deel 10 👍👍🤪

7 2 0
                                    

Tae wordt wakker en is hel duizelug. Huh waar ben ik?!?!?! Ohja ik ben gamevangen genomen. WAAR IS BLOEMKOOL!?!??!!? hij kijkt om zig heen en ziet dat Nayl en Zayn ook vastgebonte ziten. Hij verzamelt ql zn kragt en rukt
Zigzelf los en bevrijt de rest dan ook
Net wanneer ze los ware kwam bernje binnen. He jullie daar niet doen! Haha we zijn toch al los je hout ons niet tegen!!!!! Oh jawel hoor. Bernie pakt zn geweer mer verdovingspeiltjes en raakt Taehyung als eerst. Hij valt neer en kan zich niet meer bewegen. Maar Zayn was ondertuse opgestan uit zn rolstoel en smeet dje naar Bernie zn hooft. Hij was buiten bewustzein en toen hebbe ze m vastgebonde. Laten we gaan! Huh moeten we niet eerst de politie bellen? Ohja maar hebbe ze die wel in groentland. Geen idee bel 113 dan. Oke komt goet.

** na t telefoontje **

Ja sorry de politie komt er niet aan maar ik ben iniedergefal neit meer suicidaal!!!! Oh nou das mooi maar wat moeten we nu!?!?!? Ja idk. Toen kwamen ze een andere bewaakur tegen. Hij hoekte Zayn om en sloeg Niall in zn smoel. Potjandriedubbeltjes dat deed pijn!! Oke idc zei de bewaker en hij verlamde ze allebij teidelijk waardoor weer eens alles zwert was vor hun oogen.

*wow he wat wen kreatief einte weer he?!?! Hoe willen jullie dat t afloopt?!?!? Laat het weten in de comments!!***

*wow he wat wen kreatief einte weer he?!?! Hoe willen jullie dat t afloopt?!?!? Laat het weten in de comments!!***

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Wa staat heir ik kan nie engels snap ik nie.

Ohja alweer deel 10
*SPECIAAL*

BTS of One Direction?!?!?!?!?!?!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu