10

1.3K 157 36
                                    

*3 yıl sonra*

Minseo kıkırdadı, "Böyle olmadı! Babam hala yaşıyor!" 5 yaşındaki Minseo, Minho'nun hikayeyi daha ilginç hale getirmek için nasıl değiştirdiğinden şikayet etti. "Bunun olmadığını biliyorum!"

Jeongin kızına gözlerini devirdi, "Hadi uyku zamanı." 

"Tamam~ İyi geceler baba! Seni seviyorum!" küçük kız tatlı bir şekilde dedi.

Sonra Minho'ya döndü, "İyi geceler baba~ Seni de çok seviyorum!" Minho gülümsedi ve onun pamuk kadar yumuşak yanağından öptü. Odadan çıkmadan önce uyuyan kızına son bir kez baktı. Jeongin ona gülümsedi, "Yorgunum, hadi uyuyalım."

"Oh, ama ben yatak içeren başka bir şey havasındayım." Minho sırıtarak Jeongin'e baktı. "Hmm, belki Minseo yarın okulundayken olabilir."

Minho, "Ama ben-" 

"Hayır! Tatlı masum kızımız evdeyken olmaz!"

Minho suratını asarak Jeongin'i yatağa sürükledi. Ardından ikisi de yatağa uzandı ve her zamanki gibi birbirlerine sarmaş dolaş sarıldılar. Minho, Jeongin'in saçlarını okşayarak gülümsedi. "Seni seviyorum, bebeğim."

Jeongin'de gülümseyerek karşılık verdi, "Bende seni seviyorum hayatım."

~SON~


Hikaye bir anda aklıma geldi ve öyle yazdım. O yüzden birsürü hata olabilir, biliyorum pek iyi bir kitap değildi. Belki de angst bitirmeliydim? Ama gönlüm el vermedi rfuje5ıur5. Ayrıca sonuda çok klasik oldu, sanırım? Her neyse, umarım beğenmişsinizdir. Okuyan ve destek olan herkese çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız ♥ 

Aslında Banginho yada SooKai kurgusu yayınlamayı düşünüyordum, ama bunu yayınladım :D

Tekrardan teşekkürler, kendinize iyi bakın~

Dear Diary || JeongHo ✔️Where stories live. Discover now