9. BÖLÜM---Geliyorlar

5K 208 31
                                    

 ARKADAŞLAR BU BÖLÜM DİĞERLERİNDEN FARKLI OLUCAK. ARTIK BULABİLDİĞİM ZAMANLARDA GİFT LER PAYLAŞACAĞIM. BU SAYEDE DAHA GERÇEKÇİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. 

  Bir de bazı sahneler için multimedia eklemeyi düşünüyorum her bölüm için tema olarak bi müzik seçeceğim.. Bu konuda yardım edebilirsin yoruma gelecek bölümde yayımlayacağım istek şarkılar önerebilrisiniz... İYİ OKURLAR<3

Sevgili günlük,

  Ah evet yeni günlük tutma kararı aldım. Neden derseniz, uzun zaman süren bi ilişkiden çıktım, yeni okul , yeni arkadaşlar. Vee en yakın arkadaşım ' Melez' . Bu cümleyi ne zaman kursam kendi kendime hep gülmüşümdür. (1.gif) Bu konuda kendime engel olmamı beklemeyin. Çünkü bu normal değil ! Eveet !! Bu kaç kişinin başına gelmiştir ki. Oha çok havalı.  Ve tüm bunları  bir şekilde içimi dökmek adına yazmaya karar verdim. 

   Herneyse bugün okula gidicem. Ha evet neredeyse unutuyordum. Dünden Jackson okula gelmiş. Issac mesaj atmıştı da. Aman banane be! Umrumda mı ki? Hadi ama Caroline.Olmamalı da zaten, umrunda olacak son kişi o tamam mı ?

******

 Telefonda 'bir yeni mesaj ' daha vardı ama ona bakmadan çantamı toparladım. Son bir kez aynada kendime baktım. Odamdan çıktım ve hızlıca merdivenleri inmeye başladım. "Günaydın millet. " Gerçekten bugün daha mutluydum. Ah tabi ya bende bugün niye böyle diyorum. Bu sabah çığlıklarla uyanmadım. Sahi annemler nerde? Buzdolabının üstünde küçük bir mıknatısla tutturulmuş bi not ilişti gözüme.Hemen alıp okudum. " Ufak bir işimiz çıktı. Sen gitmeden evde oluruz. Kardeşine de bi bakar mısın ? "  

  Ah olamaz.Jessica' ya küçük çocuk muamelesi yapmlarından bıktım. Neyse ki merdivenlerden indiğini duydum. Ona dönmeden " Hey ! Ben erken çıkıcam. Kahvaltını kendin ha-" ona doğru döndüğümde elimdeki tabak yere düştü.

  Gözlerini sabit bir yere dikmiş. Sanki hala uyanmamış gibiydi. Ses vermedi. Korkuyordum.

 " Geldilerr !! Birşeyler yapmalıyız !! Laneti bozacaklar !"   Ne yapıyor bu ya ?? Kiminle konuşuyo ? Ah bu deliyi bana bırakıp gitmiş olamazsınız.

  Tam o sıradayere yığıldı. Koşarak onu kaldırmayı denedim. Sonra kolunun altına girerek zorlada olsa yürütmeye çalıştım. Aslında tamamen sürüklüyordum.Bu hiç kolay değildi. " Jessica ?! Aç gözlerini bu hiç komik değil ! " İşte yine bi Caroline azarlaması. Hala bi tepki yoktu. Bu ufaklığa uzun zamandır haddini bildirmediğim ve annemler eldiğinde suçun benim üstüme kalacağını bildiğim için hızlıca bir tokat patlattım.

  Çığlık atarak ve soluk soluğa uyandı. İrkilmiştim. Ne olduğunu anlamadan etrafa bakıyordu beni görünce hemen boynuma sarıldı. " Aman Tanrı'ım gördümm.. gördüm onları. Birşey yapmalıyız ! " dedi. Sarılırken çok sıktığını fark edip kendimi geri itmek zorunda kaldım. Boğulmak gibi bir niyetim yoktu. Hele de çatlak kız kardeşim tarafından. 

Hey ! Boğuluyordum seni aptal ! Derdin ne senin ?! "  Yerde olduğmu fark edip ayağı kalkmıştım. Gözlerini kırpıştırıyordu. Biraz fazla tepki verdiğimi düşünmeye başlamadım değil.

  Ah tamam.. Bir kaç dakikalık iyi bir abla olabilirim. Kabus gördüğünü ve şaşkınlığı düşünürsek bunu hak ediyordu. O anda gözüme gerçekten tedirgin geldi. Bardaklardan birine soğuk bir su koydum ve hemen oturduğu koltuğun yanına yere diz çöktüm.

BİR GENÇ KIZIN SIRLARIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin