Remus Lupin

6K 211 225
                                    

Adınız:Octavia  Soyadınız:White

Bilgi:Gryffindorsun

-

Büyük salonda oturuyordunuz sen,Lily ve Robert siz ilk senenizden beri ayrılmaz üçlüydünüz yine sıradan olan bir gündü üçünüz sohbet ederken salona çapulcular girdi ve sizin 5-6 kişi uzağınıza yerleştiler.

"Ee ne zaman duygularını kabul ediyorsun Lily?"dedi Robert

"Sen Mariana'ya açıldığında"dedi Lily

"Açılırsam sende kabul ediceksin yani?"dedi

"Açılamayacağın için evet"dedi Lily

"Ben yaparım ama sen yapamayacak kadar korkaksın Lily"dedi Robert bu tartışmaya seni katmadıkları için mutlu ordan sıvışmak için yavaşça kalkıp arkana döndün ve eski sevgilin Thomas ile burun buruna geldin bir kaç adım geri çekildin Thomas bir kaç saniye yüzüne baktıktan sonra kolundan tutup seni peşinden sürüklemeye başladı.

"Napıyorsun sen? HEY! BIRAK KOLUMU HEMEN!"dedin hızla büyük salon sessizleşmişti Thomas bir şey demeden seni çekiştirmeye devam ettiği için ve kolunu epey acıttığı için ona doğru bir tekme savurdun Thomas sendelleyince kolunu kurtarıp asanı çıkardın bunun üzerine Lily yanında bitmişti o da asasını ona doğrulttu Robert ise kenardan ikinizin halledebileceğinize %200 emin olduğu için izliyordu bu sırada çapulcularda ayaklanmıştı özellikle Remus koşarak yanınıza gelip Thomas'a gelişi güzel bir yumruk atmamak için iç sesiyle bir savaş halindeydi.

"Benimle geliceksin ve biz konuşucaz!"dedi Thomas

"Keşke benimde fikrimi sorsaydın senin gibi bir ayı ile konuşmak istiyor muyum? diye ah pardon ayı dedim alınmadın değil mi?"dedin soğuk ve alaycı ses tonunla

"Ah Octavia nasıl alınsın? Çok ayıp onun bir karakteri yok ki"dedi Lily

"Benimle gel!"dedi Thomas ısrarla ve asasını çıkarmıştı. Lily ile birbirinize bakıp sırıttınız.
Aynı anda aynı büyüyü yapıp yarasa mumbarcı lanetini göndermiştiniz. Sen onun tam arkasında duran Lily'in peşinden bir türlü ayrılmayan Thomas'ın arkadaşı olana da aynı büyüyü göndermiştin.

"Ay pardon asamdan kaçtı(!)"dedin sırıtarak Lily ile el çakmıştınız taaki Profesör Andomera'nın sesi duyuyulana kadar Lily ile birbirinize işte bu sefer sıçtık bakışları atıp önünüze döndünüz.

"Gryffindor'dan 20 puan size ceza vermekten bıktım"dedi Andomera

"Zaten bir tek bize veriyorsunuz Profesör onların yaptıkları umurunuzda değil çünkü Slytherinler"dedin sinirle artık sabrın taşmıştı
Lily susman için çaktırmadan sana vururken Remus şaşkınlıkla seni izliyordu

"Bu ukala tavrınızdan dolayı Gryffindor'dan 20 puan daha hemen Bay Dumbledore'nin yanına gidin hemen!"dedi Profesör

"Aghh pekala en azından sadece bize ceza vermeyecektir sizin gi- susmuştu daha doğrusu susturulmuştun her kelimesinde kaybolduğun adam elini tuttuğu için susmuştun

"Ben onu götürürüm Profesör siz diğerlerin cezaları ile ilgilenebilirsiniz bu sırada"dedi Remus hiç düşünmeden yaptığı bu hareket ile hiç düşünmeden konuşmuştu.

"Sana güveniyorum Lupin şimdi gidin!"dedi Profesör , Remus'un seni peşinden sürüklemesine izin verdin büyük salondan çıkınca durdu elini bırakıp sana döndü hiçbir şey demeden cüppenin kolunu yukarı sıvayıp Thomas'ın sıkarken morartığı koluna baktı kaşları çatılmıştı

"Adi!"diye gürledi "keşke beklemek yerine bir şeyler yapsaydın tam bir aptalım"dedi kendine kızarak kolundaki elini tuttun dikkatini üzerine çekmiştin.

Harry Potter İmagine Where stories live. Discover now