In bratele tale

6 0 0
                                    

A urmat o perioada foarte buna pentru noi. Nu am avut niciun fel de cearta, am fost mereu împreuna, vorbeam Non-stop. Da, dacă va întrebați, logic ca restul anturajului a avut de comentat și cea mai ofticata era nasa mea pentru ca Adina nu ii mai oferea atenție mai de loc. Am avut câteva certuri mai urate după care a urmat o ultima cearta.
In seara de Paste fiecare și a petrecut timpul cu familia. Vorbeam cu Adina in privat și cu restul pe grupul de whatsApp. In același timp Adina vorbea in privat și cu nasimea. Nu aveam o problema cu asta pana când... Adina a spus ceva legat de comportamentul sau și nasimea sa luat de ea pe motiv ca se ia după mine și ca nu face bine, după care au urmat câteva mici jigniri la adresa mea și a comportamentului meu.
Sincer, am fost dezamagita, ma durut foarte rău, nu ma așteptam ca fix ea sa spună acele lucruri despre mine. Cu toate asta Adina nu a dat înapoi și mi a luat apărarea. Au ajuns sa se certe, apoi m am certat și eu cu nasimea și am ales sa o luam pe drumuri diferite.
Am fost foarte rănită, dar Adina ma încurajat și a ales sa vadă binele din mine și sa nu lase ca cineva sa umbrească aceasta latura care ieșise la iveală de când a apărut ea in viața mea.
A doua zi, spre fericirea mea, Adina a venit sa doarmă la mine pentru prima data. Eram super entuziasmata. Abia așteptam sa dorm lângă ea și sa o iau in brațe.
Pe zi am fost sa ne plimbam puțin pentru ca afara e foarte frumos și am vrut sa profitam de acea zi. Seara am ales sa rămânem acasă, am stat pe terasa și am vorbit despre diverse, am ras mult, ba chiar ma făcut sa uit de întâmplarea ce a avut loc cu o seara in urma. Ne am băgat destul de târziu la somn, sincer nici nu mai știu cât era ceasul, dar aveam amândouă nevoie sa stam sa povestim.
Următoarea zi m am dus eu la Adina și am rămas peste noapte. Ne am plimbat printre străduțe pana pe la ora 1 noapte și am vorbit o groaza. Nu știu cum dar mereu găseam câte un subiect de dezbătut deși trecuseră mai bine de jumătate de an de când ne știam. Treaba asta mi a plăcut la noi, nu ne plictiseam niciodată, mereu găseam despre ce sa vorbim sau ce sa facem. Ne am dus acasă apoi, ne am pus in pat am mai ascultat puțin muzica și am stat in brațele ei, așa ma și luat somnul, la ea in brațe unde ma simteam cel mai in siguranța.

Ne-am iubit din întâmplareWhere stories live. Discover now