Scorpius Malfoy

2.5K 131 333
                                    

Adınız:Octavia Soyadınız:White

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Adınız:Octavia
Soyadınız:White

Aklıma anca bir şeyler geldi kusura bakmayın.

Satırlar arası yorum yaparsanız sevinirim..

-

"Büyükbaba kendim yürüyebilirim kolumu bırak!"diye haykırdı Scorpius , Malfoy malikanesindeydi ve babası hala işteydi. Scorpius'ta her zamanki büyükbaba sorunları ile uğraşıyordu. Senin muggle doğumlu olman onun için büyük bir sorundu ve Scorpius'u bu konuda oldukça darlıyordu hemde Draco bile bir şey demezken. Lucius kolundan tuttuğu Scorpius'u odaya fırlatıp üstüne kapıyı kilitledi.

"Hadi ama ciddi olamazsın! Büyükbaba kiminle birlikte olduğum seni ilgilendirmez!"dedi kapının arkadından Scorpius sinirle.

"Benim soyadımı taşıyorsun bir bulanık ile evlenip bu soyadını kirletmene izin vermem!"dedi Lucius bunun üzerine Scorpius asa yanında olmadığı için kapıya tekme atıp odadaki yatağa oturdu.

"ONA BULANIK DEMEYİ BIRAK! BİR SAFKANDAN BİLE DAHA YETENEKLİ BİRİ AYRICA OLMASA BİLE BENİ BURAYA İSTEDİĞİN KADAR KİLİTLEMEYE DEVAM ET ONU SEVECEĞİM BUNUN İÇİN SENDEN İZİN İSTEMEDİM!"diye bağırdı Scorpius
Hogwarts'tan mezun olalı 2 yıl olmuştu ve sizin birlikte olmanızın üzerinden 4 yıl geçmişti Lucius hala buna karşı geliyordu Scorpius'a psikolojik işkence yaptığı kadar son zamanlarda fiziksel olarakta işkence etmeye başlamıştı ve bu süre zarfında yani son 7 aydır sadece 3 kere görüşebilmiştiniz mektuplaşıyordunuz ama bu size yeterli gelmiyordu hangi kalpleri birbiri için deli gibi atan insana yeterli gelirdi ki? Scorpius kalkıp odanın içinde volta atmaya başladı her yerinin acımasını umursamıyordu sadece burdan çıkıp sana gelmek , sana sarılmak , kokunu içine çekmek istiyordu. Her yeri acıyordu çünkü büyükbabası epey psikopata bağlamıştı. Ve Scorpius'un babasını beklemekten başka çaresi yoktu. Son 7 aydır olan işkenceleri babasına anlatmıyordu ama bu acı gün geçtikçe daha da berbat bir hale geliyordu. Scorpius ağrıları artınca odadaki yatağa uzanıp kendini uykunun kollarına bıraktı.

-
Kapının açılmasıyla uyku sersemi Scorpius yatakta doğruldu ancak sırtına giren ağrılarla yüzünü buruşturmayı da ihmal etmemişti. Havanın karardığını içeri gireni görememesinden anlamıştı.

"Benim oğlum"diye seslendi Draco ışığı açarken Scorpius'un gözleri kısılmıştı. Draco gelip yatağa oturdu.

"Hoşgeldin baba" dedi Scorpius. Draco'nun elini sırtına koyması üzerine resmen acı ile inlemişti Draco hemen elini çekip kaşlarını çattı.

"Sırtında ne var?"dedi

"Sırt üstü düştüm kitap alırken ondan"dedi Scorpius.

Harry Potter İmagine Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora