12. De neatins

225 18 7
                                    


Ochii mei s-au marit instant vazand cum imi intinde mana zambind. Nici nu ma gandesc sa fac asta! Il urasc, ce naiba?

- Te urasc, Zayn! Intelege. Vreau sa ma duci acasa. Mi-am dus mana la gat unde era lantisorul. Imi e asa de frica. Ochii lui au inceput sa prinda o culoare intunecata, a trans pumnul in mana si devenea rosu din cauza furiei.- Z..a..yn. Am spus vazand cum se apropie de mine, facandu-ma sa ma dau cativa pasi in spate. - Imi e frica de tine. Inghit in sec lasand o lacrima sa cada.

- Imi pare rau iubito. Vad cum culoarea rosie dispare , iar ochii lui devin dintr-o data calzi .Suspinand, ma las sa cad pe parchet si dand frau liber lacrimilor. Cum voi mai putea sa duc toate greutatile astea pe umerii mei? Sunt o fata , nu Superman. Nu pot sa fiu fericita, apoi dintr-o prostie sa ma despart de persoana iubita, apoi sa ma apuc de baut, sa ma reimpac cu persoana iubita si sa fiu furata de altcineva. Cum naiba sa tin toate astea pe umerii mei, si sa zambesc in fiecare zi ?! Cateodata pur si simplu imi vine sa le dau naibii pe toate si sa mor.

Ii simt mainile lui Zayn in jurul meu, si lipindu-ma de el. Incepand sa-mi mangaie spatele. Tot ce vreau e sa merg acasa. De ce m-a luat ? A stat un an cu (,) curve si acum se intoarce pentru ce? Si asa nu ma iubeste.

- Nu mai plange iubito. Te rog. Imi pare rau ca ma port asa pur ai simplu am probleme cu controlarea nervilor. Dar tie nu-ti pot face nimic oricat de nebun , beat sau nervos as fii. Stii, parca ai un scut in jurul tau care nu ma lasa sa te ating cand sunt nervos. Daca ar functiona si acum.. Imi spun. Ma simt asa de slaba si dintr-o data imi vine greata. Parca , corpul meu e fara viata.

Dintr-o data nu m-ai simt pamantul,iar in secunda urmatoare simt un piep musculos lipit de mine. O mana a lui Zayn e sub genunchii mei, iar cealalta pe spatele meu. Imi adancesc capul mai mult in pieptul sau. Urca scarile cu mine, pana cand se opreste si deschide o usa apoi ma pune pe pat. Vreau doar sa dorm. Oricat de mult as vrea nu sunt in stare sa ma ridic.Ce dracu ? Am devenit o slabanoaga. Imi inchid ochii, incercand sa nu-i bag in seama respiratia lui "arzatoare" pe gatul meu.

- Somn usor , scumpo.

Ochii mei se deschid. Peste mine se afla o patura. Cu mana tremurand o dau la o parte si vad ca nu am aceleasi haine ca aseara. Asta inseamna ca el...m-a atins ?! Strang patura in maini, privindu-mi hainele roz. Wtf? Astea sunt hainelea de cand am dormit prima data la el. Chiar le-a pastrat?

Ma ridic din pat privind camera . Urasc camera asta! Am dormit cu Zayn in brate intr-o noapte cand s-a luat curentul si afara funa si fulgera. Imi era asa de frica incat am vrut sa o sun pe mama ca sa vina si sa ma ia, dar Zayn a fost acolo si m-a luat in brate. Am iubit momentul ala, dar acum as fi dat orice ca sa nu se fi intamplat.

Usa se deschide si apare Zayn cu un zambet mare. - 'Neata raza de soare. Cum ai dormit? Se apropie de mine, facandu-ma sa ma dau cativa pasi in spate.. - Nu iti e frica de mine, nu? Dau din cap. Nu Zayn, dar imi vine sa-si dau un pumn in fata.

- Du-ma acasa, Zayn .

- Cat o s-o mai ti cu asta? Bufneste, zambetul lui disparand .

