💚1💚

120 5 1
                                    

Po dlouhých prázdninách konečně v Bradavicích. Tolik mi to tu chybělo. Ale taky prázdniny s rodiči nebyli špatné. Mám se sejít s Harrym a Ronem na nádraží 9 a 3/4. Nemůžu uvěřit, že letos děláme OVCE. Docela dost důležitá zkouška. Když už vydám čekání na Harryho a Rona tak si sednu do prázdného kupé a čekám na ně tam. Vlak odjel a oni za mnou do kupé nepřišli. Jsem tu sama. Kde jsou? Vytáhla jsem si z kufru učebnici lektvarů a hledala jsem nějaký zajímavý lektvar. Byla jsem v půlce postupu než se otevřeli dveře od kupé. A v nich.... Malfoy?! Proč si nejde za ostatními? Nechala jsem ho být. Nechci se s ním tady hádat. Byli jsme v tichosti, dokud vlak nezastavil.

Jako vždy nás Hagrid dovedl do Bradavic, kde nás předal profesorce McGonagalové a ta nás odvedla do Velké Síně, kde měl Brumbál zase svoje kecy.

Na pokoji jsem s Ginny a ještě dalšími holkami. Pravděpodobně to jsou Ginny kamarádky. Moc jsem se k nim nepřidávala a šla jsem na mě nejmilejší místo. Knihovna. Ano je to první den v Bradavicích a já si dojdu do knihovny. Chvíli si něco počtu a pak se vrátím zpátky na kolej do mého pokoje. Holky už spí tak jsem se snažila být nejvíc tichá. Převlékla jsem se do pyžama a lehla jsem si do postele.

Nazdar,
Trošku kratší kapitola, ale opět je to příběh na přání pro petka_ss 💚.
Užijte si čtení já jdu psát dál.
-Vaše Káťa ❤

Jak Zmiozel ke své princezně přišel [POZASTAVENO]Onde histórias criam vida. Descubra agora