XV.

590 32 30
                                    

Yoongi spokojne pozoroval svoju kráľovnú, ktorá mu spala v náručí. Vždy si prial, aby mal po boku kráľovnú, ktorá bude rovnaká ako chlapec v jeho náručí. Jeho sen sa splnil a musel si teraz dobre chrániť svoj poklad.

No a ako si dvojica mladých chlapcov užívala príjemnej chvíli, kráľov brat sa pobral na cestu za starou mamou chlapca. Chcel sa porozprávať o chlapcovi, ktorý si získal jeho srdce.

Nasadol na svojho koňa a zo štyrmi vojakmi sa pobral ma cestu za danou osobou. Namieril si to najprv do domu, kde kedysi žila kráľovná jeho brata. Dúfal, že ju tam nájde a nemusí sa potom ďalej stresovať.

Akonáhle Taehyung zastavil pred daným domom, zoskočil zo svojho koňa a namieril si to ku dverám. Po chvíli naberania odvahy na dvere zaklopal a čakal, či mu niekto neotvorí.

,,Oh....vaše veličenstvo. Ako vám môžem poslúžiť?", spýtal sa hnedovlások akonáhle otvoril dvere princovi. No princ akoby reč prehĺtol. Otvorilo mu dvere ten najkrajší anjel na svete.

,,No prišiel som za tvojou starou mamou. Ak by si mi mohol povedať, kde sa nachádza", povedal po chvíli Taehyung. Nemohol uveriť, že práve pred ním stojí tak nádherné a krehké stvorenie. Cítil jeho krv, ktorá mu miatla mozog. Nič krajšie necítil.

,,Moja starká odyšla už včera večer. Ak je to súrne, zoberiem vás za ňou", usmial sa nežne chlapec na princa. Jungkookovi sa princ páčil a teraz mal možnosť si ho prezrieť do posledných detailov. Nikomu nepovedal, ako sa mu princ páči. Chcel si to nechať pre seba.

Taehyung na to len prikývol a nechal chlapca výnsť z domu. No stihol ešte pred tým oznámiť rodičom, že ide za svojou starkou.

Následne sa chlapci pobrali ku svojím koňom, na ktoré aj rovno vysadli. Bez čakania sa Jungkook rozišiel smerom k domu jeho starkej, na čo ho princ z vojakmi následovali.

Nebolo mu príjemné, že za sebou má vojakov. Pripadalo mu to, akoby niečo urobil a teraz je na úteku. Ak by o tomto počul jeho brat, asi by sa z neho zbláznil. Po Jiminovom odchode sa oň začal Jin strať o veľa viac. Chránil ho a dával pozor na každý jeho čin.

Na druhej strane Taehyung nerobil nič iné ako pozorovanie toho anjela, ktorý uháňal pred ním. Jeho prekrásna vôňa sa za ním tiahla ako nejaká cestička. Princ tak mohol celý čas cítiť jeho vôňu a zo spokojným úsmevom za ním ísť.

Cesta prebehla v tichosti. Všetkým to takto vyhovovalo. Každý bol vo svojej mysli a nič ich nevyrušovalo. Zastavili sa až pred starším domom, kde Jungkook zoskočil zo svojho koňa, na čo princ zopakoval jeho čin.

Dvojica mladých chlapcov sa pobrali ku dverám, ktoré Jungkook hneď aj otvoril. Následne spolu vošli do menšieho domčeka a zamierili si to rovno do kuchyne.

,,Jungkookie a princ Taehyung. Že mňa neprekvapuje vašana návšteva", prehlásila starká hneď ako si chlapcov všimla. Nechala svoju činnosť a posadila sa za stôl. Chlapcom pokynula, aby sa posadili, na čo tak aj urobili.

,,Tak, s čím by som vám pomohla?", spýtala sa starká, na čo si prešla chlapcov pohľadom. Dobre vedela čo by od nej princ chcel, no na to potrebuje zvolenie jedného z Jungkookovych bratov.