- Toata viata o s-o tin asa! M-am saturat sa ma tot intorci ,sa te joci cu mine, sa ma saruti ! Nu sunt o jucarie, pe care, dupa cateva zile de distractie, o arunci! Du-ma dracului acasa, si gaseste-ti alta fata. Sunt satula.Eu chiar i-am tinut piept ?! Wow... chiar ca m-am schimbat. Dar ce naiba, cum ziceam nu sunt o papusa sau o jucarie.

- Stii ceva? Al dracului! Si eu m-am saturat sa-ti fac pofte. E greu sa ma tin dupa tine ptinteso! Invata si tu dracului sa te porti normal. E al naibii de greu sa zambesc si sa nu te ating cand la dracu, imi vine sa te fut. Nu vreau sa te atinga cineva, nici sa-ti vorbeasca. Imi aparti-

- Nu sunt un lucru, ca sa-ti apartin. I-o tai. - Nu vreau sa fiu a ta. Nu vreau sa ma atingi, sa ma saruti, sa faci dragoste cu mine. Vreau doar sa ma duci acasa. Termin, asezandu-ma in pat, la o distanta destul de mare dintre mine si el.

- ... La dracu Oly. Vocea lui devone ragusita. - Imi pierd mintile. Nu poti sa te prefaci si tu macar putin pentru mine? Sa zambesti fortat asa cum o fac eu?

- Nu. Te urasc Malik!

Zayn's pov:

Auzind ce spune, plec din camera, trantind usa in urma mea. La dracu' dupa ce ca ii mai fac toate poftele, si incerc sa ma port frumos cu ea. Cmi mai si spune ca ma uraste. Dar stiu ca minte. Corpul ei imi raspunde la atingeri. Ma iubeste. Nu am vrut sa plec acum un an, dar nu aveam de ales. Ii puneam viata*n pericol. Am vrut s-o duc cu mine, dar sunt sigur ca murea acolo daca ma vedea cu sange si cum omor oameni.

Telefonul incepe sa bipaie in semn ca suna cineva. Il scot din buzunarul de la blugi ... Ugh, Louis.

- Spune tot.

- Stiu ca e la tine. Acum da-mi adresa! Vocea lui e al naibii de linistita. Si eu care credeam ca va striga sa auda tot cartierul.

- Da. E la mine, dar astanu inseamna ca-ti voi spune unde suntem.Esti patetic, stii ca nu te iubeste. A vrut sa te lase pentru mine ... Traieste-ti viata si uit-o! E doar a mea.

Inchid letefonul, bagandu-l in buzunar. - Nu sunt a ta. Spune aparand de dupa usa. A super, stiam ca asculta pe la usi. Se indreapta spre mine, si in secunda urmatoare, mana ei se lipeste de obrazul meu, intorcandu-mi fata in cealalta parte. - Nu ma mai tine aici fara voia mea. Nu sunt a ta Malik! Intelege, vreau sa ma duci acasa. Isi ridica mana incercand sa ma loveasca din nou, dar o opresc, prinzand-o de mana.

- Nu mergi niciunde. Sunt satul pana-peste-cap de mofturile tale. Stiu ca vrei , asa ca : saruta-ma odata!

Oly's pov

-Nu vreau sa ta sar... Dar inainte sa termin buzele luible ating pe ale mele, la inceput usor , limba lui cere permisiunea in gura mea, dar nu i-o dau. Imi musca buza de jos, facandu-ma sa-mi deschid gura pentru 2 secunde, destul pentru el incat sa-si introduca limba in gura mea. Asa faci mereu Zayn, si mereu iti reuseste. Limba lui exploreaza "coltisoarele" din lacatusul meu. Iar apoi limbile noastre incep sa poarte un razboi.

Eu chiar fac asta?

- E gresit. Ma desprind din sarut. - hai sa uitam asta. Pronun si vad cum devine nervos.

- Nu e gresit. Iti place iar eu nu voi uita asta. Ranjeste- Daca ai putea sa-l salvezi pe mine aau pe Louis, m-ai salva pe mine, iubito. Si stii asta.Imi dau ochii peste cap. Nu l-as alege pe el...- Spune ceva.

- Vreau sa ma duci acasaOftez. Cred ca l-am rugat de vreo 10 ori.

- Va venii Louis dupa tine. In doua ore va fii aici. Stie unde suntem iubito. Ma cunoaste. De asta te rog sa fugi cu mine din tara!

...


ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum