11.You and I

170 18 8
                                    

C.A.P.I.T.O.L.U.L 11 : You and I ( Tu si eu)

Fata inghite in sec, privindu-ma cu greata. Nu sunt chiar asa de urata. Adica, nu port eu haine cu sclipici si nu ma rujej exagerat, dar arat cat de cat ok.

- Hum, nu e nimic. Stii, dar credeam ca o sa-ti gasesti o fata mai.. Se opeste privindu-ma putin- Pentru placerile tale. Imi musc buza. 1,2,3,4,5 ... Ajuta-ma Doamne sa nu-mi infing unghiile in peruca ei. Louis ma strange si mai tare aproape de el, parca citindu-mi gandurile , ca sa nu fac o prostie.

- Oly, e perfecta pentru mine. Oricum, intrebarea mea este , ce dracu cautati voi aici ? Nu cred ca ar invita cineva niste curve. Auch, drept sub centura. Chicotesc fazand-o pe fata cum se inroseste din cauza furiei.

- Louis, e timpul sa mergem . Apare Niall. Suparat, Louis imi da un sarut scurt. - Azi, Louis! Nu mergem in armata ca sa-,ti iei adio! Niall e asa de .. Ugh, are acea stapanire idioata . Daca erau eu, strigam sa ma auda mortii.Urasc sa spun de doua ori acelasi lucru.

- Imi pare rau iubito. Promit ca nu voi sta mult, ok? Ma saruta din nou inainte sa plece . adevarul e ca imi e frica. Nu ma prea pricep eu la trafic de arme sau diamante. Dar daca pleaca si-l omoara? Nu-mi imaginez viata fara el . o stai, probabil m-as reapuca de bautura . Acum cateva zile juram ca nu ma voi intoarce la Louis , iar acum sunt aici rugandu-ma sa nu pateasca nimic.

Viata e asa de complicata.

- Se pare ca printesa e singura. Spune idioata aia din nou . Ei nu-i mai tace gura? - Vai, vai. Esti asa naiva . Realizezi ca Louis nu te iubeste,nu ? Esti doar o jucarie sexuala pentru el. Eu am fost prima in patul lui. Striga, peste muzica si adolescentii beti care tipau .

- Imi pare rau pentru tine ... Si crezi ca-mi pasa ca ai fost prima ? Wow vrei si un Oscar? A scuze, nu dam asa ceva panaramelor. Rad, intorcandu-ma cu spatele la ele. Pot sa jur ca ea ii facea pe toti Sfintii .

- Esti o curva! La dracu' imi spun auzind-o . A umplut paharul .

- Continua sa vorbesti. Candva vei scoate ceva adevarat pe gura. Zayn?! Yep, asta-i zocea lui. Dar ce naiba cauta el aici? MA ia de talie, tragandu0ma aprape de el. Ce naiba?

- Deci, dupa ce mai umbla si cu Louis si cu tine, eu sunt idioata?! E o curva! Doamne, daca nu era Zayn care sa ma tina, parul ei era pe post de mop acum. Dar totusi, ce mama naibii cauta el aici? Para i-am spus sa plece. De ce intotdeauna trebuie sa-l intalnesc?

- Futu-ti mortii tai de curva imputita! ( sorry pentru limbaj:))) ) Daca mai spui ceva, ajungi langa familia ta de morti, panarama dracului . Scuip. Zayn ma trage de acolo, si la naiba mai aveam atatea sa-i spun. - Idiotule! Trebuia sa ma lasi sa-i mai spun curvei ! Chicoteste privindu-ma. - Ce e asa de amuzant, ma rog?

-Tu! Esti asa de amuzanta cand te infurii. Obrajii tai incep sa aiba o culoare rosie si vocea iti e ridicata. E amuzant, dar in acelasi timp sexi. Ma trage la pieptul lui.- Nu trebuia sa plec, atunci cand mi-ai cerut. Ma desprind de el.

- Ba da! Ai facut bine. Eu il iubesc pe Louis! ... Si... Iti multumesc pentru ca mi-ai luat apararea in fata panaramei.

- Ba nu-l iubesti. Spune mai mult pentru el . De ce viata e asa de grea? - Vreau sa te intorci la mine. Intelege ca am nevoie de tine. Nu stii ce greu e sa te trezesti dimineata, fara cineva langa tine. Vreau sa fi tu aia. Sa fi fata cu parul ciufulit care se trezeste dupa-amiaza. Esti singura care ma poate face sa iubesc din nou.

- Al dracului' stii ca vreau sa te cred. Dar ai plecat. Nu te mai iubesc Zayn. Lasa-ma sa fiu linistita cu Louis . Nu-mi mai cauza probleme ... Te rog. Ma intorc si plec inapoi la petrecere. Sper sa inteleaga.si sa ma lase-n pace.

