Ron Weasley

3.6K 126 150
                                    

Adınız: Octavia  Soyadınız: White

Bilgi: Ron ile sevgilisiniz ve Draco ile anlaşıyorsunuz (hepiniz Harry'de dahil)
Draco'da sizinle D.O. çalışmaları yapıyor,5.yıldasınız,Slytherinliler ile iyi anlaşıyorlar!
.........

"Ron lütfen sakin olur musun?"dedin

"Evet abi sadece bir seçme bu konuda harika olduğunu biliyoruz"dedi Ginny

Yarın quidditch seçmeleri vardı ve Ron inanılmaz heyecanlıydı iyi olmasın rağmen yapamayacağını düşünmesi seni deli ediyordu.

"Sizin için söylemesi kolay tabi siz ikiniz mükemmel oynuyorsunuz"dedi Ron

"Ron sen kötü oynamıyorsun!"dedin

"Ayrıca kaptan senin en yakın arkadaşın torpil geçmese bile nasıl oynadığını bu yaz gördü"dedi Ginny

"Halledeceğiz Ron halledeceksin bana güvenmiyor musun?"dedin ona yaklaşarak
Ron sessiz kalıp gözlerinin içine bakarken sende onun ela gözlerinin etkisine kapılmıştın
Bu sessizliğin anlamını bilen Ginny yavaşça ihtiyaç odasından çıktı burda D.O. çalışmalarını yapıyordunuz ama Ron fazla panik olduğu için erken gelmiştiniz. Yosun yeşili gözlerinin güzelliğine dayanamayan Ron sana doğru eğilip dudaklarına ufak bir öpücük bıraktı ayrıldığınızda sen gülümserken o sana sarıldı sende sıkı sıkı sarıldın. Ron boynuna gömülmüştün yapmayı en çok sevdiğin şeydi bu Ron sessizce kulağına yaklaşıp

"Sana kendimden çok güveniyorum"dedi bunun üzerine yüzünde bir gülümseme yayıldı tabi Ron bunu göremiyordu başını kaldırırken yanağına bir öpücük bıraktın.

"Kendine de güven çünkü ben sana güveniyorum"dedin hala yüzünde olan gülümsemeyle o da sana gülümseyip ellerini yanaklarına yerleştirdi dudaklarına küçük bir buse kondurup gözlerinin en içine baktı.

"Kusursuz birisin Octavia"dedi şefkatle bir şey demek için ağzını açmıştın ama içeri Harry,Hermione,Cho,Draco ve Ginny gelince oraya döndün. Ginny diğerlerinden daha hızlı adımlarla size yaklaşırken Harry ve Hermione size muzipçe bakıyorlardı.

"Lütfen ikna ettim de artık kendine güveniyor de lütfen"dedi Ginny sana yalvarırmış gibi bakarak bunun üzerine ağzından küçük bir kıkırdama çıkarken Ron gözlerini devirirken diğerleri de yanınıza yaklaştı

"En azından bana güveniyor bende ona güveniyorum dolaylı yoldan kendine güvenmiş oluyor"dedin Ginny kaşlarını çattı

"Bu da iyi bir şey"dedi omuz silkerek arkadında sohbet eden Harry ve Cho'ya kısa bir bakış attı omuzları düşmüştü sana döndü buruk bir şekilde gülümsedi içten içe Harry'nin de Ginny'e karşı boş olmadığının farkındaydın emin olmadığın için Ginny'e söyleyip onu ümitlendirmek istemiyordun. Hermione ile göz göze geldiniz yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmediği için ve çok yakın arkadaş olduğunuz için onunda böyle düşündüğünü anlıyordun Hermione sana göz kırpıp aranızdaki 3-4 adımlık mesafeyi kapadı. Fısıldamadan normal ses tonu ile konuştu.

"Ee Ginny,Dean ile nasıl gidiyor?"dedi Harry'lerin olduğu tarafa kısa bir bakış attın konuşmayı kesmiş görünüyorlardı Draco ile sohbet eden Ron çatık kaşlarla yanınıza geldi

"İyi gidiyor Hermione sırası mı şimdi bu sorunun?"dedi Ginny

"Hangi konuda iyi gidiyor Ginny?"dedi Ron

"Ron aptal mısın? Tabiki sevgililik konusunda"dedin ona kısık gözlerle bakarken

"Sevgili derken?"dedi Ron gözlerini devirip ona döndün

"Sen ve ben gibi Ron"dedin o ise gözlerini Ginny'den ayırmayarak konuştu

"Olmaz o iş"dedi

"AYY ŞİŞTİM NE DEMEK OLMAZ?!"dedi Hermione daha çok bağırarak

Harry Potter İmagine Where stories live. Discover now