-am imbatat,apoi... mda

In fine. M-am spalat pe fata si mi-am pus un strat de pudra de ten pentru a ascunde muscaturile. Mi-am facut niste bacon si am infulecat repede. M-am schimbat intr-o bustiera cu imprimeu floral,o pereche de blugi scurti ,pantofi cu putin toc si o coafura neglijenta si am plecat la plimbare. Ignoram privirile perverse ale barbatilor,desi imi placeau.

Cand ajung acasa,primesc un apel de la un numar pe care nu il mai vazusem. Sun, si aud o voce de barbat,putin ragusita dar extrem de sexy.

Eu: A..Alo?

El: Tu esti pisi. Mhm . Ce mai faci iubita?

Eu: Pardon..? Pisi? Iubita? Cine esti tu?

El: Umm. Probabil ca ai uitat. Eu sunt baiatul cu care te-ai culcat seara trecuta.

Eu: Uh... Dar numele?

El: Of. Andrew. Nu-mi vine sa cred ca nu iti amintesti nimic.

Eu: Uite,nu mai vreau sa ma mai contactezi Endrew!

El: Ugh. E Andrew! Si o sa te mai contactez,pisi. -rade sarcastic si inchide-

Dau cu telefonul de pamant si,evident,verific daca a bine.

.......

DrunkWhere stories live. Discover now