13.BÖLÜM--Etkinlik

3.6K 166 29
                                    

  Sabah yine aynı saatimde uyandım. Bugün gerçekten okula gitmeyi istemiyordum. Dün gece göz yaşlarım fazla mesai yaptıkları için gözlerim hala acıyor. Hasta numarası yapıp okula gitmesem mi acaba ?  Ah ne diyorum ben. Bizimkiler o numarayı yutmayalı uzun zaman oldu.

  Yavaşca rahat, çift kişilik, yumuşak yatağımdan kalktım. Bornozumu alıp banyoya girdim. Kısa bir duş almalıydım.Hala yorgun hissediyordum. Böylelikle belki biraz açılırdım.

  Ilık bir duşun ardından kot şort ve üstüne yeşil bir salaş t-shirt geçirip çantamı hazırlamaya başladım.Uzun zamandır derslerimi ihmal ettiğimin farkındaydım. Ama bu durumda gerçekten konsantre olamıyordum.

  Saçlarımı maşalayıp, hafif bir makyaj yaptım. Cep telefonumu da alıp kahvaltı için merdivenleri inmeye başladım. Annem kahvaltı hazırlıyor, babam masadaki değişmez yerinde gazete okuyor, Jessica ise çizgi film izliyordu.

  '' Günaydın.'' dedi annem yüzünde kocaman gülümsemesiyle.

  '' Günaydın.''

   Kahvaltıya oturmadan önce kendimi aç hissediyordum. Ama şuanda birşey yiyesim gelmiyordu. Babam bir kaç kez boğazını temizledi.

'' Caroline, arkadaşının ormanda ölü bulunduğu haberini aldık. Üzgünüz.''

Birden yüzüm asıldı. Belki de hatırlamak istemediğim ama hep aklımda olan bir şeydi.

  '' Onu kimin neden öldürdüğünü bilmiyoruz. Ama Beacon Hills ' te artık daha dikkatli olmalıyız. Kendine ve arkadaşlarına dikkat etmelisin. ''

Onun söylediklerini kafamı salayarak doğruluyor, bir yandan da çatalımla tabağımdaki omleti didikliyordum.

  '' Baban ve ben kendimizi ve daha çok sizi korumak için çabalıyoruz.'' dedi annem.

  '' Nasıl bir koruma bu söz ettiğiniz ?''

  '' Karşılaşabileceğimiz doğa üstü varlıklara karşı silah önlemi alıyoruz. Hepsi garajda.Ve bunh sana da öğretmeliyiz. Görmen gerek.'' diyerek devam etti.

  Saatime baktım ve zamanım olmadığını gördüğümde, '' Şimdi gitmeliyim.'' diyerek masadan kalktım.

  '' Öğleden sonra C..Candice'ın törenine katılmalıyız. '' dedim. Ne kadar zor olsa da söyleyebilmiştim.

  Her ikisi de başıyla onayladı.Anahtarlarımı alıp evden çıktım.Artık Malia ile ikimiz değildi sadece. Nadia'nın yanında olmamız gerekiyordu. Yani bundan sonra üçümüz olmalıydık.

   Kapıyı bir kaç tıkladım. Malia'yı görünce hemen boynuna sarıldım. O da hemen karşılık verdi. Bir süre böyle kaldık. Daha sonra kapıyı çekti ve yürümeye başladık. 

 " Annemler garajda cephane bulundurmaya başlamış. Kendimi korumamız için çalışıyorlarmış."

 "Bizimkiler her şeyden uzak kalmaya çalışıyor. Öğrenilirse benim başımın belaya gireceğini söylüyorlar. "

  "Benim de silah kullanmam gerekiyormuş.Benden çok daha hızlı ve güçlü biri için silahın ne işe yarayacağını çok merak ediyorum. "

  " Babamın vampir olduğunu biliyorlarmış. Ama annemin kurt insan olduğunu saklıyorlar."

 " Jessica ' nın da cadı olduğunu saklıyorlar. Bunu kimseye söylememem gerekiyormuş. Her neyse uzun hikaye."

 " Tüm bunlara alışmak zor olucak sanırım. "

 "Kesinlikle. "

  Okula kadar başka bir şey konuşmadık. Okula yaklaşmıştık. İçeri girip sınıfımızın olduğu kata çıktık. Koridordan geçerken Jackson ile karşı karşıya geldik. Başım öne doğruydu ve kafamı kaldırıp bakmaya bile yeltenmedim. Önümden çekilmesi için sağa doğru bir adım attım. O da aynısını yapıp önümde dikilmeye devam ediyordu. Bu sefer de sola kaydım yine aynısını yaptı. Bilerek yapıyordu. Kafamı kaldırdım.

BİR GENÇ KIZIN SIRLARIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin