Draco Malfoy

5.4K 166 144
                                    

Adınız: Octavia  Soyadınız: White

Bilgi:Gryffindorsun, 6.yıldasınız

..

"SENDEN NEFRET EDİYORUM!"diye bağırdın

"BİLİYORUM!"diye karşılık verdi Draco
Evet kavga ediyordunuz büyük salonun tam ortasında sebebi ise babasının izinden gitmesi sadece bu da değil babası olucak adam senin kardeşini öldürdüğü için..

"O ZAMAN ÇENENİ KAPA MALFOY!"diye bağırdın tekrar içten içe bunu yapmak istemiyordun öldüren kişinin o olmadığını biliyordun ama onun da babasının izinden gitmesini istemiyordun sevdiğin çocuğun ölüme gitmesini istemiyordun tabiki bunu ona söyleyemezdin.

"BU BENİM SEÇİMİM DEĞİL!"

"O ZAMAN KENDİNE AİT BİR ŞEÇİM YAP MALFOY KARDEŞİMİ ÖLDÜREN İĞRENÇ Bİ VARLIĞIN PEŞİNDEN Mİ GİDİCEKSİN SIRADA KİM VAR? ANNEM Mİ? HAYATIMDA Kİ HERKESİ ALDINIZ ŞİMDİ SON KALAN KİŞİYİ DE Mİ ALICAKSINIZ?!"

"BİR ŞEY YAPMAYACAĞIM ANLA ARTIK ŞUNU WHİTE!"dedi sana doğru bir adım atarak ona asanı doğrulttun.

"BENDEN UZAK DUR PİS SAFKAN"dedin asanı dahada sıkı kavrayarak ama o durmadı bir adım daha attı sana doğru.

"Aqua erecto" diye mırıldandın asandan çıkan kaynar su Draco'ya doğru fışkırırken konuştun.

"NE HİSSETİĞİMİN 10/1'İNİ ANLAMAN İÇİN DİĞER TARAFTA KARŞILACAĞIN ŞEYİN ÖN İZLEMESİ PİS SAFKAN!"dedin biraz daha asayı tutup indirdin.

"YANDIM!"diye bağırdı sinirle

"BENİMLE HER KARŞILAŞTIĞINDA BÖYLE YANICAKSIN MALFOY SENDEN HATTA SİZDEN NEFRET EDİYORUM VE İNTİKAM ALICAM GECE YATTIĞINDA  ,KORİDORDA YÜRÜRKEN , MAÇTAYKEN , EVDEYKEN KOLLA KENDİNİ!"dedin ve hızla büyük salondan çıktın arkamdan en yakın arkadaşın olan Ginny sesleniyordu ama durmak yerine koşmaya başladın astronomi kulesine çıktığında nefes nefese kalmıştın dizlerin ağırlığını daha fazla taşıyamadığı için kendini dizlerinin üzerine bıraktın bütün vücudun titriyordu koşarken düşmeye başlayan gözyaşların daha da hızlandı sağ elinde tuttuğun asanı kucağına bırakıp ellerinle yüzünü kapadın uzun bir süre sonra arkandan gelen tıkırtı ile asanı eline alıp arkana döndün.
Görmüş olduğun dörtlü rahatlamana sebep olmuştu asanı indirip elinin tersiyle göz yaşlarını sildin ve derin bir nefes aldın.
Bu sırada Ginny,Hermione,Ron ve Harry önüne oturmuştu.

"Daha iyi misin?"dedi Ginny elini tutup okşamaya başlayarak. Başını sallayıp burukça gülümsedin.

"Bunu bilmiyorduk"dedi Hermione

"Kimse bilmiyordu Ginny hariç"dedin titrek sesinle

"Ne zaman oldu?"dedi Ron

"2 ay falan oldu"dedim Ginny'nin oynadığı eline bakarken

"Neden sakladın ki?"dedi Harry

"Ayy çok soru sordunuz susun"dedi Ginny

"Önemli değil altın üçlüye anlatmak iyi olabilir belki öğrendikleri şeyler onlara yardımcı olur"dedin

"Öğrenmemiz gereken şey ne?"dedi Ron

"Pekala"dedin oturduğun yerde dikleşerek
Sessizlik büyüsü yaptın ve tekrar onlara döndün.

"Kardeşimin ölümünün sebebi bilmemesi gereken bir şeyi öğrenmiş olması bana da kendisi söyledi Lucius Malfoy ve babam konuşurken duymuş -babam slytherin ve ölüm yiyen- tabi Lucius kardeşimi görmüş koşarak yanıma gelip bir kaç cümle kurma fırsatı olmuştu abla hortluluklar varmış bina simgeleri.. zaten devam edemedi Lucius öldüren laneti atmıştı bana söyledikleri duymadığı için heralde beni öldürmedi ama kardeşimin ölümünü izledim babam da hiçbir şey yapmayıp sadece arkadan izlemişti."dedin sonuna doğru kısılan sesinle Harry ve Ron kaşları çatık sana bakarken Hermione sarılmıştı bahçeden gelen sarı bi ışık ile oraya döndünüz 4'ü ne olduğunu anlamasada sen anlamıştın ayağa fırladın.

Harry Potter İmagine Where stories live. Discover now