- La dracu' tu vii cu mine . Scuipa, si in secunda urmatoare ma trezesc pe umarul lui, incercand sa scap. Incep sa-l lovesc cu pumnii. Pf acum ca stau sa ma gandesc cam asa ne-am cunoscut. El era un aventurier caruia i se puse pata pe mine. L-am intalnit la intrarea din liceu ,cand m-am ciocnit de el. Si la naiba , de acolo incepand tot. Am ajuns ca acum, sa-l lovesc incercand sa scap de pe umarul lui.

- Ce dracu ai de gand sa faci, Zayn?

- Am stat fara tine un an. Vreau sa te duc cu mine. Vom merge in apartamentul meu. Sa te faci comoda , o sa dureze putin. Deschide usa unei masini, si ma " arunca" pe locul din dreapta, apoi inchide usa, si in cateva secunde ajunge pe partea opusa pe locul soferului. Oare, ce ti-am cerut asa de mult Doamne, incat imi aduci atatea pe cap?- Telefonul! Spune intinzand mana si asteptand sa-i dau telefonul .. Dar nu fac nimic doar stau cu mainile incrucisate la piept. O sa , sar din masina atunci cand nu va fi pe faza. Ar fi frumos daca usile ar fi deschise , nu blocate. Imi spun, privind pe geam.- La dracu' Oly, da-mi telefonul. Ok imi e frica. Scot telefonul si i-l dau. Singura mea cale de scapare.- Stii cat de mult te iubesc atunci cand ma asculti? Bipolar .... imi spun. Porneste masinia, si vad cum ne departam de petrecere.

- Esti un idiot! Chiar daca faci asta, n-o sa reusesti niciodata sa ma faci sa ma indragostesc de tine! Te urasc atat de mult! Explodez! Vreau sa distrug tot, sa urlu, si sa plang. La dracu' trebuia sa ramna acasa. -Daca ma duci inapoi, nu voi suna politia, spunandu-le ca m-ai luat, fara dreptul meu! Imi musc buza de jos, prin incercarea de a nu tipa, sau luand ceva si sa-i dau in cap. Bufneste in ras.

- Sunt un traficant de diamante draga, si tu vrei sa ma dai politiei? Ha?! El e ce? Cand? Cum? - Si daca spui cuiva, il trag si pe Louis dupa mine, in puscarie. Ranjeste. La dracu'! Imi inchid ochii, cazand intr-un somn adanc.

- Frumoasa Adormita are nevoie de un sarut ca , sa se trezeasca?! Imi deschid ochii, vazandu-l pe Zayn care se uita razand la mine. O shit! Si eu care credeam ca ala a fost un vis, si ma voi trezi langa Louis.

- Da, dar tu esti zmeul... Unde suntem?! Privesc locul total necunoscut mie. E un oras, ok, daca suntem in Seattle, categoric, nu am vazut partea asta. Dar nu are cum.

- Mh.. Nu cred ca trebuie sa te intereseze asta. Imi intinde mana. La dracu'! - Nu musc iubire. Rade, facandu-ma sa-mi dau ochii peste cap. Il resping, ridicandu-ma din masina. Dormeam asa de bine, dar a trebuit el sa ma trezeasca. Privesc, casa. Stai...stiu locul asta. Am fost de cateva ori aici. Asta e casa lui Zayn. Adevarul e ca nu stiu in ce oras e, niciodata nu a vrut sa stiu asta.- Poftim cheile iubire. Imi arunca niste chei, de parca as ramane aici.

- Du-ma acasa!

- Esti acasa iubire. Suntem doar tu si eu. Ma ia de mana, luandu-mi cheile si deschizand usa.MA obliga sa intru. Si locul e chiar neschimbat si curat? - Aici vine cineva sa faca curat, daca asta te intrebi, iubire. Chicoteste.-Acum haide sus.E ciudat! Nu vreau asta!

- Du-ma acasa Zayn! Urasc locul asta!

- Eu il iubesc! Aici mi-ai spus ca ma iubesti . A fost prima data cad mi-ai spus asta. Erai uda, defapt amandoi eram, deoarece cum afara a inceput sa ploua, te-ai gandit ca e frumos sa alergi. Bine-nteles ca m-ai luat si pe mine. Cand am intrat inapoi in casa, m-ai privit intr-un mod ... de neexplicat. Stiu ca ochii tai albastrii straluceau mai tare ca niciodata. M-ai sarutat si atunci mi-ai spus ca ma iubesti ?! Mai ti minte ?! Vreau s-o faci si acum, iubito.

- Du-ma acasa. A fost ceea ce am spus. Nu-i voi mai spune ca-l iubesc niciodata! A fost o greseala sa-i spun atunci.

- Nu pot. Vreau sa stai cu mine, iubito. Ai stat cu Louis un an, si cu mine nu vrei sa stai?!! Stiu ca am gresit si am plecat, dar da-mi inca o sansa. M-am schimbat. Ia-ma de mana si mai da-mi o sansa...atat te rog.


ObsessionWhere stories live. Discover now