,,Ja som tu len priviedol princa. Ak ti môžem z niečim pomôcť, tak pôjdem", usmial sa Jungkook na svoju starkú. Starká mu úsmev opätovala a nechala chlapca jej pomôcť na poli. Tak ako to robieval zo svojim bratom v detstve.

,,Princ Taehyung. Neviem, čo odo mňa žiadate, no o Jungkooka sa pýtajte u jeho brata. Tam si žiadajte jeho priazeň, nie u mňa", začala starká hneď ako sa uistila, že Jungkook už je na poli.

Dobre vedela, ako princ chce zabodovať u chlapca. Ako sa oň chce starať. Ako ho chce hýčkať a rozmazávať. Dobre to vedela, no Jungkook je viac zameraný na svojich bratov.

,,Takže mám ísť za Jiminom a spýtať sa ho to?", spýtal sa princa, na čo mu starká len prikývla. Teahyung len prikývol a postavil sa. Už mal viac-menej svoje odpovede.

Následne sa rozlúčil zo starkou a hlavne z Jungkookom. Následne sa pobral na svojho koňa a priamou cestou si to namieril do palácu.

Cestou rozmýšľal nad tým, ako sa spýta Jimina, či by si mohol "privlastniť" Jungkooka. Už len ta predstava a ježili sa mu chĺpky. Vedel, že mu nemôže ublížiť, no jeho brat už hej. Vedel, že sa chce rozprávať o citlivej téme, no potreboval odpoveď.

Hneď ako dorazil do paláca, zoskočil z koňa a svojou nadľudskou rýchlosťou si to namieril do bratovej komnaty. Rovno na ne zaklopal a čakal na zvolenie.

Po chvíli čakania počul spoza dverí povolenie na vstup. Pre ľudské ucho by to bol len šepot a dosť ťažko by niekto vedel, čo povedal kráľ. No svojím vypelšeným zmyslom rozumel veľmi zreteľne.

Akonáhle vošiel do kráľovnej komnaty, uvidel svojho brata sediaceho na svojom kresle a v jeho náručí mu spal chlapec, z ktorým potreboval hovoriť.

,,Čo si praješ Tae?", spýtal sa po tichu Yoongi a venoval svoju pozornosť svojmu bratovi. Nevedel, s čím by potreboval jeho brat pomôcť. No musí to byť niečo vážne, keď ide práve za ním.

,,No, chcel som sa porozprávať s Jiminom. Ale tak keď spí, prídem neskôr. Nechcem ho budiť", usmial sa princ a chystal sa odísť, no zastavil sa v pohybe, akonáhle počul Jiminov rozospalý hlas.

,,Taehyung? Čo tu robíš?", spýtal sa Jimin a svoj rozospaltý pohľad venoval princovi, ktorý sa stihol otočiť k dvojici chlapcov.

,,No chcel som sa s tebou poroprávať o Jungkookovi. No asi som sa ťa nechcene zobudil", prehlásil Taehyung, na čo sa chystal opustiť komnatu, no opäť ho zastavil hlas bratovej kráľovny.

,,Nie. Ide o môjho malého bračeka. Samozrejme sa s tebou o ňom porozprávam", na to Jimin venoval kráľovy láskyplný bozk. Kráľ len prikývol a nechal svoju kráľovnú odísť zo svojím bratom.

Vo svojom bratovi nevidel žiadnu hrozbu a veď sa išli len porozprávať. Žiadne nebezpečenstvo jeho kráľovnej nehrozí.

Zatiaľ sa Jimin s princom pobrali do jeho komnaty, kde sa usadili na posteľ. Jimin len čakal, čo z princa vypadne. Samozrejme mal už nejakú predstavu nad tým, o čom sa princ chce rozprávať.

,,Chcem Jungkooka za svoju kráľovnú."

My cold vampire king ↝ⓎⓄⓄⓃⓂ︎ⒾⓃ✔︎Where stories live. Discover now