Zile bune, zile rele

3 0 0
                                    

Orice relație are suișuri și coborâșuri. Început a fost perfect. NON-stop împreuna, dormeam una la alta cât de des puteam, pot spune ca era "roz".
Ușor, ușor, problemele au început sa apăra. Familiile noastre incepeau sa își pună semne de întrebare. In special familia Adinei sa întors in potriva mea. Au început discuții acasă, discuții între noi. Însă nu ne am lăsat doborâte. Ne iubeam atât de mult încât nu eram capabile sa renunțam una la alta. M am alimentat cu putere din iubirea noastră. Nu am lăsat pe nimeni sa  ne despartă. Au fost seri in care adormeam plangand, zile când abia mâncam. Dar rezultatele au început sa apăra. Noi eram bine. Nu ne mai certam așa des. Nu mai lăsam sa ne fie relația afectată de alții, fie ei și părinții noștri.
Odată la ceva timp apăreau discuții între noi. Oboseam sa ne ferim de familii. Aveam zile când abia vorbeam. Plângeam mult amândouă. Dar cumva, mereu am găsit scăpare din întuneric. Ne am iubit mai mult de fiecare data. Am luptat cu mai multa încredere mereu. Am sperat ca o sa fie bine și la noi. Am sperat ca vom fi fericite.

Ne-am iubit din întâmplareWhere stories live. Discover now