Rüyada Sex

251 2 0
                                    


Ertesi güne gözlerini açmayı bekleyen Neriman birden uykusundan uyandı gördüğü rüyada neyin nesiydi. Geçmiş yaşantısından bir anı gibi bir şeydi. Ruhu alarm verdiği gibi artık hormonları alarm veriyordu. Canına tak etmişti, bu saçma yaşam ve bu kadar engellenmek, artık hayatına birini almak ve güzel bir yaşam istiyordu. Eskiden ne güzeldi tekrar o yaşamı kurmak istiyordu. Ama karşına mükemmel birisi çıkmamıştı. Özellikle ağız şapırdatmayan. Mustang gibi kız günden güne eriyordu. O farklıydı, farklı olması onun suçu değildi. Biraz daha rüyasında kalmak istedi dolabında vibratörünü çıkarmıştı. İyi ki almışın dedi. Kayganlaştırıcı jeline baktı ama ihtiyacı yoktu.

Vajinasında biraz hareket ettirdi vibratör artık kaygandı, düşündü nasıl kendini tatmin etmek istediğini, sonra vajinasına vibratörünü yavaşça soktu. Biraz durdu, rüyasını anımsadım ellerini göğüsleri ne götürdü hayallere daldı.

Vibratörü beyaz tenli, tüysüz göğüs hatları belirgin aşırı kaslı olmayan bir erkek kullanıyordu. Neriman azdırmak ve ufak heyecanlar katmak için, vibratör eğlencesi yapıyorlardı. Vajinasında ellerini gezdiriyor Neriman zevkten iniyordu.

Sikmesi için yalvaran bakışlar ile baktı. Adamın gözünden anlaşıyordu Neriman sikmek istiyordu. Lacivert geceliği hafif buğday teni, koyu kahverengi saçları ile harika bacakları vardı. Muhtemelen sikmek isterdi. Diğer kızlara benzemeyen Neriman orta kiloluydu. Boyunda ortalamayı. Tipik Akdeniz kadını işte.

Adam Vibratörü çıkartı tuşuna bastı ve titreme sona erdi. Vajinasından ıslaktı tek hareket ile içeri girdi. Yavaş yavaş Neriman'ı sikmeye başladı, bundan keyif alıyordu ne kadar uzun oldu, böyle sevişmeyeli Neriman anı bir hareketle kalktı adamın kucağında onunla öpüşerek biraz dans etti, göğüslerini göğüslerine yasladı, sora kalktı. Hard dog pozisyona geçti. En sevdiğiydi. Saçlarından tutan adam Neriman'ı sikmeye başladı bir eliyle de sallanan göğüslerini okşuyordu.

Neriman uzun süredir açtı. Ve Vibratörü istedi, vajinasının ıslaklığında gezdirdiği Vibratörü anal yapmak için soktu. Ve tuşuna bastı. Evet şimdi daha iyiydi. Adam Neriman'ı vajinasından sikmeye devam etti. Çok çok zevk alıyordu. Meme uçları dikleşmiş, vücudunun her yerinden zevk akıyordu.

Sanırım geliyordu, artık kolunda yorulmuştu rahat bir uyku çekebilirdi artık yaşadığı orgazm ile derin bir nefes aldı. Vajinasından 3 parmağını çıkartı. Vibratörü anal yaptığı için ıslak mendil ile sildi ve kenara koydu. Ellerini yıkadı rahat bir uykuya daldı. Neriman'ın sarsılan sinirlerine iyi gelecekti bu gece. Orta yakışıklı insanı tiksindirtmeyecek bir adam bulma umuduyla uyu. 

TakıntıDär berättelser lever. Upptäck nu