Devenim tot mai apropiate

10 1 0
                                    

După seara aceea lucrurile au început sa ia o întorsătura la care nu ma așteptam. Am început sa vorbim mai mult. Deveneam foarte apropiate. Prietenele noastre observau asta și deveneau tot mai deranjate dar încă nu era o așa mare problema. Am început sa discutam câte puțin și in privat. Unele subiecte nu erau de abordat pe grupul cu anturajul, acolo se discutau doar subiecte despre băieți și chestii de genul. O simteam ca voia sa se apropie mai mult de mine dar se temea. Era prea devreme pentru   Adina sa prindă încredere in cineva. Am înțeles-o și nu am grăbit procesul împrietenirii noastre. Am vrut ca totul sa vina de la sine.
Ma simteam bine in preajma ei, eram mai copila, simteam mereu nevoia sa ma ia in brațe și sa ma lase sa ma alint, nu patisem asta pana la ea dar era un sentiment tare plăcut. Nu credeam ca e posibil dar simteam ca are loc o schimbare la mine și de data aceasta era una in bine.
Încetul cu încetul am simțit ca are tot mai multă încredere in mine și ca vorbește mai deschis decât cu restul fetelor, asta ma făcut sa ma simt specială oarecum. Când o luam in brațe o vedeam ca e mai relaxata și asta ma făcea sa îmi doresc sa o fac sa se simtă fericita și sa realizeze ca merita mai mult decât a primit pana la momentul ăla. Încercam mereu sa o fac sa râdă și sa își iasă din starea aceea de nesiguranța, uneori îmi reușea alteori nu prea, dar știu ca pentru ea conta ca încercam.
Cu cât treceau mai multe zile cu atât vorbeam mai mult in privat. Aveam discuții din ce in ce mai personale. Începuse sa îmi povestească despre viața ei și așa am realizat ca noi ne știam de mai mult timp. Cei drept nu ne bagasem in seama dar din vedere ne am intersectat de foarte multe ori. Povestindu-mi despre sora ei am realizat ca a stat cu mine pe strada, apoi ne am dat seama cât de des treceam una pe lângă alta și nu ne gândeam ca o sa avem vreodată treaba una cu cealaltă.
I am povestit și eu câte ceva despre mine și copilaria mea. Eu nu aveam prea multe de spus ținând cont ca viața mea a fost cam monotona, dar am încercat sa nu ii dau prea multe detalii de la început, ii spuneam in mare și de preferat lucrurile frumoase pe care mi le aminteam.

Ne-am iubit din întâmplareWhere stories live. Discover now