《Açıklama》

1.2K 85 25
                                    

Arkadaşlar bu açıklamayı yapmam gerektiğini düşünüyorum lütfen biraz zaman ayırıp okursanız sevinirim :))

  Öncelikle kitaba ilk başlardaki gibi ilgi gelmiyor. Bölümlere gelen yorumlar, oylar ve okur sayısı sürekli düşüyor. Bu da benim geç bölüm yayımlamama sebep oluyor. Ve ben bu kitaba başladığımdan beri aklımda çok güzel planlar vardı. Ancak durum böyle olunca kitaba final yapmak zorunda kalabilirim. Zaten şuanda askıda ve yeni bolümleri yazmaya çalışıyorum. Yinede böyle bir durumda hevesimin kırıldığını ve ilham gelmediğini söylemeden edemicem.
 
  Sorun her neyse umarım bu yazıyı okuduktan sonra bana bildirirsiniz. Kitapta istediğiniz ya da istemediğiniz her türlü yoruma açığım biliyorsunuz. Şuanda tatilde olduğumuz için daha çabuk bölüm hazırlayabilirim. Ancak yine hedeflediğim ilgiye ulaşamayıp hevesimin kırılmasını istemiyorum. Bir süre yeni bölüm olmayacak sanırım. Ama elimde hazır bulunduracağım ve asıl sorun bölüm aralarının geç olmasıysa üst üste yayımlımlayabilirim.

Ben gerçekten final yapmak istemiyorum çünkü henüz konular, karakterler oturmadı. Gerçek şu ki kitabı ilk yazmaya karar vediğim günkü planlarımla şimdikiler çok farklı. Neredeyse konuyu tamamen farklı bir yönde şekillendireceğim. Bu sadece fantastik bir kitap değil bunu unutmayın. Aşk, gizem, sır...

Sizi ve eskiden olan ilgiyi kazanmak için benim çabaladığım kadar umarım sizin de bi kaç fikriniz vardır. Açıkcası ben kitabı silmeyi bile düşünmüştüm. Ama onca zaman emek verdiğim ve sizden gelen o güzel yorumları okuyup mutlu olduğum için en azından bu kadarını hak ettiğimi düşündüm.

Hepinize teşekkür ederim sabrınızdan dolayı :) Yorumlarınızı bekliyorum. Bir an önce geri dönüp sizle bir sürü bölüm paylaşmak o güzel yorumlarınızı tekrar görmek istiyorum. Kendinize iyi bakın. İyi tatilleer :D

BİR GENÇ KIZIN SIRLARIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin