🐍2🐍

64 6 1
                                    

Pohled Draga

Ta malá mudlovská šmejdka byla sama v kupé. Ostatní kupé byli k prasknutí, tak jsem si bohužel musel sednout k ní. Proč si do háje čte lektvary?! Pomyslel jsem si. Je divná a krásná. Cože?! Notak Drago Malfoy vzpamatuj se. Vždyť je to šmejdka, tak proč o ní takhle myslíš?! Okřikl jsem se. Vážně se mnou něco je. Asi bych se měl stavit u Pomfreyové, aby se na mě koukla, jestli mi něco není.

Při cestě zpátky na mou kolej od slečny Pomfreyové, s tím že mi nic není, jsem potkal Grangrovou. Šla přede mnou a naštěstí si mě nevšimla.  Zahl jsem do sklepení a tak jí ztratil z očí. Proč mi přijde tak krásná?! Proč takhle nad ní přemýšlím? V pokoji Crap a Goil už spali. Tss. Určitě zase někde žrali.

Lehl jsem do postele a přemýšlel jsem nad ní. Počkat, proč zrovna nad ní?! Vzpamatuj se Draco! Takhle jsem na sebe nadával asi hodinu než jsem usl.

Ráno mě probudili Crap a Goil s tím, že už jse čas na snídani. Ani mě nenechají vyspat, ale oni ne my musíme jít žrát, tak proč nevzít Malfoye s sebou, že jo?! Doufám, že to jídlo je jednou otráví. Na snídani jsem neopustil oči z nebelvírského stolu. Mia* se na snídani neukázala. I Potter s Weaslym tu byli. Tss. Pitomci. Ani si nevšimli, že tu není. Naštěstí mám první hodinu lektvary s Nebelvýrem.

Byl jsem v učebně mezi prvními, ale Mia tu byla. Proč nešla na snídani?! Sedl jsem si trochu dál od ní. Čekal jsem, že si k ní sedne Potter nebo Weasly, ale ti seděli spolu před Miou. Nevím proč, ale bylo mi Mii docela líto. Malfoy vzpamatuj se! Začala tedy hodina a Grangerová dostala pro Nebelvír 10 bodů. Chjo! Nebýt Craba a Goila tak jsem mohl taky získat body, ale díky nim nemáme ani 1 bod. Já ty nenažrance zabiju.

Škola mi končila po obědě a neměl jsem moc, co dělat. Šel jsem se tedy projít. Crap a Goil se mi ztratili už při cestě do Velké Síně, kde si to namířily do kuchyně. Já jsem šel do knihovny udělat úkol na obranu proti černé magii. Chci to mít hotové co nejdříve, takže jsem sfouknul i ostatní úkoly.

Nazdar,
Ještě žiju!! Jo omlouvám za menší kapitolu, ale tak u mě je klasika, že ze začátku vůbec nwm jak s příběhem a nakonec to skončí u 45 kapitoly 😅. No já nebudu zdržovat jen jsem chtěla říct, že každá kapitola bude z jiného pohledu. Budou se střídat Mia a Draco.
Zatím u další kapitoly👋.
-Vaše Káťa ❤

*pro nechápavé, Mia je zkratka pro Hermiona

Jak Zmiozel ke své princezně přišel [POZASTAVENO]Where stories live. Discover now