Chapter II

12 1 0
                                    

Marinette stála přede dveřmi hotelu Grand Paris a čekala až pro ní dojde Chloe. „Minette co se stalo?" nechápala Chloe když viděla svojí kamarádku. Vypadala strašně. Oblečení bylo potrhané, kůži měla bledou ze zimy a v rukou držela několik tašek. „Moji rodiče oni mě vyhodili" vydala tiše Marinette a v Chloe by se krve nedořezalo. Rychle přikázala pikolíkům aby vzali její věci do apartmánu a svou kamarádku si stáhla do obětí. „Bude to v pořádku zatím zůstaneš tady a potom něco vymyslíme" slibovala tiše Chloe a přemýšlela nad tím jak se to mohlo tolik pokazit.

Chloe Burgoiose šla za svými rodiči. „Mami" vydechla když zjistila že její otec chybí. „Chloe co se děje?" nechápala Audrey když pohlédla na svojí dceru. „Moje kamarádka Marinette rodiče jí vyhodili z domu protože věří lhářce o které jsem vám už vyprávěla" vysvětlovala Chloe zatím co Audrey začala rudnout ze vzteku. „Zatím zůstane slečna Dupain Cheng u nás později vymyslíme co s tím. Ať se k nám připojí na večeři musí být už hladová" vydechla Audrey. „André šel vyzvednout z letiště tvého bratra" doplnila ještě a Chloe se rozzářila když zaslechla slova o jejím bratrovi.

Neviděla ho už roky. Chloe zaklepala na pokoj Marinette. „Minette?" zeptala se tiše když viděla její postavu ležet schoulenou na posteli. „Minette moji rodiče chtějí aby jsi se k nám připojila na večeři" vydechla Chloe a pohladila jí po rameni. „Dobře půjdu" vydechla tiše Marinette a slabě se postavila na nohy. Chloe jí prohledala tašku aby našla něco co by si mohla obléknout. Vytáhla jí červené triko z krátkým rukávem, černou děrovanou sukni, červenou koženou bundu, a červené boty na podpatku což si Marinette taky následně oblékla.

 Vytáhla jí červené triko z krátkým rukávem, černou děrovanou sukni, červenou koženou bundu, a červené boty na podpatku což si Marinette taky následně oblékla

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Chloe vzala Marinette lehce za ruku aby jí mohla podepírat a společně se vydali za rodiči Chloe na večeři. „Sebastiane" Chloe se usmála na svého o rok staršího bratra ale neobejmula ho, stále musela podepírat Marinette. „Minette tohle je můj bratr Sebastian. Sebasi tohle je moje nejlepší kamarádka Marinette" představovala Chloe zatím co Sebastian a Mari si potřásli rucemi. „Jdeme se najíst" usmál se André který následně odsunul všem třem ženám židle aby se mohli posadit. Audrey mu vtiskla polibek na tvář, Chloe ho obejmula a Mari jen tiše poděkovala.

„Takže Mari kde jsou tví rodiče?" zeptal se Sebastian a Mari upustil vydličku. „Sebastiane!" okřikla ho tiše Chloe naznačujíc mu že tohle je něco co je naprosto tabu. Sebastian se zamračil ale přikývl. Nechápal proč je její rodina tabu ale to se mělo hned osvětlit. „To je v pořádku" vydechla Mari a cítila stisk malé kwami na její ruce jako podporu. „Moji rodiče mě vyhodili z domu, nejen že jsem byla nechtěné dítě ale taky uvěřili raději lhářce než mě" vysvětlovala Marinette a z očí se jí samovolně spustil proud slaných slz které dopadali do jejího jídla.

