Hoofdstuk 13: Die avond...

192 4 2
                                    

Pov Noah:
Toen de deur dicht was, was het nog maar 7 uur... wat dus echt nog geen tijdstip is om te gaan slapen. Ik vroeg aan Louise wat ze nog wou doen voor we gingen slapen. Ze stelde voor om een film te kijken. Ik ging akkoord.
Ik zocht een film uit, ik koos uiteraard voor een mega romantische. Louise ging op mijn bed zitten, maar voelde iets tegen haar rug. Ze haalde mijn teddybeer, meneer beer, vanachter haar rug. Net toen ik me omdraaide zag ik Louise daar zitten met meneer beer in haar hand. Ik voelde me betrapt, maar ik lachte. "Louise, dit is meneer beer", zei ik. "ik heb hem al sinds ik een jaar of 4 was." "Oh hoe schattig", lachte ze "mijn liefje kan niet zonder zn beertje. Ik mag hopen dat er dan nog plaats is voor mij?" We schoten allebei mega hard in de lach.

Pov Louise:
Noah zette de film aan. Toen ik doorhad dat het een romantische film ging zijn, wist ik al dat ik ging janken. En ja hoor, na een tijdje begon ik te wenen. Noah nam me in zijn armen en kuste mijn hoofd om me te troosten. Na de film lag ik nog steeds in zijn armen. "Je mag gerust zo blijven zitten van mij", zei hij, terwijl hij me knuffelde. Ik had er een goed gevoel bij. Na een tijdje viel ik in slaap in zijn armen. Ookal was ik al in dromenland, toch voelde ik nog een kusje op mijn hoofd en hoorde ik hem nog zeggen: "Slaapwel, kleine."

Loah ~ A True Love 💖Where stories live. Discover now