-3-KÜÇÜK HANIM MIŞŞŞ?-

2.3K 399 424
                                    

SELAMÜN ALEYKÜM 🌿

YENİ BİR BÖLÜMLE KARŞINIZDAYIM.

OY VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN ✨

BİR KIZIN İLK AŞKI HEP BABASIDIR DERLER, PEKİ İLK İHANETİ BABANIZDAN SIRTLANIRSANIZ SONUÇU NE OLUR??
Canımızı yaktıkları için susmayı öğrendik.

-"Bunu nasıl yaparsın baba" en son ne zaman hıçkıra hıçkıra ağlamıştım ben. Karşımda alev almış kömür karası gözlere baktım.

-"Nasıl ya- yaparsın anneme nasıl ihanet edersin baba sen. Ya an- annem kollarında can ver..." Hıçkırmaktan konuşamıyordum bile. Koca ev üstüme üstüme geliyordu. Nefes alamıyordum.

-"Özür dilerim Çiler . Özür dilerim kızım." gözlerime pişmanlıkla bakan adam bir kelimeyle beni yaşayan ölüye çevirdi o an.

-"O ha-hamile"...

/*/*/*//*/*/*/*
Derin bir nefes alıp karşımda yılların yıprattığı ama hala ilk günkü gibi dimdik ayakta duran adama baktım. Annemin değer verdiği , ve sevdiğim ,değer verdiğim adama.

-"Evdeler mi Rafet abi."

-"yok küçük hanım" .Küçük hanım değişmeyen geçmişten gelen beni ben yapan eski bir hayaletten ibaret olan iki kelime.

Şefkat ve özlemle bakan Kara gözlere baktım bir süre.

-"Anladım. Çok durmayacağım zaten kapıyı açar mısın lütfen. Tâbi Aral bey eve girişimi yasaklamadıysa." diye mırıldandım sona doğru.

-"Elbette , babanıza haber verme-"

-" SAKIN" diye sözünü kestim . Babam olacak o adamı görmek istemiyordum. Anneme ihanet eden  o iki haini görmeye hazır değildim, bu gidişle hazırda olamayacaktım zaten.

Ne hayallerim vardı benim, şu kapıdan her göreve gidişimde babamdan helallik isteyecektim mesela. Her geri dönüşümde beni kollarının arasına alacak ve ben huzura erecektim. Sonuç ne oldu hem annem hem ben hayatımızda ki en değerli adam tarafından ihanete uğradık.

Kafamı hızla iki yana sallayıp hızla açılan kapıdan içeri girip yavaşca Rafet abiye döndüm. Ev değişmişti belki de. Kafasını iki yana hafifçe sallamasıyla hızla üst kata bir zamanlar tüm hayallerimin başlangıç noktası olan odama ilerledim.

/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*

Aynı saatlerde genç adam eniştesinden aldığı telefonla yemeğin verildiği otele gelmiş ve beş aylık olan ablasını ve eniştesini alıp evin yolunu tutmuştu. Arabada ki iki adam da arkada hafif sancısı olan kadınla akıllarını meşgul ederken ,kadın hem çok hareketli olan kızının canını yakmasına katlanıyor, hemde kollarında çoktan dünyadan soyutlanmış uyuyan oğlunun uykusu bölünmesin diye kendini kasıyordu. Bilmedikleri ise evde onları bekleyen büyük sürprizdi.

Büyük villanın önünde duran arabadan önce genç adam ardından da eniştesi indi. Biri uyuyan oğlanı kucağına alırken diğeri hafif sancısı olan kadının koluna girmiş eve doğru ilerliyorlardı.

/*/*/*/*/*/*/*//*/*/*/*/*

Dışarıdan gelen araba sesiyle hızla yattığım tek kişilikli yatağımdan doğruldum. Uyumuşmuydum ben. Kendime hayret etmeyi sonraya bırakarak yerimden doğruldum. Yavaşça kapıya yaklaşırken merdivenden gelen seslerle elim kapı kolunda kaldı bir süre.

Rafet abi kabul etmediğim halde haber vermiş olabilir miydi? Yapmazdı . Babamla aramı biliyordu. Kırgınlığımı, kabullenemeyişimi.

Kendime düşünme fırsatı vermeden hızla kapımı açtım. Karşımda gördüğüm insanlarla ben özlemle, nefretle , şaşkınlık ve çokça kırgınlıkla bakarken karşımda bana bakan üç çift göz şokla bakıyordu. ARAL POYRAZ gözlerindeki şaşkınlık yerini özleme, hasrete bırakırken, Kader hanımın gözlerinde mahcubiyet vardı. Yanlarında ki izdanbut 'un ise burda ne aradığı benim için tam bir muammaydı.

PAYİDAR ERVAHWhere stories live. Discover now