Sebastian se zasekl a litoval toho že jí touto otázkou rozplakal. Audrey z Andrém se na sebe podívali, pohledy doumlouvající se co udělají dál. Zatím co Chloe chytla Mari za ruku a lehce se usmála na červenou kwami naznačující že teď už to převezme ona. Kwami lehce přikývla a zaletěla do kouta kde na ní čekala Pollen. „Asi jsem se v ní spletla Pollen... Opravdu je hodna" pronesla Tikki ke své žluté kamarádce. „Jsem na ní hrdá" vydechla tiše Pollen sledující její strážkyni která uklidňovala nositelku beruščina mirákula, byla hrdá že se stala lepším člověkem.

Hned jak se Chloe dostala do svého pokoje popadla svůj mobil. Potřebovala svoje kamarády obeznámit se situací proto jim místo chatu zavolala. „Chlo mám pár minut před večeří z matkou o co jde?" ozvala se jako první Kagami. „Chlo promiň jen odběhnu od stolu abych tě slyšel" zvolal Luka. „Ahoj lásko" pozdravil jí Nathan. „Jde o Minette" pronesla Chloe. „Koho má zapíchnout?" zeptala se Kagami a Chloe se zasmála. „Její rodiče nejlépe prosím" vydala ze sebe Chloe z povzdechem musela jim to nějak vysvětlit ale ne tak aby Kagami někoho zabila.

„Vyhodili jí z domu takže právě teď bydlí s námi" vysvětlila jednoduše Chloe zbytek by měla říct Mari ona neměla právo na to jim to říct. „Jak je jí?" vydechl Luka. „Špatně hodně špatně" odpověděla Chloe i když tušila že to bylo Lukovi jasné. „Mari vám zítra ráno řekne všechny okolnosti" dodala rychle Chloe. „Dobře pozdravuj jí za nás" usmál se Nath a Chloe rychle přikývla. „Ahoj" rozloučila se z Chloe a ukončila jejich hovor po kterém se rozplácla na posteli a přemýšlela co bude dělat aby Mari pomohla a potom jí něco napadlo něco geniálního a zlověstného.

Chloe - Penny kdy budete z Jaggedem v paříži?

Chloe napsala do chatu z Penny

Penny - za měsíc proč? Stalo se něco?

Chloe - jde o Marinette je na tom zle

Chloe se zasekla když jí už deset minut nikdo neodepsal

Penny - co se stalo z mojí rock 'n' rollovou neteří?!

Chloe - Jaggede?

Penny - ano porval jsem se z Penny o její telefon teď vysvětluj!

Chloe - měla by ti to říct ona a z očí do očí.

Penny - dej mi týden dva nanejvíš

Chloe - dobře budeme tě čekat

Chloe se pousmála a odložila telefon na stolek vedle její postele. Chloe ještě rychle skontrolovala jestli Marinette spí a dala do jejího pokoje sušenky pro Tikki. Potom popadla pár croasiantu a donesla je pro Pollen. Chloe si sedla na postel a přemýšlela. V poslední době se všechno změnilo, kvůli Lile se všechno během pár minut, jako lusknutím prstu. Dřív neměla Mari moc ráda ale potom všem jí došlo že na Mari a její rodinu asi jen žárlila. A potom jí došlo že Mari nemá tak perfektní rodinu jak si nejprve myslela, byli si vlastně dost podobné.

Luka, Kagami a Nathaniel byl jejich nejlepší přátelé. Ostatní se změnili. Juleka a Rose se k nim nechovali tak strašně společně z Kimem a Ninem byli ještě docela v pohodě. Ale potom tu byl zbytek jejich třídy který je šikanoval, dokonce shodili Mari ze schodů. A Adrien ten byl nejhorší z nich, dokonce horší než samotná lhářka. Její lži přece nikomu neubližují. Ne proto Mari musela čtyřikrát denně odhánět akumy, proto se pokusila o sebevraždu, proto se teď děje to co se děje. Byla na něho tak naštvaná a nechápala jak mohla kdy být jeho kamarádka, teď ale věděla jediné... Mari potřebuje zachránce.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 17, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Miraculous - Kore ComplexWhere stories live. Discover now