5. I'm in love with You!

220 27 0
                                    

C.A.P.I.T.O.L.U.L 5 :

I'm in Love with You ( Sunt indragostit de tine)

Vreau ca Louis sa fie langa mine , sa ma tina in brate , sa-mi spuna ca ma iubeste . De ce e plecat si eu nu stiu unde mama naibii e ? De ce m-a lasat ca Zayn?

-il urasc atat de mult cand face asta .M-am ridicat de pe jos,si am iesit din camera mergand in bucatarie de unde se auzeau strigate . Mda era doar Zayn care striga in telefon . De cum si-a dat seama ca eram si eu in camera, a inchis telefonul instant , apoi s-a apropiat de mine , punandu-si mainile pe umerii mei si apoi sarutandu-mi buzele. Am inceput sa ma obisnuiesc deja cu chestiile lui , dar nu vreau sa creada ca l-am iertat dupa tot ce a facut ! Mereu o sa-l urasc !

- Iubito , imi pare rau dar trebuie sa plec . Am niste treburi importante . O sa ma intorc

Mi-a sarutat buzele din nou. De ce crede, ca sunt iubita lui .... si ca , atunci cand el o sa se intoarca o sa-l primesc cu bratele deschise?

-Astea au fost ultimele tale cuvinte inainte sa pleci acum un an! Am suspinat mai mult pentru mine . Nu doream ca el sa ma auda , dar a acest lucru era chiar imposibil

Si-a lasat telefonul- cu, care avea treaba- pe masa , apoi s-a apropiat de mine .

Intr-o secunda m-a luat in brate . Acest gest facandu-ma sa plang .De ce inima imi bate asa de repede si de ce lacrimile imi navaleac fata mereu in preajma lui? Nu vreau sa sufar din nou din cauza lui , dar sunt foarte sigura ca o sa ajung sa ma indragostesc din nou de el!- de ce imi faci asta? De ce ma faci sa sufar mereu , Zayn? Cuvintele ieseau fara voia mea . Nu vreau sa stie ca am o slabiciune pentru el . Vreau sa-mi desprind mainile din imbratisare , sa-l lovesc apoi sa strig , sa distrug ceva... Dar nu pot .

- Te iubesc Oly . Inima mea batea nenebuneste . Cum sa spui asa ceva ? Nu m-a vazut de un an si iubeste?! - Imi pare rau ca sunt asa un idiot , si plec in cele mai grele momente . Ca te fac sa suferi , dar cu toatea astea te iubesc . Distanta si timpul m-au facut sa-mi dau seama de asta . Nu pot trai fara tine. M-am dat un pas in spate doar ca sa-l admir . Vreau sa-l plesnesc dar mainile mele nu fac asta . Ma apropii de el apoi buzele mele se contopesc cu ale lui . Limba lui patrunde in lacatusul meu , explorand fiecare coltisor . - Esti asa de dulce iubito . As vrea sa te gust in intregime , sincer , dar trebuie sa plec . Imi pare rau dar sunt lucruri foarte importante.

- Ce lucruri ?

-Nu pot sa-ti spun . Am pufnit . Deci eu care credeam ca ma iubeste. Mereu reuseste sa ma dezamageasca.. Sunt o idioata ! Nu-l voi ma crede de acum ! La dracu cu el!

- Si eu care doream sa-ti acord o sansa ..Cum sa fac asta cand tu nu-mi aspui ce faci? Sunt asa idioata .

- Iubito ... S-a apropiat de mine , dar l-am respins .

- Poti sa pleci acum ! Am rapufnit din nou . La naiba , doream asa de mult sa ramana cu mine, dar in acelasi timp sa plece.

- iubito iarta-ma ... Doamne , daca mai continua mult asa, o sa-l iert, asa cum o fac mereu ...Mi-am inchis ochii ...

- Pleaca! Era cel mai greu cuvant de spus pentru mine . Suspinand a iesit din camera, plecand nu stiu unde ...

Louis's pov :

Am ajuns acasa intr-o ora si nu auzeam nici un strigat sau vreo injuratura . Am mers direct in dormitor unde era Oly . Atunci inima mea a inceput sa bata obisnuit . M-am apropiat de pat . Era asa de frumoasa cand dormea . Obrajii ei erau rosii semn ca a plans . Ce naiba a facut idiotul de Zayn?! M-am intors cu spatele dorind sa plec dar vocea ei m-a oprit .

-Nu ma lasa .... Louis!

--------->

So , ce faceti pufoseniilor? Eu fac bine, dar m-am plictisit , si m-am gandit sa va scriu un capitol... Sper sa va placa!

Cine vrea dedicatie?

ObsessionWhere stories live. Discover now